Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

המנהלת משבצת כבר מספר מחזורים רצוף את כל המשחקים בצאת השבת למען ״הטוטו״ וששומרי השבת יוכלו לשלוח טפסים (למה הם לא שולחים בשישי? כי המשחק לא כשר ומשוחק בשבת? באמת שואל)

מה בסוף יוצא? פחות ילדים במגרשים, פחות משפחות, פחות חשיפה (צריך לבחור משחק אחד לראות), ושבת של כדורגל הפכה לשבת של אין כדורגל

נראה לי ששכחו את הקונספט- בלי האוהדים כל המקצוע הזה הופך לתחביב ולא נשאר ממנו כלום.

אני כבר שלחתי למנהלת מייל לגבי זה, מניח שהוא יעניין להם תביצה אבל בטוח שאם יציפו אותם אז זה יכול להעיר משהו

ולפני שבמוצש כל שומרי השבת ייצאו עליי- אני לא אמרתי לשים את כל המשחקים בכוונה בשבת, אלא את חלקם, ככה מתחשבים ב2 הציבורים (חילוני ודתי)

שבת שלום

פורסם ב

להבנתי מדובר רק בחודשי הקיץ כשבכל מקרה חם מדי לשחק בשעות היום 

פורסם ב
18 דקות לפני, Saar said:

אל אם כן מדובר במכבי באמצע השבוע.

פורסם ב
22 דקות לפני, Barksdale said:

אייל שוימר ניצח בסוף תראו מה זה

הוא היה סייקו רציני

אבל צחוק בצד- לא אתפלא אם ה״שיוכלו לשלוח טפסים ולהכניס לנו את המילארדים שהם לא שופכים עכשיו רק בגלל השבת״ זה מניע נסתר למה שסמוטריץ אמר שיקרה פה- כדורגל לא בשבת.

פורסם ב

זה נועד רק בשביל המהמרים.

השבת יוצאת ב - 19:15 ו-4 מתוך 5 המשחקים מתחילים עד השעה 20:00. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה נועד רק בשביל המהמרים.

השבת יוצאת ב - 19:15 ו-4 מתוך 5 המשחקים מתחילים עד השעה 20:00. 

הם רצים לתחנות

פורסם ב

קיץ לא קיץ

חייבים להלחם בזה, כל השרמוטות בשחור שגם ככה חלק גדול מהם לא עושה צבא ולא משלם מיסים לוקח לנו את הכדורגל. לא יאמן. באמת חסר פרופורציות בעליל. שרמוטות. שימותו.

פורסם ב
56 דקות לפני, Saar said:

אחי זה טשטוש

עזוב שכבר היום בשעות אחהצ נעים בצורה קיצונית

החרא הזה אמור להמשיך עד נובמבר, מי ישמע באוקטובר פה 40 מעלות

זה לדעתי נטו רצון להעביר את הכדורגל לימי חול

פורסם ב

אתמול שבת יצאה ב- 19:15 ו- 3 משחקים התחילו ב19:30, משחק אחד ב-20:00 ומשחק אחד ב-20:30 (של ב"ש).

מי ששומר שבת לא יכול היה להספיק להגיע לאף אחד מהמשחקים הנ"ל, אולי אולי למשחק של ב"ש, כך שהיחידים שנהנו מהשעות הם צרלטון והטוטו.

פורסם ב

פשוט הזייה, אני אוהב לראות גם מדי פעם משחקים לא רק של מכבי ואין לי בעיה להתקע על משחק רנדומלי בליגה בשבת משעממת, אני פשוט לא מצליח לראות משחקים מאז שתקעו את כולם בשעות הערב ובטוח גם מוריד להם רייטינג, העיקר המהמרים שיותר חשובים מכולנו. 

פורסם ב
On 21.9.2024 at 13:49, Barksdale said:

אייל שוימר ניצח בסוף תראו מה זה

איפה ה-MEME של סיינפלד?

פורסם ב
לפני9 שעות , Ronaldo De Lima said:

אתמול שבת יצאה ב- 19:15 ו- 3 משחקים התחילו ב19:30, משחק אחד ב-20:00 ומשחק אחד ב-20:30 (של ב"ש).

מי ששומר שבת לא יכול היה להספיק להגיע לאף אחד מהמשחקים הנ"ל, אולי אולי למשחק של ב"ש, כך שהיחידים שנהנו מהשעות הם צרלטון והטוטו.

זאת בדיוק הנקודה.

בניגוד למקרים שונים והשויימרים הזכורים לנו לרעה הפעם זה נטו עניין של הטוטו.

הטוטו לקח את החסות והיו המון דיבורים כבר בחתימה שחלק מהתנאים הם שהמשחקים יהיו בצאת השבת. זה טוב להם להימורים.

פורסם ב
On 21.9.2024 at 14:18, Sawyer said:

קיץ לא קיץ

חייבים להלחם בזה, כל השרמוטות בשחור שגם ככה חלק גדול מהם לא עושה צבא ולא משלם מיסים לוקח לנו את הכדורגל. לא יאמן. באמת חסר פרופורציות בעליל. שרמוטות. שימותו.

תתבייש, בתקופה שכזאת לכתוב "שימותו" על יהודים אחרים.

אתה מדבר על חוסר פרופורציות ואז מגיב בשיא החוסר פרוצפציה, זה חוסר מודעות בקטע אחר.

מאחל לך שתתתעל את כל השנאה שיש בך לאויב האמיתי של כולנו.

פורסם ב

אין קשר לדתיים, ספק אם הם מספיקים לראות את זה בטלוויזיה. זה נטו הטוטו שרוצה שהם גם יפסידו את התחתונים שלהם ויהמרו על המשחקים באמצע שבת. השווימרים לא באמת ניצחו.

אין קשר גם לצ'רלטון, הם מאוד לא מבסוטים מזה שיוצא להם לשדר 3 משחקים במקביל בשבת ועוד 2 במקביל בערוץ הספורט.

זה מכת מוות נוספת לאוהדים אבל כבר נמאס לדבר על זה. זה פשוט עוד גזרה נוספת להתעללות באוהדים. ומי שאומר שבחודשים האלה עדיין חם וזה לא משנה, נראה לי שוכח שבאמצע שבוע לטוטו אין בעיה לתקוע אותנו ב17:30.

שונאים פה אוהדים אבל אף אחד מארגוני האוהדים לא יתאחד להיאבק בזה אלא ימשיכו לרחרח את הקקה של עצמם ולשמוח שדופקים את הקהל היריב (כמו בעונש על קהל חוץ ובעוד כל מיני גזרות שמנחיתים עלינו). נישאר עם ארגונים נחמדים כמו ארגון היציע שלא באמת יכול להזיז פה משהו.