Jump to content

נבחרת ישראל - ליגת האומות

דקסטר

Recommended Posts

כידוע אחרי המשחק מול מכבי פ"ת יוצאים לפגרות נבחרות בה נשחק שני משחקים - מול בלגיה ואיטליה.

8 שחקני מכבי זומנו:

נחמיאס, רז שלמה, רביבו, יחזקאל, פרץ, קניקובסקי, ביטון ותורג'מן.

קיץ עמוס מאוד להרבה שחקני מכבי יחד עם המשחקים האולימפים, מוקדמות אירופה, אלוף האלופים/טוטו והליגה שמתחילה, ולהוסיף לזה עוד 2 משחקי נבחרת. מקווה שיעברו את זה בשלום.

רק שיחזרו בריאים.

33 דקות לפני, judymaccabi said:

זימונים הזויים. נחמיאס בסגל נבחרת זו בדיחה. גם גבי ויחזקאל עם איך שהם נראים עד כה.

מצד שני יכלו לזמן את משפתי בהתחשב בשאר השוערים ובפציעות של פרץ וגלזר (בן שמעון זימן את כיוף, ג'ראפי, ואת ניראון שאמנם נראה טוב באולימפיאדה אבל הרגע חטף רביעייה).

כל ההתנהלות פה בליגת האומות מפגר.

אם כלכך רוצים לעלות לטורניר גדול צריך לרדת לדרג הרביעי/שלישי ולא לעלות לראשון כמו מפגרים וקבל 4 כל משחק.

1 hour ago, דקסטר said:

כידוע אחרי המשחק מול מכבי פ"ת יוצאים לפגרות נבחרות בה נשחק שני משחקים - מול בלגיה ואיטליה.

8 שחקני מכבי זומנו:

נחמיאס, רז שלמה, רביבו, יחזקאל, פרץ, קניקובסקי, ביטון ותורג'מן.

קיץ עמוס מאוד להרבה שחקני מכבי יחד עם המשחקים האולימפים, מוקדמות אירופה, אלוף האלופים/טוטו והליגה שמתחילה, ולהוסיף לזה עוד 2 משחקי נבחרת. מקווה שיעברו את זה בשלום.

רק שיחזרו בריאים.

חחחחחח נחמיאס בסגל. ענק 

וואלק זה שחקן שאם הוא יוצא בקבוצה שלי בשכונה, אני אומר לשאר שאם ניתן מעצמנו קצת יותר, אפשר להתגבר. 

8 דקות לפני, Brandon Roy said:

לגבי הראשון בטוח שלא. 

לגבי השניים האחרונים, אם הפערים גם ככה לא גדולים לדעתם, אז עדיף לתת לצעירים לשחק. 

באמת עדיף לתת לצעירים לשחק בעמדה קריטית במשחק נבחרת, ועוד כשאחד מהם מתחיל שנה שנייה כשחקן הרכב אחרי עונת בכירה לא יציבה, והשני הרגע חטף רביעייה בהופעה בסה"כ ה-11 שלו בליגת העל? הם אמנם מוכשרים, אבל אף אחד מהם לא נראה לי מוכן לזה כרגע.

כן. אם הפערים הם מינוריים לדעתם, כן. 

כמו שאני חושב שעידו שחר, בטח מתחילת העונה, חייב לשחק לפני גבי. 

כמו שיש דברים שהם מטרות מועדון לטווח הבינוני-ארוך, ככה גם לנבחרת בטורניר כזה שאין לנו מה למכור בשלב בתים כך או כך. 

6 דקות לפני, Brandon Roy said:

כן. אם הפערים הם מינוריים לדעתם, כן. 

כמו שאני חושב שעידו שחר, בטח מתחילת העונה, חייב לשחק לפני גבי. 

כמו שיש דברים שהם מטרות מועדון לטווח הבינוני-ארוך, ככה גם לנבחרת בטורניר כזה שאין לנו מה למכור בשלב בתים כך או כך. 

בגדול אני מבין את כיוון המחשבה שלך, אבל מצד שני דווקא בגלל שהיריבות כל כך קשות אני לא בטוח שכדאי לזרוק אותם לאש ולהוציא אותם עם טראומה. עזוב בשביל הנבחרת, גם בשבילם. הלוואי שיפתיעו אותי ויתנו משחקים טובים כמובן. עידו שחר יכול לתת משחק לא טוב (בטח במכבי) ולא יקרה כלום, אבל לשוער משחק נפל ועוד בנבחרת יכול לגמור ביטחון, בטח כשהם בתחילת הקריירה.

23 דקות לפני, Omer said:

בגדול אני מבין את כיוון המחשבה שלך, אבל מצד שני דווקא בגלל שהיריבות כל כך קשות אני לא בטוח שכדאי לזרוק אותם לאש ולהוציא אותם עם טראומה. עזוב בשביל הנבחרת, גם בשבילם. הלוואי שיפתיעו אותי ויתנו משחקים טובים כמובן. עידו שחר יכול לתת משחק לא טוב (בטח במכבי) ולא יקרה כלום, אבל לשוער משחק נפל ועוד בנבחרת יכול לגמור ביטחון, בטח כשהם בתחילת הקריירה.

ראינו בצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס שלא משפתי הוא זה שיעשה את ההבדל.

אבל שוב, אני מדבר בכלליות ולא מנתח מקרה ספציפי.

אם אני כן נכנס למקרה הספציפי, אז פה היות וגם ככה השוערים של הנבחרת הם לא מבוגרים - עומרי גלזר 28 ודניאל פרץ 24, היה אפשר לתת למשפתי להנות מהחלל הזמני הזה שנוצר ולתגמל אותו על אליפות שלקח ושמינית גמר קונפרנס כשוער ראשון. 

אנחנו עם עמדת שוער נעולה להרבה מאוד שנים קדימה עם גלזר ופרץ.
לכן אני לא רואה טעם להריץ או להשקיע בקידום של שוער צעיר בנבחרת בשלב הזה.
שיעשו את הקפיצת מדרגה שלהם בקבוצות האם שלהם.

למשחק ספציפי עד ששני השוערים הבכירים חוזרים מהפציעות צריך לקחת את השוער שנמצא בכושר הטוב ביותר כרגע, ועדיף שזה יהיה שוער מנוסה

1 hour ago, אליהו_הנביא said:

לשים את שריף כיוף שוער נבחרת זו הזיה, שוער חלש מקסימום בינוני מינוס. הוא בשום אספקט לא טוב ממשפתי למשל. 

מה קשור שריף כיוף לנבחרת בכלל?,עדיף שהיו מזמנים את אליאסי או גד עמוס(לא שהוא מציאה גדולה,אבל הוא בטוח יותר טוב מהכיפכפ שעומד בשער של חיפה).

@דקסטר

שמישהו ילמד את השחקנים שלנו לשחק אותה חולים או משהו

גבי נפצע מול פ"ת ועדיין טס עם הנבחרת, ואיזה הפתעה, הוא לא כשיר למשחק היום. כל כך קשה לתת לשחקן לנוח כדי שיתאושש כמו שצריך...

האנשים שמנהלים את הנבחרת הזאת לא מפסיקים להפתיע.

איזה הרכב בחיי. סוף סוף יש לנו שחקני אגף ראויים ברמה אירופית (כמובן לא דרג ראשון), אז תוקעים את שניהם בחוד. גנדלמן בכושר הבקעה מטורף אז תוקעים אותו בלם מרכזי. 

כל זה מתחיל ונגמר מזה שאנחנו לא יודעים לייצר שחקני הגנה ראויים בישראל ושמאמנים ישראלים משחקים קודם כל כדי לא להפסיד ולהחביא את החולשות במקום לשחק על החוזקות שלנו. 

הקישור שלנו עמוק וגם בהתקפה יש לנו כישרון נדיר. למה לא לשחק 4:3:3. לביא, אבו-פאני וגלוך זה שלישייה חזקה מאוד, וגנדלמן פרץ ועוד כמה יכולים גם כן להחליף כל אחד מהם מבלי לפגוע ברמה או בתבנית. בחוד חלאילי וסלומון בכנפיים זה כוח שלא היה לנו שנים, ובחוד יש תורג'מן, דין דוד ועוד כמה שחקנים שלגמרי שייכים. 

במקום זה, עולים בלי חלוץ אמיתי, בלי כנפיים ועם ניסיון להחביא חוסר הכישרון בהגנה, ועוד עם נחמיאס, שלא מספיק איכותי כדי לפתוח במכבי, ויחזקאל, שלא מצטיין בצד ההגנתי. 

אותו דבר עם הזימונים. קניקובסקי נפצע. למה לא לשחרר אותו? דביטון לא היה בסגל של מכבי השבוע. למה לזמן אותו? הזייה בחיי.

1 hour ago, Rodrigoal_Goaldberg said:

כמעט כל נבחרות ישראל כרגע ברמת אימון וניהול של הפועל נשים

פרגנת לנבחרות ישראל בהשוואה הזו.

אם מישהו שואל איך גרופינקל משחק למרות שהוא לא פותח בלודוגורץ למרות שזאת עמדה שיש בא את רביבו וזאדה אז רק אגיד שלאבא שלו ולרבש יש עסק יחד

אבל כמובן זה לא קשור, בכדורגל שלנו לא מערבבים עסקנים עם מקצוענים כמובן….