Jump to content

אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות

Recommended Posts

אני לא יודע אם המידע הזה רלוונטי לימנו או אם הוא יתן לכם משהו חוץ מתסביכים אבל בכז-

ב2012 הייתי באמסטרדם כשדורטמונד התארחו בארנה בבתים של הצמפיונס ונסעתי לאיצטדיון ללא כרטיס לנסות את מזלי

כמה דקות לשריקה מצאתי בחוץ גרמני אוהד דורטמונד עם כרטיסים ליציע של אייאקס שלא הכניסו אותו כי הכרטיס זוהה שנרכש בגרמניה או עם אשראי גרמני או משהו בסגנון. קניתי ממנו את הכרטיס ואכן הברקוד בכניסה עשה אור אדום ורק אחרי שיצא אלי שומר והראתי לו תעודה ישראלית (כלומר שאני לא גרמני) הכניסו אותי משער בצד

יש לכם את כל הסיבות לחשוד שמדובר בטריפ שהסלים למחוזות מוזרים אבל זה קרה באמת בחיי

43 דקות לפני, gilad-b said:

אני לא יודע אם המידע הזה רלוונטי לימנו או אם הוא יתן לכם משהו חוץ מתסביכים אבל בכז-

ב2012 הייתי באמסטרדם כשדורטמונד התארחו בארנה בבתים של הצמפיונס ונסעתי לאיצטדיון ללא כרטיס לנסות את מזלי

כמה דקות לשריקה מצאתי בחוץ גרמני אוהד דורטמונד עם כרטיסים ליציע של אייאקס שלא הכניסו אותו כי הכרטיס זוהה שנרכש בגרמניה או עם אשראי גרמני או משהו בסגנון. קניתי ממנו את הכרטיס ואכן הברקוד בכניסה עשה אור אדום ורק אחרי שיצא אלי שומר והראתי לו תעודה ישראלית (כלומר שאני לא גרמני) הכניסו אותי משער בצד

יש לכם את כל הסיבות לחשוד שמדובר בטריפ שהסלים למחוזות מוזרים אבל זה קרה באמת בחיי

היה טביחה ביציע שם?

לפני6 שעות , GALGAL said:

מעניין איך יעשו את זה.. אם הניקוד שיקבעו יהיה 100

ומתוך הזכאים חצי לא רוכשים כרטיס

מה יעשו עם שאר הכרטיסים?

לא יודע את התשובה 

אני יכול לנחש שקודם כל מכבי יעריכו (בכלים שיש להם) כמה אוהדים הם חושבים יוציאו לפי זה. במידה וישארו הרבה במפתיע בטח יוציאו עוד הודעות למי שהיו קרובים לניקוד או יוציאו מכירה קטנה לפוראבר. אבל באמת שלא יודע..

16 דקות לפני, Sawyer said:

לא יודע את התשובה 

אני יכול לנחש שקודם כל מכבי יעריכו (בכלים שיש להם) כמה אוהדים הם חושבים יוציאו לפי זה. במידה וישארו הרבה במפתיע בטח יוציאו עוד הודעות למי שהיו קרובים לניקוד או יוציאו מכירה קטנה לפוראבר. אבל באמת שלא יודע..

השאלה באמת כמה ביקוש יש, הרבה טרמפיסטים, יעד טוב וישראלים זה חמש אלף קל בתקופה רגילה. מהסביבה שלי ופה בפורום נראה שיש טירוף יותר מסמי עופר נגד חיפה אבל אי אפשר להעריך באמת. גם עם המחירי טירוף האלה טיסות נחטפו בקצב של כרטיס לדברי חוץ בימי ההגרלות. 

לפני9 שעות , הנדון said:

השאלה באמת כמה ביקוש יש, הרבה טרמפיסטים, יעד טוב וישראלים זה חמש אלף קל בתקופה רגילה. מהסביבה שלי ופה בפורום נראה שיש טירוף יותר מסמי עופר נגד חיפה אבל אי אפשר להעריך באמת. גם עם המחירי טירוף האלה טיסות נחטפו בקצב של כרטיס לדברי חוץ בימי ההגרלות. 

אבל מה זה משנה/רלוונטי לדיון?

הבהרנו שלא ניתן לרכוש כרטיסים עם ניקוד ולתת לחבר טרמפיסט. אז כל הלא קשורים בלי מנוי/בלי ניקוד ששמעו אמסטרדם יכולים לבוא גם 10,000.. לא יהיו להם כרטיסים פשוט.

15 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

כמה סביר לדעתכם לעלות על רכבת מברלין בשעה 14:00 ביום המשחק ולהספיק להגיע לאיצטדיון בזמן?

לא סביר בעליל, גם אם תגיע בזמן לא יהיה לך איפה לזרוק את המזוודות וכו' וגם אם כן, המטרה במשחק חוץ באירופה בטח באמסטרדם ובטח עם כמות קהל כזאת היא להיות 5 שעות לפני המשחק כבר עם כל האוהדים הצעדה ובדרך לאצטדיון, זה חלק בלתי נפרד מהמשחק בארוע כזה. 

ממליץ לכל מי שמתכנן לבוא לפנות את היום מאחהצ לפחות לטובת הארוע

קודם כל לא הייתי סופר את ביתר בניקוד, מאמין שהכרטיסים יצאו לפני. אשדוד ונתניה סביר מאוד שכן יכנסו פנימה

אין לי אינדיקציה ממכבי אבל לתחושתי כל מי שנמצא בעולמות התלת ספרתי יהיה בסדר (וכמו שהבהרנו בנושא מספר רב של פעמים. מי שלא נמצא בעולמות של התלת ספרתי מגיע למשחקים מדי פעם בלבד, לא נמצא בקטגוריית האוהד השרוף ולבטח לא יכול לבוא בתלונות)

לפני10 שעות , הנדון said:

בהחלט יש טירוף, קחו בחשבון שאוהדים הזמינו טיסות ומתכוונים להיות במשחק ביציעי אייאקס, לדעתי אפילו יותר מיציעי מכבי

53 דקות לפני, melody said:

למישהו יש הערכה גסה כמה ניקוד יספיק? במידה ומחשיבים גם אשדוד-נתניה-ביתר חוץ מאמין שזה +12 ניקוד

אשדוד ונתניה למי שיש פוראבר פלוס זה כל אחד 4 נקודות ככה שזה 8  

וטדי מול בית״ר זה 2 אבל אי אפשר להסתמך על המשחק הזה .

אז זה אמור להיות 10 סך נק הכול 

למי שיש פוראבר רגיל זה הכל פחות .

(5 נק׳)

נפתחה הבוקר מכירה למנויים.

אגב, זה המפה ברכישה, לדעתי כדאי להתמקד יותר ב-418-419, כלומר יותר לכיוון האמצע. הארגונים שלהם יושבים מאחורי השער (למרות שרובם בעדנו).

התמונה היא מסתם משחק ליגה, לא מהליגה האירופאית כמובן.

Maccabi-Ajax2.JPG

לפני8 שעות , idanico said:

נפתחה הבוקר מכירה למנויים.

אגב, זה המפה ברכישה, לדעתי כדאי להתמקד יותר ב-418-419, כלומר יותר לכיוון האמצע. הארגונים שלהם יושבים מאחורי השער (למרות שרובם בעדנו).

התמונה היא מסתם משחק ליגה, לא מהליגה האירופאית כמובן.

Maccabi-Ajax2.JPG

בעלי מנוי עונתי? אז מחר נפתח ל-Ajax Life?

1 hour ago, פנחס שוף said:

אתה יודע כמה כרטיסים כל משתמש יכול לקנות?

מישהו פרסם פה הודעה בנושא, לדעתי היה כתוב עד 2 כרטיסים לחבר מועדון 

האתר של אייאקס בקריסה, זמן המתנה של מעל שעתיים. 

ככל הנראה בגלל הטירוף לגלא ובשיקאטש.

היו צריכים לפצל את המכירה ולא לעשות לכל המשחקים באותו מועד, מעצבן.

Just now, idanico said:

מה אנחנו ילדים? נכנסתי 45 דקות לפני

יש 2 כרטיסים ל-418 כרגע(לפחות אישור הזמנה)

415-416-417 חסומים ובאמת שלנו

יפה, אני נכנסתי מוקדם מדי ואז הכניס אותי לתור לקראת 10:00

באסה

2 דקות לפני, פנחס שוף said:

44 דקות לפני, idanico said:

הם באמת מתרגשים ממשחקים כאלה בליגה האירופית? 

לפני1 שעה , פנחס שוף said:

ידוע לך למה הוא זורק אותי בסיום התשלום לדף לא קיים ולא נותן לי להזמין?