Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב

זוכר שגמרו אותי פה רק לפני שלושה שבועות שהתפלאתי שהוא לא רואה הרכב אחרי לא מעט זמן בקבוצה ו0 אופציות טובות לפניו, פלופ רציני.

פורסם ב

רק כאן כדי להגיד שהוא אחד השחקנים הכי חלשים שנחתו אצלנו אי פעם.

גם בשכונה לא הייתי בוחר אותו לקבוצה שלי, מסוג הכדורגלנים הכי מעצבנים ומפגרים. עוד אחד שחושב שבגלל שהוא קצת יודע לכדרר אז הוא שחקן, לא מסוגל לקבל החלטה אחת נכונה, שלא נדבר על איזשהי פעולה חיובית רחמנא ליצלן.

פורסם ב
16 דקות לפני, Elirandani said:

הוא צריך את הזמן שלו. זה היה ידוע ברגע שהוא חתם.

מחזק.

פורסם ב

בפורומים של אוהדי הקבוצה הקודמת שלו חגגו את העובדה שנפטרו ממנו. לפעמים חברים, חוכמת ההמונים חזקה ונכונה פי מיליון מכל דעת של "מומחה". להרים טלפון לדודו ולבקש שינסה לסדר לחבר פטאצ'י קבוצת שקר כלשהי כבר בחלון הקרוב, גם במחיר הפסד..

פורסם ב

להשאיל בינואר. הוא לא ברמה כרגע ועדיף שיחק ויצבור ביטחון

פורסם ב
7 דקות לפני, Raumdeuter said:

מחזק.

הלוואי אבל זה לא זה.

יש דברים בסיסיים, אם זה לא שם קשה שיצמח, אלא אם כן השחקן הזה יעבור שטיפת מוח מוצלחת ויתאפס, אבל זה נדיר.

בינתיים שישאילו אותו בליגת העל, שיוכיח ואולי אולי יזכה להזדמנות שנייה.

פורסם ב

אשכרה אחרי הביזיון עם מרסלו וראמון שוב הבאנו במלא כסף ברזילאי שאין לו מקום גם בחינם. איזה החתמה מטופשת. 

פורסם ב

זה לא השחקן להביא כשיש אדו בסגל. מנספורד הלך פה אול אין והפסיד בענק.

מקווה שלא יעלה באליפות

פורסם ב

ביכולתו זה זר שמביאים לנוער 

פורסם ב

אגב אני אמרתי את זה בהתחלה ואגיד את זה שוב, זה פשע להגיע למצב שיש לך זרים שהם פחות טובים מישראלים באגפים (אדו ופטאצ' על לאיוס ודוידה), במכבי תמיד היה מנהג לא לעשות רכש כדי להגיד הבאנו סתם, והנה אדו ופטאצ'י הוכיחו אחרת. דוידה אומנם זה השחקן האגף היחיד שכרגע נראה טוב, אבל באף עונה של ג'ורדי הוא לא היה שחקן הרכב במכבי, אגב גם הנתונים שלו ושל שאר הישראלים בליגה בתקפידים האלה פחות או יותר דומים זה רק מראה כמה הרמה ירדה, אבל איך הגענו למצב שהאגף שמאל שלנו זה אדו ולאיוס? לאיוס היה רכש נחמד, אבל במקום אדו היה צריך להגיע זר יותר טוב, כנל באגף ימין, המלחמה אומנם מנעה, אבל אפשר היה לעשות יותר.

פורסם ב
12 דקות לפני, לא מוצא היגיון said:

תנו לו זמן

E3JkVFdWUAooGpB.png

מהיוצרים של תנו לאדו זמן תראו איזה לחץ הוא עושה על המגרש.

פורסם ב

זה ברמת העוקץ של מרסלו וראמון, אסור לו להתקרב לדשא.

פורסם ב
Just now, הישראלי היפה said:

אגף שמאל אצלנו יותר חלש ובעייתי

בעיני לאיוס היה טוב במחצית הראשונה.

הגנתית והתקפית.

פורסם ב

לי דווקא אין תלונות מיוחדות אליו על היום. ברור לגמרי שהוא לא מחובר למה שקורה פה, להכניס אותו להציל את המולדת זה מהלך עם 10% הצלחה, במקרה הטוב. טמטום גדול להכניס אותו במצב כזה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

לי דווקא אין תלונות מיוחדות אליו על היום. ברור לגמרי שהוא לא מחובר למה שקורה פה, להכניס אותו להציל את המולדת זה מהלך עם 10% הצלחה, במקרה הטוב. טמטום גדול להכניס אותו במצב כזה. 

פטאצ'י הוא סימפטום לבעיה שלנו בהתקפה, שחקנים בינוניים להחריד בנוסף לאדו ולאיוס, צריך לעשות הרבה חושבים בינואר.

פורסם ב
10 דקות לפני, Double said:

פטאצ'י הוא סימפטום לבעיה שלנו בהתקפה, שחקנים בינוניים להחריד בנוסף לאדו ולאיוס, צריך לעשות הרבה חושבים בינואר.

יכול להיות שהוא לא שווה כלום, קטונתי. אני זוכר את הדקות הראשונות שלו במכבי - היו לו הרמות סכין, ברמה שכולם פה התלהבו מאוד, והיה גם דריבל סבבה. זה היה לפני פחות מחודש וחצי. עכשיו? לא דומה לכלום. ברור לכולם שיש פה בעיה של חוסר התאקלמות וביטחון. להכניס אותו למשחק כזה לחוץ זה מתכון דיי ברור לכישלון ואולי לא פחות גרוע לגרום לקהל שלנו להיות חסר סבלנות רציני לגביו. כאמור, טמטום.

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

יכול להיות שהוא לא שווה כלום, קטונתי. אני זוכר את הדקות הראשונות שלו במכבי - היו הרבה הרמות סכין, ברמה שכולם פה התלהבו מאוד, והיה גם דריבל סבבה. זה היה לפני פחות מחודש וחצי. עכשיו? לא דומה לכלום. ברור לכולם שיש פה בעיה של חוסר התאקלמות וביטחון. להכניס אותו למשחק כזה לחוץ זה מתכון דיי ברור לכישלון ואולי לא פחות גרוע לגרום לקהל שלנו להיות חסר סבלנות רציני לגביו. כאמור, טמטום.

היה גם טוב מול סוסיאדד.

מסכים שלא היה צריך להיכנס היום.

פורסם ב
6 דקות לפני, itanar said:

היה גם טוב מול סוסיאדד.

מסכים שלא היה צריך להיכנס היום.

הייתי במילואים אז אין לי מושג איך היה. יכול להיות שאתה צודק. בכל מקרה, זה היה משחק קלאסי של חוסר ביטחון. לא מאשים אותו, טדי מלא ובטירוף זה האיצטדיון הכי מפחיד בישראל. לחשוב שהוא הוא זה שיעשה את ההבדל זה מראה על חוסר חיבור לסיטואציה של לאזטיץ'. ואפילו לא דיברתי על זה שהוא החליף דוידה.

פורסם ב

חילוף גרוע. הבעיה שהוא רע, מדרבל בלי הצלחה ומוציא כדור טוב אחת ל... בפרמטרים האחרים לא מחובר בכלל לקבוצה. אכלנו עקיצה איתו.