Jump to content

וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

הוא בידיוק כזה!

רק שהדרישה ממנו היא שונה, אחרי הדריבלים המיותרים בדקות הראשונות במכבי זה נראה שהוא קיבל הוראה לשחק פשוט, למסור לשחקן פנוי ולבצע את הקרוסים האלה לתנועה של הקשרים, זה די ברור שעובדים על זה באימונים כמו גם בחימום לפני המשחקים כדי לנצל את הפיזיות של דפרץ. 

בעיניי לא משתמשים בו נכון, הוא צריך לשחק את הווינגר שמקבל את הכדור על השפיץ של ה16 עם עקיפה של המגן ולא על הקו, הוא לא דוידה או מילסון. הוא יהיה הרבה יותר מסוכן לשער בתוך הרחבה בעיניי.

רק אני חושב שבהינתן אימון נכון פטאצ'י יכול להיות אחלה של 10 "קוסם" שכולם חופרים פה עליו שנים?

פורסם ב
7 דקות לפני, Raumdeuter said:

רק אני חושב שבהינתן אימון נכון פטאצ'י יכול להיות אחלה של 10 "קוסם" שכולם חופרים פה עליו שנים?

10 טוב צריך קודם כל אינטליגנצית משחק ברמה גבוהה ומאמן שיאמין בשיטה עם 10 שמצרף ולא מצטרף, כרגע אנחנו לא שם בשני המקרים.

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

10 טוב צריך קודם כל אינטליגנצית משחק ברמה גבוהה ומאמן שיאמין בשיטה עם 10 שמצרף ולא מצטרף, כרגע אנחנו לא שם בשני המקרים.

אני אישית לא כל כך מאמין ב4-2-3-1 התקפי(מערך המוצא המיושן שכולל 10 "אוזיל" שרבים בפורום תומכים בו) אלא יותר בגוונים של 4-3-3 סטייל איביץ' 18/19 שהצליח לשלב גם 10 יוזם וגם לחץ גבוה מתואם ברמה הגבוהה ביותר וכלל שחקני כנף איכותיים(שוב,הכל יחסי ללוזון ליג אבל אני משתדל להתמקד במהות בפחות במונחים הטכניים).

לגבי הביקורות שעלו מקודם ע"י יוזרים אחרים על אסטרטגיית הרכש הזר של מכבי אני לא חושב שביקורת משמיצה אסטרטגיה שרלוונטית כמעט לכל קבוצה בעולם היא במקום(אפשר לבקר עניינית משחק של שחקן כזה או אחר או את כושרו אבל אי אפשר להגיד שאין פה אסטרטגיה ומדיניות בניגוד לתקופתו של המנהל המקצועי הקודם).

אגב,50% אחוז פגיעה מתוך מכסה של שישה זרים*(אסטנה,סיסוקו וסטואיץ') זה לא רע בכלל ועוד בהתחשב בתנאים הגאו-פוליטיים של השנה וחצי האחרונות.

*סלוגה הובא כסתימת חור עם הזדמנות לתפוס את מקומו של משפתי במידה וידרדר בכושרו ולכן אני לא מצפה ממנו ליותר מדי.

**אני מאוד מאמין בפטאצ'י ואדו וחושב שהבחירה בשניהם הייתה נכונה לזמן רכישתם(ושוב,מבחינתי יש לברזילאי קרדיט של עונה שלמה ועוד קצת לטעות וללמוד את מה שצריך כדי להצליח)

ומסר כללי שחשוב לי להעביר לכולם בעניין הרכישות הצעירות של מכבי: מי שלא עושה,לא טועה(הכי קל זה להיות יצחקי ולהמתין למזל או להתפתות ללוקאסנים שכאלו מעבר לשיא עם רזומה סקסי אבל ללא בדיקת נאותות).

פורסם ב
לפני16 שעות , משה פרימו said:

אנשים שחושבים שזה כזה פשוט להגיע ממדינה רחוקה פעם ראשונה בחיים ודי לבד ותוך חודשיים להתאקלם כנראה לא מבינים עד כמה זה קשה וממליץ להם לנסות.

אני לא נביא ואין לי מושג מה נקבל ממנו אבל לשלוח אותו להשאלה כשדי ברור שהוא עוד בשלב של קשיי הסתגלות זה טמטום טהור. 

היה די ברור שנצטרך איתו הרבה סבלנות וזמן, כל עוד דוידה ממשיך ביכולת הטובה אני לא רואה מה הבעיה.

לא קונה את העניין של ההתאקלמות. 

מה קשורה התאקלמות ללהיות מסוגל לעשות את הפעולות הכי פשוטות כמו שצריך?

לפעמים פלופ הוא פשוט פלופ

פורסם ב
1 hour ago, סיריל מקנאקי said:

בדיוק!!

נניח שהוא לא מחובר עדיין לקבוצה, ולא מכיר לאן הם עושים את התנועה, והם לא מכירים את שלו, זה בר שיפור. אבל דווקא ברגעים כאלו היכולת האישית מתבלטת, ושחקן שפעם אחת לא עשה פעולה חיובית, לא עבר שחקן, לא מסר בחוכמה, לא בעט למסגרת, אולי זה מה שהוא. נכון גם לגבי אדו..

פורסם ב
1 hour ago, סיריל מקנאקי said:

התאקלמות זו מילה יפה , במקום להגיד שהוא חלש אז אומרים שהוא לא התאקלם.

באמת חשבו שהוא יתרום יותר מדן ביטון ?

פורסם ב

ממליץ לכולם להמתין איתו, באמת שהוא לא קיבל הזדמנות אמיתית להיות כמה משחקים, ממה שזיהיתי יש לו בעיטה קטלנית שרק קצת בטחון והוא יבקיע, גם לעבור שחקנים הוא נראה להיט לא מבין איך אתם לא רואים את זה, הוא לא הסוג של מילסון ועובר בטכניקה מטורפת אלא יותר מעיף את המגנים מולו הצידה ומשתחרר קלות, זה משהו שאין לשחקנים כמעט אצלנו אבל כרגיל החוסר סבלנות פה יגמור אותו, לדעתי מדובר בשחקן שעדיין בוסר אבל יכול להיות באמת ענק

פורסם ב
45 דקות לפני, ebibo said:

ממליץ לכולם להמתין איתו, באמת שהוא לא קיבל הזדמנות אמיתית להיות כמה משחקים, ממה שזיהיתי יש לו בעיטה קטלנית שרק קצת בטחון והוא יבקיע, גם לעבור שחקנים הוא נראה להיט לא מבין איך אתם לא רואים את זה, הוא לא הסוג של מילסון ועובר בטכניקה מטורפת אלא יותר מעיף את המגנים מולו הצידה ומשתחרר קלות, זה משהו שאין לשחקנים כמעט אצלנו אבל כרגיל החוסר סבלנות פה יגמור אותו, לדעתי מדובר בשחקן שעדיין בוסר אבל יכול להיות באמת ענק

כלל ראשון עם זרים צעירים שלא שיחקו מחוץ לגבולות המדינה שלהם: העונה הראשונה היא עונת הסתגלות ב90% המקרים ולכן יכולתו אינה מדידה וסביר שיהיו מהמורות בדרך.

פורסם ב
לפני2 שעות , ebibo said:

חחחחחח איזה בעיטה קטלנית יש לו תגיד לי? קטלנית אולי לציפורים.

כל כדור שלו הולך לשמיים ויש לו שער בוגרים אחד בקריירה שהגיע בכלל מניסיון הרמה. עזבו נו לא צריך לחפש יתרונות בכוח. 

פורסם ב
לפני2 שעות , ebibo said:

יש לו את הבעיטה הכי גרועה בליגת העל כנראה. 

אלו מרחוק לא במסגרת (פרט לאחת מול בראגה משקוף), אלו מקרוב (תסתכל בתקציר נגד הפועל ירושלים ונגד מכבי נתניה) בתוך הרחבה, לידיים של השוער.

זה לא אומר שהוא רע, זה לא אומר שהוא לא שחקן, זה לא אומר שהוא לא יהיה שחקן, פשוט כדאי להיצמד לעובדות. 

אם אתה אומר שלעבור שחקן הוא להיט, סומך עליך. אני עוד לא ראיתי שעבר שחקן אחד לעומק (לרוחב הוא עובר, נכון). 

פורסם ב

הוא ואדו אותו דבר

מרגיש שחקנים שבכל הקטע ההתקפי הם פשוט לא מחוברים לפעולות שהם עושים, יותר מדי נסיונות בכח וחסרי תכלית, פטאצי לוקח כדור בועט סתם ממרחק להוריד ציפור

אמרתי שאתה זר 6 ויש לך 5 זרים טובים אתה מרשה לעצמך להחזיק את פטאצ'י, אבל אין לנו את הלוקסוס הזה, בעיקר שאדו גם בוסר ובעצם יוצר מצב שאנחנו נאלצים להשען על הבלחות של דוידה מדי פעם, גם לאיוס שהביא כמה מסירות מפתח בתחילת העונה מרגיש שנעלם והבטחון שלו ירד, בכלל הרבה שחקנים משחקים ללא בטחון בזמן האחרון...אפילו סיסוקו

פורסם ב
9 דקות לפני, erantheking21 said:

הוא ואדו אותו דבר

מרגיש שחקנים שבכל הקטע ההתקפי הם פשוט לא מחוברים לפעולות שהם עושים, יותר מדי נסיונות בכח וחסרי תכלית, פטאצי לוקח כדור בועט סתם ממרחק להוריד ציפור

אמרתי שאתה זר 6 ויש לך 5 זרים טובים אתה מרשה לעצמך להחזיק את פטאצ'י, אבל אין לנו את הלוקסוס הזה, בעיקר שאדו גם בוסר ובעצם יוצר מצב שאנחנו נאלצים להשען על הבלחות של דוידה מדי פעם, גם לאיוס שהביא כמה מסירות מפתח בתחילת העונה מרגיש שנעלם והבטחון שלו ירד, בכלל הרבה שחקנים משחקים ללא בטחון בזמן האחרון...אפילו סיסוקו

אדו פיזי ומהיר, והוא גם הצליח לעבור שחקנים באחד על אחד על המהירות, ראינו את זה, מפטאצ'י לא ראינו כלום.

פורסם ב
22 דקות לפני, yello said:

אדו פיזי ומהיר, והוא גם הצליח לעבור שחקנים באחד על אחד על המהירות, ראינו את זה, מפטאצ'י לא ראינו כלום.

נדיר מאוד שעבר

אבל לא יצא מזה כלום חוץ מהפנדל שהוא יצר מול נתניה.

פורסם ב

אני אחזור על זה, הייתה עקומת שיפור מול סוסיאדד. במשחק האחרון לאזטיץ' עשה לו עוול.

פאטצ'י היום זה כנראה לא אותו שחקן של עוד שנתיים-שלוש.

האם טעינו שהבאנו עוד פרוספקט לכנפיים שיש לנו שם כבר את אדו? בוודאי.

פורסם ב
34 דקות לפני, itanar said:

אני אחזור על זה, הייתה עקומת שיפור מול סוסיאדד. במשחק האחרון לאזטיץ' עשה לו עוול.

פאטצ'י היום זה כנראה לא אותו שחקן של עוד שנתיים-שלוש.

האם טעינו שהבאנו עוד פרוספקט לכנפיים שיש לנו שם כבר את אדו? בוודאי.

זה. מדהים איך מנספורד שיש לו ניסיון בליגה וראה איך הוא לקח אליפות שנה שעברה עם אגפים חזקים, השאיר 2 פרוספקטים כאלה. 

הפגיעה היא רוחבית כי גם לאיוס שאומנם לא היה טוב נגד בית"ר, אבל בסך הכל הכללי נראה טוב מאשר הרוב ציפו, יש עליו עוד יותר לחץ. 

פורסם ב
6 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה. מדהים איך מנספורד שיש לו ניסיון בליגה וראה איך הוא לקח אליפות שנה שעברה עם אגפים חזקים, השאיר 2 פרוספקטים כאלה. 

הפגיעה היא רוחבית כי גם לאיוס שאומנם לא היה טוב נגד בית"ר, אבל בסך הכל הכללי נראה טוב מאשר הרוב ציפו, יש עליו עוד יותר לחץ. 

אין לנו את הלוקסוס הזה, כמו שכתבתי פה.

להביא 2 פרוספקטים שפחות טובים כרגע מהישראלים בעמדות זה וואחד שגעון בליגה שיש לך רק 6 זרים ואתה נשען כרגע רק על 3 מהם.

אתה מביא זרים שאמורים לשפר אותך בתפקידים שאתה לא מצליח להביא איכות ישראלית בארץ, יש לך את לאיוס ודוידה שוואלה עם כל הכבוד להם, לא יציבים מספרית ובתור מחליפים לזרים איכותיים זה מצוין, אבל לא ההפך, שוב יכול להיות שעוד שנתים אדו ופטאצ'י היו תותחים, אבל במועדון כמו מכבי ת"א אתה לא יכול להרשות לעצמך.

פורסם ב

כולם פה יורדים על פטאצ'י כאילו דור פרץ לא מחרב לנו כל משחק...
תהיו כנים עם עצמכם... פטאצ'י בן 21 מקבל 20 גג 30 דק פעם ב2 משחקים בערך ובדכ שהקבוצה בלחץ או צריכה גול

היו פה כאלה שירדו על יוריס בשנתו הראשונה וראינו אחרי שקיבל דק מה קבלנו, ככה זה עם זרים.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

נדיר מאוד שעבר

אבל לא יצא מזה כלום חוץ מהפנדל שהוא יצר מול נתניה.

הגול של גבי נגד חיפה התחיל מזה שאדו עבר שם את המגן שלהם באגף והוציא כדור רוחב, הוא לא חכם במשחק שלו אבל רואים שיש לו כוח מתפרץ והוא פיזי, מפאטצ'י חוץ מבעיטות ליציע לא ראינו כלום.

פורסם ב

אני אשאל שוב, למה בר לין/רויזמן/עזו לא נהנים מזמן הסתגלות כזה בסגל הבוגר? אני בעד פרוספקטים, אני בעד צעירים, אני בעד מחשבה מחוץ לקופסא ולא שללתי מראש את אדו או פאטצ'י(לא שולל גם היום). הם גם לא היו עולים לנו אגורה ושני הזרים הצעירים עלו לנו קרוב ל2 מיליון יורו. 

פורסם ב
49 דקות לפני, המכבייה said:

אני אשאל שוב, למה בר לין/רויזמן/עזו לא נהנים מזמן הסתגלות כזה בסגל הבוגר? אני בעד פרוספקטים, אני בעד צעירים, אני בעד מחשבה מחוץ לקופסא ולא שללתי מראש את אדו או פאטצ'י(לא שולל גם היום). הם גם לא היו עולים לנו אגורה ושני הזרים הצעירים עלו לנו קרוב ל2 מיליון יורו. 

פחות חורה אדו ופטאצ'י, בנסיבות הקיימות במיוחד.

לאיוס אבל..? באמת שעזו טוב ממנו בכל אספקט, בהכל.

אומר שוב, אם מכבי חפצת חיים בכנפיים, בלאי, סביץ' וגם ברהום עוד אתמול מתאמנים עם הבוגרים ומקבלים הזדמנות רצינית, עזו עוד אתמול צריך לקבל הודעה להתחיל לחמם מנועים גם.

אני שם בצד את אבו פרחי כי אנחנו עמוסים בחלוצים והוא פחות שחקן אגף בעיניי כמו שמשחקים איתו בריינה, אבל גם הוא, כנראה שעדיף על כל דבר שיש לנו בכנפיים למעט דוידה.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

לא רואה שום סיבה מקצועית אמיתית.

גם לא שיש כאלה פערי רמות שאתה יכול להגיד כמו רויזמן-מילסון.

הדבר היחיד שאני רואה זה פוטנציאל הרווח על פי אזרחות.

ישראל-ברזיל. סה טו.

פורסם ב
לפני2 שעות , Davidna said:

כולם פה יורדים על פטאצ'י כאילו דור פרץ לא מחרב לנו כל משחק...
תהיו כנים עם עצמכם... פטאצ'י בן 21 מקבל 20 גג 30 דק פעם ב2 משחקים בערך ובדכ שהקבוצה בלחץ או צריכה גול

היו פה כאלה שירדו על יוריס בשנתו הראשונה וראינו אחרי שקיבל דק מה קבלנו, ככה זה עם זרים.

אני שם בצד את פטאצ'י, דור פרץ לא מחרב שום משחק.

דור פרץ זה אותו דור פרץ שמאז ומתמיד היה מחמיצן ומביא הרבה טוב ותנועה למשחק.

על מנת לשפר את סיכוייו לתת גול, עדיף שבניגוד לעכשיו, הוא יבוא מקו אחורי יותר עם התנופה והעוצמות במקום להידרש לסיומת שדורשת יותר טכניקה ממה שיש לו. זה גם עדיף בהתקפוץ מעבר, ששם כמוביל כדור עם העוצמות הוא בלתי ניתן לעצירה בליגה.

דור פרץ צריך לחזור להיות קשר אמצע/אחורי עם הצטרפות מקו שני, במילים אחרות.

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

בר לין עדיין לא שם מבחינת הרמה, לטעמי. רויזמן, בדומה ללין וגם לעזו, נמצא בשלב בקריירה שלו בו הוא צריך לצבור כמה שיותר דקות משחק, ואת זה הוא לא יוכל לקבל אצלנו. 

עזו הוא משהו מיוחד ואני מקווה שהיכולת שלו ברמת השרון תהווה את הרוח הגבית והאומץ לתת לו את הבמה בבוגרים. 

פורסם ב
19 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

בר לין עדיין לא שם מבחינת הרמה, לטעמי. רויזמן, בדומה ללין וגם לעזו, נמצא בשלב בקריירה שלו בו הוא צריך לצבור כמה שיותר דקות משחק, ואת זה הוא לא יוכל לקבל אצלנו. 

עזו הוא משהו מיוחד ואני מקווה שהיכולת שלו ברמת השרון תהווה את הרוח הגבית והאומץ לתת לו את הבמה בבוגרים. 

אז אני שואל למה פטאצ'י(שלא נמצא עדיין ברמה הנדרשת) מקבל את זמן ההסתגלות הזה? 

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

אז אני שואל למה פטאצ'י(שלא נמצא עדיין ברמה הנדרשת) מקבל את זמן ההסתגלות הזה? 

כי הוא שחקן זר שנרכש בהרבה כסף ואי אפשר למרוח בהשאלות לאורך שנים.