Jump to content

דור תורג'מן 2024-2025

Armagedon

Recommended Posts

רביבו בזבז את הזמן שלו בנבחרת באולימפיאדה. מאמין שאם היה עושה הכנה כמו שצריך והיה זמין לנו במשחקים הראשונים באירופה היה כבר משתלב העונה כמו שצריך. מאמין שישתלב בהמשך

כבר עכשיו ברור לחלוטין שזה הולך להיות גול אנדרייטד בטירוף.
הרי בסוף יבחרו לשער השנה איזה גול מ25 מטר שקורה עשרים פעם בעונה בליגה אבל הגול שלו אתמול היה גול על, גול פשוט עצום. אין חלוץ בליגה, לא ישראלי ולא זר שיכול לעצור ככה בחזה ולהסתובב ככה תוך כדי שעושים עליו פאול ואז עוד להמשיך לעבור שני שחקנים במכה ולתת פיניש מהסרטים לפינה. באמת זה שער העונה בקלות בלי מתחרים כבר במחזור השני. 
הם הוא יצליח לייצר יציבות השנה הוא יהיה המלך החדדש של בלומפילד אין פה שאלה בכלל. אלה יכולות שלא רואים כל יום בארץ, השאלה פשוט היא אם הוא יכול לספק אותן על בסיס שבועי.

31 דקות לפני, liewec815 said:

כבר עכשיו ברור לחלוטין שזה הולך להיות גול אנדרייטד בטירוף.
הרי בסוף יבחרו לשער השנה איזה גול מ25 מטר שקורה עשרים פעם בעונה בליגה אבל הגול שלו אתמול היה גול על, גול פשוט עצום. אין חלוץ בליגה, לא ישראלי ולא זר שיכול לעצור ככה בחזה ולהסתובב ככה תוך כדי שעושים עליו פאול ואז עוד להמשיך לעבור שני שחקנים במכה ולתת פיניש מהסרטים לפינה. באמת זה שער העונה בקלות בלי מתחרים כבר במחזור השני. 
הם הוא יצליח לייצר יציבות השנה הוא יהיה המלך החדדש של בלומפילד אין פה שאלה בכלל. אלה יכולות שלא רואים כל יום בארץ, השאלה פשוט היא אם הוא יכול לספק אותן על בסיס שבועי.

אני אישית מעדיף יותר מהלכים קבוצתיים יפים, עם מסירות מהירות בנגיעה, בתור שער העונה.

אבל אין ספק שזה יהיה המהלך האישי של העונה.

1 דקה לפני, פנחס שוף said:

עונה הבאה הוא לא פה אה

הגיע הזמן למכור שחקנים במחיר של 8 ספרות

חתום לעוד 4 עונות בלי סעיף שחרור.

לא נראה לי שיעשה מעשה מילסון ונראה לי שהוא רוצה להשתפר לפני שהוא יוצא לאירופה.

ככה שאפשר בהחלט לדרוש עליו בבוא היום, סכום יפה מאוד.

לפני17 שעות , Armagedon said:

כבוד למחלקת נוער. 

מקווה שנמשיך בייצור פרוספקטים מוצלחים ע"ש דניאל פרץ, גלוך, רביבו ותורג'מן כמובן.

אם ידריכו אותו נכון, אורי עזו הוא באותה הסקאלה של הכשרונות האלה, למעט גלוך.

הפרוספקט המיוחד הבא שצריך להיות מושקעים בו.

אולי אני בדעת מיעוט אבל כבר היום הייתי מעדיף אותו באגף על דוידה. הוא סילון ושחקן טכני לא נורמלי, ובניגוד לדוידה אפשר עוד ללטש אותו לקבל החלטות טובות עם הכדור.

28 דקות לפני, Ambition said:

אולי אני בדעת מיעוט אבל כבר היום הייתי מעדיף אותו באגף על דוידה. הוא סילון ושחקן טכני לא נורמלי, ובניגוד לדוידה אפשר עוד ללטש אותו לקבל החלטות טובות עם הכדור.

נגד הפועל הוא שיחק באגף שמאל עם רגל ימין.

34 דקות לפני, Ambition said:

שומע על עזו הרבה דברים טובים, ואם הוא אכן פוטנציאל כזה גדול אז אשמח לראות אותו נוטל חלק בסגל.

ויחד עם זאת, דוידה לא בדיוק שחקן בערוב ימי הקריירה שלו, גם הוא שחקן צעיר, ועם הכוונה נכונה יכול להתפתח ולשפר את החלק של קבלת ההחלטות שלו. גם זו משימה של הצוות המקצועי..

46 דקות לפני, Ambition said:

מקווה שגם אבו פרחי יכנס לסגל של מכבי

yello, זכור לי שבחלק ממשחקי הנוער הוא שיחק גם באגף ימין. שווה לנסות. ובכל מקרה גם בשמאל הוא שווה אצלנו הרבה דקות בסגל הקיים לדעתי.

כהן, דוידה אכן עדיין צעיר ויכול לשפר את קבלת ההחלטות, אבל עזו צעיר ב4 וחצי שנים, עם פוטנציאל שיפור הרבה יותר גבוה, שההשקעה בו גם יכולה לייצר לך אקזיט רציני.

אגב מי שלא מצליח לראות שידורים בזמן אמת ורוצה לעקוב אחריו, יש את כל השידורים החוזרים של רמה"ש בערוץ יוטיוב של המנהלת.

אני בדיוק צופה במשחק האחרון שלו מול כפר קאסם. תראו את המהלך הזה שלו החל מדקה 29:24 של הוידאו, קצת יותר סבלנות בסיומת והוא מסיים עם עוד מועמד לשער עונה בלאומית:

דקה וחצי אחרי המהלך הזה, ב31:09, הוא מראה שיש לו גם פוטנציאל מעולה לרוץ לשטח, ולא רק לקבל כדור לרגל.

• 2 weeks later...