Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

לא בטוח. שני משחקים שההעברה שלו לאגף ימין במחצית מצילה אותנו בדרך למהפך ול-3:0 במחצית השנייה.

אני מחזיק את עצמי לא להתאהב בו ברמת המילסון כי אני צופה שיהיה קיץ כואב איתו.

מצליח לעשות את הלא-צפוי בשבלונה ההתקפית העצובה שלנו. כרגע צריך כמה שיותר שחקנים מסוכנים ויצירתיים בחלק ההתקפי כי אנחנו לא מצליחים לספק לחלוץ ולמצטרפים בקו שני כדור ראוי לסיומת ברחבה.

פורסם ב
5 דקות לפני, כהן said:

הוא בלוף עד שהוא עושה את הפעולה האחת הגדולה שלו במשחק, ולאחרונה אכן עושה. כמה דקות לפני הגול שלו עלה לנו בפנדל שאילו היה נכבש היה מסיים את המשחק. זה השחקן לטוב ולרע, אפשר ומותר להסתכן עם שחקן אחד כזה..

קונה עכשיו שיהיה בלוף שמתוך 9 המשחקים האחרונים ב7 מהם בישל או כבש וכל זה שהוא ילד בן 20 שמגיע לכדורגל אחר ובזמן מלחמה.

פורסם ב
20 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

קונה עכשיו שיהיה בלוף שמתוך 9 המשחקים האחרונים ב7 מהם בישל או כבש וכל זה שהוא ילד בן 20 שמגיע לכדורגל אחר ובזמן מלחמה.

זה בדיוק הקטע, וזה ההבדל בין הביקורות עליו בפתיחת העונה לבין השבחים עליו כיום. לדעתי גם נפל קורבן לבחירה שללכת על ריבוי זרים צעירים ולא מנוסים דיו, ככה ששמו את כולם באותה החבילה, ובעיניי רבים דין פטאצ'י היה כדין אדו. מקווה שככל שתתפתח העונה, עם הצבות נורמליות של המאמן ואולי עוד איזה חיזוק קטנטן לסגל, נראה ממנו את היכולות שלו לא רק פעם במשחק אלה לאורך דקות. ולקוות שההחלטות הלא טובות שמקבל נובעות מגילו הצעיר ולא מאופי השחקן..

פורסם ב
2 דקות לפני, כהן said:

זה בדיוק הקטע, וזה ההבדל בין הביקורות עליו בפתיחת העונה לבין השבחים עליו כיום. לדעתי גם נפל קורבן לבחירה שללכת על ריבוי זרים צעירים ולא מנוסים דיו, ככה ששמו את כולם באותה החבילה, ובעיניי רבים דין פטאצ'י היה כדין אדו. מקווה שככל שתתפתח העונה, עם הצבות נורמליות של המאמן ואולי עוד איזה חיזוק קטנטן לסגל, נראה ממנו את היכולות שלו לא רק פעם במשחק אלה לאורך דקות. ולקוות שההחלטות הלא טובות שמקבל נובעות מגילו הצעיר ולא מאופי השחקן..

ברגע שזה יגיע למצב שתראה ממנו יכולות לאורך דקות לא תראה אותו פה. 

אנשים קצת שוכחים גם את גיל שלו ואת זה שהוא בארץ זרה וכמו שנאמר פה לפניי עוד בזמן מלחמה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Double said:

גיף פטאצ'י

zK4nL4e.gif

סלייד טופ ליגה ספרדית.

פורסם ב
41 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

ברגע שזה יגיע למצב שתראה ממנו יכולות לאורך דקות לא תראה אותו פה. 

אנשים קצת שוכחים גם את גיל שלו ואת זה שהוא בארץ זרה וכמו שנאמר פה לפניי עוד בזמן מלחמה. 

כנראה שגם לא תראה אותו פה לאורך זמן בכל מקרה, אז לפחות שיתחיל את מסלול הנסיקה אצלנו. 

לא שוכחים כלום, הכל ידוע ומובן, אבל בספורט אין זמן לחישובים הללו, כולם רוצים פה ועכשיו ומייד, זו הטרגדיה שבדבר וגם היופי שבו..

פורסם ב

רואים שהוא בא לכאן כדי לעבוד, נראה גם עם ראש על הכתפיים. מעניין לאן הוא יכול להתפתח.

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

קטע ענק שיואב זיו קורא לו נהוראי בהנפה 

באופן כללי יפה לראות שהוא מתחבר לקבוצה, כנראה גם חלק בזה שהוא משתחרר על המגרש. הוא גם אמר משהו כזה, לא?

פורסם ב
11 דקות לפני, Omer said:

באופן כללי יפה לראות שהוא מתחבר לקבוצה, כנראה גם חלק בזה שהוא משתחרר על המגרש. הוא גם אמר משהו כזה, לא?

לפי מה שראיתי בראיון איתו דיבר על זה שבהתחלה היה לו קושי עם השפה, למד קצת אנגלית ועכשיו הרבה יותר קל לו ובאמת רואים את זה.

אחלה פטאצי מת עליו גם עושה הרבה הגנה ומאוד משקיע

פורסם ב

הלוואי שייתן פה עוד עונה ושלא יעשה ויברח כמו מילסון 

רוצה להנות ממנו עוד

פורסם ב

מי מתנדב להכין גיף מהסיבוב הפסיכי הזה?

פורסם ב
לפני3 שעות , קמאנן said:

הלוואי שייתן פה עוד עונה ושלא יעשה ויברח כמו מילסון 

רוצה להנות ממנו עוד

יש לו עוד הרבה להשתפר, באירופה אוהבים שחקנים מוכנים, הוא עוד ילד.

2 עונות טובות והוא נמכר בסכום גבוהה מהליגה הישראלית, אין לי ספק בכלל.

פורסם ב
10 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

מה זה אומר? חליאלי היה מוכן? גלוך היה מוכן? 

כל הקבוצות באירופה אותו הדבר? 

פורסם ב

וואלה גלוך היה מוכן אני חייב להגיד, היה שחקן כמעט שלם בליגה הזאת וקרקס פה את כולם. גם חלייאלי היה ביכולת גבוהה כמעט כל משחק ראו שהוא מעל לליגה.

אבל עקרונית אני מסכים איתך, לא קונים רק שחקנים מוכנים, קונים פוטנציאל. 

פורסם ב
לפני3 שעות , antonio_margheriti2 said:

הוא יכול להתחיל פה את עונה הבאה ואז יגנבו אותו בינואר כמו שקרה גם גלוך

זה לא כזה תלוש מהמציאות

• 1 month later...
פורסם ב

אומנם היה נבדל במהלך, אבל איזה כדור הוא נתן שם ליוריס.

בכלל, הוא דוגמא מצויינת לאיך צריכים להיות סבלניים פה עם זרים.