Jump to content

אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות

Recommended Posts

8 דקות לפני, הקיפוד הצהוב said:

ריינאיר ביטלו להרבה יעדים, אבל בינתיים לא לבריסל. הטיסות ב4.11 וחזרה ב-10.11 עדיין קיימות 

ידוע לך אם הטיסות הלוך חזור לברלין באותם תאריכים עוד קיימות?

38 דקות לפני, דרור שווץ said:

ידוע לך אם הטיסות הלוך חזור לברלין באותם תאריכים עוד קיימות?

הייתה לי טיסה חזור מברלין שבוטלה. החלפתי לבריסל 

למי שלא הזמין עדיין טיסה ישראייר פתחו טיסות לברלין במגוון תאריכים בין היתר בנובמבר. מחיר זול מאוד יחסית, שווה לבדוק משם טיסות המשך/אם יש רכבת.

IMG_1848.png

1 hour ago, פנחס שוף said:

מישהו יודע באיזה שעה ביום שלישי נפתחת המכירה באתר של אייאקס?

יום שלישי זה נפתח רק למי שיש חבר מועדון בתשלום ASA 

(32 יורו)

2 דקות לפני, ofir cohen said:

יום שלישי זה נפתח רק למי שיש חבר מועדון בתשלום ASA 

(32 יורו)

נכון. ואני שואל אם מישהו יודע באיזה שעה המכירה נפתחת?

We would like to inform you about ticket sales for some upcoming European home games. For security reasons and the strict "Home Support Only" policy used by Ajax, it will unfortunately not be possible for members who joined or created a verified account with Ajax after the draw on August 30th to buy tickets for the home matches against Beşiktaş and Galatasaray. This applies to all supporters who have created a verified account or applied for membership after the August 30 draw.

We understand that this may be disappointing, but the safety of our supporters is always the highest priority for Ajax and us. We hope for your understanding of this.

The good news is: as a new member you just have the opportunity to purchase no less than two tickets per membership for the European home games against SS Lazio and Maccabi Tel-Aviv. This is possible from Tuesday 10 September 10:00 am.

14 דקות לפני, idanico said:

We would like to inform you about ticket sales for some upcoming European home games. For security reasons and the strict "Home Support Only" policy used by Ajax, it will unfortunately not be possible for members who joined or created a verified account with Ajax after the draw on August 30th to buy tickets for the home matches against Beşiktaş and Galatasaray. This applies to all supporters who have created a verified account or applied for membership after the August 30 draw.

We understand that this may be disappointing, but the safety of our supporters is always the highest priority for Ajax and us. We hope for your understanding of this.

The good news is: as a new member you just have the opportunity to purchase no less than two tickets per membership for the European home games against SS Lazio and Maccabi Tel-Aviv. This is possible from Tuesday 10 September 10:00 am.

כלומר 11 שעון ישראל

אתה יודע אם משתמש אחד יכול לקנות 2 כרטיסים?

אתה הדובל שלנו ליום שלישי הקרוב עם לינק לאתר לאן ההולנדי?

44 דקות לפני, הנדון said:

קונים ליציע 416? @Double

386e1eeb-8598-4a0d-8dc6-fccb388a9420_arena-plattegrond-website.jpg

416-417 זה האורחים אני מניח 

415/418 יעשו את העבודה

בגרסת ה-PDF אתה רואה שהיציעים האלו מחוקים

https://www.ajax.nl/media/g5xp02gr/arena-plattegrond-website.pdf

כל גוש חציצה מכל צד זה 300 מקומות, לכן לא אמור להיות בעיה של מקום, סה"כ 600 מקומות לאוהדי מכבי לבושים בשחור.
J0TP9dm.png

מתלבטים בין טיסה לפרנקפורט או בריסל ומשם ברכב לאמסטרדם, מישהו מצא משהו יותר סבבה? פרנקפורט הטיסות די סבבה במחיר וישירות, בריסל קרוב בהרבה אבל עם קונקישן 

לפני8 שעות , Helly22 said:

מתלבטים בין טיסה לפרנקפורט או בריסל ומשם ברכב לאמסטרדם, מישהו מצא משהו יותר סבבה? פרנקפורט הטיסות די סבבה במחיר וישירות, בריסל קרוב בהרבה אבל עם קונקישן 

מבחינת הנוחות עדיף פרנקפורט כי הטיסה ישירה, אם הפער במחיר לא כזה גדול הייתי הולך על זה.

לפני15 שעות , אליהו_הנביא said:

למישהו כאן יש את חולצתה הרטרו הצהובה כחולה של אייאקס ויודע להגיד איך המידוד שם? 1.86 צריך אקסטרא לארג'? 

יש לי ענקית, יכול להביא לך אותה לנובמבר אם אתה צריך

1 hour ago, Sawyer said:

יש לי ענקית, יכול להביא לך אותה לנובמבר אם אתה צריך

תודה רבה יא אח, אם לא אקנה עד אז יש מצב שאקח ממך. עם חולצה של אייאקס פחות ריאלי לקבל מכות באמסטרדם חחחחחח

לפני10 שעות , Helly22 said:

אנחנו סגרנו פרנקפורט בהלוך וחזור מאמסטרדם ונקח רכבת

לפני10 שעות , Helly22 said:

שמכבי שיחקנו בפרנקפורט לקחנו הלוך דרך פרנקפורט וחזור מאמסטרדם, לקחנו רכבת מפרנקפורט לאמסטרדם, ממש נוח, 50 יורו כרטיס, 4 שעות בערך אם אני זוכר נכון. 

בגלל שאני שומע על זה הרבה בימים האחרונים אתייחס לזה עוד לפני שמכבי מודיעה כדי שאנשים לא יזמינו טיסות על סמך השטות הזאת.

לא ניתן יהיה להעביר כרטיסים שלא על שמכם. לא ניתן יהיה לקנות עם ניקוד עבור אוהד ללא ניקוד.

הרבה קבוצות בפייסבוק/וואטסאפ/אנערף מדברים על שוק של מכירת כרטיסים מבעלי ניקוד לחסרי ניקוד וחשוב להבהיר שזה דבר שלא יכול להתבצע. הכרטיס הוא על שמכם בלבד, השם יהיה כתוב על הכרטיס ורק השוואה של הכרטיס עם הדרכון תכניס אתכם לאצטדיון.

כל אוהד שינסה לעשות את התרגיל המטומטם הזה פשוט יקח עוד כרטיס שיכל להגיע לבעל הניקוד הגבוה הבא בתור ויזרוק את הכרטיס לפח. אל תהיו מטומטמים, אל תדפקו את אחיכם ליציע. 

ותחסכו ממני מראות של אוהדים מתחננים שיכניסו אותם עם כרטיסים לא שלהם ונשארים מחוץ לאמסטרדם ארנה בקור מקפיא ועם לב שבור. 

לפני3 שעות , Sawyer said:

בגלל שאני שומע על זה הרבה בימים האחרונים אתייחס לזה עוד לפני שמכבי מודיעה כדי שאנשים לא יזמינו טיסות על סמך השטות הזאת.

לא ניתן יהיה להעביר כרטיסים שלא על שמכם. לא ניתן יהיה לקנות עם ניקוד עבור אוהד ללא ניקוד.

הרבה קבוצות בפייסבוק/וואטסאפ/אנערף מדברים על שוק של מכירת כרטיסים מבעלי ניקוד לחסרי ניקוד וחשוב להבהיר שזה דבר שלא יכול להתבצע. הכרטיס הוא על שמכם בלבד, השם יהיה כתוב על הכרטיס ורק השוואה של הכרטיס עם הדרכון תכניס אתכם לאצטדיון.

כל אוהד שינסה לעשות את התרגיל המטומטם הזה פשוט יקח עוד כרטיס שיכל להגיע לבעל הניקוד הגבוה הבא בתור ויזרוק את הכרטיס לפח. אל תהיו מטומטמים, אל תדפקו את אחיכם ליציע. 

ותחסכו ממני מראות של אוהדים מתחננים שיכניסו אותם עם כרטיסים לא שלהם ונשארים מחוץ לאמסטרדם ארנה בקור מקפיא ועם לב שבור. 

מעניין איך יעשו את זה.. אם הניקוד שיקבעו יהיה 100

ומתוך הזכאים חצי לא רוכשים כרטיס

מה יעשו עם שאר הכרטיסים?

16 דקות לפני, melody said:

מישהו יכול לסכם מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקנות ליציע של אייאקס?

תודה!

תפתח יוזר

https://english.ajax.nl/

תעשה Forever הולנדי ב-32 יורו

https://www.ajaxlife.nl/ledenservice/lid-worden/aanmelden-ajax-life?Lidmaatschap=Ajax Life#/

תתפלל לקדוש ברוך הוא

https://www.hidabroot.org/article/1122600

שים לב שצריך לאמת את המשתמש עם איזה רישיון נהיגה או משהו והם גם צריכים לאשר לך את המשתמש זה לוקח איזה יום יומיים

יום שלישי ב-11 נפתחת המכירה, אין לי מושג אם זה יעבוד או לא אז אני לא מתחייב על כלום