Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב

באמצע, בקו, וואטאבר. יש לנו יהלום ביד. רק צריך לדעת ללטש אותו.

אחרי תקופה שלאזטיץ' עשה הכל כדי לגמור לו את הביטחון, לאחרונה חל שיפור משמעותי ביחס אליו. 

חייב להיות ממוסמר להרכב גם נגד ריינה.

פורסם ב

ממשיך לקחת על עצמו, ממשיך להראות מה שהוא יודע וכמובן ממשיך להשתפר מבחינה קבוצתית.

שרק ימשיך בקו הזה ואנחנו נהנה ממנו.

כל הכבוד ילד.

פורסם ב

היה לו דריבל משוגע על הקו, חתך לאמצע וביטל כמעט בלי מאמץ את האמצע שלהם, היה חייב להכניס שם כדור למדמון במקום לבעוט.

צריך לעבוד איתו על הפעולה האחרונה, זה נראה שלאט לאט זה מתחבר. 

פורסם ב

המילסון החדש שלנו, עדיין ללא המספרים וקבלת ההחלטות, אבל הוא עושה המון נזק להגנות, מושך המון תשומת לב.

כאב ביצים ליריבות.

פורסם ב

הלוואי שישפר קבלת החלטות. הוא לא יהיה מושלם בזה, אבל שיפור קל יהפוך אותו לשחקן הרבה יותר טוב.

צוות האימון צריך להסביר לו שיבעט פחות וימסור יותר, למילסון לא הייתה בעיטה והיה כוכב. 

פורסם ב
9 דקות לפני, Elirandani said:

היה לו דריבל משוגע על הקו, חתך לאמצע וביטל כמעט בלי מאמץ את האמצע שלהם, היה חייב להכניס שם כדור למדמון במקום לבעוט.

צריך לעבוד איתו על הפעולה האחרונה, זה נראה שלאט לאט זה מתחבר. 

אני דווקא צעקתי 'בעט'

מהלך עצום וכבר ראיתי את שער העונה (וזה שיש מועמדים ראויים שם).

פורסם ב
On 30.11.2024 at 17:09, car.garsia said:

באמצע, בקו, וואטאבר. יש לנו יהלום ביד. רק צריך לדעת ללטש אותו.

אחרי תקופה שלאזטיץ' עשה הכל כדי לגמור לו את הביטחון, לאחרונה חל שיפור משמעותי ביחס אליו. 

חייב להיות ממוסמר להרכב גם נגד ריינה.

אבל חייב להיות ממוסמר להרכב. מה לא מובן פה? חייבבב. כמו מילסון. חייב.

פורסם ב
29 דקות לפני, barak said:

אני דווקא צעקתי 'בעט'

מהלך עצום וכבר ראיתי את שער העונה (וזה שיש מועמדים ראויים שם).

היה שם פוטנציאל לשער ענק. גם דאבל פס עם מדמון במידה והוא ממשיך עם תנועה לעומק.

פורסם ב

למסמר להרכב, עדיף לאמצע, הוא רק ילך וישתפר ויצבור ביטחון

פורסם ב
1 hour ago, Elirandani said:

היה צריך למסור אבל אני לא מאמין לך שהאמנת שהוא לא יבעט. כל המהלך יכולת ממש להרגיש איך הוא דמיין בראש שהוא מצליח לעשות את המהלך הזה כשהוא מגיע לישראל ואז הסרטון מגיע לכל אירופה. לא היה מוסר גם אם אמא שלו הייתה ברחבה. 

פורסם ב
22 דקות לפני, judymaccabi said:

למסמר להרכב, עדיף לאמצע, הוא רק ילך וישתפר ויצבור ביטחון

עד ינואר שם אותו בכנף שמאל במקום אדו, בינואר להביא כנף שמאל ולהזיז את פטאצ'י לאמצע.

פורסם ב

כיף גדול שהצעירים שלנו, כמו תורג'מן ופטאצ'י אבל לא רק, במצבים לא פשוטים - קבוצת צמרת, עונה ראשונה בבוגרים, התאקלמות במדינה זרה, מעמד שונה בקבוצה, לחיוב או לשלילה - משחקים כמו ותיקים ולא מפחדים לסחוב את הקבוצה על הגב שלהם. תורג'מן הביא לנו לפחות 10 נקודות עם מהלכי הקסם שלו העונה.

פורסם ב
32 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

כיף גדול שהצעירים שלנו, כמו תורג'מן ופטאצ'י אבל לא רק, במצבים לא פשוטים - קבוצת צמרת, עונה ראשונה בבוגרים, התאקלמות במדינה זרה, מעמד שונה בקבוצה, לחיוב או לשלילה - משחקים כמו ותיקים ולא מפחדים לסחוב את הקבוצה על הגב שלהם. תורג'מן הביא לנו לפחות 10 נקודות עם מהלכי הקסם שלו העונה.

אני אוהב את זה שיחזקאל העונה מראה המון מנהיגות ודוחף קדימה את הצערים, דמות חשובה וחיובית. רק שישאר כשיר.

פורסם ב
36 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

הרבה אוהדים רצו למכור אותו בקיץ, לא מובן למה למהר למכור כישרון כזה, הלוואי יישאר פה עוד עונה.

פורסם ב

מתנצל להיות הפארטי פופר אבל ההייפ מוגזם. כנראה לאור המעט מאוד שהראה עד החודש האחרון. כרגע לא מחזיק במסירה אמינה או בסיומת ראויה. אחד מהשניים חייב להשתפר משמעותית ובקרוב.

פורסם ב
3 דקות לפני, קמחי said:

מתנצל להיות הפארטי פופר אבל ההייפ מוגזם. כנראה לאור המעט מאוד שהראה עד החודש האחרון. כרגע לא מחזיק במסירה אמינה או בסיומת ראויה. אחד מהשניים חייב להשתפר משמעותית ובקרוב.

הסיומת לקויה, המסירה בסדר גמור, רק צריך ללמוד שיש אופציה כזו 

פורסם ב
9 דקות לפני, קמחי said:

די מסכים עם דעתך. ברור שנמצא במגמת שיפור ולעומת מה שהראה מפתיחת העונה אז זה שינוי מקצה לקצה, מצד שני עוד ארוכה הדרך, עדיין יש לו לא מעט ליקויים שבתקווה שישפר אותם קצת בכל משחק ומשחק, ועדיין ישנו סימן שאלה גדול לגביו כי אחרי הכל מדובר בשחקן שסומן במולדתו כאחד הכשרונות העולים כבר בגיל מאוד צעיר אבל לא פרץ לאיפה ששחקנים אחרים בסטטוס שלו הגיעו, כלומר משהו נעצר או נתקע בהתקדמות שלו, הלוואי ונהיה המקפצה שבה יוכיח את כשרונו בדרך לקריירה נכבדה. 

הדבר הכי חשוב לגביו זה שלפחות יש לנו עוד שחקן לסגל שיכול לתרום ולעזור, בניגוד לאדו לדוגמא שכבר ברור שזה לא זה..

פורסם ב
6 דקות לפני, כהן said:

די מסכים עם דעתך. ברור שנמצא במגמת שיפור ולעומת מה שהראה מפתיחת העונה אז זה שינוי מקצה לקצה, מצד שני עוד ארוכה הדרך, עדיין יש לו לא מעט ליקויים שבתקווה שישפר אותם קצת בכל משחק ומשחק, ועדיין ישנו סימן שאלה גדול לגביו כי אחרי הכל מדובר בשחקן שסומן במולדתו כאחד הכשרונות העולים כבר בגיל מאוד צעיר אבל לא פרץ לאיפה ששחקנים אחרים בסטטוס שלו הגיעו, כלומר משהו נעצר או נתקע בהתקדמות שלו, הלוואי ונהיה המקפצה שבה יוכיח את כשרונו בדרך לקריירה נכבדה. 

הדבר הכי חשוב לגביו זה שלפחות יש לנו עוד שחקן לסגל שיכול לתרום ולעזור, בניגוד לאדו לדוגמא שכבר ברור שזה לא זה..

אני לא בטוח לגבי אדו. אני גם אדייק ואגיד שלטעמי העמדה שלו לא צריכה להיות באגף שמאל, לדעתי עמדת החלוץ תחמיא לו או לפחות ווינגר עם הרגל החיצונית לקו. 

פורסם ב
23 דקות לפני, קמחי said:

קרוסים מעולים יש לו,

מסירת עומק לא ידוע, כי הוא ממש אפילו לא מנסה וחושב על זה, צריך וחייב ללמוד.

סיומת צריכה להשתפר.

פורסם ב
7 דקות לפני, קמחי said:

אני לא בטוח לגבי אדו. אני גם אדייק ואגיד שלטעמי העמדה שלו לא צריכה להיות באגף שמאל, לדעתי עמדת החלוץ תחמיא לו או לפחות ווינגר עם הרגל החיצונית לקו. 

פטאצ'י גם במשחקים החלשים שלו הראה איזה מהלך או שניים סבירים, אדו לרוב אפילו לא זה. אולי הזזתו לעמדה אחרת תועיל? אולי, בהנחה שעדיין המאמן יתעקש עליו גם הלאה, אז כמובן שמעדיף אותו בכל עמדה מלבד העמדה הנוכחית שלו שמשם כבר לא יצמח שום דבר חיובי. אגב, גם זהבי בעיניי לא אמור להיות חלוץ שמחכה לכדורים במרכז הרחבה, אלה לשחק יותר מאחורה (איפה שמשחק פרץ הלכה למעשה), כי מהירות המחשבה שלו והבנת המשחק שלו עולים על כל שחקן אחר בהרכב או בליגה בכלל, השאלה האם עדיין מסוגל גם פיזית לבצע את הכנסות הכדורים באותה המהירות..

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

אדו לא מתאים למשחק נגד בונקר צפוף אלא לשטחים . אין לו דריבל טוב ומסירה גרועה.

פורסם ב
לפני7 שעות , הנדון said:

אני אוהב את זה שיחזקאל העונה מראה המון מנהיגות ודוחף קדימה את הצערים, דמות חשובה וחיובית. רק שישאר כשיר.

לא יודע לגבי יחזקאל אבל רז שלמה, סטואיץ' ויוריס (מאז שחזר להרכב) לגמרי מחזיקים את העסק מבחינת מנהיגות. 

לפני7 שעות , Double said:

הרבה אוהדים רצו למכור אותו בקיץ, לא מובן למה למהר למכור כישרון כזה, הלוואי יישאר פה עוד עונה.

תורג'מן צריך להימכר במחיר דומה לגלוך ולדניאל פרץ. הוא מרשים לא פחות מהם העונה.

פורסם ב

שחקן נחמד

לא רואה איך הוא סוחב עונה שלמה בתוך שחקן הרכב משמעותי

חייבים להביא חיזוק בינואר להתקפה