Jump to content

לקראת מכבי פ"ת בחוץ

דקסטר

Recommended Posts

לאחר ה-5:1 המרשים בסרביה והעלייה המכובדת לליגה אירופית, מכבי שכבר נמצאת חודש וחצי בתוך עונת 24/25 תפתח סוף סוף את הליגה (ותצא לפגרת נבחרות).

פתח תקוה מגיעה לאחר הפסד 0:2 לסכנין בעכו במחזור הפתיחה כשהיא עם 10 שחקנים החל מדקה 5, כשזה מתחבר יחד עם ההפסדים לנו באלוף האלופים, מול בראגה במוקדמות האירופית, מול קלוז' במוקדמות הקונפרנס ומול בית"ר בגביע הטוטו - היריבה שלנו מגיעה למשחק עם פתיחת עונה של 7 הפסדים ב-7 משחקים, ככה שאין ספק שהם יבואו להתאבד על המשחק הזה כדי לצאת עם משהו.

במכבי אני מאמין שנראה חצי הרכב משתנה ביחס למשחק מול באצ'קה. לפי דבריו של לאזטיץ' במסע"ת נראה כי סטואיץ' עדיין לא יהיה בסגל המשחק או לפחות לא מתוכנן לקבל דקות ("יש לנו עכשיו פגרה ואני מאמין שלאחר מכן הוא יהיה חלק מהקבוצה"). 

גבי ויוריס שיחקו 90 דק' בסרביה, פרץ עם 63 דק', לתחושתי תהיה שם רוטציה. לגבי עמדת ה-9 לפי המשחק הקודם יחד עם הצורך ברוטציה הניחוש המושכל הוא שמדמון יפתח אבל הלב אומר זהבי.

הימור הרכב:

משפתי

זאדה שלמה אסאנטה שגיב

סיסוקו 

שחר        פרץ

לאיוס       ערן         דוידה

יום ראשון 20:15, המושבה.

המסע להגנה על הצלחת מתחיל, יאללה מכבי!

יהיה לא פשוט

הימור:

משפתי

דוידזאדה שלמה אסנטה שגיב

סיסקו

דור      גבי

אדו.                   דוידה

תורג'מן 

הימור שלי:

משפתי

דוידזאדה שלמה אסנטה שגיב

סיסוקו     פרץ

לאיוס      מדמון       דוידה

זהבי

35 דקות לפני, הרוסונרי said:

למה כולם פה בטוחים שדוידזדה יפתח ולא רביבו?

כי הוא המגן הראשון במכבי ולא שיחק במשחק האחרון?

אני חושב שיש היגיון באיך שרובכם מציבים את ההתקפה למשחק הזה,

אני כן אגיד שקצת מדאיג שאופציה שנייה ושלישית בהתקפה שלנו (דוידה ולאיוס) הם שחקנים עם יכולת סיום חשודה ולא עשו עד כה מספרים (הפעם האחרונה שדוידה עשה באמת מספרים בליגה הייתה בעונת 2021). אם זה היה עם זהבי של לפני 5-6 שנים, אז מילא אבל עם הגיל, גם ההזדמנויות שזהבי צריך להגיע אליהם במשחק נתון בכדי להבקיע, גדלה. מאחורה, האופציה הרביעית בהתקפה, דור פרץ שהוא בכושר ממש טוב, אבל גם שם זה אחוז ניצול מצבים ממש לא ברמה גבוהה. אני חושב שזה העקב אכילס שלנו. 

משחק חשוב ביותר. לחזור מתצוגת שיא כפולה באירופה לפתיחת עונה בליגה מול קבוצה במשבר זה אף פעם לא פשוט אבל חייבים לפתוח את הליגה ברגל ימין ולא לאפשר לאף יריבה לפתח עלינו פער 

הם יבואו להציב אוטובוס. לא הייתי מתנגד לדביטון בקישור: סיסוקו-פרץ-ביטון ולשלב את גבי בהמשך בהתרם להתפתחויות.

בהתקפה אכן לאיוס ודוידה נראים האופציות העדיפות במשחק מהסוג הזה.

בעמדת החלוץ הייתי ממשיך עם תורג'מן, הוא בזון, הוא לא שיחק 90 דקות 

לפני3 שעות , itanar said:

מניח שזהבי ודן ביטון יפתחו.

זהבי במקום תורג'מן? אם ככה זה חילוף חברתי, דור גם שחקן צעיר ויש לו מספיק כוח, וגם בזון לשם שינוי. או שאדו ירד לספסל, ערן בחוד ותורג'מן יחלטר באגף שזה גם כן רע מאוד..

לפני4 שעות , כהן said:

זהבי במקום תורג'מן? אם ככה זה חילוף חברתי, דור גם שחקן צעיר ויש לו מספיק כוח, וגם בזון לשם שינוי. או שאדו ירד לספסל, ערן בחוד ותורג'מן יחלטר באגף שזה גם כן רע מאוד..

אני מאוד אוהב את לזאטיץ, חלק מזה זה בגלל שהוא לא מחפש אילתורים אלא אם אין ברירה. לא נראה לי שישים את תורגי באגף