Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב

הוא לא מסוגל לתת קרוס פשוט בימין ואין לו בעיטה טובה או הרמה טובה עם שמאל.

כל פעם עושה את החיתוך הזה שמאלה ובועט ליציע כאילו הוא בועט כדורעף, או שמרים כדורים יעני חדים לאף אחד ושומקום. כשכבר מוליך כדור באמצע אף פעם לא משחרר את הכדור בזמן.

1.2 מיליון יורו על שחקן שיש לנו לפחות שלושה שחקנים בנוער יותר מוכשרים ובשלים ממנו.

פארטייה של החיים. ברזילאים באופן כללי זה פארטייה. היו ספורים מאוד שהצליחו בליגה לאורך כמה שנים ורובם היו יותר שחקני קישור דפנסיבי או בלמים.

שחקני התקפה שם שמסוגלים להיות ממושמעים טאקטית, לחיות חיים ספורטיביים, לעשות דריבל וגם להוציא מזה תאכלס לא מגיעים לליגה שלנו עם כל הכבוד לסיפור של ג'ורדי על ראפיניה.

פורסם ב

אם יש למיץ' שכל, פטאצ'י מושאל בינואר מצידי גם לבני יהודה או קבוצה אחרת רנדומלית בלאומית או כל קבוצה באירופה שתהיה מוכנה להשאיל אותו

והולכים בכל הכוח על מילסון

פורסם ב
לפני7 שעות , אלק נילאש said:

יכול להיות שהוא לא שווה כלום, קטונתי. אני זוכר את הדקות הראשונות שלו במכבי - היו לו הרמות סכין, ברמה שכולם פה התלהבו מאוד, והיה גם דריבל סבבה. זה היה לפני פחות מחודש וחצי. עכשיו? לא דומה לכלום. ברור לכולם שיש פה בעיה של חוסר התאקלמות וביטחון. להכניס אותו למשחק כזה לחוץ זה מתכון דיי ברור לכישלון ואולי לא פחות גרוע לגרום לקהל שלנו להיות חסר סבלנות רציני לגביו. כאמור, טמטום.

גם בבכורה שלו הוא לא היה מדהים, פשוט באופן טבעי אנחנו סלחנים בבכורה ומנסים להפוך כל מהלך קטן למשהו חיובי כדי לקוות שהבאנו זר אכזר. 

בפועל הוא פשוט סתם שחקן. לא עושה הגנה, מגביה כדורים סתמיים, מאבד כדורים ובועט מקילומטר. 

אני הכי לא מחזיק מאדו, אבל עם כמה שאני חושב שהוא נגר הוא עדיין עדיף פי כמה על פטאצ׳י. לפחות יש לו מהירות ופיזיות והוא משקיע בהגנה. 

מקווה שבינואר שניהם לא יהיו כאן כי יהיה לנו קשה לקחת אליפות כשאלה הכנפיים שלנו. 

פורסם ב

עלה במצב בעייתי, קשה לי להיות נחרץ ב-100 שהוא נפילה

מה שכן זר צריך להיות מוכח ולא פרויקט כמו אדו או פאטצ׳י

פורסם ב
3 דקות לפני, פנחס שוף said:

עלה במצב בעייתי, קשה לי להיות נחרץ ב-100 שהוא נפילה

מה שכן זר צריך להיות מוכח ולא פרויקט כמו אדו או פאטצ׳י

צודק הוא לא נפילה, פשוט אין לו מושג.

זה שחקן שהפועל יכלו להביא מליגה שלישית בברזיל והיינו צוחקים עליהם, איזה פלופ יאללה של מנספורד.

פורסם ב
58 דקות לפני, maccabi-king said:

אם יש למיץ' שכל, פטאצ'י מושאל בינואר מצידי גם לבני יהודה או קבוצה אחרת רנדומלית בלאומית או כל קבוצה באירופה שתהיה מוכנה להשאיל אותו

והולכים בכל הכוח על מילסון

אם למנספורד היה שכל, הוא לא היה מביא פרוספקט במקום שאין סבלנות לפרוספקטים, אלא אם כן הוא זר 6 ויש לך באגף ישראלי שובר שווין בקו אחד וזר שובר שווין בצד השני

לא יתכן שאתה מחזיק 2 זרים לא מנוסים, אחד שהוא שלא חווה עוד עונה בקבוצה גדולה וזה היה העונה הראשונה שלו ודוידה שגם הוא בתהליך להפוך לשחקן ברמה גבוהה, טו מאץ'.

פורסם ב

אם הוא משחק חייב לשחק בשמאל, יש לו רק רגל שמאל ובימין כל פעם שהוא עובר שחקן הוא מתפתה לבעוט לשער או לעבור לרגל החזקה ולהרים שזה הרמה פחות נוחה לנוגח, שישחק בשמאל ואז יעבור על הקו ויוכל להרים כלפי השחקן הנוגח לפחות, עד שלא ישחק שם מבחינתי לא מגדיר כנפילה

פורסם ב
5 דקות לפני, ebibo said:

אם הוא משחק חייב לשחק בשמאל, יש לו רק רגל שמאל ובימין כל פעם שהוא עובר שחקן הוא מתפתה לבעוט לשער או לעבור לרגל החזקה ולהרים שזה הרמה פחות נוחה לנוגח, שישחק בשמאל ואז יעבור על הקו ויוכל להרים כלפי השחקן הנוגח לפחות, עד שלא ישחק שם מבחינתי לא מגדיר כנפילה

זה נכון גם לגבי דווידה לאיוס, כן? כי שחקן כנף שמשחק עם הרגל החזקה רחוקה מהקו חייב לעצור להסתובב ולהרים 

פורסם ב
12 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זה נכון גם לגבי דווידה לאיוס, כן? כי שחקן כנף שמשחק עם הרגל החזקה רחוקה מהקו חייב לעצור להסתובב ולהרים 

לא, יש סוג שחקנים שכבר עבר גיל מסויים ועבר דרך שמבין שאין טעם לעשות את אותה תנועה שלא עובדת, במקום עם פטאצ'י לשלם עכשיו בשנתיים צבירת ניסיון של תנועה שלא עובדת שישחק בשמאל ויהיה "מוכרח" לבצע את התנועה הנכונה, כי הוא עובר שחקנים זה לא שאין לו טכניקה, רק שתמיד המעבר לא משתלם למכבי כי זה נגמר סתם, עוד שנתיים כשהוא יעשה הכל נכון שיחזו לימין ויהיה לו גם בעיטה וגם מהרמה וגם מסירה טובה

פורסם ב

דווקא אני לא מאשים אותו אלא את מי שבוחר להכניס אותו

דוידה היה טוב, תמשיך איתו, אין צורך לעשות חילוף , בטח לא של פאטצ'י

הבעיה של פאטצ'י שהוא הגיע עם טייטל של דריבליסט אבל בפועל יש לו רק תרגיל אחד של לחתוך טיפה שמאלה ולסובב את הכדור לרחבה

איפה דריבל עד לקו? איפה להוציא כדורי רוחב נורמלים? איפה דאבל פס?

פורסם ב

אני דווקא חושב שהוא שחקן טוב ויש לו תקרה מאוד גבוהה. כמו שאמרו פה מעליי, שום סיבה שדוידה שהיה הכי פעיל בהתקפה אצלנו אתמול (מעצבן שהוא הקיצוני הכי טוב שלנו אבל זה מה יש) ייצא ופטאצ'י ייכנס במקומו להציל את המולדת, זה חילוף הזוי ועוד דרך לגמור ביטחון של שחקן צעיר.

אני מאוד מקווה שהוא יפתח נגד קריית שמונה ושלאזטיץ' אשכרה ייתן לו איזה 70 דקות אם המשחק יילך טוב ולא יוציא אותו במחצית כמו נגד טבריה (דרך שנייה לגמור ביטחון של שחקן צעיר, להוציא אותו במחצית שאנחנו ביתרון).

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אני דווקא חושב שהוא שחקן טוב ויש לו תקרה מאוד גבוהה. כמו שאמרו פה מעליי, שום סיבה שדוידה שהיה הכי פעיל בהתקפה אצלנו אתמול (מעצבן שהוא הקיצוני הכי טוב שלנו אבל זה מה יש) ייצא ופטאצ'י ייכנס במקומו להציל את המולדת, זה חילוף הזוי ועוד דרך לגמור ביטחון של שחקן צעיר.

אני מאוד מקווה שהוא יפתח נגד קריית שמונה ושלאזטיץ' אשכרה ייתן לו איזה 70 דקות אם המשחק יילך טוב ולא יוציא אותו במחצית כמו נגד טבריה (דרך שנייה לגמור ביטחון של שחקן צעיר, להוציא אותו במחצית שאנחנו ביתרון).

מה ראית ממנו שהופך אותו לשחקן טוב? אני באמת שואל. 

אין לו אפילו מהירות. הוא לא פיזי, לא חכם, אין לו תכלס, לא בעיטה או מסירה טובה ואפילו לא משחק לחץ טוב או עבודה הגנתית. 

באמת שאין בו כלום. לא מבין איך מביאים דבר כזה בכזה סכום אחרי שעוקבים אחריו ועושים סקאוטינג רציני. מה שעצוב זה שרדפנו אחריו למעלה מחודש. 

פורסם ב

נראה שחקן פלופ הוא ואדו חייבים לשחרר אפשרי למצוא להם איזו חדרה או משהו

פורסם ב
לפני4 שעות , Adir12 said:

דווקא אני לא מאשים אותו אלא את מי שבוחר להכניס אותו

דוידה היה טוב, תמשיך איתו, אין צורך לעשות חילוף , בטח לא של פאטצ'י

הבעיה של פאטצ'י שהוא הגיע עם טייטל של דריבליסט אבל בפועל יש לו רק תרגיל אחד של לחתוך טיפה שמאלה ולסובב את הכדור לרחבה

איפה דריבל עד לקו? איפה להוציא כדורי רוחב נורמלים? איפה דאבל פס?

הוא מגיע עם החילופים מהבית אחרת אין הסבר לחילופים שהיו אתמול 

פורסם ב
5 דקות לפני, הנדון said:

הוא מגיע עם החילופים מהבית אחרת אין הסבר לחילופים שהיו אתמול 

זה החילופי עמדה על עמדה שהפיפא מציע לך כששחקן מתעייף 

פורסם ב
11 דקות לפני, הנדון said:

נראה שחקן פלופ הוא ואדו חייבים לשחרר אפשרי למצוא להם איזו חדרה או משהו

אם אתה משלם לו את כל המשכורת ? כן אפשר.

פורסם ב

אנשים שחושבים שזה כזה פשוט להגיע ממדינה רחוקה פעם ראשונה בחיים ודי לבד ותוך חודשיים להתאקלם כנראה לא מבינים עד כמה זה קשה וממליץ להם לנסות.

אני לא נביא ואין לי מושג מה נקבל ממנו אבל לשלוח אותו להשאלה כשדי ברור שהוא עוד בשלב של קשיי הסתגלות זה טמטום טהור. 

היה די ברור שנצטרך איתו הרבה סבלנות וזמן, כל עוד דוידה ממשיך ביכולת הטובה אני לא רואה מה הבעיה.

פורסם ב
6 דקות לפני, משה פרימו said:

אני לא רואה מה הבעיה.

הדרכון הזר שלו 

פורסם ב
9 דקות לפני, משה פרימו said:

אנשים שחושבים שזה כזה פשוט להגיע ממדינה רחוקה פעם ראשונה בחיים ודי לבד ותוך חודשיים להתאקלם כנראה לא מבינים עד כמה זה קשה וממליץ להם לנסות.

אני לא נביא ואין לי מושג מה נקבל ממנו אבל לשלוח אותו להשאלה כשדי ברור שהוא עוד בשלב של קשיי הסתגלות זה טמטום טהור. 

היה די ברור שנצטרך איתו הרבה סבלנות וזמן, כל עוד דוידה ממשיך ביכולת הטובה אני לא רואה מה הבעיה.

החיים לא פשוטים, בטח במלחמה אבל הוא שחקן כדורגל מקצועני. עדיף לו כרגע להיות במועדון קטן שיתן לו דקות, אפילו בלאומית. שיצבור דקות וביטחון בתקווה שישתפר. כרגע הוא לא בשל אפילו לסגל של מכבי.

פורסם ב
לפני3 שעות , מכביסט לעד said:

מה ראית ממנו שהופך אותו לשחקן טוב? אני באמת שואל. 

אין לו אפילו מהירות. הוא לא פיזי, לא חכם, אין לו תכלס, לא בעיטה או מסירה טובה ואפילו לא משחק לחץ טוב או עבודה הגנתית. 

באמת שאין בו כלום. לא מבין איך מביאים דבר כזה בכזה סכום אחרי שעוקבים אחריו ועושים סקאוטינג רציני. מה שעצוב זה שרדפנו אחריו למעלה מחודש. 

הוא מהיר ויש לו טכניקה טובה. יש לו גם דריבל פסיכי. כרגע זה לא בא לידי ביטוי כי ניכר שהוא עדין לא התאקלם ומשחק עם 0 ביטחון ומשקולות על הרגליים. 
הוא רכש לעתיד, סטייל הכנף שקנינו מסכנין, לכן עדיף שבשנה הקרובה לפחות הוא יהיה במקום פחות לחוץ שיתן לו יותר דקות

פורסם ב

ההתייחסות אליו צריכה להיות כמו אל שחקן נוער שעלה לראשונה לבוגרים. לא לזר שאמור לעשות שינוי במספר חודשים. הוא צועק בוסריות. מנספורד ופרייס זיהו שם משהו והלכו עליו. מכבד את ההחלטה אבל יש כאן המון המון עבודה. 

פורסם ב

הוא נראה בדיוק כמו איך שהרבה מאיתנו שראו את הוידאו עם הביצועים שלו, שמעו מה נכתב עליו בפורומים של הברזילאים וסתם הסתכלו על איך שהוא נראה ומה שהוא משדר ציפו שהוא יראה. אתה פשוט לא אומר את זה לפני כדי לא לצאת שלילי ורוצה לקוות שהם יודעים שם משהו שאתה לא. 

כרגע ביכולת הזאת גם אם נשאיל אותו אני לא חושב שהוא מקבל הרכב ברוב הקבוצות בליגה.

ברור שצריך סבלנות, אבל כמות הסבלנות שמסתמן שצריך לא נראית מתאימה למכבי ומה שהיא צריכה ולא מצדיקה את המחיר ששולם.