Jump to content

דור תורג'מן 2024-2025

Armagedon

Recommended Posts

יש לו נתונים שלא שייכים ללבל של ישראל. גבוה, פיזי, מהיר, מטפל נהדר בכדור.

היה צריך לשייף את הסיומת ונראה שעבד על זה. שימשיך להשתפר והוא יגיע רחוק

הגול ששם אתמול זה גול זהבי קלאסי, התנועה והסיומת שראינו 100 פעם בערך. 

הלוואי שהוא מתחיל ללמוד מזהבי איך להיות חלוץ קילר, כי תקרת הזכוכית שלו גבוהה מאוד.  

יש כל מיני חסרונות בכך שבונים על שחקנים צעירים, אבל יתרון גדול זה שפתאום בכמה חודשים הם מסוגלים לשפר אספקטים במשחק שלהם בצורה משמעותית.

יכולת המסירה שהוא מפגין מתחילת העונה, זה לא משהו שהוא הראה בכל העונה הקודמת. גם מבחינת הבנת המשחק שלו, תסתכלו בגול השני של אדו שאומנם גבי זה שאסף את הכדור, אבל מי שפתאום שינה קצב במשחק הלחץ זה היה תורג'מן שגרם להשתלטות לא טובה של הקשר. 

1 hour ago, liron981s said:

כאחד שהפסיד אותו עונה שעברה פתח מעולה

יציבות והמשכיות זה המפתח

מה זה הספיד

טינפת אותו בלי סוף 

אולי מסתתר פה שיעור 

אני גם לא הצלחתי להתחבר לפרסונה, משהו שם לא עבד לי עם המניירות (ייאמר לזכותי שהשתדלתי לשפוט אותו מקצועית ולא לטנף). זה נובע מזה שכשהוא עלה לבוגרים הרבה אמרו שהוא פוטנציאל ברמה גלוך ומה הבעיה? שאם נשים בצד את זה שהם אותו עמדה ההשוואה מאוד מעליבה את גלוך. מה גם שאני לא מתרגש מכל הנבחרות צעירות והכדורגל ילדים הזה.

לדעתי זה קצת נכנס לתורג'מן לראש וקיבלנו ממנו מלא שטויות ולנסות לעשות דברים שגדולים עליו במשחק שלו. את העונה הנוכחית הוא סה"כ פתח טוב מאוד, שיפר את היכולת שלו לקחת חלק במשחק הפעיל, התחיל להיות חד יותר מול השער והפסיק לעשות דברים שגדולים עליו. שאפו. המשכיות היא המפתח.

לפני2 שעות , car.garsia said:

אני גם לא הצלחתי להתחבר לפרסונה, משהו שם לא עבד לי עם המניירות (ייאמר לזכותי שהשתדלתי לשפוט אותו מקצועית ולא לטנף). זה נובע מזה שכשהוא עלה לבוגרים הרבה אמרו שהוא פוטנציאל ברמה גלוך ומה הבעיה? שאם נשים בצד את זה שהם אותו עמדה ההשוואה מאוד מעליבה את גלוך. מה גם שאני לא מתרגש מכל הנבחרות צעירות והכדורגל ילדים הזה.

לדעתי זה קצת נכנס לתורג'מן לראש וקיבלנו ממנו מלא שטויות ולנסות לעשות דברים שגדולים עליו במשחק שלו. את העונה הנוכחית הוא סה"כ פתח טוב מאוד, שיפר את היכולת שלו לקחת חלק במשחק הפעיל, התחיל להיות חד יותר מול השער והפסיק לעשות דברים שגדולים עליו. שאפו. המשכיות היא המפתח.

גלוך זה אחד לכמה דורות. לא היה כזה במכבי מאז גיורא. באותה התבוננות, לא זוכר ילד בן 20 שמחזיק את החלוץ 9 במכבי ומתמודד עם זה בהצלחה יחסית, מאז ויקי פרץ. זה נדיר בכל קנה מידה. 

לפני2 שעות , המכבייה said:

גלוך זה אחד לכמה דורות. לא היה כזה במכבי מאז גיורא. באותה התבוננות, לא זוכר ילד בן 20 שמחזיק את החלוץ 9 במכבי ומתמודד עם זה בהצלחה יחסית, מאז ויקי פרץ. זה נדיר בכל קנה מידה. 

לא סתם מחזיק את חלוץ 9, הוא גם מושיב על הספסל את גדול חלוצי ישראל בכל הזמנים

• 3 weeks later...

משחק הגב שלו נהיה פשוט מפחיד, הוא משפיל בלמים על בסיס קבוע פעם אחרי פעם ועוד משלב את זה עם מסירה נהדרת.

איזה קפיצת מדרגה, כפיים.

לפני2 שעות , Armagedon said:

כבוד למחלקת נוער. 

מקווה שנמשיך בייצור פרוספקטים מוצלחים ע"ש דניאל פרץ, גלוך, רביבו ותורג'מן כמובן.

האמת, שלגביי רביבו אני חולק עליך

הוא אכזבה גדולה בעיניי בנוסף לזה הוא הולך אחורה במקום קדימה

לפני3 שעות , nitz1906 said:

האמת, שלגביי רביבו אני חולק עליך

הוא אכזבה גדולה בעיניי בנוסף לזה הוא הולך אחורה במקום קדימה

רביבו שיחק השנה 130 דק' בדיוק, לא נראה בהם מי יודע מה, אבל אין פה שום אופציה לקבוע אם הלך אחורה העונה או לא.

כמו תורג'מן, גם הוא, מסיבה לא ברורה בעיניי, נקטל שלא בצדק ובקלות מדי כי נוח לאנשים להתפלסף.

את הראשון ההייטרז עוד השוו לפאקינג איילון אלמוג ממש לפני שבועיים שלושנ, אולי הגיע הזמן להפנים שלשחקן צעיר שלא מזמן עלה מקבוצה הנוער יהיו עליות וירידות וזה חלק מהעניין...

12 דקות לפני, אקיטה said:

רביבו שיחק השנה 130 דק' בדיוק, לא נראה בהם מי יודע מה, אבל אין פה שום אופציה לקבוע אם הלך אחורה העונה או לא.

כמו תורג'מן, גם הוא, מסיבה לא ברורה בעיניי, נקטל שלא בצדק ובקלות מדי כי נוח לאנשים להתפלסף.

את הראשון ההייטרז עוד השוו לפאקינג איילון אלמוג ממש לפני שבועיים שלושנ, אולי הגיע הזמן להפנים שלשחקן צעיר שלא מזמן עלה מקבוצה הנוער יהיו עליות וירידות וזה חלק מהעניין...

לגמרי. 

לפני2 שעות , אקיטה said:

אין פה עניין של להתפלסף או לחרוץ גורל של שחקן בטח שהוא צעיר

רביבו יכול להיות מגן מעולה, יש בו את כל הנתונים ללהיות כזה

אבל עם עובדות קשה להתווכח, הוא מתחיל עונת בוגרים שנייה, מאמן בוגרים שני שהוא חווה

ועדיין הוא לא מצליח אפילו להוריד את דוידזאדה לספסל

חייב לעלות בגרף ההתקדמות, העונה הזאת קריטית בשבילו

42 דקות לפני, nitz1906 said:

אין פה עניין של להתפלסף או לחרוץ גורל של שחקן בטח שהוא צעיר

רביבו יכול להיות מגן מעולה, יש בו את כל הנתונים ללהיות כזה

אבל עם עובדות קשה להתווכח, הוא מתחיל עונת בוגרים שנייה, מאמן בוגרים שני שהוא חווה

ועדיין הוא לא מצליח אפילו להוריד את דוידזאדה לספסל

חייב לעלות בגרף ההתקדמות, העונה הזאת קריטית בשבילו

העובדות הן שאנחנו במשחק מספר 2 בליגה בסך הכל ושחקן שעבר 0 הכנה בקיץ עם הקבוצה והיה חלק משמעותי ביותר באליפות שלנו בעונה הראשונה שלו בבוגרים כרגע בסך הכל רק מתניע את עצמו.

אני פשוט לא מצליח להבין את הדחף  וההאצות בהסקת מסקנות שפשוט לא עבר מספיק זמן, משם באה הכוונה שלי על ה"להתפלסף". אותו דבר היה גם עם תורג'מן בפתיחת עונה, וגם לאורך העונה שעברה, רק שהוא קיבל את הדקות שלו והנה מתפוצץ.

רביבו פרוספקט ברמה של תורג'מן בעמדה שלו.

9 דקות לפני, אקיטה said:

העובדות הן שאנחנו במשחק מספר 2 בליגה בסך הכל ושחקן שעבר 0 הכנה בקיץ עם הקבוצה והיה חלק משמעותי ביותר באליפות שלנו בעונה הראשונה שלו בבוגרים כרגע בסך הכל רק מתניע את עצמו.

אני פשוט לא מצליח להבין את הדחף  וההאצות בהסקת מסקנות שפשוט לא עבר מספיק זמן, משם באה הכוונה שלי על ה"להתפלסף". אותו דבר היה גם עם תורג'מן בפתיחת עונה, וגם לאורך העונה שעברה, רק שהוא קיבל את הדקות שלו והנה מתפוצץ.

רביבו פרוספקט ברמה של תורג'מן בעמדה שלו.

רביבו היה הסטארטר שלנו בעונה שעברה. לא זאדה. 

רביבו יותר מהכל צריך רצף של 2 פגרות אמצע עונה לנוח או פגרת קיץ שלמה לנוח.

הבנאדם כבר כמה עונות עובר קמפיינים בתוך הקיץ ואז נכנס לעונה ועכשיו יש לו אינטנסיביות של בוגרים, זה לא עובד.

השחקן מגיע עם הלשון בחוץ מחזור 3' ואני מבין אותו. קיץ קודם הוא היה בכמות מדינות שאנשים בוגרים לא יהיו כל החיים. 

כשהוא היה בנוער, זה היה סביר, זה לא עובד בקבוצה כמו מכבי כשגם האימונים הם עם שחקנים חזקים ואז 2 משחקים בשבוע.