Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , robertod said:

אין איזה וידאו שלו מהאימון מקפיץ קצת, עושה להטוטים, סתם בועט פנדלים למליקה, משהו?

שחקן מסקרן.

https://www.instagram.com/p/C_qmTAMoL91/

והנה תמונה שאם יש פה כאלה שכבר חושבים קדימה, אפשר לפתוח לו טינדר שיכיר ישראלית. 

Save-Clip-App-458784584-526201586458489-

פורסם ב

הרבה זמן לא הייתי סקרן לראות שחקן במכבי ככה . 

אגב , מכל הסרטונים שלו שראיתי לא הצלחתי להבין אם הוא מהיר (חוץ מהזריזות שרואים שיש בכמויות) 

פורסם ב
15 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

אגב , מכל הסרטונים שלו שראיתי לא הצלחתי להבין אם הוא מהיר (חוץ מהזריזות שרואים שיש בכמויות) 

מהיר

פורסם ב
18 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

ע"פ הביצועים בסרטונים בלבד הוא מהיר עם הכדור אבל לא ינסה לעקוף שחקן על מהירות כמו דוידה, אלא על טכניקה, גם לא נראה שהוא נוהג לעשות ריצות בלי כדור לשטחים ריקים כמו שחקנים שמתבססים על מהירות.

מהיר עם כדור, לא בלי הכדור

פורסם ב
47 דקות לפני, צ'אקי said:

יפתח בשבת?

אצל איביץ' היינו רואים אותו אולי רק בנר שלישי של חנוכה 

פורסם ב
1 hour ago, הישראלי היפה said:

בשבת נראה בול את אותו הרכב שהיה נגד פ"ת

לדעתי שחקני הנבחרת יקבלו מנוחה. במיוחד יחזקאל. יש גם ביום רביעי משחק

פורסם ב
3 דקות לפני, תחיית המתים said:

לדעתי שחקני הנבחרת יקבלו מנוחה. במיוחד יחזקאל. יש גם ביום רביעי משחק

חושב הפוך.

נגד ב"ש אמור להיות משחק קשה יותר, לכן נראה הרכב חזק.

נגד ירושלים המשחק אמור להיות קל יותר אז פה נראה רוטציה.

ניחוש שלי

פורסם ב
לפני18 שעות , צ'אקי said:

יפתח בשבת?

לא רואה סיבה להוציא את דוידה מההרכב. כרגע דוידה בזון ומשחק מצוין

• 2 weeks later...
פורסם ב

אין מה להגיד. הפורום התבגר והבין שכשמביאים שחקנים צעירים כאלה, זה לא רק יתרונות כמו עקומת למידה חדה ויכולת למכור בעתיד, אלא גם לא מעט חוסר יציבות וזמן רב יותר להתאקלם. הוא היה מאוד אקטיבי במשחק ונראה עם הרבה מוטיבציה מתוך הבנה שיש לו פה הזדמנות להיות שחקן מוביל. היו לו כמה כדורי עומק מסוכנים לרחבה ואם הוא ימשיך לקחת נייחים מימין, עם רגל שמאל, ברמה הזו, אז רק על זה הוא החתמה טובה. 

פורסם ב
29 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

שום מילה על הבכורה שלו בצהוב?

לפטר את הברזילאי הפלופ. נפילה

וגם את אדו ואניס עאיש

לא לשכוח את דור תורגמן ודוידה וכמובן דור פרץ שמזמן מזמן היה צריך להיות מפוטר

פורסם ב
42 דקות לפני, Naor23 said:

לפטר את הברזילאי הפלופ. נפילה

וגם את אדו ואניס עאיש

לא לשכוח את דור תורגמן ודוידה וכמובן דור פרץ שמזמן מזמן היה צריך להיות מפוטר

רביבו ותורג'מן הם ילדים מפונקים אחי. לא יודע מה רואים בהם. צריך להעמיס רכש ביום האחרון של החלון אחי, יש שם מציאות אחי. 

סעממק קין, טוב שעזב. הלוואי וגם ז'ארקו יפוטר. תוכנית המשחקק שלו מתפוצצת לנו בפרצוף אחי. 

פורסם ב
36 דקות לפני, המכבייה said:

רביבו ותורג'מן הם ילדים מפונקים אחי. לא יודע מה רואים בהם. צריך להעמיס רכש ביום האחרון של החלון אחי, יש שם מציאות אחי. 

סעממק קין, טוב שעזב. הלוואי וגם ז'ארקו יפוטר. תוכנית המשחקק שלו מתפוצצת לנו בפרצוף אחי. 

הפלת לי את הראש של הקונוס חחחחחח

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

אין מה להגיד. הפורום התבגר והבין שכשמביאים שחקנים צעירים כאלה, זה לא רק יתרונות כמו עקומת למידה חדה ויכולת למכור בעתיד, אלא גם לא מעט חוסר יציבות וזמן רב יותר להתאקלם. הוא היה מאוד אקטיבי במשחק ונראה עם הרבה מוטיבציה מתוך הבנה שיש לו פה הזדמנות להיות שחקן מוביל. היו לו כמה כדורי עומק מסוכנים לרחבה ואם הוא ימשיך לקחת נייחים מימין, עם רגל שמאל, ברמה הזו, אז רק על זה הוא החתמה טובה. 

מה?

עזוב טוב או לא,

נשבע שחידשת לי שהוא לקח נייחים. 

לא שמתי לב שהיו כאלה. 

פורסם ב

הפתיע אותי לרעה בדריבלים, אבל יודע שיש לו את זה לפי הסרטונים, אין ספק שנראה את זה ממנו עם הזמן עם הביטחון והחיבור לקבוצה

הפתיע אותי פעם נוספת במסירות ובנייחים, מאוד מסוכן ויצר מצבים טובים, בהתרשמות מהסרטונים לא ראיתי אצלו יכולות כאלה, שמח לראות שיש לו את זה

סך הכל רואים את הפוטנציאל, אני מצפה לראות אותו משתפר ממשחק למשחק אבל הוא חייב להמשיך לקבל הרבה דקות כמו אתמול בשביל שזה יקרה

פורסם ב
38 דקות לפני, קובי החולוני said:

הפתיע אותי לרעה בדריבלים, אבל יודע שיש לו את זה לפי הסרטונים, אין ספק שנראה את זה ממנו עם הזמן עם הביטחון והחיבור לקבוצה

הפתיע אותי פעם נוספת במסירות ובנייחים, מאוד מסוכן ויצר מצבים טובים, בהתרשמות מהסרטונים לא ראיתי אצלו יכולות כאלה, שמח לראות שיש לו את זה

סך הכל רואים את הפוטנציאל, אני מצפה לראות אותו משתפר ממשחק למשחק אבל הוא חייב להמשיך לקבל הרבה דקות כמו אתמול בשביל שזה יקרה

ויותר מהכל גב מהקהל(דווקא הרגיש לי שקיבל אבל חשוב לי לציין את זה למקרים שיהיו לו משחקים פחות טובים ויהיו לו כאלו כמו לכל שחקן צעיר).

פורסם ב

עוד מוקדם וכל זה

קצת מתן חוזז

בסקאלה שבין מילסון לאדו זה הרבה יותר קרוב לאדו כרגע

פורסם ב
2 דקות לפני, Naor23 said:

עוד מוקדם וכל זה

הוא קצת מתן חוזז

בסקאלה שבין מילסון לאדו זה הרבה יותר קרוב לאדו כרגע

גם על מילסון כתבו כאן בהתחלה שהוא ציבוטה. קצת סבלנות.. מילסון הוא לא, סגנון אחר לגמרי של שחקן. אבל גם אדו בכלל לא. אדו שחקן של כוח מתפרץ ומהירות. פטאצי מטפל מעולה בכדור והרבה יותר זריז רגליים.

הוא ילד שפעם ראשונה יוצא מברזיל, העונה הזאת זו עונת הרצה שלו. צריך איתו הרבה סבלנות

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

גם על מילסון כתבו כאן בהתחלה שהוא ציבוטה. קצת סבלנות.. מילסון הוא לא, סגנון אחר לגמרי של שחקן. אבל גם אדו בכלל לא. אדו שחקן של כוח מתפרץ ומהירות. פטאצי מטפל מעולה בכדור והרבה יותר זריז רגליים.

הוא ילד שפעם ראשונה יוצא מברזיל, העונה הזאת זו עונת הרצה שלו. צריך איתו הרבה סבלנות

מסכים עם כל המסביב והלוואי שיצליח

לא השוותי אותו לאדו או מילסון מבחינת סוגי שחקנים אלא מבחינת בוסר מול תרומה מיידית

נקווה שיצליח להתקדם אצלנו

פורסם ב
1 דקה לפני, Naor23 said:

מסכים עם כל המסביב והלוואי שיצליח

לא השוותי אותו לאדו או מילסון מבחינת סוגי שחקנים אלא מבחינת בוסר מול תרומה מיידית

נקווה שיצליח להתפתח אצלנו

מסכים שהוא מאוד בוסר. מקווה שנהמה ממנו עוד העונה כי נצטרך אותו