Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב
On 11.11.2024 at 12:41, erantheking21 said:

הוא צריך לשחק אך ורק במרכז

אין לו יכולות רציניות לשחק בקו, ראינו שברגע שעבר לקו(גם היה עייף) היה הרבה פחות יעיל.

את הגול הוא הביא סוג של מהקו, נכנס לאמצע ובעט.

פורסם ב
לפני1 שעה , Davidna said:

את הגול הוא הביא סוג של מהקו, נכנס לאמצע ובעט.

זה לא סוג של מהקו,

זה מהקו פרופר.

רוב המשחק מי שלא שם לב הוא היה קשר 8 עם נטיה לצד ימין של דוידה (וגבי שיחק את התואם צד שני לכיוון אדו)

כשבפועל הם גם מחליפים עמדות שפטאצי בעמדת מוצא של הקיצוני ודוידה יורד אחורה לאמצע.

פשוט אנשים התאהבו בפנטזיה של ה'10'

באמצע.

רק תן להם שחקן טכני שמשחק כפליימיקר חופשי כמו של פעם והכל בסדר.

פורסם ב
לפני12 שעות , barak said:

זה לא סוג של מהקו,

זה מהקו פרופר.

רוב המשחק מי שלא שם לב הוא היה קשר 8 עם נטיה לצד ימין של דוידה (וגבי שיחק את התואם צד שני לכיוון אדו)

כשבפועל הם גם מחליפים עמדות שפטאצי בעמדת מוצא של הקיצוני ודוידה יורד אחורה לאמצע.

באמצע.

תראה זה לא מדוייק, נכון שאת הגול הוא התחיל מימין והיו עוד מהלכים משם, אבל הבסיס היה באמצע, ומה שהוא הביא משם הזכיר לי את מה שסבע עשה לנו במשחק הקודם, הרבה פעמים התקדמות מהירה מהאמצע ובעיטה לשער מרחוק. נכון שהבעיטה שלו עדיין לא בשלה אבל זה אספקט שמאוד חסר לנו, בטח מול בונקרים. 

פורסם ב

הבסיס לא היה האמצע ולא היה הקו. זה שטחי מידיי בעיניי הבסיס היה העובדה שמכבי סוף סוף השכילה לשחק מול הגנה צפופה עם כמות ראויה של שחקני התקפה לא צפויים.

ואז ההגנה צריכה לחשוב איך סוגרים גם את דוידה, גם את אדו, גם את גבי, גם את תורג'מן ולפעמים גם את יחזקאל (על אף שהיה חלש מאוד), לכל שחקן יש יותר מרחב פנוי להראות את הכישרון שלו. ופטאצ'י בעיניי בורך בכישרון יותר מכל שחקני ההתקפה שלנו (למעט תורג'מן).

פורסם ב
On 12.11.2024 at 17:50, barak said:

זה לא סוג של מהקו,

זה מהקו פרופר.

באמצע.

זה לא בדיוק פרופר, זה שחקן אמצע שעוזר להעמיס על הקו, זה מצוין רק שהוא משחק עם קיצוני כמו דוידה, עם שחקן כמו קניקוסקי זה פחות ילך כי אין לו את המהירות והכח פריצה הדרושים למשחק על שטח גדול.

• 3 weeks later...
פורסם ב
6 דקות לפני, הישראלי היפה said:

אחלה פטאצ'י

אבל מקווה לראות אותו באמצע.

שים לב שבמערך של מכבי הוא משחק 10 כשמכבי עם הכדור, וקיצוני שמאל בלי הכדור.

עם הכדור 3511

בלי הכדור 433

פורסם ב
1 דקה לפני, Bob Marley said:

שים לב שבמערך של מכבי הוא משחק 10 כשמכבי עם הכדור, וקיצוני שמאל בלי הכדור.

עם הכדור 3511

בלי הכדור 433

נגד קבוצות שפחות טובות מאיתנו מצפה לשחק איתו באמצע נטו ושחקן נוסף התקפי בכנף שמאל

פורסם ב
1 דקה לפני, הישראלי היפה said:

נגד קבוצות שפחות טובות מאיתנו מצפה לשחק איתו באמצע נטו ושחקן נוסף התקפי בכנף שמאל

הבעיה שזה על חשבון פרץ או גבי ואני לא יודע עד כמה לאזטיץ' מת על זה

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי השועל said:

הבעיה שזה על חשבון פרץ או גבי ואני לא יודע עד כמה לאזטיץ' מת על זה

כן, חשבתי על זה.

פורסם ב

עדיף על אדו, נקווה שימשיך ביכולת

פורסם ב

אחלה פאטצ'י.

רק שאלה, אומרים שיש לו דריבל טופ, איך זה שעד היום לא ראיתי אותו עובר שחקן בדריבל אחד על אחד?

פורסם ב
לפני2 שעות , PLASTOMAN said:

אחלה פאטצ'י.

רק שאלה, אומרים שיש לו דריבל טופ, איך זה שעד היום לא ראיתי אותו עובר שחקן בדריבל אחד על אחד?

תגדיר מה זה "דריבל"

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

תגדיר מה זה "דריבל"

בצורה הפשוטה ביותר, לעבור שחקן.

פורסם ב
3 דקות לפני, PLASTOMAN said:

בצורה הפשוטה ביותר, לעבור שחקן.

אתמול היה לו 1/4 ניסיונות דריבל מוצלחים, נגד סכנין 4/6. ככל שהביטחון שלא יעלה נראה גם את היכולות האלה באות לידי ביטוי.

פורסם ב
לפני18 שעות , PLASTOMAN said:

אחלה פאטצ'י.

פער עצום בין מה שחשבנו שנקבל לבין מה שיש פה כרגע בפועל. 

אני מניח שהרבה ציפו לשחק שנמצא רגל על הקו ומחכה לקבל כדור לרגל. בפועל קיבלנו את השחקן שלדעתי רץ הכי הרבה על המגרש (חבל שאין נתוני GPS) ועושה לא מעט תנועה לעומק. מבחינת דריבל, אני באמת חושב שהוא לא עבר שחקן פעם אחת. אולי רק לרוחב. חייב לשחק באמצע. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מניח שהרבה ציפו לשחק שנמצא רגל על הקו ומחכה לקבל כדור לרגל. בפועל קיבלנו את השחקן שלדעתי רץ הכי הרבה על המגרש (חבל שאין נתוני GPS) ועושה לא מעט תנועה לעומק. מבחינת דריבל, אני באמת חושב שהוא לא עבר שחקן פעם אחת. אולי רק לרוחב. חייב לשחק באמצע. 

איך זה מסתדר עם הסרטונים, בהם הוא רק עובר שחקנים.

העניין שהוא כמעט ולא מנסה, לא שהוא מבודד על שחקן ולא בקבלת כדור תוך כדי תנועה.

פורסם ב
לפני19 שעות , PLASTOMAN said:

אחלה פאטצ'י.

התכונה הבולטת שלו זה לא דריבל על המקום, אלא ריצה קדימה עם הכדור ברגל.

פורסם ב
לפני10 שעות , Brandon Roy said:

הבעיה בהצבתו כקשר התקפי באמצע היא שקבלת ההחלטות שלו איטית יחסית, וגם לעיתים קרובות שגויה.

אפשר להעריך שהוא ישפר את הפרמטר הזה ככל שיצבור דקות ונסיון, אבל המחיר שנשלם עלול להיות כבד מדי. איבודי כדור תכופים באזורים הללו במגרש לא רק מחרבים התקפות, אלה גם לרוב מובילים למתפרצות מסוכנות ליריבה. 

מעבר לכך, כשהוא משחק באמצע, האיזון הפיזי/הגנתי של חוליית הקישור מתחיל להתערער.

בעיניי ברירת המחדל שלו בהרכב צריכה להיות באחד האגפים, ויהיה אפשר להסיט אותו למרכז בנסיבות מסוימות כסוג של ג׳וקר. 

פורסם ב
לפני9 שעות , Cosmic said:

הבעיה בהצבתו כקשר התקפי באמצע היא שקבלת ההחלטות שלו איטית יחסית, וגם לעיתים קרובות שגויה.

אפשר להעריך שהוא ישפר את הפרמטר הזה ככל שיצבור דקות ונסיון, אבל המחיר שנשלם עלול להיות כבד מדי. איבודי כדור תכופים באזורים הללו במגרש לא רק מחרבים התקפות, אלה גם לרוב מובילים למתפרצות מסוכנות ליריבה. 

מעבר לכך, כשהוא משחק באמצע, האיזון הפיזי/הגנתי של חוליית הקישור מתחיל להתערער.

בעיניי ברירת המחדל שלו בהרכב צריכה להיות באחד האגפים, ויהיה אפשר להסיט אותו למרכז בנסיבות מסוימות כסוג של ג׳וקר. 

אין אלטרנטיבה טובה יותר כרגע.