Jump to content

רשמים מהניצחון על מפ"ת במושבה | פותחים עונה (באיחור) עם 3-0 גדול, התגעגתם? גם אני!

Sawyer

Recommended Posts

הרבה מאוד זמן מהפעם האחרונה שניגשתי לכתוב כאן רשמים מהמשחק, הרבה שאלות על אם בכלל אצא לעונה הזאת עם רשמים אבל מה זה משנה, התחלתי כבר - העונה הקרובה מובטחת

ו..וואלה.. כמו שפתיחת העונה נראת, למרות החוסרים בסגל (או החוסר האחד הבולט מעל האחרים) אופטימי שיראה בסדר. את המשחק הראשון העונה פספסנו (ונקווה שעל כך לא נשלם) והיום יריבה יחסית נוחה במשחק קל"ב - אין שום ברירה חוץ מ3 נקודות, ואם אפשר גם לשכנע.

לאזיטיץ' פותח את העונה עם הרכב חזק מאוד שנתן לי ביטחון שנחזור עם הנקודות, ככה זה גם נראה. 

שופט: סביר- (רציתי לפתוח עונה סלחן כמה שאפשר, אבל בחייאת. לא מבין על מה לא אישרו את הגול של דוידה, הכדור עבר את הקו. שפט לא רע רוב המשחק אבל בגדולות מרגיש כאילו גנבו לנו גול וחצי, לא היה משמעותי אבל יכל להיות)

שחקנים: משפתי חוץ מאיזה מסירה לא במקום (לא מאוד מסוכנת) עשה את העבודה שלו ועצר את ה2.5 בעיטות שנבעטו אליו, לא איימו עליו יותר מדי בכדורי הגובה. רוסטם אחלה רוסטם, מניה בטוחה. עשה את העבודה ההגנתית, הצטרף בהתקפה, עשה כמה דברים נחמדים. לא מלהיב אבל יציב. אוהב אותו. אסנטה הפתיע לטובה, לא קיבל צהוב. היה ראשון להרבה כדורים, מסר קדימה (ויצא קדימה) מצויין יותר מפעם אחת, החסרונות שלו עדיין קיימים אך אולי ניתנים למזעור. שלמה הגול היה רק הקינוח לעוד משחק טוב של מי שמתפתח להיות הבלם הישראלי הטוב בארץ, ראשון לכל כדור, חכם, אחראי, מוסר נהדר קדימה ועל כל זה נגיחה מושלמת בקרן. תענוג. יחזקאל בחיובי יש בעיקר כמה קרוסים גדולים (איך ערן לא כבש) במינוסים יש לא מעט, במיוחד האיבוד החסר אחריות שבנס לא הוביל לגול. לא יודע אם הוא השחקן המושלם לעמדה הזאת אבל בטוח שהוא הכי טוב שיש לנו שם כרגע. סיסוקו נפלא, הבוסט שלו עם הכדור בלתי עציר, חזק, נמצא בכל מקום, קורא את המשחק, יוצא טוב קדימה. שחקן בלבל אחר ממה שיש פה, פה ושם מגזים/טועה בקטנה, נסלח. מזכיר מאוד מאוד מאוד את יוריס (שהיה אולי השחקן הטוב ביותר שלנו שנה שעברה) פרץ בכוונה או לא סיים עם שני בישולים, כמה החמצות ועוד משחק מבחינתי טוב. כן יש בעיות נקודתיות אבל הוא נותן לנו המון בשני צידי המגרש. גבי פתח נפלא ופרץ את הסכר עם שער גדול, נאחל לו החלמה מהירה | שחר שעלה במקומו היה נראה קצת פחות טוב היום, לא נורא. הוכיח את עצמו ואני מאמין בו בתפקידו הנוכחי ברוטציה. דוידה משחק לא רע ומאוד טיפוסי של דוידה, כמה מהלכים גדולים, כמעט כמעטים, גול שנפסל - אני רוצה יותר אבל מסתפק בזה. לאיוס פתח נפלא עם 2 כדורים גדולים בדקות הראשונות, גול חשוב בסיומת ראויה. קצת נחלש עם הדקות אבל הראה שיש בו קצת יותר מרק דריבל, מאמין בו. ערן גדול השחקנים בתולדות הענף במשחק קצת פחות טוב, הגיע ל2 חצאי מצבים שלו ולא השכיל לכבוש, אהבתי שלא חיפש בכוח, פרגן ומסר כמה כדורים טובים. נמצא בתקופה פחות טובה אבל עוד יתרום לנו רבות העונה. אין עליו.

פיקנטריה:

- פותחים את הליגה לעונת 24/25 (אמנם מחזור 2, אבל הפתיחה שלנו)

- הרבה צבע, דגלים, רצועות, בלונים - אחלה פנאטיקס.

- עידוד מפחיד ללאיוס בפתיחה -שאפו לפנאטיקס ולקהל.

- גולים ראשונים בליגה לגבי לאיוס ושלמה

- גול ישיר מקרן 

- שני גולים יפיפיים שנפסלו באופן גבולי (דוידה ומדמון)

- עידן ורד סיים את המשחק כאילו הוא השתתף במכות בב"ש-סכנין

קהל:

סולד אאוט מפחיד של 8000(?) אוהדי מכבי בצהוב שבאו להטריף את האצטדיון ועשו את זה משריקת הפתיחה. עם כל המצב המחורבן של המדינה, עם כל היומיים השחורים שעברנו וכל מי שניסה להוריד אותנו, באנו היום למנת אסקפיזם שלנו וקיבלנו אותה עד הסוף, בין אם בתצוגת כדורגל מסחרר במחצית הראשונה ובין אם בעידוד סוחף בהנהגת המכבי פאנטיקס שגם צבעו את האצטדיון בצורה נפלאה וגם הובילו את העידוד כשהקינוח היה בדקות הסיום עם התפוצצות של האצטדיון ושירים מיציע ליציע - תודה. באמת. אין דרך להסביר כמה חסר לי הכמה שעות של ניתוק במציאות הבלתי אפשרית הזאת וכמה זה היה כיף היום, גם אם רק לכמה שעות.

מצפה לנו עונה ארוכה וקשה מאוד, 8 משחקי חוץ באירופה מול קבוצות מעולות הולך להיות משימה כמעט בלתי אפשרית בהנתן שאנחנו חייבים להביא את האליפות גם העונה. נצטרך את הקהל שלנו שם, כמו היום, בכל שבוע. מאחורי הקבוצה, בלי מקום לחארטות. נטו 100% כולם בשביל מכבי. עוד לא התחלנו וכבר יוצאים לפגרה, נתראה שוב בקרוב.

להבדיל משנה שעברה שגם שנתנו הצגות זה היה הרבה פעמים הופעות יחיד (לרוב זהבי/מילסון/פרץ) ויכולת אישית העונה אנחנו מתבססים על יכולת קבוצתית וטביעת אצבע של מאמן. מחצית ראשונה אדירה.

דור פרץ פשוט בלתי נגמר, גבי עם גול חכם וסיסוקו בינגו רציני. 

הכניסה של שחר והיכולת הגנתית של יחזקאל קצת ביאסו ואולי צריך לחשוב על זה לקראת הימים האחרונים של החלון. שניהם היו גורמים משמעותיים בירידה ביכולת במחצית השנייה. 

משחק כיפי, אצטדיון כיפי ועידוד מעולה. באסה שיש פגרה, אבל זה הזמן של מנספורד להנחית לנו קיצוני איכותי לאגף שמאל ולהפתיע עם הזר הנוסף (אגף ימין? קשר 10? שוער?). אולי גם איזה נועם בן הרוש יוכל לבוא בטוב. 

אה והסיומת של מדמון בגול שנפסל :wubyellow3:

מחצית ראשונה מעולה של מכבי, פתיחת המחצית השנייה פחות אבל הגיוני . 

מקווה שנצליח לחזק את הקבוצה במקומות שצריך כי סל הכל עד כה רמת האימון נראית טובה מאוד אבל עונה ארוכה מאוד לפנינו . 

יופי מכבי 

1 דקה לפני, Replay said:

@Sawyer אני עוזר לך

שופט: שניר לוי 

קיבלת תפקיד אח. מבורך מצדך. מבסוט עלייך.

גם אדום יכל לתת לגלזר(?) על גבי. 

היה בסדר יחסית בקטנות אבל פספס עם הואר בכמה גדולות..

מה סביר- לשופט לא הבנתי, אדום לההוא ששיחק כדורסל ומנע מערן גול והגול של דוידה, שניהם הטמבל הזה פספס עזוב שהואר יצא לא פחות אפס ולא תיקן אותו.

שיפוא חרא על הפרצוף תחת שלו

כשגבי יצא הייתה ירידה ביכולת.

לכן חוזר שנית שחייבים שחקן נוסף לעמדה 10/8, אי אפשר לבנות על גבי ודור לכל העונה.

גם מגן ימני יחזקאל לא הכי אידאלי לעמדה הזאת.

כל זה מלבד שחקן/שחקני אגף.

הקהל היה אדיר היום.

הכרוז של פ"ת הרג אותי מצחוק

12 דקות לפני, Sawyer said:

במזל השיפוט לא שדד מאיתנו נקודות כי באמת שיחקנו אדיר במחצית הראשונה. שער ברור של דוידה (זה על הואר יותר מאשר על שניר לוי), אדום אחד לפחות (היד הדי ברורה והעבירה המכוערת על קניקובסקי).

1 hour ago, Sawyer said:

לא לא

בוא נעשה כזה דבר

אני מזכיר לך לפני המשחק מי השופט ואחרי המשחק מזכיר לך לכתוב ברשמים

זה חייב להיות בהודעה המקורית שלך.

זכור, ההבדל בין סיכום משחק סבבה למושלם זה הפרטים הקטנים

בנוגע לגלזר, ניכר ששניר לוי ריחם עליו וגם הוואר לא התערב (כנראה לא היתה רגל גבוהה או משהו) אז נסלח לו.

שניר לוי שופט מדומיין ומדמיין, הוא נוראי. שלוש גניבות מטורפות של הוואר. גול אלף אחוז של דווידה, כרטיס אדום וודאי על היד ושלא יזיינו לי את השכל אם הוא לא נוגע ביד הוא לא מרחיק את הכדור הפאול של גלזר זה אדום. 

10 דקות לפני, הישראלי היפה said:

כשגבי יצא הייתה ירידה ביכולת.

לכן חוזר שנית שחייבים שחקן נוסף לעמדה 10/8, אי אפשר לבנות על גבי ודור לכל העונה.

גם מגן ימני יחזקאל לא הכי אידאלי לעמדה הזאת.

כל זה מלבד שחקן/שחקני אגף.

הקהל היה אדיר היום.

הכרוז של פ"ת הרג אותי מצחוק

מקווה שנראה ניסיון של סיסוקו עם יוריס ופרץ/גבי.

יחזקאל מעולה לליגה. 

עוד 5-6 משחקים יחד ההגנה תלמד לחפות גם עליו כשהוא עף למעלה. 

ביחס לחצי עונה עם אבישי/שחר הוא שדרוג עצום התקפית.

היה תענוג לראות את האינטנסיביות של מכבי, משחק של 5-6 בכיף עם קצת יותר ריכוז.

לציין גם שבתפאורה היה הסמל של החטופים

הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר שנכתב פה, כל הכבוד (שוב) לפאנטיקס שמראים כמה להם כארגון ולנו כקהל זה חשוב

במיוחד ביום שקבוצה אחרת מחליטה להסתובב בהמנון….

5 דקות לפני, MTA For Ever said:

מקווה שנראה ניסיון של סיסוקו עם יוריס ופרץ/גבי.

יחזקאל מעולה לליגה. 

עוד 5-6 משחקים יחד ההגנה תלמד לחפות גם עליו כשהוא עף למעלה. 

ביחס לחצי עונה עם אבישי/שחר הוא שדרוג עצום התקפית.

היה תענוג לראות את האינטנסיביות של מכבי, משחק של 5-6 בכיף עם קצת יותר ריכוז.

מעולה לליגה נגד יריבות פחות טובות,

מול חזקות יותר זה סימן שאלה איך יסתדר.

מסכים שלעומת מה שהיה פה לאחרונה זה שדרוג, אבל אולי שלא מספיק, נראה בהמשך.

מאוד זלזלתי באדו ואני רוצה להוריד בפניו את הכובע על כך שהוא משתפר ממשחק למשחק.

נגד סיטאווה זה היה נראה לא קשור לענף ומאז זה כל הזמן מתקדם. 

אני עדיין מאמין שמכבי יביאו לפחות עוד ווינגר אחד (לאחד הצדדים) כי בליגה שלנו יש לו בעיה עם הריבל.

ההובלת כדור שלו מאוד לא נקייה, הוא עובר שחקנים ממש דרכם על מהירות וכוח וזה עובד באחוזים נמוכים. בטח אם הוא לא עולה בחילוף, אלא מתחיל את המשחק. באירופה לעומת זאת, הוא יכול להיות חתיכת אס והוא גם ירגיש הרבה יותר בנוח שישלחו אותו לשטח. 

יש לו יציאה מטורפת מהמקום. מה שמרשים אצלו זה שהוא עובד מאוד קשה בצד ההגנתי ועכשיו הוא גם התחיל להרים את הראש בהתקפה ולמסור. 

אני לא יודע לאן זה יכול להגיע ואם זה מספיק להיות שחקן 15 במכבי העונה או אולי כדאי בכלל להשאיל אותו, אבל נראה שהכיוון הוא שהוא ישאר וייאמר לזכותו שאם הצוות מחליט ללכת עליו, הוא הרוויח את זה. מהביקורות שהוא קיבל במשחקים הראשונים, היה מאוד קל להתפרק.