Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב
42 דקות לפני, המכבייה said:

ההתייחסות אליו צריכה להיות כמו אל שחקן נוער שעלה לראשונה לבוגרים. לא לזר שאמור לעשות שינוי במספר חודשים. הוא צועק בוסריות. מנספורד ופרייס זיהו שם משהו והלכו עליו. מכבד את ההחלטה אבל יש כאן המון המון עבודה. 

אין בעיה, שילך למסלול השאלות כמו שחקני נוער עד שירגישו שהוא מספיק מתאים או שלא. 

פורסם ב
30 דקות לפני, הנדון said:

אין בעיה, שילך למסלול השאלות כמו שחקני נוער עד שירגישו שהוא מספיק מתאים או שלא. 

ככה הם בחרו וגם השקיעו לא מעט כסף. לא הכל מצליח, כמו שלא הכל נכשל. ימים יגידו. 

פורסם ב
5 דקות לפני, המכבייה said:

ככה הם בחרו וגם השקיעו לא מעט כסף. לא הכל מצליח, כמו שלא הכל נכשל. ימים יגידו. 

אין לי ביקורת על המהלך אפשר גם ליפול עם שחקנים בטח שעם קונספט של צעירים, מקווה אבל שיקבלו שכל להשאיל אותו בינואר לאיזו חדרה שיתאקלם בלי הלחץ שיש במכבי. 

פורסם ב

כרגע הציוות בכנפיים צריך להיות דוידה ויחזקאל

כשדוידזאדה ואסנטה מגנים.

ועל הספסל 3 שחקני כנף, מתוכם 2 זרים, שנקנו ב2.6 מליון יורו ולא שווים סגל במכבי.

פורסם ב
11 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

כרגע הציוות בכנפיים צריך להיות דוידה ויחזקאל

כשדוידזאדה ואסנטה מגנים.

ועל הספסל 3 שחקני כנף, מתוכם 2 זרים, שנקנו ב2.6 מליון יורו ולא שווים סגל במכבי.

2.6 מליון יורו על 3 שחקנים שיש לך טוב מהם בנוער/מושאלים, ולא אחד, אלא איזה 2 לפחות, ואני לארג' עם האלה שבבוגרים, באמת.

פורסם ב

יש כמה זוויות להסתכל על פטאצ'י:

1 - ברמת ניהול הסגל, ההשקעה בפטאצ'י והמועד בו הגיע מתאימים יותר לשחקן מוכח (כמו סטואיץ') ופחות לפרויקט נוסף לעמדות הכנף (בעיקר כשיש לנו כבר את אדו ולאיוס ששניהם רחוקים מהמוצר המוגמר). רכשנו שישה שחקני כנף בשנה האחרונה (כולל מילסון וקיקו), בסכומים לא מבוטלים, ואחוזי ההצלחה בסך הכל סבירים - מילסון היה שחקן מפתח בעונה שעברה ונמכר, בלית ברירה, בקיץ הקרוב, ברווח גדול ודוידה במגמת שיפור מתמשכת ושחקן הרכב ראוי כבר עונה שנייה. הבעיה לטעמי היא שלא נערכנו כראוי למכירה של מילסון, ונראה שהמערכת נתפסה בהפתעה.

מעבר לשניהם, לאיוס הוא גרסה פחות מוכשרת ומהירה של דוידה, אדו הוא עדיין פרויקט, ושניהם תורמים כשחקני סגל ולא מעבר. קיקו לא התאקלם אבל ייתכן שנחזיר את ההשקעה או נצמצם הפסדים, כך שלפני פטאצ'י, היינו עם 40% הצלחה (שניים מחמישה) ועוד שני שחקני סגל לפיתוח. 

שיקול הדעת המוטעה בהחתמת פטאצ'י לטעמי הוא כפול - קודם כל, להביא שחקן לאגף שכבר יש לנו בו שחקן הרכב (ואני מבין שיש לשניהם תכונות שונות ושצריך שני שחקנים טובים בכל אגף), כשבאגף השני יש לנו שחקני פיתוח, ושנית, להביא עוד שחקן לא מוכח, עם סימני שאלה וצורך בהתאקלמות, כשיש לנו כבר שניים כאלה באגף שמאל.

2 - ברמת תבנית ושטף המשחק, פטאצ'י לא מחובר ועושה רושם שלא הוא ולא לאזטיץ' מבינים מה הייעוד והתפקוד שלו. למשל בהופעה כמחליף בבראגה הוא נראה אבוד לחלוטין והיה לא ממושמע טקטית (בעיה שחזרה גם במשחקים אחרים). השימוש בו עד עכשיו היה לא ברור. אין תבנית התקפית שנועדה לשחק על החוזקות שלו, ובשילוב עם התרומה ההגנתית הרעה שלו וחוסר החיבור שלו להנעת הכדור, מקבלים שחקן שקשה לו לבוא לידי ביטוי. זה גם עליו וגם על לאזטיץ'.

3 - ברמה האישית, הוא שחקן צעיר במדינה זרה בזמן מלחמה. לוקח זמן להתאקלם, בעיקר כשעוברים מברזיל.  

פורסם ב
24 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

יש כמה זוויות להסתכל על פטאצ'י:

1 - ברמת ניהול הסגל, ההשקעה בפטאצ'י והמועד בו הגיע מתאימים יותר לשחקן מוכח (כמו סטואיץ') ופחות לפרויקט נוסף לעמדות הכנף (בעיקר כשיש לנו כבר את אדו ולאיוס ששניהם רחוקים מהמוצר המוגמר). רכשנו שישה שחקני כנף בשנה האחרונה (כולל מילסון וקיקו), בסכומים לא מבוטלים, ואחוזי ההצלחה בסך הכל סבירים - מילסון היה שחקן מפתח בעונה שעברה ונמכר, בלית ברירה, בקיץ הקרוב, ברווח גדול ודוידה במגמת שיפור מתמשכת ושחקן הרכב ראוי כבר עונה שנייה. הבעיה לטעמי היא שלא נערכנו כראוי למכירה של מילסון, ונראה שהמערכת נתפסה בהפתעה.

מעבר לשניהם, לאיוס הוא גרסה פחות מוכשרת ומהירה של דוידה, אדו הוא עדיין פרויקט, ושניהם תורמים כשחקני סגל ולא מעבר. קיקו לא התאקלם אבל ייתכן שנחזיר את ההשקעה או נצמצם הפסדים, כך שלפני פטאצ'י, היינו עם 40% הצלחה (שניים מחמישה) ועוד שני שחקני סגל לפיתוח. 

שיקול הדעת המוטעה בהחתמת פטאצ'י לטעמי הוא כפול - קודם כל, להביא שחקן לאגף שכבר יש לנו בו שחקן הרכב (ואני מבין שיש לשניהם תכונות שונות ושצריך שני שחקנים טובים בכל אגף), כשבאגף השני יש לנו שחקני פיתוח, ושנית, להביא עוד שחקן לא מוכח, עם סימני שאלה וצורך בהתאקלמות, כשיש לנו כבר שניים כאלה באגף שמאל.

2 - ברמת תבנית ושטף המשחק, פטאצ'י לא מחובר ועושה רושם שלא הוא ולא לאזטיץ' מבינים מה הייעוד והתפקוד שלו. למשל בהופעה כמחליף בבראגה הוא נראה אבוד לחלוטין והיה לא ממושמע טקטית (בעיה שחזרה גם במשחקים אחרים). השימוש בו עד עכשיו היה לא ברור. אין תבנית התקפית שנועדה לשחק על החוזקות שלו, ובשילוב עם התרומה ההגנתית הרעה שלו וחוסר החיבור שלו להנעת הכדור, מקבלים שחקן שקשה לו לבוא לידי ביטוי. זה גם עליו וגם על לאזטיץ'.

3 - ברמה האישית, הוא שחקן צעיר במדינה זרה בזמן מלחמה. לוקח זמן להתאקלם, בעיקר כשעוברים מברזיל.  

לגבי 1 אני ממש לא מסכים על אחוזי הצלחה סבירים.

בוא נחלק את זה לחלונות:

בעונה שעברה בחלון קיץ הבאת 3 שחקני כנף - דוידה, מילסון וקיקו. פגעת ב2/3. יפה מאוד! לא בציניות. זה היה בול בפוני והביא לך אליפות. 

קיקו זה נפילה. לא מעניין אותי אם ״לא נפסיד עליו בסוף״. עונה שלמה היה לך פה זר שלא שיחק. זה כישלון. 

יחד עם זאת, על הנייר הוא היה נראה כמו שחקן מאוד טוב ורכש שאפשר להבין למה חשבו שיתאים. לכן בסיכום הכללי של החלון ההוא מבחינת רכש של שחקני כנף אפשר לתת ציון מאוד גבוה. (מצבת שחקני אגף: דוידה/ביטון, מילסון/קיקו). 

בחלון של ינואר הבאת את אדו.

פרוספקט בחצי מליון יורו- לא מחיר נמוך אבל גם לא מאוד גבוה.

היה מירוץ אליפות פתוח, היית עם 3 זרים מתוך 5 שהם ״שרופים״ מצד המאמן (מוסקרה, קיקו ולוקאסן). 

בחרת לא לשחרר אף אחד מהם ולהביא את אדו.

לדעתי מבחינת החלטה מקצועית - זאת טעות.

יש לך מקום לזר, מרוץ האליפות פתוח, הזרים גם ככה לא תורמים- צריך להביא מישהו מוכח.

אבל בהינתן העובדה שהחליטו ללכת על פרוספקט (שניה שניה ברציפות בינואר אחרי הנפילה עם הרומני) - אדו פרוספקט עם פרופיל סביר ומחיר סביר. 

בסיכום הכללי של החלון ההוא הייתי נותן ציון נמוך. (דוידה/ביטון, מילסון/קיקו/אדו).

בחלון העונה עזב אותך מילסון- לא צריך לציין מה הייתה התרומה שלו למכבי בעונה שעברה. 

בנוסף עזבו דן ביטון וקיקו. 

אדו שהגיע בינואר לא השתלב בקבוצה ולא קיבל דקות תחת קין.

החלטת להישאר עם אדו ולהביא 2 שחקנים נוספים - פרוספקט בן 21 מהליגה השניה בברזיל, ואת לאיוס- שחקן בלי מספרים שירד ליגה בעונה שעברה. 

כלומר אם נשווה בין החלונות- דוידה, שהיה על פניו הווינגר הכי פחות ״מוכח״ בקיץ לפני כן (כשחשבנו שמילסון קיקו וביטון יפתחו לפניו), הפך להיות הבאנקר שלך בהרכב, ויחד איתו אותו שחקן שלא קיבל דקות במכבי בעונה שעברה, שחקן שירד ליגה ללא מספרים ופרוספקט מהליגה השניה בברזיל שיוצא בפעם הראשונה מחוץ למדינה שלו למדינה במלחמה.

זה כבר חלון גרוע ברמת המחשבה ומסתמן שגם ברמת הביצוע כי  זה נראה שאף אחד מהשלושה כרגע לא מצליח להוכיח שהוא ברמה מספיק טובה להרכב במכבי. 

אז אם לסכם את החפירה שלי, מבחינת שחקני אגף בלבד- היה לנו בעונה שעברה בקיץ חלון מצויין, בינואר חלון סביר מינוס, ובקיץ האחרון חלון גרוע. 

לעטוף את זה יחד ולקרוא לזה אחוזי פגיעה סבירים זה לטשטש את 2 החלונות הגרועים האחרונים בעזרת החלון בקיץ הקודם שהיה באמת מעולה.

פורסם ב
4 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

לגבי 1 אני ממש לא מסכים על אחוזי הצלחה סבירים.

בוא נחלק את זה לחלונות:

בעונה שעברה בחלון קיץ הבאת 3 שחקני כנף - דוידה, מילסון וקיקו. פגעת ב2/3. יפה מאוד! לא בציניות. זה היה בול בפוני והביא לך אליפות. 

קיקו זה נפילה. לא מעניין אותי אם ״לא נפסיד עליו בסוף״. עונה שלמה היה לך פה זר שלא שיחק. זה כישלון. 

יחד עם זאת, על הנייר הוא היה נראה כמו שחקן מאוד טוב ורכש שאפשר להבין למה חשבו שיתאים. לכן בסיכום הכללי של החלון ההוא מבחינת רכש של שחקני כנף אפשר לתת ציון מאוד גבוה. (מצבת שחקני אגף: דוידה/ביטון, מילסון/קיקו). 

בחלון של ינואר הבאת את אדו.

פרוספקט בחצי מליון יורו- לא מחיר נמוך אבל גם לא מאוד גבוה.

היה מירוץ אליפות פתוח, היית עם 3 זרים מתוך 5 שהם ״שרופים״ מצד המאמן (מוסקרה, קיקו ולוקאסן). 

בחרת לא לשחרר אף אחד מהם ולהביא את אדו.

לדעתי מבחינת החלטה מקצועית - זאת טעות.

יש לך מקום לזר, מרוץ האליפות פתוח, הזרים גם ככה לא תורמים- צריך להביא מישהו מוכח.

אבל בהינתן העובדה שהחליטו ללכת על פרוספקט (שניה שניה ברציפות בינואר אחרי הנפילה עם הרומני) - אדו פרוספקט עם פרופיל סביר ומחיר סביר. 

בסיכום הכללי של החלון ההוא הייתי נותן ציון נמוך. (דוידה/ביטון, מילסון/קיקו/אדו).

בחלון העונה עזב אותך מילסון- לא צריך לציין מה הייתה התרומה שלו למכבי בעונה שעברה. 

בנוסף עזבו דן ביטון וקיקו. 

אדו שהגיע בינואר לא השתלב בקבוצה ולא קיבל דקות תחת קין.

החלטת להישאר עם אדו ולהביא 2 שחקנים נוספים - פרוספקט בן 21 מהליגה השניה בברזיל, ואת לאיוס- שחקן בלי מספרים שירד ליגה בעונה שעברה. 

כלומר אם נשווה בין החלונות- דוידה, שהיה על פניו הווינגר הכי פחות ״מוכח״ בקיץ לפני כן (כשחשבנו שמילסון קיקו וביטון יפתחו לפניו), הפך להיות הבאנקר שלך בהרכב, ויחד איתו אותו שחקן שלא קיבל דקות במכבי בעונה שעברה, שחקן שירד ליגה ללא מספרים ופרוספקט מהליגה השניה בברזיל שיוצא בפעם הראשונה מחוץ למדינה שלו למדינה במלחמה.

זה כבר חלון גרוע ברמת המחשבה ומסתמן שגם ברמת הביצוע כי  זה נראה שאף אחד מהשלושה כרגע לא מצליח להוכיח שהוא ברמה מספיק טובה להרכב במכבי. 

אז אם לסכם את החפירה שלי, מבחינת שחקני אגף בלבד- היה לנו בעונה שעברה בקיץ חלון מצויין, בינואר חלון סביר מינוס, ובקיץ האחרון חלון גרוע. 

לעטוף את זה יחד ולקרוא לזה אחוזי פגיעה סבירים זה לטשטש את 2 החלונות הגרועים האחרונים בעזרת החלון בקיץ הקודם שהיה באמת מעולה.

מסכים

עונה שעברה הצלחנו עם הכנפיים,

העונה כישלון גדול.

מזכיר לי את העונה שאצילי עזב והבאנו תחליף את בן חיים 

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

הוא מהיר ויש לו טכניקה טובה. יש לו גם דריבל פסיכי. כרגע זה לא בא לידי ביטוי כי ניכר שהוא עדין לא התאקלם ומשחק עם 0 ביטחון ומשקולות על הרגליים. 
הוא רכש לעתיד, סטייל הכנף שקנינו מסכנין, לכן עדיף שבשנה הקרובה לפחות הוא יהיה במקום פחות לחוץ שיתן לו יותר דקות

הוא לא מהיר בצורה מיוחדת. רחוק מאוד מדוידה. 

לא ראיתי אותו לוקח שחקן על מהירות כמו דוידה או מילסון. 

טכניקה טובה? לא ראיתי את זה. אין לו הרמות/מסירות מעניינות וגם לא בעיטות טובות. לא ראיתי שום דריבל פסיכי במשחקים שלו עוד עכשיו. אפילו ללאיוס יש יותר דריבלים. 

לפני4 שעות , המכבייה said:

ההתייחסות אליו צריכה להיות כמו אל שחקן נוער שעלה לראשונה לבוגרים. לא לזר שאמור לעשות שינוי במספר חודשים. הוא צועק בוסריות. מנספורד ופרייס זיהו שם משהו והלכו עליו. מכבד את ההחלטה אבל יש כאן המון המון עבודה. 

למה? הוא בן 21. גדול מתורג׳מן ומדמון שנראים נהדר.

אתה תמיד אומר שצריך להפסיק להסתכל על שחקנים צעירים כאילו הם ילדים כי בכל העולם סומכים עליהם בלי קשר לגיל. 

ואם שחקן בן 21 לא בשל אתה לא משלם עליו 1.5 מיליון בעונה שחסרה לך איכות בהתקפה. בטח אם הוא זר. 

מנספורד ופרייס קלעו בול עם מילסון וסטואיץ׳ ומגיע להם שאפו על זה ובאותה מידה הם פישלו בגדול איתו ועם אדו והם צריכים לקבל על זה ביקורת. במיוחד שההחתמה של הברזילאי מלכתחילה נראתה מוזרה ועם המון נורות אדומות. 

פורסם ב
52 דקות לפני, מכביסט לעד said:

טכניקה טובה? לא ראיתי את זה. אין לו הרמות/מסירות מעניינות וגם לא בעיטות טובות. לא ראיתי שום דריבל פסיכי במשחקים שלו עוד עכשיו. אפילו ללאיוס יש יותר דריבלים. 

תראה כמה משחקים שלו בברזיל, גם כששיחק בליגה עד 23. הוא לא סילון אבל רואים שהוא מהיר, דריבל שלא קשור לישראל. כתבתי שבמכבי הוא לא הראה עדין כמעט כלום בעיקר כי משחק עם 0 ביטחון ובלחץ פסיכי. 

ילד בגיל 20 פעם ראשונה במדינה זרה, בלי שפה ובלי להכיר את התרבות ועוד באמצע מלחמה עם סומים וטילים על הראש ומשחק במועדון הכי לחוץ והשגי בישראל.. מתכון לבעיות.

במכבי כל פעולה לא טובה אתה מקבל על הראש, זה מועדון לחוץ.

עדיף להשאיל בינואר אפילו ללאומית כדי שיצבור דקות וביטחון

פורסם ב
לפני1 שעה , מכביסט לעד said:

למה? הוא בן 21. גדול מתורג׳מן ומדמון שנראים נהדר.

אתה תמיד אומר שצריך להפסיק להסתכל על שחקנים צעירים כאילו הם ילדים כי בכל העולם סומכים עליהם בלי קשר לגיל. 

ואם שחקן בן 21 לא בשל אתה לא משלם עליו 1.5 מיליון בעונה שחסרה לך איכות בהתקפה. בטח אם הוא זר. 

מנספורד ופרייס קלעו בול עם מילסון וסטואיץ׳ ומגיע להם שאפו על זה ובאותה מידה הם פישלו בגדול איתו ועם אדו והם צריכים לקבל על זה ביקורת. במיוחד שההחתמה של הברזילאי מלכתחילה נראתה מוזרה ועם המון נורות אדומות. 

ברמת המוכנות זה אפילו נערים א, מה לעשות? אולי זה גם מבנה הגוף הקטנצ'יק. אני הכי בעד צעירים ואני עדיין לא פוסל את פאטצ'י לגמרי. זה כן קצת מעלה שאלות על הרויזמנים, הברלינים והעזואים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

עזו חייב לחזור בינואר

למה הוא הושאל בכלל ?

יש סיכוי שהוא חוזר באמת בינואר ? אני חושב שלא.

פורסם ב
6 דקות לפני, yello said:

למה הוא הושאל בכלל ?

יש סיכוי שהוא חוזר באמת בינואר ? אני חושב שלא.

אין סיבה שלא כשלאיוס הוא בעצם אותו לאיוס של הפועל ואדו עוד בדיג'יגדול

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

אין סיבה שלא כשלאיוס הוא בעצם אותו לאיוס של הפועל ואדו עוד בדיג'יגדול

אני איתך, פשוט קשה לי לראות את מכבי עושים מהלך כזה.

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

תראה כמה משחקים שלו בברזיל, גם כששיחק בליגה עד 23. הוא לא סילון אבל רואים שהוא מהיר, דריבל שלא קשור לישראל. כתבתי שבמכבי הוא לא הראה עדין כמעט כלום בעיקר כי משחק עם 0 ביטחון ובלחץ פסיכי. 

ילד בגיל 20 פעם ראשונה במדינה זרה, בלי שפה ובלי להכיר את התרבות ועוד באמצע מלחמה עם סומים וטילים על הראש ומשחק במועדון הכי לחוץ והשגי בישראל.. מתכון לבעיות.

במכבי כל פעולה לא טובה אתה מקבל על הראש, זה מועדון לחוץ.

עדיף להשאיל בינואר אפילו ללאומית כדי שיצבור דקות וביטחון

עם כל הכבוד ליגה עד גיל 23 זה לא מדד לכלום. בברזיל בבוגרים הוא לא עשה כלום וגם פה הוא לא עשה כלום. 

1 hour ago, המכבייה said:

ברמת המוכנות זה אפילו נערים א, מה לעשות? אולי זה גם מבנה הגוף הקטנצ'יק. אני הכי בעד צעירים ואני עדיין לא פוסל את פאטצ'י לגמרי. זה כן קצת מעלה שאלות על הרויזמנים, הברלינים והעזואים. 

אז למה להביא שחקן כזה מלכתחילה? ועוד בכזה סכום? 

עזוב המבנה גוף, ראינו כמה קטנים כמו גלוך ומילסון עשו פה בית ספר לליגה (והראשון גם לאירופה). 

פורסם ב
38 דקות לפני, מכביסט לעד said:

עם כל הכבוד ליגה עד גיל 23 זה לא מדד לכלום. בברזיל בבוגרים הוא לא עשה כלום וגם פה הוא לא עשה כלום. 

אז למה להביא שחקן כזה מלכתחילה? ועוד בכזה סכום? 

עזוב המבנה גוף, ראינו כמה קטנים כמו גלוך ומילסון עשו פה בית ספר לליגה (והראשון גם לאירופה). 

ממש מעניין מה הם ראו בו. לא בציניות. הם שילמו עליו סכום שהם בטוחים שיחזיר את עצמו פלוס רווח. היו נחושים ובטוחים מאד להביא אותו. 

פורסם ב
37 דקות לפני, המכבייה said:

ממש מעניין מה הם ראו בו. לא בציניות. הם שילמו עליו סכום שהם בטוחים שיחזיר את עצמו פלוס רווח. היו נחושים ובטוחים מאד להביא אותו. 

נשים שניה בצד את החלק המקצועי לגביו, שבאמת אין לי דעה וקשה לי להיות נחרץ כמו כולם.

את הנסיבות אני לא צריך לספר..ילד צעיר פעם ראשונה מחוץ למדינה שלו 

ומקבל פירורי דקות בסיר לחץ שלנו שכל משחק אתה חייב לצאת להביא כמו גמר גביע וכולי וכולי.

הוא לא הראשון ולא האחרון שלא יצליח להביא את היכולות שלו לידי ביטוי כבר מההתחלה.

יכול להיות שזה לא זה ויכול להיות גם שעוד כמה שנים נשמע עליו עושה חייל בליגה הצרפתית.

אבל נדמה לי שמכבי התאהבה בקטע של האקזיטים. פשוט ככה.

זיהו מניה עם גרף עליה, שבירה קטנה והזדמנות להכנס לעסקה בלואו פוינט בתקווה שזה באמת זה והיא תנסוק לשמיים.

אי אפשר לבסס קבוצת כדורגל תחרותית על התזה הזאת.

לא יכול להיות שיש לך מקום לשישה זרים שאמורים לשדרג את הקבוצה ורק אחד מהם עם ניסיון וכל השאר פרוספקטים.

הבחירה בפיזור הסיכונים עם הזרים שהביאו העונה מלכתחילה מועדות לפורענות

ולדעתי מה שמחזיק אותנו מעל המים זה ההישראלים עם הניסיון.

הסיכויים להצליח עם כולם הם לא לטובתנו וכמו כל דבר בחיים צריך איזון.

מכבי הלכה על הקיצון של הקיצון.

אני מהתחלה לא אהבתי את זה גם אם כולם יתבררו כבינגו, פשוט כי זה מאוד מסוכן.

אם היינו קבוצה בלי שאיפות הייתי יכול להבין את זה.

כרגע מכבי חייבת לעשות חישוב מסלול מחדש בכל הנוגע לתזה הזאת של הזרים.

פורסם ב
53 דקות לפני, barak said:

נשים שניה בצד את החלק המקצועי לגביו, שבאמת אין לי דעה וקשה לי להיות נחרץ כמו כולם.

ומקבל פירורי דקות בסיר לחץ שלנו שכל משחק אתה חייב לצאת להביא כמו גמר גביע וכולי וכולי.

יכול להיות שזה לא זה ויכול להיות גם שעוד כמה שנים נשמע עליו עושה חייל בליגה הצרפתית.

זיהו מניה עם גרף עליה, שבירה קטנה והזדמנות להכנס לעסקה בלואו פוינט בתקווה שזה באמת זה והיא תנסוק לשמיים.

לא יכול להיות שיש לך מקום לשישה זרים שאמורים לשדרג את הקבוצה ורק אחד מהם עם ניסיון וכל השאר פרוספקטים.

אני לא איבדתי תקווה בקשר אליו, אני רק אומר שזה עניין של לא מעט זמן והמון עבודה, אם וכאשר. אני חושב שבקיץ הנחת העבודה היתה(אני חושב שנפלו לא מעט עסקאות) שיהיה קשה להביא שחקנים יותר מוכחים בגלל המצב. לא מפתיע שסטואיץ הוא המנוסה שהגיע, שחקן של מאמן שמכיר ומחזיק ממנו. 

פורסם ב

הדבר היחיד שמטריד אותי לגביו זה שהוא פה עוד מעט חצי שנה ולא עבר שחקן פעם אחת. 

כל השאר יכול לבוא עם הזמן. זה לא. 

פורסם ב
לפני7 שעות , Sixto Rodriguez said:

אני חושב שאנחנו אומרים דברים דומים מזוויות שונות (ושים לב שגם אני כתבתי בחלק 1 של ההודעה החופרת שלי שלטעמי היה שקול מוטעה כפול בהחתמה של פטאצ'י). 

פורסם ב
לפני1 שעה , barak said:

מסכים בכל מילה!!! טחנתי את זה העונה עד דק, את הקטע שזה לא עניין של שחקן ספציפי אלה האסטרטגיה הזו שלהפוך למעשה לאיזושהי חממה לצעירים שאולי בעוד שנתיים שלוש נעשה עליהם קופה, ובעיני זו טעות. כפי שאמרתי, זה בסדר להמר על אסנטה ועוד אדו או פטאצ'י, אבל לא גם וגם וגם וגם (גם סיסוקו לא בדיוק בשלהי הקריירה). ולא חושב שזה ישתנה בקרוב..

פורסם ב
41 דקות לפני, Brandon Roy said:

הדבר היחיד שמטריד אותי לגביו זה שהוא פה עוד מעט חצי שנה ולא עבר שחקן פעם אחת. 

כל השאר יכול לבוא עם הזמן. זה לא. 

חשבתי על זה. הוא לא הלהטוטן כדור שפימפמו שהוא. 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

חשבתי על זה. הוא לא הלהטוטן כדור שפימפמו שהוא. 

הוא בידיוק כזה!

רק שהדרישה ממנו היא שונה, אחרי הדריבלים המיותרים בדקות הראשונות במכבי זה נראה שהוא קיבל הוראה לשחק פשוט, למסור לשחקן פנוי ולבצע את הקרוסים האלה לתנועה של הקשרים, זה די ברור שעובדים על זה באימונים כמו גם בחימום לפני המשחקים כדי לנצל את הפיזיות של דפרץ. 

בעיניי לא משתמשים בו נכון, הוא צריך לשחק את הווינגר שמקבל את הכדור על השפיץ של ה16 עם עקיפה של המגן ולא על הקו, הוא לא דוידה או מילסון. הוא יהיה הרבה יותר מסוכן לשער בתוך הרחבה בעיניי.