דקסטר פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט לאחר ה-5:1 המרשים בסרביה והעלייה המכובדת לליגה אירופית, מכבי שכבר נמצאת חודש וחצי בתוך עונת 24/25 תפתח סוף סוף את הליגה (ותצא לפגרת נבחרות). פתח תקוה מגיעה לאחר הפסד 0:2 לסכנין בעכו במחזור הפתיחה כשהיא עם 10 שחקנים החל מדקה 5, כשזה מתחבר יחד עם ההפסדים לנו באלוף האלופים, מול בראגה במוקדמות האירופית, מול קלוז' במוקדמות הקונפרנס ומול בית"ר בגביע הטוטו - היריבה שלנו מגיעה למשחק עם פתיחת עונה של 7 הפסדים ב-7 משחקים, ככה שאין ספק שהם יבואו להתאבד על המשחק הזה כדי לצאת עם משהו. במכבי אני מאמין שנראה חצי הרכב משתנה ביחס למשחק מול באצ'קה. לפי דבריו של לאזטיץ' במסע"ת נראה כי סטואיץ' עדיין לא יהיה בסגל המשחק או לפחות לא מתוכנן לקבל דקות ("יש לנו עכשיו פגרה ואני מאמין שלאחר מכן הוא יהיה חלק מהקבוצה"). גבי ויוריס שיחקו 90 דק' בסרביה, פרץ עם 63 דק', לתחושתי תהיה שם רוטציה. לגבי עמדת ה-9 לפי המשחק הקודם יחד עם הצורך ברוטציה הניחוש המושכל הוא שמדמון יפתח אבל הלב אומר זהבי. הימור הרכב: משפתי זאדה שלמה אסאנטה שגיב סיסוקו שחר פרץ לאיוס ערן דוידה יום ראשון 20:15, המושבה. המסע להגנה על הצלחת מתחיל, יאללה מכבי! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט הלחם והחמאה Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClinteastwoodFan פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט 54 דקות לפני, צ'אקי said: הלחם והחמאה אסור לאבד נקודות! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji.09 פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט נתראה מחר ב20:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elements of life פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט משפתי זאדה שלמה אסאנטה שגיב סיסוקו גבי פרץ לאיוס דוידה תורג׳מן Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron981s פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט לבוא בכל הכוח זה הלחם והחמאה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art Vandelay פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט יהיה לא פשוט הימור: משפתי דוידזאדה שלמה אסנטה שגיב סיסקו דור גבי אדו. דוידה תורג'מן Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adir12 פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט הימור שלי: משפתי דוידזאדה שלמה אסנטה שגיב סיסוקו פרץ לאיוס מדמון דוידה זהבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט הולך עם ההימור שלך דקסטר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הרוסונרי פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט למה כולם פה בטוחים שדוידזדה יפתח ולא רביבו? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wddani פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט מילואימניקים בלי כרטיס דברו אליי Link to comment Share on other sites More sharing options...
matis פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט 35 דקות לפני, הרוסונרי said: למה כולם פה בטוחים שדוידזדה יפתח ולא רביבו? כי הוא המגן הראשון במכבי ולא שיחק במשחק האחרון? Link to comment Share on other sites More sharing options...
הרוסונרי פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט 12 דקות לפני, matis said: כי הוא המגן הראשון במכבי ולא שיחק במשחק האחרון? זה לא רביבו המגן הראשון? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט אני חושב שיש היגיון באיך שרובכם מציבים את ההתקפה למשחק הזה, אני כן אגיד שקצת מדאיג שאופציה שנייה ושלישית בהתקפה שלנו (דוידה ולאיוס) הם שחקנים עם יכולת סיום חשודה ולא עשו עד כה מספרים (הפעם האחרונה שדוידה עשה באמת מספרים בליגה הייתה בעונת 2021). אם זה היה עם זהבי של לפני 5-6 שנים, אז מילא אבל עם הגיל, גם ההזדמנויות שזהבי צריך להגיע אליהם במשחק נתון בכדי להבקיע, גדלה. מאחורה, האופציה הרביעית בהתקפה, דור פרץ שהוא בכושר ממש טוב, אבל גם שם זה אחוז ניצול מצבים ממש לא ברמה גבוהה. אני חושב שזה העקב אכילס שלנו. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matis פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט 13 דקות לפני, הרוסונרי said: זה לא רביבו המגן הראשון? העונה זאדה מגן ראשון בנתיים Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט מי שלא השיג כרטיס ליציע של מכבי, שיקנה לשער 1-2 של פ"ת, יש התארגנות להשתלט על היציע. Link to comment Share on other sites More sharing options...
מנג'ר יונייטד פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט משחק חשוב ביותר. לחזור מתצוגת שיא כפולה באירופה לפתיחת עונה בליגה מול קבוצה במשבר זה אף פעם לא פשוט אבל חייבים לפתוח את הליגה ברגל ימין ולא לאפשר לאף יריבה לפתח עלינו פער Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט הרכב מצוין דקסטר. אגב צריך להתחיל לשתף יותר גם את עידו שחר באמצע לצד איסוף וגבי(היחיד שתאכלס לא רואה שיש לו מחליף בסגל) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט הם יבואו להציב אוטובוס. לא הייתי מתנגד לדביטון בקישור: סיסוקו-פרץ-ביטון ולשלב את גבי בהמשך בהתרם להתפתחויות. בהתקפה אכן לאיוס ודוידה נראים האופציות העדיפות במשחק מהסוג הזה. בעמדת החלוץ הייתי ממשיך עם תורג'מן, הוא בזון, הוא לא שיחק 90 דקות Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 31 באוגוסט שתף פורסם ב 31 באוגוסט מניח שזהבי ודן ביטון יפתחו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
כהן פורסם ב 1 בספטמבר שתף פורסם ב 1 בספטמבר לפני3 שעות , itanar said: מניח שזהבי ודן ביטון יפתחו. זהבי במקום תורג'מן? אם ככה זה חילוף חברתי, דור גם שחקן צעיר ויש לו מספיק כוח, וגם בזון לשם שינוי. או שאדו ירד לספסל, ערן בחוד ותורג'מן יחלטר באגף שזה גם כן רע מאוד.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 1 בספטמבר שתף פורסם ב 1 בספטמבר לפני4 שעות , כהן said: זהבי במקום תורג'מן? אם ככה זה חילוף חברתי, דור גם שחקן צעיר ויש לו מספיק כוח, וגם בזון לשם שינוי. או שאדו ירד לספסל, ערן בחוד ותורג'מן יחלטר באגף שזה גם כן רע מאוד.. אני מאוד אוהב את לזאטיץ, חלק מזה זה בגלל שהוא לא מחפש אילתורים אלא אם אין ברירה. לא נראה לי שישים את תורגי באגף Link to comment Share on other sites More sharing options...
עידן מוסקונה פורסם ב 1 בספטמבר שתף פורסם ב 1 בספטמבר אין לי מושג איזה הרכב יהיה, אפשר לתת פה ניחושים עד מחר. מאמין במאמן ובהחלטות שלו, רק ניצחון! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guyMTA פורסם ב 1 בספטמבר שתף פורסם ב 1 בספטמבר מישהו במקרה מוכר כרטיס למזרחי? מחפש לחייל שקיבל אישור לצאת בהפתעה Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvielMaccabi4 פורסם ב 1 בספטמבר שתף פורסם ב 1 בספטמבר צריך כרטיס נוסף להיום, אם מישהו יכול לעזור לי שישלח הודעה. 0587507100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts