Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לא להאמין שגלזר מועדף 

כן משחק או לא, פרץ עולה עליו בכל פרמטר. 

פורסם ב

ששחקני מכבי יחזרו בשלום, ללא פציעות ומתיחות כאלו ואחרות ואני מרוצה. וכמה שיותר ידברו על פרץ ופחות על תורג'מן טוב לנו..

פורסם ב

אשכרה כל הקמפיין הקודם פתח הנגר הזה בשער ולא פרץ

לא יאמן באמת 

גם כשהוא היה אצלנו הוא היה צריך לפתוח

פורסם ב

1. מי שבמשך שני קמפיינים מכר את הלוקש שהם באותה צריך לתת את הדין

2. אני לא מבין איך אין מועדון צמרת באירופה שאין לו שוער דומיננטי שבא לבאיירן ואומר להם קחו 10-15 יורו ותביאו אותו יא דפוקים 

פורסם ב
27 דקות לפני, כהן said:

ששחקני מכבי יחזרו בשלום, ללא פציעות ומתיחות כאלו ואחרות ואני מרוצה. וכמה שיותר ידברו על פרץ ופחות על תורג'מן טוב לנו..

הפודיום ימשיך בקמפיין "תורג'מן לחו״ל עכשיו!!!111", תנוח דעתך

פורסם ב
29 דקות לפני, Art Vandelay said:

הפודיום ימשיך בקמפיין "תורג'מן לחו״ל עכשיו!!!111", תנוח דעתך

זה כבר החל, התייחסתי לזה מוקדם יותר. דברתי יותר לגבי קבוצות ביבשת, אבל ככל הנראה דווקא התיקו הזה יגרום לכולם לשים לב יותר מתמיד לנבחרת ולשחקניה.. 

פורסם ב
1 hour ago, הנדון said:

תצוגת שוערות היסטורית בוא הביתה 

הימור שלי: אם נעפיל לשמפיונס בשנה עד שלוש הקרובות אז באיירן יהיו פתוחים להשאיל אותו אלינו.

@ג'ורדי כולנו מתגעגעים לאניימה הישראלי.

פורסם ב
לפני6 שעות , car.garsia said:

בטח יהיו הרבה גניבות דעת עכשיו ובלנדריות של רב"ש. אבל תזכרו, 0-0 נגד צרפת זה נחמד אבל הצרפתים בעטו 25 פעם לשער, זה היה משחק חד צדדי והיה לנו מלא מזל.

פרובנציאליות הזויה. 

שוכחים שעם כל הכבוד אנחנו מדינה  מפותחת של 10 מיליון תושבים עם כלכלה חזקה יחסית. 

לא מדבר על לקחת אליפות אירופה, אבל לעלות מדי פעם לטורניר גדול, לנצח בטעות מדי פעם נבחרת טופ במשחק רשמי...

הכל גניבות דעת במדינה הזו, פשוט תרבות חפל״פ

פורסם ב

איזה כייף שאבו פאני כבר לא פה. שחקן מציק שהוא נגדך.

פורסם ב
לפני16 שעות , אליהו_הנביא said:

1. מי שבמשך שני קמפיינים מכר את הלוקש שהם באותה צריך לתת את הדין

2. אני לא מבין איך אין מועדון צמרת באירופה שאין לו שוער דומיננטי שבא לבאיירן ואומר להם קחו 10-15 יורו ותביאו אותו יא דפוקים 

איפה ג'ורדי שיעשה עליו איזה קופון עם ברצלונה זה סוגר להם פינה של שנים. קבוצה חכמה תביא אותו ואת אוסקר ביחד, זה כלום כסף ביחס לכדורגל של היום. 

פורסם ב
לפני3 שעות , הנדון said:

איפה ג'ורדי שיעשה עליו איזה קופון עם ברצלונה זה סוגר להם פינה של שנים. קבוצה חכמה תביא אותו ואת אוסקר ביחד, זה כולם כסף ביחס לכדורגל של היום. 

+מכבי תקבל דמי סולידריות של החיים על שניהם(מישהו יודע אם העסקה על פרץ כללה גם אחוזים כלשהם או רק כסף?)

פורסם ב
לפני2 שעות , Raumdeuter said:

+מכבי תקבל דמי סולידריות של החיים על שניהם(מישהו יודע אם העסקה על פרץ כללה גם אחוזים כלשהם או רק כסף?)

עד כמה שאני יודע לא. 

מילא אוסקר שהיה הסכם הדדי שגרם לו לחדש חוזה במכבי ששחררה אותו בתג המחיר שנקבע,

אבל איזו סיבה הייתה לשחרר את פרץ במחיר זעום יחסית למה שהגיע עליו, ואפילו בלי אחוזים?

פורסם ב
לפני2 שעות , עמית ר said:

עד כמה שאני יודע לא. 

אבל איזו סיבה הייתה לשחרר את פרץ במחיר זעום יחסית למה שהגיע עליו, ואפילו בלי אחוזים?

זכור לי שדווקא כן דובר על אחוזים. בכל מקרה, אם זה אחוזים מהרווח כנראה שזה בכל מקרה לא יהיה רלוונטי כי לא ימכרו אותו ביותר מ5 מיליון

פורסם ב
On 15.11.2024 at 17:30, עמית ר said:

עד כמה שאני יודע לא. 

בשביל להגשים לו חלום. מכבי עוזי חיטמן 

פורסם ב
לפני3 שעות , YoniC said:

בשביל להגשים לו חלום. מכבי עוזי חיטמן 

אתם נסחפים. מכבי קיבלו 5.5 מיליון יורו על דניאל פרץ. זה לא סכום זעום בשביל שוער. וחוץ מזה, קשה מאוד לקבוצה בסדר גודל שלנו להגיד לא להצעה של באיירן מינכן 

פורסם ב
לפני1 שעה , Lahav8 said:

אתם נסחפים. מכבי קיבלו 5.5 מיליון יורו על דניאל פרץ. זה לא סכום זעום בשביל שוער. וחוץ מזה, קשה מאוד לקבוצה בסדר גודל שלנו להגיד לא להצעה של באיירן מינכן 

לגמרי. המיוחדים צריכים לצאת  מפה מהר. וגם הכסף טוב. אלו לא שחקנים ברזילאים/סרבים. 

פורסם ב
On 15.11.2024 at 17:30, עמית ר said:

עד כמה שאני יודע לא. 

אתה לא יכול להגיד לא לבאיירן. גולדהאר מיקסם מבחינתו את העסקה כלכלית וזהו. יותר מזה, להעברות כאלה יש משמעות עתידית למועדון (שם, מוניטין וכו׳).

פורסם ב

ביום שדור פרץ יפסיק להחמיץ, אני אהיה עשיר כמו מיץ׳..

פורסם ב

אין אוהד מכבי אחד שלא ידע שפרץ בועט על השוער של בלגיה באחד על אחד