Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

רן בן שמעון התייחס לאי זימונו של דין דוד:

“הייתה לי שיחה עם הבוס שלי ושל דין דוד, הוא לא היה מרוצה מהדקות שהוא קיבל והביע בפניי אכזבה שבכלל עלה על הדשא, שזה בסדר גמור. דין לא הוזמן כי הוא ביקש שאם יש לו דקות משמעותיות אז לא לזמן אותו. חשבתי שזו ההחלטה הנכונה ביותר לטובת הנבחרת וזאת ההחלטה שקיבלתי, ההחלטות שאני מקבל הן לטובת הבוס של הנבחרת”, סיכם.

פורסם ב

חחחחח דוד אמר לו אם אני לא מקבל דקות, אני לא בא והכל טוב.

זהבי ביקש חדר לבד וכל המדינה עצרה מלכת...

פורסם ב

איזה ביזיון זה!!!!!! בשביל הנבחרת הצעירה שיחררנו שישה שחקנים כשהיה לנו משחק בליגת אלופות,

ודין דוד לא בזין שלו להיות בנבחרת כמה ימים לפני משחק עונה..

איזה חוצפה שמשתפים עם הביזיון הזה פעולה

יעשו הכל כדי לתת את האליפות ליענקלה

אנחנו עם פאקינג 8 משחקי חוץ באירופה וחצי סגל פצוע משחררים שחקנים לנבחרת.. והם שומרים שחקנים

פורסם ב

מכבי צריכים להודיע שכל שחקני סגל הנבחרת פצועים או חולים, זו פשוט הזיה. הרי לדין דויד אין מחליף בחיפה, הם לא יכולים לקחת סיכון שיפצע בנבחרת . 

פורסם ב

מהלך חכם מאוד של דין דוד ומכבי חיפה. 

מקווה שזה יהיה התקדים למהלך כזה מצד כמה שחקנים מכבי ת"א גם. 

פורסם ב
5 דקות לפני, Brandon Roy said:

מהלך חכם מאוד של דין דוד ומכבי חיפה. 

מקווה שזה יהיה התקדים למהלך כזה מצד כמה שחקנים מכבי ת"א גם. 

חחח ממש

תורג'מן לא היה בסגל ביום ראשון וכנראה גם לא יהיה מחרתיים בגלל שלא כשיר והוא מוזמן לנבחרת

פורסם ב

אני במקום אוסקר גלוך אומר לו שאם לא מתכוון לתת לו לפתוח בכל המשחקים ורק בתפקיד שהוא אוהב, אז הוא גם לא בא.

למה לעצור כאן. 

פורסם ב
לפני3 שעות , דקסטר said:

חחח ממש

תורג'מן לא היה בסגל ביום ראשון וכנראה גם לא יהיה מחרתיים בגלל שלא כשיר והוא מוזמן לנבחרת

קרה גם עם גבי בפגרה הקודמת

לא ברור איך מכבי לא אומרת כלום בעניין הזה

פורסם ב

רק בישראל שחקן יכול לזרוק זין על הנבחרת ושיש לו בה בלחץ 4 הפועות ועדיין הוא עושה פוזות כאילו הוא כריסטיאנו רונאלדו. והמאמן הנבחרת הדובי חמודי הזה יזרום עם זה כאילו זה הגיוני.

פורסם ב

מאמן נבחרת שמנסה לרצות את כולם זה ממש לא סימן טוב, חוסר סמכותיות ונירפות מזעזעת.

הבקשה של דין דוד היא לא פחות מביזיון.

פורסם ב
39 דקות לפני, car.garsia said:

רק בישראל שחקן יכול לזרוק זין על הנבחרת ושיש לו בה בלחץ 4 הפועות ועדיין הוא עושה פוזות כאילו הוא כריסטיאנו רונאלדו. והמאמן הנבחרת הדובי חמודי הזה יזרום עם זה כאילו זה הגיוני.

מעריך את הכנות הוא אומר לנו...

פורסם ב
19 דקות לפני, PLASTOMAN said:

הכל פה רקוב.

הוא לא רוצה להיות בנבחרת, איפה הבעיה פה ?

תורג'מן לא מצליח להתאמן במכבי, למישהו יש ספק שהוא יטוס איתם ?

פורסם ב

המאמן הבן שרמוטה הזה אומר אם לא נגמור להם את תורג׳מן נגמור להם את מדמון. העיקר החלוץ הישראלי בפורמה הכי טובה כרגע מקבל פטור מהמשחקי אימון האלה

פורסם ב

הוא היה בסגל של הצעירה בכל מקרה ושם גם היה פותח, אולי עדיף שיהיה בספסל בבוגרת

פורסם ב

איזה מהלך גדול של פיפא היה לייצר את ליגת האומות הפח הזו, במסווה של ויתור על משחקי הידידות.

המפסידים הגדולים אלו השחקנים והקבוצות שאם בעבר יכלו להתחמק ממשחקי הידידות, כעת מתקשים מאוד להתחמק ממשחקי הסתם האלה במסגרת רשמית. 

פורסם ב
צטט

רז שלמה סובל מרגישות בשרירי המפשעה ולא נוטל חלק באימון המסכם. הוא לא צפוי לשחק מחר מול צרפת

נו מה

פורסם ב
1 דקה לפני, דקסטר said:

נו מה

כמו גבי, גם אותו ידחפו להרכב למרות הפציעה.

פורסם ב

המזדיין הזה לא יירגע עד שהוא יחרב לנו את העונה לגמרי אה?

פורסם ב
3 דקות לפני, דקסטר said:

נו מה

הוא עוד בקמפיין הקודם שיחק חצי פצוע. מניח שזה עוד נגרר מאז. 

אם אמבפה יכול לקבל מנוחה מהנבחרת גם רז פאקינג שלמה יכול. סעמק.

פורסם ב

איזה מזל שהבאנו את סטואיץ' ולמקין לקראת סוף החלון, לא רוצה אפילו לחשוב עם מה היינו עולים בתור הרכב ראשון בהגנה אם לא.