Jump to content

שעת המשחק נגד הפועל ירושלים

Saar

Recommended Posts

האמת שאני לא מבין את השקט שזה עובר בו.  

ביום שלישי יש גביע הליגה באנגליה עם יונייטד פולהאם אברטון וקריסטל פאלאס במקביל לאלופות. ביום רביעי אם בדקת ויש גם משחקים אז עוד יותר. שלא יחרטטו אותנו, לא מכבי ולא המנהלת ובטח לא ספורט5. 

זה להשתין בקשת על האוהדים ואז גם לזרוק על זה חול שיהפוך לבוץ של פיפי ולמרוח לנו על הפנים. אחד הביזיונות הגדולים של השנים האחרונות שאני זוכר. 

כדי להגיע לשריקה, בטח לא לחימום, צריך לצאת מהעבודה ב16:00 וזה אם אתה עובד במרכז תל אביב.  הולך להיות כמות קהל מביכה ופשוט כאילו כולם בסדר עם זה. 

זה שהמנהלת משתינה עלינו ושספורט5 משתין עלינו אני מבין אבל מה עם קצת רעש ממכבי? עם כל הכבוד מספיק לראות את הלוח של אחים לסמל היום כדי להבין שהולך להיות ריק. כולם מנסים למכור כרטיסים.  89% מהמנויים לא יגיעו אז למה שהם לא יעשו רעש בשמנו? למה לקבל את זה ככה?

לפני3 שעות , Replay said:

להערכתי זה המשחק של מכבי הכי מוקדם ששוחק אי פעם ביום חול מאז עידן התאורה באיצטדיונים

מישהו יכול לאמת את זה?

היה איזה משחק בקונפרנס בשעה מוקדמת בגלל החגים

לפני4 שעות , דקסטר said:

גם בליגה הטורקית, השוויצרית והשבדית יש משחקים בשעה 20:00-20:30. זה נראה כמו ענייני זכיין נטו (ספורט5 הנבלות)

באמת הזוי שמכבי לא ניסו לעשות כלום עם זה. אשכרה משחק בית עם 10-15 אלף אוהדים ולא איכפת להם?

במקרה הטוב מאוד נעבור את העשר אלף איזה 10-15 

1 hour ago, Brandon Roy said:

לא שידרו. אנחנו המרכזי. 

אם ככה, אז לבלוע את הגלולה המרה. נכון שאפשר היה לקיים את המשחק בשעה קצת יותר מאוחרת ועדיין להספיק לפני ערב הצ'מפיונס, בטח עם כל האפיקים שיש לערוץ, אבל כבר מאוחר מדי להתלונן.

נקווה שתהיה נוכחות נחמדה של הקהל שלנו..

1 hour ago, Elirandani said:

לאופא.

אם אופ״א זו שצריכה לוותר אז שידאגו שזה יקרה, אנחנו רואים שזה קרה בליגות אחרות. לדעתי דוקא כן מדובר בהסכם של המנהלת מול ערוץ הספורט והם יצטרכו לתת את הדין, עדיין מצופה שיעשה ניסיון.

19 דקות לפני, Saar said:

אם אופ״א זו שצריכה לוותר אז שידאגו שזה יקרה, אנחנו רואים שזה קרה בליגות אחרות. לדעתי דוקא כן מדובר בהסכם של המנהלת מול ערוץ הספורט והם יצטרכו לתת את הדין, עדיין מצופה שיעשה ניסיון.

זה אך ורק הערוץ זבל הזה שאף אחד לא יספר לנו סיפורים ומכבי שהייתה יכולה לצעוק קצת יותר בשבילנו

לא יודע כמה ישפיע אבל כדאי לדעת שהחל מהיום (ועד חמישי) יש בגן צ'רלס קלור פסטיבל אוכל של עיריית ת"א בשיתוף חבר. מ-18 עד 23 כל יום. 

אולי יש כאלו שבונים להגיע עם הרכב קרוב מאוד לאיצטדיון...

Screen-Shot-16-09-2024-at-17-22.png

6 דקות לפני, Brandon Roy said:

לא יודע כמה ישפיע אבל כדאי לדעת שהחל מהיום (ועד חמישי) יש בגן צ'רלס קלור פסטיבל אוכל של עיריית ת"א בשיתוף חבר. מ-18 עד 23 כל יום. 

אולי יש כאלו שבונים להגיע עם הרכב קרוב מאוד לאיצטדיון...

Screen-Shot-16-09-2024-at-17-22.png

יכול לשלוח לינק של הסדרי התנועה? אני לא מוצא באתר של העירייה

8 דקות לפני, דקסטר said:

יכול לשלוח לינק של הסדרי התנועה? אני לא מוצא באתר של העירייה

https://www.tel-aviv.gov.il/Pages/MainItemPage.aspx?WebID=3af57d92-807c-43c5-8d5f-6fd455eb2776&ListID=5a9823a9-22cf-40a3-8a59-e9f3305db983&ItemID=20517

אין באמת משהו מיוחד.

מה שכן הפסטיבל מתחיל ב-18 והמשחק 17.30, זה לא נראה לי מלא קהל מגיע לפני...

לגבי המשחק, זה משודר בספורט 5? לא היה משחק מרכזי למחזור הראשון?

שלא יבלבלו את המוח, אין פה שום איסור. נטו קנס של כמה שקלים שההתאחדות צריכה לשלם.

מקסימום צ׳רלטון היו משדרים את המשחק אצלם בשעה 19 וישחררו אותנו מהמעיקים האלה

אני באמת לא מבין את החרא הזה.

אין שום דרך לאוהד שעובד להגיע למשחק הזה מבלי לצאת מהמשרד בשעה 15:00. הורים לילדים זה בכלל בלתי אפשרי.

השעה הזו במשחק ביום חול מזכירה ימים רחוקים מאוד כשהיו דוחים משחקים בגלל גשם, ואז המשחק המשלים היה באמצע השבוע באיזה 1430 ביום עבודה כי כמעט בכל המגרשים בארץ לא הייתה תאורה

אני כתבתי מכתב למנהלת, כמובן שהם לא יענו או יענו בלקוניות. לצערי, נראה לי שאצטרך לבזבז יום חופש על מחר אחרת לא רואה איך אני מספיק. 

אולי אם הם היו חוטפים תביעה ייצוגית על נזק כספי לאוהדים בגלל השעה, הם היו משנים משהו. 

לערוץ הספורט יש אינטרס שלא נגיע למשחק. ככה אנשים יפתחו את הטלוויזיה על מכבי והופס גולשים ישירות לאוסקר גלוך ב19:45 ואז לליגת האלופות ב22:00. הרי מי עוקב הכי הרבה אחרי גלוך אם לא אוהדי מכבי. בא להם בול. המנהלת הייתה צריך להטיל וטו אבל הם שונאי קהל ידועים.

בדרך כלל אני מבקר גדול של הקהל שלנו שלא הועיל בטובו למלא אצטדיון במשחק גדול ביום שבת. הפעם לא תהיה לי ביקורת על הקהל גם אם נהיה שם אני ועוד 50. שעת משחק פשוט אכזרית. לי זה איכשהו מסתדר כי יש לי איזה פגישה בעבודה במרכז שממנה אני קופץ לבלומפילד אבל זה פשוט שעת משחק אכזרית מאוד.

8 דקות לפני, Omer said:

עוד מישהו נסע לחניון התחנה והבין את הטעות מאוחר מדי? נכנסתי דקה 10.

הזהירו פה על פסטיבל האוכל בצ'ארלס קלור.