Jump to content

לקראת באצ'קה טופולה ב"בית" | פלייאוף הליגה האירופית

Recommended Posts

פורסם ב

לתורג'מן חלוץ אני אגיד שכבר התרגלתי (לא באמת). אבל ליוריס על הספסל במשחק חשוב אני לא חושב שאי פעם אני ארצה להתרגל.

פורסם ב

אחלה סיסוקו אבל ואן אוברים חייב להיות באנקר בהרכב, אסור לפספס אותו העונה כמו לפני שנתיים, לדעתי היה משמעותי כמעט כמו מילסון. 

הייתי מעלה אותו וסיסוקו ומוותר על אחד מגבי/פרץ.

פורסם ב

קצת מוגזם לוותר על יוריס להרכב בשלב כזה. גם זאדה לא יכול לתרום כמעט כלום בשיטה הזאת שהמגנים הופכים בהתקפה לקשרי אמצע, זה שכר לימוד של מאמן חדש בכל עונה מחדש. חייב להיות איש מקצוע ישראלים שנים קדימה שידע למנוע שכר לימוד כזה.

פורסם ב

באופן כללי אסור בשום אופן לאבד את יוריס וצריך לראות איך משלבים אותו ביחד עם סיסוקו (וכמובן ששניהם יקבלו את הדקות עם העומס הצפוי לנו),

אבל ספציפית כרגע יוריס פתח לא טוב את העונה וזה בסדר שיהיה רגע על הספסל 

פורסם ב
17 דקות לפני, car.garsia said:

לתורג'מן חלוץ אני אגיד שכבר התרגלתי (לא באמת). אבל ליוריס על הספסל במשחק חשוב אני לא חושב שאי פעם אני ארצה להתרגל.

גם לי לא ברור למה הוא לא במקום גבי שבתקופה פחות טובה.

פורסם ב

עונה ארוכה לפנינו 

שיוריס וסיסוקו יחלקו את ה6 הכל טוב

זאת עמדה מאוד מאוד משמעותית בשיטה הזאת וזה שיש לנו שני שחקנים ברמה מאוד גבוהה זה מדהים לנו

פורסם ב

בגדול זה ההרכב הכי טוב שאנחנו יכולים להעמיד כרגע, אולי מלבד יוריס במקום גבי/שור ומדמון במקום תורג'מן אבל בגדול אני מבסוט.

ראית הרכב של מכבי שלא כלל את דן ביטון, נחמיאס, אדו או אבישי כהן- כל השאר זה בונוס.

פורסם ב

קצת אמיץ מדי להוריד את יוריס לספסל ולתת לסיסוקו להחזיק את האמצע. 

אולי הוא רוצה לסיים את הסיפור כבר עכשיו ולכן העדיף לשים גם את גבי ופרץ. 

פורסם ב
32 דקות לפני, קובי השועל said:

קצת מוגזם לוותר על יוריס להרכב בשלב כזה. גם זאדה לא יכול לתרום כמעט כלום בשיטה הזאת שהמגנים הופכים בהתקפה לקשרי אמצע, זה שכר לימוד של מאמן חדש בכל עונה מחדש. חייב להיות איש מקצוע ישראלים שנים קדימה שידע למנוע שכר לימוד כזה.

אני חושב שלאזטיץ ראה הרבה דקות אימון של רביבו ודוידזאדה כדי להחליט מי מתאים לו יותר. הכי גרוע זה למנות איש מקצוע ישראלי כאילו זה איזה שם קוד למשהו מוצלח.

פורסם ב
4 דקות לפני, בראון said:

אני חושב שלאזטיץ ראה הרבה דקות אימון של רביבו ודוידזאדה כדי להחליט מי מתאים לו יותר. הכי גרוע זה למנות איש מקצוע ישראלי כאילו זה איזה שם קוד למשהו מוצלח.

הוא לא דיבר על מאמן/מנהל ישראלי. 

רק איזה איש מקצוע ״זוטר״ שמכיר את המערכת והשחקנים ויוכל לתת מידע למאמן שמגיע

פורסם ב
4 דקות לפני, עמית ר said:

הוא לא דיבר על מאמן/מנהל ישראלי. 

רק איזה איש מקצוע ״זוטר״ שמכיר את המערכת והשחקנים ויוכל לתת מידע למאמן שמגיע

יש לך מנספורד שלאחרונה קיבל לידו גם את פרייס. 

פורסם ב

שחוזרים לארץ הייתי נועל את סיסוקו באיזה מרתף עם חוזה כפול 1.5 ממה שהוא מרוויח פלוס סעיף שחרור 10 מיליון יורו