Jump to content

רשמים מהניצחון על אשדוד בי"א | 2-0 חלק וחשוב במגרש קשה, נשארים מושלמים בליגה.

Sawyer

Recommended Posts

לוח משחקים צפוף מאוד, שניה אחרי המשחק מול קטמון בבלומפילד ודקה וחצי לפני המשחק בחמישי מול בראגה יוצאים לאחד המגרשים הכי קשים לכדורגל בישראל (אולי בפעם האחרונה?), י"א באשדוד. מול קבוצה לא פראיירית שיודעת לעשות בעיות ולמשחק שרשום עליו בענק, מוקש. לנו יש רק מטרה אחת כמובן, 3 נקודות וצבירת מקסימום נקודות לפני שאירופה מתחילה להשפיע באמת. לאזיטיץ' מרענן קצת את ההרכב, כרגיל. שום דבר שאמור למנוע מאיתנו את שלושת הנקודות.

שופט: (אביעד שילוח) - סביר+ (מחצית ראשונה טובה מאוד, מלבד איזה צהוב שפספס ויתרון מוגזם שנתן להם היה בשיפוט נדיר במחוזותינו. מחצית שניה כנראה קיבל בראש מאבא יענקלה ואז בא לנו על הראש, פספס פאולים חובה וקרנות לטובתנו, ויתר על 3-4 צהובים כולל צהוב שני ודאי לאשדוד. זה כבר לא השפיע על התוצאה אז מבחינתי לא כזה נורא.)

שחקנים: משפתי היום היה שווה את שכרו, הצלה גדולה, עוד 2 עצירות טובות ויציאה גדולה באחד על אחד לצד אפס(?) טעויות/מכירות במשחק הגובה (לא שהיה הרבה), אחלה משפתי שמוכיח שמלבד משחק הגובה הוא שוער ראוי. רביבו היום לא הצליח להביא לידי ביטוי מספיק את האיכותיות שלו בהתקפה והיכולות שלו ברחבה אבל כן הזכיר את החולשות והבעיות שלו בהגנה, לא טוב אך לא נורא. סטואיץ' נהדר, ממשיך לעשות רושם טוב, חזק, גבוה, ראשון בראש, דוחף החוצה. כבש שער בכורה (ותודה להרוש) ובכלל מסוכן בראש. כיף. אסנטה טעות גדולה אחת, מלבד זה היה במשחק טוב נוסף. יש לו המון איכויות גם הגנתיות וגם עם הכדור. אחלה אסטנה. נחמיאס אני לא חשוב שהוא גרוע, אבל אני חושב שהוא פתרון לא מספיק טוב לעמדה הזאת. יש לו ליקויים בעמדה הזאת שיהיה קשה להתמודד איתם בחודשים הקרובים ככה. גם היום הם בלטו בלפחות 2-3 טעויות פטאליות וחוסר איכות כמגן בהתקפה. בעיה. סיסוקו מתלבט מאוד לגביו, נראה קצת פחות כמו המפלץ מהמשחקים הראשונים אבל עדיין מביא איכויות גבוהות מאוד, שחרור מלחץ, יציאה קדימה, טורף את האמצע, מביא כדורים. יותר מדי פעמים נראה פזיז/אמיץ מדי/משחק מסוכן. אבל עדיין בוודאי על הצד החיובי. שחר לא הספיק לבוא יותר מדי לידי ביטוי עד הפציעה, מקווה מאוד שלא מדובר במשהו פטאלי, הוא חשוב לנו בעמדה הזאת אנחנו דלילים שם מבחינת עומק | פרץ שנכנס במקומו היה בסדר, עדיין עם טאץ' יותר טוב היה עם גול ובטח עוד כמה מצבים אבל דחף הרבה, טרף את הדשא והיה נוכח במרכז ובכניסות לעומק. גבי מבחינתי פרווה מתחילת העונה, גם היום היה ככה ככה, כן מרגיש שמתאמץ ועושה דברים פה ושם אבל איכשהו זה מרגיש לא עד הסוף. מקווה שיחזור לעצמו. לאיוס ממשיך להראות שהוא שחקן לא רע, יש מהירות יש דריבל, לפעמים גם מסירה לא רעה. לא מספיק עקבי ובעל בעיה בסיומת, לא הקיצוני שחלמתי עליו אבל לבטח הטוב ביותר שיש לנו בשמאל. דוידה היה במשחק לא רע, שיחק חכם יחסית, יכל להיות יותר מדויק ויותר מסוכן אבל במגרש כזה הוציא מה שיכל. עדיין אשמח לעוד שיפור קטן ביכולת שלו כי זה אפשרי אצלו ויהיה משמעותי עבורנו העונה. תורג'מן עוד משחק לא טוב עם שער ענק, אמנם הפעם בסדר גודל קטן בהרבה אבל עדיין ניצל את הטעות בהגנה עם ביצוע מלוטש שבתכלס ניצח לנו את המשחק, מאוד לא אהבתי את ה5 דק שהתחנן לקבל אדום. שמח שעבר בשלום.

פיקנטריה:

- שער בכורה לסטואיץ' במכבי

- אשדוד מחליפה שוער במחצית (מסיבה מקצועית?)

- פירו באמצע המשחק (כולל רימון שעוצר את המשחק)

- אולי פעם אחרונה בי"א? (כנראה שלא)

- בנוהל כל מני ילדים קטנים (רובם/כולם מאשדוד) פורצים לדשא, שכונה.

קהל:

לא זוכר הסתערות כזאת על כרטיסים לאשדוד, הקהל הציף בצהוב את המגרש (אם אפשר לקרוא לו ככה) באשדוד וגרם לתחושה ביתית לשחקני מכבי לאורך כל 90 הדקות. העידוד היה לא רע (בטח בהתאם למשחק היחסית מונמם ובטח ובטח אחרי ה2-0 המוקדם יחסית), הפירו היה מפתיע ודי מכובד ביחס לסטנדרט (וקצת מיותר כי הוא הולך לשלוח אותנו בסופו של דבר לפספס את חיפה בסמי עופר, כן?) והכי חשוב בסופו של דבר עוד 3 נקודות, 4/4 בליגה. עדיין מושלמים - חשוב מאוד ולא קל בכלל. הפציעה של שחר מדאיגה, בכלל קצב הפציעות מפחיד מאוד וקשה מאוד להסתכל קדימה על רצף המשחקים שנותר בצורה אופטימית כשכל משחק מאבדים שחקנים, נקווה שזה יתיישר בקרוב. הטירוף נמשך, הפעם יוצאים לסיבוב הראשון בחו"ל ולמשחק קשה. שיעבור בשלום.

חמישי, 22:00, בראגה. בהצלחה לטסים!

2 דקות לפני, יו"ר אוהדי הכורסא said:

סוייר, אפשר להתעלק לך על הפוסט ולהעלות 2 סרטוני עידוד בלי פרשנים?

בבקשה

סוייר אני לא חושב שיהיה עונש מכירת חוץ על זה, לא זרקנו וזו הופעה ראשונה בבית הדין השנה. אבל אין לי מילים לתאר את הטפשות שבלהדליק אבוקות במשחק כזה(ובכלל). 

ואגב אם נזרום איתך שכן, זה יפול על בית"ר בטדי. 

לא נפספס את חיפה בסמי עופר, נפספס את טדי או טרנר וזה הולך להיות מאוד מבאס. לא מבין למה היה צריך את זה בכלל.

מקצועית אני מאוד מרוצה מהקבוצה. לא כדורגל מושלם, מאוד רחוק מזה ודקות בעייתיות מאוד אבל משחק מוקש במגרש שהוא תמיד חרא והפעם אשדוד גם בנו קבוצה טובה ובסהכ, פירקנו את המוקש בצורה די טובה.

1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

סוייר אני לא חושב שיהיה עונש מכירת חוץ על זה, לא זרקנו וזו הופעה ראשונה בבית הדין השנה. אבל אין לי מילים לתאר את הטפשות שבלהדליק אבוקות במשחק כזה(ובכלל). 

צריך 3 פעמים אבוקות, אם זה נצבר מהעונה שעברה אז לדעתי הגענו למכסה. 

בכל אופן, פשוט מיותר.

4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

הבנתי שיש איזה קומבינה, 3 עצירות משחק על פירו(?) זה ללא קהל חוץ.

וזה יצטבר בדיוק לסמי..

הבנתי אותך, מה נעשה, על הטמטום שלהם כולנו נשלם. 

אגב, היה קטע עם הבאנר במחצית, כן אישרו להם להכניס או לא, לא נראה לי שכזאת כמות זו תגובה ספונטנית על זה שלא נתנו. ואני חושב שזה שיואב זיו בא כביכול לתווך ובסוף הפאנטיקס קיבלו את הבא נר אבל מדליקים את היציע זו נקודה לרעתו. אתה מנהל קבוצה של מכבי, אתה לא יכול להתעסק בחרא הזה ועוד לצאת אדיוט. 

איך אפשר שלא להזכיר את הדשא המסריח ביא. על פחות מזה לא אישרו את טדי העונה. 

אגב. כמה מנויים יש לנתניה? יש מצב איכשהו טפ נקבל רדיוס זה עליהם?

לא משיק גדול אבל שיפור משני המשחקים החלשים שהיו לנו. קצב יותר מהיר וחטיפות ולחץ במרכז השדה. מבאס העניין עם זהבי בסוף, הוא צריך לקבל את זה שהוא בכושר פחות טוב עכשיו וגם אם נכנס דקה 80 (היה יכול להיכנס דקה 70 בחייאת מאמן) מצפה ממנו לכבד בסוף. כל כך חשוב שהוא יחזןר לכושר ויהיה בטוב עם הדקות ויחזור להבקיע. 

4 דקות לפני, מנש שער 11 said:

לא משיק גדול אבל שיפור משני המשחקים החלשים שהיו לנו. קצב יותר מהיר וחטיפות ולחץ במרכז השדה. מבאס העניין עם זהבי בסוף, הוא צריך לקבל את זה שהוא בכושר פחות טוב עכשיו וגם אם נכנס דקה 80 (היה יכול להיכנס דקה 70 בחייאת מאמן) מצפה ממנו לכבד בסוף. כל כך חשוב שהוא יחזןר לכושר ויהיה בטוב עם הדקות ויחזור להבקיע. 

בדקה 70 המשחק עוד חי. דור טוב, וטוב ממנו בלא מעט כרגע. זה מה שיש. 

6 דקות לפני, המכבייה said:

יכולים גם לשחק ביחד על המגרש, זה גם משהו שצריך לבחון.

הנוכחות וההרתעה של זהבי גם בכושרו הנוכחי הם איום גדול להגנות, יותר מתורג'מן.

מקצועית דור בכושר משחק טוב יותר.

זה השנקל שלי.

אם חס וחלילה הפציעה של שחר חמורה כמו שנראה, מעניין יהיה לראות איך לאזטיץ יסדר את הרוטציה.

סטואיץ קשר אחורי? 

ניר ביטון? (חס וחלילה)

מדמון ישחק הרבה יותר "כ10" מה שיפנה את ארבעת הקשרים שלנו לעשות רוטציה על 2 עמדות במקום 3?

45 דקות לפני, המכבייה said:

המשחק חי אבל... היינו מנצחים את זה גם עם תורג'מן היה מוחלף דקה 70 וגם 60. אשדוד היו חלשים וגם בכל זאת זה זהבי, תן לו זמן במשחק כזה לא רק פירורים. זה יהיה אישיו יותר ויותר אם זה ימשיך ככה. 

36 דקות לפני, Armagedon said:

יכולים גם לשחק ביחד על המגרש, זה גם משהו שצריך לבחון.

הנוכחות וההרתעה של זהבי גם בכושרו הנוכחי הם איום גדול להגנות, יותר מתורג'מן.

מקצועית דור בכושר משחק טוב יותר.

זה השנקל שלי.

כל הזמן קיטרו על האפשרות שדור יהיה באגף. ומעבר לזה, יש לך גן שחקני אגף שאתה צריך לדאוג להשתלבות. הם מקרה אחר. ביינו, כשזהבי נכנס, לא הייתי רגוע. צריך ניידות, חיות, ביטחון. לדור יש את זה 

Just now, מנש שער 11 said:

המשחק חי אבל... היינו מנצחים את זה גם עם תורג'מן היה מוחלף דקה 70 וגם 60. אשדוד היו חלשים וגם בכל זאת זה זהבי, תן לו זמן במשחק כזה לא רק פירורים. זה יהיה אישיו יותר ויותר אם זה ימשיך ככה. 

אכן. אבל זה תלוי בעיקר בערן. והמשחק חי, אתה רוצה לסיים אותו, שלא יהיו הפתעות. זה לא פשוט  

לאזטיץ' צודק אבל לא חכם. גם ככה כשתורג'מן משחק ככה, הקייס של זהבי חלש.

זו לא פעם ראשונה שהמשחק שלושת רבעי גמור והוא לא מכניס אותו בפעימה הראשונה בסביבות דקה 60-65. 

בטח במשחק כזה שגם תורג'מן כבר הבקיע, תכניס אותו מוקדם יותר בטח כשברור שבמשחק הבא תורג'מן שוב פותח. תאמינו לי, אם קבוצה כמו אשדוד תחזור מולנו ב-30 דק' ל-2:2, זה לא יהיה בגלל זהבי. לאזטיץ' צודק, אבל לא חכם. כשאתה מנהל צוות עדיף לך רוב הזמן להיות חכם ולא צודק. 

האמת היא איפשהי באמצע.

זהבי עם כל הבאסה לא יכול: א' לא לבוא להודות לקהל ב' לתת כל כך הרבה דלק לאנשים שגם ככה מחכים לו בפינה, למה זה נראה לא טוב.

לאזטיץ' החליט על תורג'מן כחלוץ הבכיר וזה בסדר אבל אם בבאר שבע האי הכנסה של זהבי הייתה מתקבלת כי היינו עם חילופים כפויים, ההחלטה הנוכחית מוזרה מאוד. הוא יכל לתת לו 20-25 דקות, בסוף אנחנו נצטרך אותו העונה הזאת ונצטרך את הגולים שלו והיה חשוב לנסות להחזיר אותו לקצב.

שורה תחתונה, מקווה שיהיה פה איזשהו אמצע. כי מה שאני כן זוקף לזכותו של ערן זה כשגם שהוא נכנס לשחק הוא לא כפה על עצמו את המשחק בכלל, מסר הרבה ואפילו נהרסו כמה התקפות יפות שהוא היה שותף להם.

35 דקות לפני, Brandon Roy said:

לאזטיץ' צודק אבל לא חכם. גם ככה כשתורג'מן משחק ככה, הקייס של זהבי חלש.

זו לא פעם ראשונה שהמשחק שלושת רבעי גמור והוא לא מכניס אותו בפעימה הראשונה בסביבות דקה 60-65. 

בטח במשחק כזה שגם תורג'מן כבר הבקיע, תכניס אותו מוקדם יותר בטח כשברור שבמשחק הבא תורג'מן שוב פותח. תאמינו לי, אם קבוצה כמו אשדוד תחזור מולנו ב-30 דק' ל-2:2, זה לא יהיה בגלל זהבי. לאזטיץ' צודק, אבל לא חכם. כשאתה מנהל צוות עדיף לך רוב הזמן להיות חכם ולא צודק. 

10 דקות לפני, car.garsia said:

האמת היא איפשהי באמצע.

זהבי עם כל הבאסה לא יכול: א' לא לבוא להודות לקהל ב' לתת כל כך הרבה דלק לאנשים שגם ככה מחכים לו בפינה, למה זה נראה לא טוב.

לאזטיץ' החליט על תורג'מן כחלוץ הבכיר וזה בסדר אבל אם בבאר שבע האי הכנסה של זהבי הייתה מתקבלת כי היינו עם חילופים כפויים, ההחלטה הנוכחית מוזרה מאוד. הוא יכל לתת לו 20-25 דקות, בסוף אנחנו נצטרך אותו העונה הזאת ונצטרך את הגולים שלו והיה חשוב לנסות להחזיר אותו לקצב.

שורה תחתונה, מקווה שיהיה פה איזשהו אמצע. כי מה שאני כן זוקף לזכותו של ערן זה כשגם שהוא נכנס לשחק הוא לא כפה על עצמו את המשחק בכלל, מסר הרבה ואפילו נהרסו כמה התקפות יפות שהוא היה שותף להם.

לא יודע,

חושב שגם אם היה נכנס 10-15 דקות קודם עדיין היה מאוכזב.

אבל סתם עושים רעש, זה היה ברור שיחפשו את זה.

בטח ימשיכו עם זה גם מחר.

4 דקות לפני, הישראלי היפה said:

לא יודע,

חושב שגם אם היה נכנס 10-15 דקות קודם עדיין היה מאוכזב.

אבל סתם עושים רעש, זה היה ברור שיחפשו את זה.

בטח ימשיכו עם זה גם מחר.

מאוכזב בטוח, אבל לא הייתה דרמה. כל אחד מהם (תורג'מן וזהבי) פתח ב-6 משחקים עד כה. 

האמת היא שתורג'מן כרגע בכושר מעולה והוא טוב יותר מזהבי, אבל אתה לא יכול להכניס שחקן כמו זהבי לפירורי דקות או במשחקים אחרים לייבש אותו.

היה צריך להכניס אותו דקה 60, לא עליו היינו מפסידים תמשחק הזה.

אני עדיין בדעה שזהבי היה צריך לפרוש בקיץ כמו מלך בטופ, לא היה לו סיכוי לשחזר את ההישיגים מהעונה האחרונה.

יריבה כל כך חלשה, נתנה לנו לשחק את המשחק שלנו בלי יותר מדי אתגרים.

משחק שחייב להגמר 4+.

חבל.

אגב, עוד גול מנייח.