Jump to content

צנציפר

itanar

Recommended Posts

אנשים כאלה לא יעזור כמה יקבלו קללות.

במקום לאיוס אני תובע אותו בתביעה שתרושש אותו. אין שאלה בכלל.

כמה הוא בן אדם צר עין, רואה את מכבי מצליחה ומתפוצץ מקנאה, מחפש רעל, איך אנשים כאלה מתנהלים ביום יום?

״איזה בוקר, את החיים של מי אני אהרוס היום, איך אני יכול להרוס למכבי איך״

20 דקות לפני, כהן said:

תודה על המידע. חשבתי לרגע משהו יותר עסיסי, אבל גם זה טוב. כיף לראות את החיבור בין השחקנים..

ותעזוב שצנצימניאק כרגיל מחק את הציוץ ברגע שמישהו עומד כנגד הרוע שהוא מפיץ(ברצינות,האיש אדם שפל).

Just now, Raumdeuter said:

ותעזוב שצנצימניאק כרגיל מחק את הציוץ ברגע שמישהו עומד כנגד הרוע שהוא מפיץ(ברצינות,האיש אדם שפל).

כמו שכתבתי, מפיץ רעל ושקרים, מקבל את התהודה, ואז מוחק בשביל לא לקבל תביעה, דפוס מוכר בעולם החברתי של היום. הוא רק מרוויח מזה בסופו של דבר..

2 דקות לפני, Raumdeuter said:

מחק כי הוא ראה שטיפס על עץ גבוה וישר הקפיצו לו את התמונה שלו עם ההיא. 

הוא הסתכל במראה וראה כמה הוא מכוער.

3 דקות לפני, כהן said:

כמו שכתבתי, מפיץ רעל ושקרים, מקבל את התהודה, ואז מוחק בשביל לא לקבל תביעה, דפוס מוכר בעולם החברתי של היום. הוא רק מרוויח מזה בסופו של דבר..

השאלה מה הפרשנות המשפטית פה.

אני יכול לעשות מה שאני רוצה ולעבור על החוק, אם אני מנקה טוב אחריי ולא משאיר עקבות אז אני פטור מעונש?

2 דקות לפני, DanMTA said:

מחק כי הוא ראה שטיפס על עץ גבוה וישר הקפיצו לו את התמונה שלו עם ההיא. 

הוא הסתכל במראה וראה כמה הוא מכוער.

קיבל את החשיפה שלו, לזה נועד כל העניין מלכתחילה..

1 דקה לפני, DanMTA said:

השאלה מה הפרשנות המשפטית פה.

אני יכול לעשות מה שאני רוצה ולעבור על החוק, אם אני מנקה טוב אחריי ולא משאיר עקבות אז אני פטור מעונש?

מניח שיש פה אנשים שמעורים הרבה יותר ממני בעניינים משפטיים, לרוב שמגישים תביעה על איזה ציוץ להוצאת דיבה זה נגמר מיידית במחיקת הציוץ המדובר (לבית המשפט יש דברים פי מיליון חשובים יותר להתעסק בהם מאשר דברים כאלו). אתה צריך להוכיח פגיעה עמוקה יותר שנגרמה לך כתוצאה מאותה דיבה בשביל להפוך את זה לנושא משפטי של ממש. לא נראה לי שמכבי כארגון יתעסקו עם זה, וגם לא עם ציוצים וכתבות גרועות בהרבה..

12 דקות לפני, כהן said:

מניח שיש פה אנשים שמעורים הרבה יותר ממני בעניינים משפטיים, לרוב שמגישים תביעה על איזה ציוץ להוצאת דיבה זה נגמר מיידית במחיקת הציוץ המדובר (לבית המשפט יש דברים פי מיליון חשובים יותר להתעסק בהם מאשר דברים כאלו). אתה צריך להוכיח פגיעה עמוקה יותר שנגרמה לך כתוצאה מאותה דיבה בשביל להפוך את זה לנושא משפטי של ממש. לא נראה לי שמכבי כארגון יתעסקו עם זה, וגם לא עם ציוצים וכתבות גרועות בהרבה..

אז צריך להיות הליך מהיר ומשפט שמתעסק רק בדברים קטנים כאלה וחוק ברור שאי אפשר להכפיש אנשים ברבים ולברוח מעונש כאילו לא היה, כמה היד קלה על ההדק במדינה הזאת בחסות המשפט הרכרוכי שלא מייצר הרתעה בפני אנשים כאלה.

היה פה ניסיון להכפיש בן אדם ולצייר אותו באופן מסוים, כל זה בגלל שהוא משחק במכבי, איפה היית כששיחק בהפועל? אם הדבר הזה שאתה אומר כל כך חשוב..

הרי לאיוס סיכם השנה במכבי והציטוט מאז אוקטובר שנה שעברה, איפה היית עד עכשיו?

טוב הקדשתי מחיי מספיק זמן על הבן אדם הזה ונראה לי באמת שכל עוד לא יהיה חוק ברור אין טעם לתת במה לאנשים כאלה כלל ובכלל צריך לא להתייחס אליהם כי זה רק מדרבן אותם ותורם להם טראפיק.

15 דקות לפני, כהן said:

ממש ממש לא, הוצאת דיבה זה 100 אלף שקל ללא הוכחת נזק, אם יש נזק המספרים מטפסים במאות אלפים ואפילו מיליונים.

לפני1 שעה , duduha said:

ממש ממש לא, הוצאת דיבה זה 100 אלף שקל ללא הוכחת נזק, אם יש נזק המספרים מטפסים במאות אלפים ואפילו מיליונים.

מכיר את הקטע של "בלי הוכחת נזק", אבל זה קורה לעיתים מאוד נדירות. לך לאיזה פוסט רנדומלי או ציוץ מזדמן בהקשר פוליטי כלשהו, וכל אחד ואחת מכנים את השני "בוגד", "עוכר ישראל" ועוד ועוד כינויים ומילים גרועות בהרבה. אם זה היה כזה פשוט, היו מוגשות תביעות על כל מילה נונסטופ. כל עו"ד זוטר יטען שזה במסגרת חופש הביטוי וזה יעבוד לו. ואם יש עילה אמיתית, אז ימחקו את הציוץ המדובר וככה יסגר העניין..

לפני1 שעה , DanMTA said:

אז צריך להיות הליך מהיר ומשפט שמתעסק רק בדברים קטנים כאלה וחוק ברור שאי אפשר להכפיש אנשים ברבים ולברוח מעונש כאילו לא היה, כמה היד קלה על ההדק במדינה הזאת בחסות המשפט הרכרוכי שלא מייצר הרתעה בפני אנשים כאלה.

היה פה ניסיון להכפיש בן אדם ולצייר אותו באופן מסוים, כל זה בגלל שהוא משחק במכבי, איפה היית כששיחק בהפועל? אם הדבר הזה שאתה אומר כל כך חשוב..

הרי לאיוס סיכם השנה במכבי והציטוט מאז אוקטובר שנה שעברה, איפה היית עד עכשיו?

טוב הקדשתי מחיי מספיק זמן על הבן אדם הזה ונראה לי באמת שכל עוד לא יהיה חוק ברור אין טעם לתת במה לאנשים כאלה כלל ובכלל צריך לא להתייחס אליהם כי זה רק מדרבן אותם ותורם להם טראפיק.

צודק בהכל, אבל העונש הכי טוב לאדם כזה זו ההתעלמות, בדיוק כמו לכל טוקבקיסט או צייצן אלמוני..

אגב אפילו לא אמרתם מילה על הניסיון הפתטי שלו לחשוף את החופשה (באישור) של ערן זהבי בקפריסין. 2 כתבות של חשיפה של כלום ושום דבר ורק ניסיון לעשות אש במכבי ועל ערן.

כבר תקופה שבלי קשר למכבי הוא שם את ערן על הכוונת ומרעיל עליו בלי הפסקה. כנראה ערן סירב להתראיין אליו.

56 דקות לפני, Dorian said:

מודה ועוזב - אמן ויסקר את הפועל ירוחם

הכל בסדר עכשיו הוא ישנה צורה לעכבר ויחזור להיות אפס כהרגלו בקודש

Harry Potter: 20 Crazy Details Only True Potterheads Knew About Wormtail

מצפה מלאיוס לתבוע את הנבלה הזאת עם תמיכה משפטית ממכבי.
הגיע הזמן לשים סוף לחרא הזה שטוען שהוא מסקר את מכבי אבל לא יכול להתקרב אפילו לחניה בקריית שלום.

שימו בצד את זה שהוא רדוף שונא מכבי, שימו בצד את זה שהוא אחד האנשים הכי מסכנים בארץ, שימו בצד את זה שהוא ליצן מביך. שימו בצד את זה שהוא בעצמו מצץ לסלאח בטוויטר ואת זה שלפני חודש הוא הצטלם(!!) עם מחבל/ת פרו פלשתינאי בהגזמה. שימו הכל בצד.

מה שהוא עשה בציוץ הזה זאת הסתה לגזענות ברמה הכי חמורה שיש. גם מבחינת הכוונה (לגרום לאוהדי מכבי שקיבלו את לאיוס לחזור בהם ולקלל אותו) וגם ברמה הגזענית הטהורה של, ערבי עושה לייק לערבי אחר אז הוא שונא ישראל. באמת שאני לא זוכר מעשה ככ פושע, ככ פלילי וככ נמוך. מקווה מאוד שזה לא יגמר כאן ושאנשים ירימו את הכפפה ויגרמו לו לשלם על זה. כי הפעם הוא חצה את הגבול.

לפני19 שעות , maccabi-king said:

הבן זונה הכי גדול שקיים בעיתונות של הספורט

רק חרא יוצא לו מהפה

ראה שהאוהדים מעודדים את לאיוס, חפר עד שמצא איזה לייק מסכן שהוא עשה לסלאח

חבל הוא לא עושה עבודות תחקיר כאלה לפני שהוא ממציא דברים 

1 hour ago, Sawyer said:

שימו בצד את זה שהוא רדוף שונא מכבי, שימו בצד את זה שהוא אחד האנשים הכי מסכנים בארץ, שימו בצד את זה שהוא ליצן מביך. שימו בצד את זה שהוא בעצמו מצץ לסלאח בטוויטר ואת זה שלפני חודש הוא הצטלם(!!) עם מחבל/ת פרו פלשתינאי בהגזמה. שימו הכל בצד.

מה שהוא עשה בציוץ הזה זאת הסתה לגזענות ברמה הכי חמורה שיש. גם מבחינת הכוונה (לגרום לאוהדי מכבי שקיבלו את לאיוס לחזור בהם ולקלל אותו) וגם ברמה הגזענית הטהורה של, ערבי עושה לייק לערבי אחר אז הוא שונא ישראל. באמת שאני לא זוכר מעשה ככ פושע, ככ פלילי וככ נמוך. מקווה מאוד שזה לא יגמר כאן ושאנשים ירימו את הכפפה ויגרמו לו לשלם על זה. כי הפעם הוא חצה את הגבול.

מקווה שללאיוס יש כאן אפשרות תביעת הוצאת דיבה על לנסות להוציא דברים מהקשרם, הסתה או משהו כזה.

לפני18 שעות , מכביסט לעד said:

הכי שונא מכבי שקיים בתקשורת בפער. הוא אפילו לא מסתיר את זה. 

צריך לעשות לו איזה תרגיל סטייל מה שעשינו בזמנו לפרימו ולשרף רק פי 100. בן זונה אפס. אם אני רואה אותו ברחוב אני יורק עליו.

הבנאדם ממציא דברים הזויים בעצמו ועדיין במקצוע, הוא לא צריך שנטריל אותו בשביל המצאות.

לפני4 שעות , Matanbiton said:

מצפה מלאיוס לתבוע את הנבלה הזאת עם תמיכה משפטית ממכבי.
הגיע הזמן לשים סוף לחרא הזה שטוען שהוא מסקר את מכבי אבל לא יכול להתקרב אפילו לחניה בקריית שלום.

הוא יטען שציין עובדה (וזה נכון), ויאמר שכל פרשנות לציוץ היא על דעת האדם הקורא אותו, וגם זה נכון. כל עוד הוא לא אמר שלאיוס תומך טרור, או תומך באנטי ציוניים או באנטי ישראליים, לא בטוח שזה מצדיק תביעת דיבה, מה שעוד הציוץ הזה נמחק.

צריך לנסות לתקוף אותו בדרכים אחרות.

וסתם לידע כללי, מה דעתו על סבע ועל קריאות הבוז נגדו?..

לפני5 שעות , וזה ברשת said:

אגב אפילו לא אמרתם מילה על הניסיון הפתטי שלו לחשוף את החופשה (באישור) של ערן זהבי בקפריסין. 2 כתבות של חשיפה של כלום ושום דבר ורק ניסיון לעשות אש במכבי ועל ערן.

כבר תקופה שבלי קשר למכבי הוא שם את ערן על הכוונת ומרעיל עליו בלי הפסקה. כנראה ערן סירב להתראיין אליו.

גם את זה לא הבנתי מאיפה הוא הפליץ את הנודים האלה.

27 דקות לפני, duduha said:

מה באמת?

לי אישית אין מושג, לא טורח לקרוא או להאזין לו. אשמח לשמוע האם התייחס לסוגיה הזו מתישהו..

26 דקות לפני, כהן said:

לי אישית אין מושג, לא טורח לקרוא או להאזין לו. אשמח לשמוע האם התייחס לסוגיה הזו מתישהו..

נראה לך? אם זה לא קורה במכבי זה לא מעניין

מצד אחד ערוץ הספורט הסבירו לנו במערכון מלומד שאין סיכוי שאוהדי מכבי יקבלו את לאיוס רק כי הוא ערבי, ומצד שני אחרי שהתקבל בברכה, אחד ה"כתבים" הבולטים של הערוץ מסית לשנאה נגד אותו לאיוס על רקע היותו ערבי כמובן ללא תגובת הערוץ. 

למה חזרנו להתראיין אצלם?