Jump to content

נבחרת ישראל - ליגת האומות

דקסטר

Recommended Posts

לפני7 שעות , Brandon Roy said:

רק על זה שמינתה אותו פעם, חיפה צריכה להתפרק זריז. 

תחשבו שמה שאתם רואים כרגע, זה עוד 7 שנות ניסיון על המאמן שהוא היה אז. 

בגדול אתה צודק, בקטן, הוא מאלה שעם השנים נהיה אפילו יותר גרוע, אז יש מצב שאצלם היה בשיאו

לפני22 שעות , Brandon Roy said:

רק על זה שמינתה אותו פעם, חיפה צריכה להתפרק זריז. 

תחשבו שמה שאתם רואים כרגע, זה עוד 7 שנות ניסיון על המאמן שהוא היה אז. 

וואו שכחתי מזה בכלל

הוא הספיק לאמן נגדנו את חיפה או שהוא פוטר לפני?

מסתמן ששישה שחקנים שלנו יפתחו מחר בהרכב מול איטליה.

אגב, גלוך בספסל.

אולי די לקומבינות ולהביא מתחזים למאמנים ולהביא במקום מאמנים רציניים??

לפני18 שעות , itanar said:

רבש מפנק אותנו מחר לקראת עומס המשחקים הצפוי. 

גלוך בספסל, מאמן לץ.

לפי הדיווחים, ההרכב שתורגל כולל את קניקובסקי שעדיין מתאושש מפציעה, ויחזקאל שבקושי עמד על הרגליים, גם צפוי לפתוח. וגלוך בספסל.

למה הכל פה הפוך...

6 שחקנים ממכבי, 0 מחיפה

וזה שאחרי הפגרה יש לנו משחקים בשבת-רביעי-ראשון (מחזור אמצש זה "אשמתנו" אבל עדיין..)

אני באמת לא מבין איך גבי משחק. רגל עץ דורשת מנוחה מלאה, בטח שלא לחזור לפעילות רגילה אחרי פחות משבוע.

אותו הדבר לגבי נחמיאס שגורר פציעה קלה. 

מקווה שזה לא יעלה לנו.

אפילו בקמפיין שיש ממנו 0 ציפיות, כשהמטרה היא להריץ את הצעירים עם הפוטנציאל הכי גבוה כמה שיותר כדי שיצברו ניסיון בנבחרת מול יריבות איכותיות, מדווח שהבלנדר מתכנן לספסל את גלוך- השחקן הישראלי היחיד בנבחרת לצד סולומון ששווה לקנות כרטיס עבורו.

אתמול המחבל כדורגל שפותח עם 3 בלמים מול אסטוניה, היום הידיעה הזו.

נגמרו כבר כל המילים.

לפני1 שעה , Ambition said:

אפילו בקמפיין שיש ממנו 0 ציפיות, כשהמטרה היא להריץ את הצעירים עם הפוטנציאל הכי גבוה כמה שיותר כדי שיצברו ניסיון בנבחרת מול יריבות איכותיות, מדווח שהבלנדר מתכנן לספסל את גלוך- השחקן הישראלי היחיד בנבחרת לצד סולומון ששווה לקנות כרטיס עבורו.

אתמול המחבל כדורגל שפותח עם 3 בלמים מול אסטוניה, היום הידיעה הזו.

נגמרו כבר כל המילים.

מה חשבנו ששלחנו אותו לאולימפיאדה...

לדעתי הוא בקייס חזק להיות המאמן הפעיל החלש בעולם. 

לפני10 שעות , קובי השועל said:

רביבו, נחמיאס, שלמה, יחזקאל, גבי ופרץ פותחים מחר. מחיפה כלום. אחלה פור לליגה, גם ככה נכנסים לעומס של סדקים.

ניחא אם כל אחד מהם היה שחקן על חלל ללא מחליף, אבל גבי פצוע, שגיב גם כן לא עומד על הרגליים, נחמיאס ורביבו שחקני ספסל אפילו בקבוצה. סליחה על תיאוריות קונספירציה למיניהם, אבל לא בטוח שאלו שיקולים מקצועיים לחלוטין..

כל מה שרע בכדורגל פה.

יש לך את השחקן הכי טוב שיש למדינה להציע היום (גלוך) ואתה מעדיף לשים אותו בספסל בקמפיין שגם ככה אתה יודע שתפסיד... 
תן לקהל הישראלי שלא באמת רואה משחקים של גלוך סולומון וחלאילי להנות מהם, הם הכי טוב שאפשר להציע כרגע... מה אתה שם לי את פרץ וקניקובסקי עם כל הכבוד?!

כאילו החילופים האלה יביאו לאיטליה 3 חתיכות עד המחצית... עד מתי מאמנים שחושבים מהתחת

(ואני במאת בעד הנבחרת...)

39 דקות לפני, Davidna said:

כל מה שרע בכדורגל פה.

יש לך את השחקן הכי טוב שיש למדינה להציע היום (גלוך) ואתה מעדיף לשים אותו בספסל בקמפיין שגם ככה אתה יודע שתפסיד... 
תן לקהל הישראלי שלא באמת רואה משחקים של גלוך סולומון וחלאילי להנות מהם, הם הכי טוב שאפשר להציע כרגע... מה אתה שם לי את פרץ וקניקובסקי עם כל הכבוד?!

כאילו החילופים האלה יביאו לאיטליה 3 חתיכות עד המחצית... עד מתי מאמנים שחושבים מהתחת

העיקר דיבורים על הצערה של הנבחרת. דיבורים כמו חול.

הרי במחצית שוב יכניסו את אוסקר להציל את המולדת אחרי שיגלו שבלעדיו לא מצליחים לעבור את החצי.

לפני3 שעות , Davidna said:

כל מה שרע בכדורגל פה.

אני האחרון להגן על ההתאחדות ומאמניה, אבל תפקיד המאמן זה לא לרצות את חשקי הקהל אלה לדאוג לצרכי הנבחרת פר משחק. 

מבחינתי ששום שחקן שלנו לא יהיה חלק מהנבחרת הזו, רק טוב יצמח לנו מזה, אבל דור בהרכב נגד נבחרת ברמה זו החלטה טובה, מהיחידים שמסוגלים להתמודד גופנית ומבחינת סיבולת..

59 דקות לפני, כהן said:

אני האחרון להגן על ההתאחדות ומאמניה, אבל תפקיד המאמן זה לא לרצות את חשקי הקהל אלה לדאוג לצרכי הנבחרת פר משחק. 

מבחינתי ששום שחקן שלנו לא יהיה חלק מהנבחרת הזו, רק טוב יצמח לנו מזה, אבל דור בהרכב נגד נבחרת ברמה זו החלטה טובה, מהיחידים שמסוגלים להתמודד גופנית ומבחינת סיבולת..

אתה אומר שקניקובסקי עדיף על גלוך??

אני בהלם שגלוך על הספסל. איזו רמה נמוכה אלוהים.

מי היה מאמין שנראה חוליית הגנה שלמה שלנו בנבחרת (יחזקאל/שלמה/נחמיאס/רביבו) אחרי שחיזקנו בלא פחות משלושה שחקנים את הקו האחורי. מראה קצת את הרמה.

גול מול אינטר, שחקן ששנה שניה ברציפות הולך לפתוח בהרכב בליגת האלופות, אומן עם הכדור.

גם מול בלגיה היו לו שני מסירות גדולות.

והמסקנה של הבלנדר זה שאנחנו נהיה טובים יותר עם גלוך על הספסל.

העיקר הם יספרו לנו שהם רוצים לחבר בחזרה את הקהל לנבחרת.