erantheking21 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פטאצ'י הצטרף למכבי - מועדון הכדורגל מכבי תל אביב (maccabi-tlv.co.il) וסלי פטאצ'י הצטרף למכבי מסנטוס הברזילאית לאחר שהושג סיכום בין שני המועדונים על העברתו של שחקן ההתקפה שחתם על חוזה לשלוש שנים עם אופציית הארכה בעונה נוספת. צפו בסרטון ההצגה של פטאצ'י הקיצוני בן ה-20 (172 ס"מ) שיכול לשחק במספר עמדות בהתקפה ערך 2 הופעות במדי נבחרת הנוער של ברזיל (עד גיל 18) ונמנה על סגל נבחרת עד גיל 20. לאחר שעבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות וחתם על החוזה במועדון, פטאצ'י שילבש במכבי את החולצה מספר 17 אמר לאתר הרשמי: "להיות כאן ולקבל את ההזדמנות לשחק במכבי זה משהו מאוד מרגש עבורי. לפגוש את חברי החדשים לקבוצה, להיכנס אל האצטדיון וכמובן לפגוש את האוהדים של המועדון הנפלא הזה הם דברים שאני מחכה כבר לעשות". פטאצ'י עשה את צעדיו הראשונים ככדורגלן באקדמיית הנוער של סנטוס וערך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים ביולי 2022 בגביע הברזילאי. מאז כבש 18 שערים ב-65 הופעות בכל המסגרות עבור המועדון מסאו פאולו.
Double פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 Just now, פרנק סינטרה said: נראה 100% ישראלי מתאים לו נאור כזה 1
barak פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 דיברו על השאלה עם אופציית רכישה. פה רשום על חוזה ל3 שנים. מה פספסתי? ויאללה בהצלחה פאתאתי!
Rodrigoal_Goaldberg פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, Double said: מתאים לו נאור כזה נהוראי 1
Matanbiton פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 סרטון גדול מרגיש כמו שחקן מרגש אותו מספר כמו מילסון שייקח 11 אחרי שיונתן יעזוב יושב עליו יותר טוב
erantheking21 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 Author פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, barak said: דיברו על השאלה עם אופציית רכישה. פה רשום על חוזה ל3 שנים. מה פספסתי? ויאללה בהצלחה פאתאתי! שהוא נרכש ולא הושאל(תמורת 1.6 ממה שדובר)
Matanbiton פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 2 דקות לפני, barak said: דיברו על השאלה עם אופציית רכישה. פה רשום על חוזה ל3 שנים. מה פספסתי? ויאללה בהצלחה פאתאתי! פספסת כנראה את הדיווחים בשבוע האחרון, נקנה לפי הפרסומים ב1.6 מיליון דולר כשסנטוס תקבל 40% מסכום העברה העתידי
Gabay10 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 כשהשם שלו עלה ממש לא אהבתי את הכיוון אני מודה, אבל עכשיו יש לי הרגשה ממש ממש טובה לגביו. לא יודע למה. בכללי אני חושב שהקיץ ועל אף המלחמה - עשו עבודה מעולה בזרים, סוף סוף זרים איכותיים. ןבעיקר אהבתי את הפרופילים של הזרים שהגיעו. הלוואי שיצליחו על הבאזר להנחית עוד כנף/10/8 זר ונהיה קבוצה באמת באמת מפחידה.
Arthur Read פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 7 דקות לפני, Matanbiton said: פספסת כנראה את הדיווחים בשבוע האחרון, נקנה לפי הפרסומים ב1.6 מיליון דולר כשסנטוס תקבל 40% מסכום העברה העתידי 40% מסכום העברה עתידי שמעל 1.6 כלומר שאם למשל תמכור אותו ב 2 מיליון אז הם יקבלו 40% רק מתוך 400,000 ולא מכל ה 2 מיליון
Naor23 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 איזה חמוד מברוק בהצלחה, טפו טפו יש פה פוטנציאל למשהו גדול
robertod פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 יאאאאאא... המון בהצלחות!!!! מקווה שיביאו מתישהו שחקנים גם מואשקו דה גמא (כרגע הסגל חלש יחסית). נראה שאין איתו באמצע... או צל"ש או טר"ש.. נראה שיצליח. יהיה מעניין במשחק מול חיפה המצאפ בינו לבין פדראו..
maccabi-king פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, robertod said: יאאאאאא... המון בהצלחות!!!! מקווה שיביאו מתישהו שחקנים גם מואשקו דה גמא (כרגע הסגל חלש יחסית). נראה שאין איתו באמצע... או צל"ש או טר"ש.. נראה שיצליח. יהיה מעניין במשחק מול חיפה המצאפ בינו לבין פדראו.. פדראו בלם, בלמים פחות אחראים לשמור על הכנפיים הוא יותר יהיה במצאפ מול מי שיהיה המגן שמאלי או ימני(תלוי איפה לאזטיץ רוצה לשים אותו במשחק כמו נגד חיפה)
robertod פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 שוב מחלקת המדיה מדהימה. סרטון וולקם פשוט אדיר ומשעשע!
robertod פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, maccabi-king said: פדראו בלם, בלמים פחות אחראים לשמור על הכנפיים הוא יותר יהיה במצאפ מול מי שיהיה המגן שמאלי או ימני(תלוי איפה לאזטיץ רוצה לשים אותו במשחק כמו נגד חיפה) עתידות: רואה אותו פורץ מהאמצע ואז או מוסר למישהו לגול מול פדראו או לוקח את פדראו הצידה בתוך הרחבה ובועט לצד הנגדי...
איתי-מכביסט פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 היידה, יש לי הרגשה טובה לגביו משום מה . מקווה שאני לא טועה שיהיה בהצלחה!
robertod פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 פורסם ב 4 בספטמבר, 2024 הרבה הרבה זמן לא הייתי סקרן ככה לראות מה היכולות של שחקן ומה הוא הולך לעשות.. מכבי גם ככה השנה מכונה אז איתו אם יהיה בול בפוני יש בכלל אפשרות לעשות שנה יפה
Recommended Posts