Jump to content

אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות

Recommended Posts

פורסם ב
לפני17 שעות , סטלן בטלן השמן said:

בקיצור איפה יושבים לפני המשחק

המנהלת שלך מאשרת?

פורסם ב

זה נכון מה שכתוב בתקשורת שהיו מלא אירועי אלימות נגד אוהדים שלנו באמסטרדם, או שזה בנוהל עוד הגזמה?

פורסם ב
1 דקה לפני, GoldenAxe said:

זה נכון מה שכתוב בתקשורת שהיו מלא אירועי אלימות נגד אוהדים שלנו באמסטרדם, או שזה בנוהל עוד הגזמה?

נכון חלקית

לא אלמן ישראל

פורסם ב
1 hour ago, GoldenAxe said:

אני חי פה וזה לא מפתיע, ויותר גרוע מזה הם נטפלים לאנשים מסכנים שלא יכולים להגן על עצמם, כי ככה זה אצלם, ניאנדרטליים עניים שמחפשים להוציא את העצבים שלהם על כולם. מת שיגרשו אותם חזרה למדינות המסריחות שהגיעו מהם, הם מזהמים לי פה את האוויר.

פורסם ב

אם יש פה מישהו שצריך חילוץ אני אגיע לקחת אתכם אליי הביתה לבלגיה, מי שיכול להגיע ברכבת לבלגיה גם מוזמן.

אני חי באנטוורפן ויש כאן קהילה יהודית מאוד גדולה וכאן תהיו בטוחים עד שתחזרו הביתה.

מי שצריך עזרה שיפנה אליי או פה או בפרטי, אם צריך אגיע לאסוף את כל מי שצריך.

פורסם ב

איך הכל טוב איך

תראה מה עושים לאוהדים שלנו שם

פורסם ב

אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות:

בהמשך לאירועי האלימות באמסטרדם, ועל רקע אזהרת המל״ל לשוהים ביעד, אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות: חברת אל על נחלצת להפעלת טיסות חילוץ מאמסטרדם לת״א היום (ו׳) בשעה עם מאות מושבים זמינים לאחר אירועי האלימות הקשים באמסטרדם, חברת אל על תפעיל בהתראה קצרה טיסות חילוץ מהיעד לת״א. הטיסות יהיו ללא עלות, הטיסה הראשונה תמריא מאמסטרדם בשעה 14:00 (שעון מקומי), וצפויה לנחות בחזרה בת״א עוד היום. בשאר לטיסה השנייה, נפרסם פרטים בהמשך. המושבים בכלל מחלקות השירות (תיירים, פרימיום ועסקים) ינתנו ללא עלות, עבור כלל הנוסעים שהחזיקו כרטיס טיסה באל על או בחברת תעופה אחרת. יש להירשם לטיסות באמצעות מוקד שירות הלקוחות במספר ייעודי ללקוחות הנמצאים באמסטרדם, בטל׳ 03-9404040.

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות:

בהמשך לאירועי האלימות באמסטרדם, ועל רקע אזהרת המל״ל לשוהים ביעד, אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות: חברת אל על נחלצת להפעלת טיסות חילוץ מאמסטרדם לת״א היום (ו׳) בשעה עם מאות מושבים זמינים לאחר אירועי האלימות הקשים באמסטרדם, חברת אל על תפעיל בהתראה קצרה טיסות חילוץ מהיעד לת״א. הטיסות יהיו ללא עלות, הטיסה הראשונה תמריא מאמסטרדם בשעה 14:00 (שעון מקומי), וצפויה לנחות בחזרה בת״א עוד היום. בשאר לטיסה השנייה, נפרסם פרטים בהמשך. המושבים בכלל מחלקות השירות (תיירים, פרימיום ועסקים) ינתנו ללא עלות, עבור כלל הנוסעים שהחזיקו כרטיס טיסה באל על או בחברת תעופה אחרת. יש להירשם לטיסות באמצעות מוקד שירות הלקוחות במספר ייעודי ללקוחות הנמצאים באמסטרדם, בטל׳ 03-9404040.

כתוב שיש גם טיסה היום (שישי) ב-14:00 ללא עלות.

פורסם ב

מזעזע, פשוט מזעזע.

אני עדיין פה במלון, לא מצליח להתאושש (נפשית).

אני עם רכב, נצא בראשון לכיוון בלגיה.

פורסם ב
42 דקות לפני, duduha said:

מזעזע, פשוט מזעזע.

אולי כדאי לעזוב לפני יום א? יש אפשרות?

פורסם ב
43 דקות לפני, duduha said:

מזעזע, פשוט מזעזע.

קודם כל אני מקווה שכל מי שהיה איתך וגם אתה בסדר , אני לא מבין גדול אבל לדעתי עדיף לך לצאת משם כמה שיותר מהר ולא לחכות .. מצד שני אתה צריך להגיע לבלגיה שזה אפילו יותר גרוע. אירופה גמורה

פורסם ב

אותנו הצליחו להבריח באמצע הלילה לשדה תעופה הייתה לנו טיסה בבוקר, פעילות שלא מביישת את המוסד, היינו במלון במוקד העניינים.

קהילה יהודית מדהימה, מתנדבים (שיש וויכוח אם באמת מדובר באיש מוסד שהצטרף אלינו) אמיצים ועם ישראל חי.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט מהצפון said:

אני רואה בערוץ הספורט שיש התראות שהמחבלים מתכוונים שוב להגיע למלונות ולתקוף ישראלים. ימך שמם

רובם הגדול של הישראלים כבר עזב

פורסם ב

נושא של 24 עמודים על דילים, טיסות עם קונקשנים הזויים, כן ניקוד חוץ לא ניקוד חוץ, כן יציע מכבי לא יציע מכבי,

ובסוף מגיעים למשחק שמפסידים 5-0 ואף אחד לא מדבר עליו כי הטיול נגמר בטיסת חילוץ.

מטורף.

פורסם ב
לפני8 שעות , osfeee said:

נושא של 24 עמודים על דילים, טיסות עם קונקשנים הזויים, כן ניקוד חוץ לא ניקוד חוץ, כן יציע מכבי לא יציע מכבי,

ובסוף מגיעים למשחק שמפסידים 5-0 ואף אחד לא מדבר עליו כי הטיול נגמר בטיסת חילוץ.

מטורף.

נגיע לדבר על הביזיון של המשחק

רק נחתנו, קצת זמן להתאפס.