itanar פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 סליחה, אני לא חושב שמגיע לו פה נושא משלו. אבל הבן אדם הוא כתב בכיר במדיית ספורט מובילה. מה שהוא עשה היום למועדון שלנו ובכלל לישראל חייב תגובה מהמעסיקים שלו. 5
עידן מוסקונה פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 Just now, itanar said: סליחה, אני לא חושב שמגיע לו פה נושא משלו. אבל הבן אדם הוא כתב בכיר במדיית ספורט מובילה. מה שהוא עשה היום למועדון שלנו ובכלל לישראל חייב תגובה מהמעסיקים שלו. על מה מדובר?
פנחס שוף פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 איש עלוב, קטן, מסכן ובודד לא שווה יחס הוא מנסה באופן תמידי לעקוץ, להקטין ולהרוס אני שם עליו אלף זין 1
שמש צהובה פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 בנזונה גדול, הכי גדול מחפש לעשות אש סתם, להקיא לו על הראש 2
maccabi-king פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 הבן זונה הכי גדול שקיים בעיתונות של הספורט רק חרא יוצא לו מהפה ראה שהאוהדים מעודדים את לאיוס, חפר עד שמצא איזה לייק מסכן שהוא עשה לסלאח 5
Kenji.09 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 אמן כל טיסה שלו יזיינו אותו ב20 אלף כרטיס בודד. 4
maccabi-king פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, Kenji.09 said: אמן כל טיסה שלו יזיינו אותו ב20 אלף כרטיס בודד. אמן הטיסה הבאה הוא נופל מהמטוס 2
Double פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 4 דקות לפני, עידן מוסקונה said: על מה מדובר? בדק לייקים מהארכיון של לאיוס, כששיחק בהפועל הלייקים שלו לא עניינו אותו
כהן פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 אפילו אמא שלו לא מתעניינת בו כמו שאנחנו מתעניינים. בנאדם לא רלוונטי כבר עשרים שנה.. 1
Omer פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 6 דקות לפני, Double said: בדק לייקים מהארכיון של לאיוס, כששיחק בהפועל הלייקים שלו לא עניינו אותו אגב מדובר בסרטון פרווה לגמרי, אין שם איזו אמירה יוצאת דופן. 3
מכביסט מהצפון פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 אמיתי הוא העלה דבר כזה? איזה אפס . הבן אדם נוצרי בכלל ועושה רושם של אחלה גבר שבעולם 3
itanar פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 Author פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 Just now, Omer said: אגב מדובר בסרטון פרווה לגמרי, אין שם איזו אמירה יוצאת דופן. לחלוטין. הלוואי שכל הערבים בעולם ובפרט המצרים היו כמו סלאח. המוסלמים כועסים על התגובות שלו ושהוא לא אנטי ישראלי.
Omer פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 1 דקה לפני, itanar said: לחלוטין. הלוואי שכל הערבים בעולם ובפרט המצרים היו כמו סלאח. המוסלמים כועסים על התגובות שלו ושהוא לא אנטי ישראלי. התבגר מאז שסרב ללחוץ לנו יד? 1
Double פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 4 דקות לפני, Omer said: אגב מדובר בסרטון פרווה לגמרי, אין שם איזו אמירה יוצאת דופן. צנציפח מתרעם שמישהו עשה לייק לשונא ישראל ופרו פלשתיני, האידיוט שכח שהוא עשה זאת בעצמו. 3
Dorian פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 הבנאדם כבר בן 50 בערך פחות או יותר אני מניח... הוא לא חושב שהגיע הזמן להתבגר? או למצוא עבודה אמיתית? באמת, הוא כל כך מביך. 2
קמחי פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 12 דקות לפני, Dorian said: הבנאדם כבר בן 50 בערך פחות או יותר אני מניח... הוא לא חושב שהגיע הזמן להתבגר? או למצוא עבודה אמיתית? באמת, הוא כל כך מביך. כנראה מכתבי הספורט עם השכר הגבוה בתחום.
עידן מוסקונה פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 2 דקות לפני, קמחי said: כנראה מכתבי הספורט עם השכר הגבוה בתחום. וככה נראית עיתונות הספורט בארץ
מכביסט לעד פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 הכי שונא מכבי שקיים בתקשורת בפער. הוא אפילו לא מסתיר את זה. צריך לעשות לו איזה תרגיל סטייל מה שעשינו בזמנו לפרימו ולשרף רק פי 100. בן זונה אפס. אם אני רואה אותו ברחוב אני יורק עליו. 1
Raumdeuter פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 פורסם ב 1 בספטמבר, 2024 15 דקות לפני, מכביסט לעד said: הכי שונא מכבי שקיים בתקשורת בפער. הוא אפילו לא מסתיר את זה. צריך לעשות לו איזה תרגיל סטייל מה שעשינו בזמנו לפרימו ולשרף רק פי 100. בן זונה אפס. אם אני רואה אותו ברחוב אני יורק עליו.
Recommended Posts