Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

פתיחת עונה חדה וטובה

לא טוב במשחק הרגל, לא מרשים במיוחד במשחק הגובה

אבל בשורה התחתונה, על קו השער הביא לנו יותר מנקודה אחת מתחילת העונה

מברוק, הגיע מאופס ועם ביטחון לתחילת העונה

פורסם ב

אנדרייטד

לא מושלם, אפילו לא סולידי במשחק הגובה

יחד עם זאת שוער טוב שמביא נקודות

באופן אישי אני מרגיש יותר מבסדר איתו, לא רואה אותו כנקודת תורפה ראשונה לחיזוק וזה שהוא בכושר טוב זה בכלל יופי

פורסם ב

אחלה משפתי

הביא לנו גם את גביע הטוטו עונה שעברה

עדין אם יש אופציה טובה של זר להביא הייתי מביא

פורסם ב

אם היה זר אף אחד לא היה אומר כלום, אחלה שוער

פורסם ב

לא מסכים עם אף אחד בנושא 

כאילו.. כן, אם "מתעלמים" ממשחק הגובה הוא אחלה שוער. בסדר עם הרגל, טוב ואמיץ ביציאות של אחד על אחד, שוט סטופר אחלה. כמעט החבילה השלמה

אבל משחק הגובה שלו ובמיוחד בקרנות/כדורים חופשיים שעולים לרחבה זה משהו שבלתי אפשרי להתעלם ממנו. כל קרן התקף לב, כל כדור חופשי שנה יורדת מהחיים. הוא תופס אוויר או נתקע בקו השער, אלו שתי האפשרויות היחידות. בודדות הפעמים שהוא מקבל החלטה נכונה + מבצע טוב במצבים האלו. וזה לא איזה ארוע נדיר בכדורגל, בעיה גדולה מאוד שנשלם עליה והרבה העונה. מוזר לי ההקטנה שלה בנושא.

פורסם ב

לא יודע מה נפלתם עליו ביכולת בכדורי גובה, אותי הוא ממש הרשים במשחק הגובה שלו.

אני השנה סומך עליו בעיניים עצומות כשמגביהים כדור לרחבה שלו וגם בקרנות.

עוד דבר ששמתי לב שהוא משרה שקט על הבלמים 

לא מוצא בו ליקויים כרגע, מקווה שימשיך ביכולת הזאת

פורסם ב
3 דקות לפני, Replay said:

מצטרף. זו עמדה מאוד טריקית, לא בטוח ששוער זר יהיה בינגו. עמדה כפויית טובה, סומך עליו.

פורסם ב
20 דקות לפני, Replay said:

איזה הגזמה וואו

פורסם ב

לא למכבי.

אין לו משחק רגל ברמה שזה בושה שהוא כדורגלן. כאילו, זה הבסיס.

תוסיפו את הצילומים בכדורי רוחב, לא בשביל מכבי.

פורסם ב

לצערי כי הוא באמת עם פתיחת עונה די טובה, הוא מסוג השוערים שכתוב להם על המצח "אני שוער שני"
הגיע לתקרת הזכוכית שלו רק נקווה שישמור על היציבות הזאת לליגה זה בהחלט יכול להספיק.

פורסם ב

אחלה משפתי העונה. הוא מעצבן לפעמים במשחק הרגל ובפאניקה שלעיתים הוא משדר וכמובן בכדורי הגובה, אבל נותן הצלה של גול כל משחק וזה יפה. 

דניאל פרץ היה השוער המושלם, הגיוני שנרגיש את ההבדל, אבל גם טננבאום היה שוער עם לא מעט חסרונות והסתדרנו עם זה.

בעולם מושלם הייתי רוצה שוער זר, אבל לפני זה צריך קיצוני לשמאל ומגן ימני.

פורסם ב
לפני9 שעות , Matanbiton said:

לצערי כי הוא באמת עם פתיחת עונה די טובה, הוא מסוג השוערים שכתוב להם על המצח "אני שוער שני"
הגיע לתקרת הזכוכית שלו רק נקווה שישמור על היציבות הזאת לליגה זה בהחלט יכול להספיק.

לא יודע מה כתוב לו על המצח. זה גם לא מעניין אותי. למרות כל הצקצוקים לאורך כל הקדנציה שלו במכבי הוא הוכיח שוב (ושוב ושוב) שהוא שוער טוב וזה הדבר היחידי שבאמת מעניין אותי.

באותה נשימה - כל הרינונים על משחק הרגל והגובה שלו זו המצאה יותר ממציאות. משחק הרגל שלו בסדר גמור וגם משחק הגובה. מישהו אמר משהו מתישהו, ובגלל שלמשפתי יש יח"צ גרוע בפורום, אז מלמלים "משחק גובה, משחק גובה" בלי שום קשר למה שקורה בפועל שאינו טעות ספורדית. זה מעיד על המבקרים יותר מאשר על משפתי.

כן - הוא טועה לפעמים. לפעמים במשחק הגובה, לפעמים במשחק הרגל ולפעמים במשהו אחר. שזה נכון לכל שוער ששיחק וישחק אי פעם במכבי או בכל קבוצה אחרת. ראינו כבר שוערים טובים ממנו, וראינו גם גרועים ממנו.

הוא בסדר גמור.

פורסם ב
לפני14 שעות , חומץ בלסמי said:

לא יודע מה כתוב לו על המצח. זה גם לא מעניין אותי. למרות כל הצקצוקים לאורך כל הקדנציה שלו במכבי הוא הוכיח שוב (ושוב ושוב) שהוא שוער טוב וזה הדבר היחידי שבאמת מעניין אותי.

באותה נשימה - כל הרינונים על משחק הרגל והגובה שלו זו המצאה יותר ממציאות. משחק הרגל שלו בסדר גמור וגם משחק הגובה. מישהו אמר משהו מתישהו, ובגלל שלמשפתי יש יח"צ גרוע בפורום, אז מלמלים "משחק גובה, משחק גובה" בלי שום קשר למה שקורה בפועל שאינו טעות ספורדית. זה מעיד על המבקרים יותר מאשר על משפתי.

כן - הוא טועה לפעמים. לפעמים במשחק הגובה, לפעמים במשחק הרגל ולפעמים במשהו אחר. שזה נכון לכל שוער ששיחק וישחק אי פעם במכבי או בכל קבוצה אחרת. ראינו כבר שוערים טובים ממנו, וראינו גם גרועים ממנו.

הוא בסדר גמור.

אני חולק עלייך כל הנרטיב הזה של פתיחת עונה טובה והכל זה אחלה
אבל זה הכל ביחס למה שראינו ממנו בעבר והכל יחסי.
לדוגמא אם היה מדובר בדניאל פרץ, אף אחד לא היה מדבר על פתיחת עונה חריגה 

הוא לא הגיע לכאן כשוער ראשון בוא נסכים לפחות לגביי זה מזלו היה שהשוער הזר שהגיע לכאן היה פחות טוב ממנו.
לגביי משחק הרגל, קשה לי להאמין שמישהו נושם באופן סדיר כשמחזירים אליו כדורים אחורה והוא מתברבר עם עצמו
מתסכל בזה שהוא לא משחרר כדורים מהר גם בהתקפות מעבר. אני יכול להמשיך למנות את הליקויים הרבים שיש לו
כמו דיוק בארוכים או משחק גובה, אבל זה לא יקדם אותנו בשום צורה אני אישית ורבים כמוני רצינו לראות שדרוג בעמדה הזאת
כי מועדון תחרותי גם באירופה צריך לשאוף למשהו הרבה יותר איכותי משוער בינוני שאפשר לחיות איתו.

פורסם ב

הוא באמת אחלה. כמה שוערים ישראלים ו/או זרים שנחתו פה אתם מכירים עם משחק רגל טוב? גם ההשוואה לדניאל פרץ היא לא רצינית כי הוא משהו מיוחד ולא סתם באיירן מינכן קנתה אותו. אם כבר אז הוא מזכיר את טננבאום שכולם החזיקו ממנו בעונה עם ההגנה המפלצתית בהיסטוריה ובתכלס סבל מליקויים דומים (פחות טוב אפילו בכדורי גובה ומשחק רגל פחות או יותר דומה).

פורסם ב

בהלם מכל מה שנכתב פה.

משחק הרגל שלו בסדר מבחינתי (וכך גם כתבתי), מלחיץ בהתחשב בסגנון המשחק שלנו והנעת הכדור מאחורה - אבל אני לגמרי חי עם זה בשלום.

הבעיה היחידה היא משחק הגובה. זה לא איזה סיסמה ולא איזה משהו שמישהו כתב בפורום/טוויטר ונדבק אלא מציאות אכזרית שפוגשת אותנו בכל משחק. פשוט תסתכלו מה קורה בקרנות/חופשיות של היריבה, כמה פעמים הוא תופס אוויר או מהסס אם לצאת או נתקע בשער שלא צריך. הוא נורא בכל מה שקשור במשחק הגובה וזה יפגע בנו העונה, לא מצליח להבין איך מישהו לא רואה את זה. זה בוטה.

פורסם ב

אני הגדרתי כבר את מה הוא באחד הנושאים הקודמים:

טוב ולא טוב.

פורסם ב
לפני4 שעות , Sawyer said:

בהלם מכל מה שנכתב פה.

משחק הרגל שלו בסדר מבחינתי (וכך גם כתבתי), מלחיץ בהתחשב בסגנון המשחק שלנו והנעת הכדור מאחורה - אבל אני לגמרי חי עם זה בשלום.

הבעיה היחידה היא משחק הגובה. זה לא איזה סיסמה ולא איזה משהו שמישהו כתב בפורום/טוויטר ונדבק אלא מציאות אכזרית שפוגשת אותנו בכל משחק. פשוט תסתכלו מה קורה בקרנות/חופשיות של היריבה, כמה פעמים הוא תופס אוויר או מהסס אם לצאת או נתקע בשער שלא צריך. הוא נורא בכל מה שקשור במשחק הגובה וזה יפגע בנו העונה, לא מצליח להבין איך מישהו לא רואה את זה. זה בוטה.

הוא לא גרוע במשחק הרגל, אבל גם לא מצטיין בזה. יש לו לא מעט מקרים שהוא מוסר ליריבה כשהוא בועט כדורים ארוכים. לפעמים גם כשהוא חופשי לגמרי. 

יכול להיות שזה בולט מאוד כי בשוער האחרון היה מצטיין בזה (למרות שהיו כאלה שאיכשהו ביקרו גם אותו על זה), אבל זה כן מורגש, בטח בקבוצה שהשוער הוא שותף קבוע בהנעת כדור. 

מסכים שהבעיה העיקרית והרצינית זה במשחק הגובה. זה משהו שרוב השוערים הישראלים (ולפעמים גם הזרים כמו חואן פאבלו) נפלו בו לאורך השנים. 

פורסם ב

לא ממעריציו, אבל חייב להגיד שאני לא זוכר שוער ישראלי שטוב בגובה. זה תמיד בספקטרום של נסבל עד רע. אף.פעם לא הבנתי למה שוערים לא יוצאים מעבר לחמש שלהם בכדורים נייחים. צא עם אגרוף וזין על כל חלוץ(שורה סטייל). גם אניימה לא הצטיין בזה אגב. לחכות על הקו ולהיות נתון לחסדיו של הנוגח זה הכי גרוע שיש.