Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אנקדוטות במשחק

דקה 49 הבחור הצעיר שהועלה מהנוער מתרוצץ לבד בין 3 שחקני הגנה של סחנין מפריע להם לפתח משחק. כשאחד מהם יוצא קדימה עם הכדור הוא רודף אחריו וגורם לו לאבד כדור

שחקן מאוד מבטיח כדאי לשים אליו לב בעתיד ( עלה לשחק עם חולצה מספר 7 )

הרוחב של הסגל במכבי זה וואוו רציני מאוד מרשים, למרות שאני לא מתלהב מהבנייה הזאת לרוחב. 

הנרי אדו : כנראה שזה האיש שהכי מרוויח מהמלחמה, אני לא אתפלא אם בבית הוא שורץ על המחשב ומעודד את חזבאללה לתקוף.  כל עוד יש טילים הוא חולק עם לאיוס את העמדה ומקומו בסגל מובטח. 

הישאם "כמעט" לאיוס, שילוב מעניין עם דור "כמעט" תורג'מן יכלו והיו צריכים לסיים את הרבע שעה המשותפת שלהם במגרש עם שני שערים ושלושה בישולים( יחד) 

אבישי כהן : השיטה של המאמן כנראה לא ברורה עדיין לשחקנים ורובם עדיין מתקשים, רק אבישי כהן חוגג. כהן גם כשהיה צריך להצמד לקו ולרווח תמיד נכנס פנימה. אז הינה הוא נכנס לאמצע בהוראה של המאמן ולא בגלל שהוא חמור שהורס את הריווח וסותם את האמצע  :-) 

--------------------------------

אני לא רוצה להכנס לשיטת המשחק החדשה של המאמן, אני מניח שעכברי הפורום יעשו בקרוב ניתוח לב פתוח לשיטה לאמן והתאמה לשחקנים

רק מה שבטוח שזאת שיטה שמזמינה התקפי לב, כרטיסים צהובים לשחקני ההגנה ואם חשבנו עד עכשיו שההגנה של הקבוצה מקצרת לנו את החיים בקרוב מאוד יצטרכו לשים ביציאים דיפיברילטורים כי המסירה של רביבו אחורה בגול שקיבלנו היא לא סתם טעות טיפשית היא סימפטום של שיטת המשחק החדשה 

פורסם ב

אני מאלה שהכי פחות מחזיק כאן מאדו, אבל אני חושב שיש שיפור ניכר בגישה שלו.

הוא לא מכריח, הוא מרים את הראש. ברור שזה עוד לא שם בהמון אספקטים, אבל במשחקים נגד סטיאווה זה היה נראה לגמרי לא בכיוון ועכשיו זה כן נראה קצת מהענף. 

אם מכבי מחליטים ללכת איתו, בטח בהתחשב בעונה שאין בעיית זרים, אני לא יודע אם הייתי משאיל אותו כי הוא צריך הכוונה יותר מאשר הוא צריך דקות משחק. זה לא סותר את זה שחייב להגיע מחליף למילסון (ובלם שמאלי)

אם באמת מגיעים למצב שעוד נניח עונה הוא עדיין לא מצליח להגדיל את האחוזים שבהם הוא מצליח לעשות לעשות אחד על אחד שגם מביא אותו לתוך הרחבה (כרגע זה עובד לו אחד ל 7 או 8 בקושי), אז מפה זה רק לעבור להיות חלוץ. ובמקום אחר. 

פורסם ב

אדו מזכיר לי קצת את פרוחננקובס במובן שגם הוא היה מהיר חזק ואגרסיבי אבל חסר מושג וטכניקה.

הוא לא מתאים כרגע בשום צורה לפריצת בונקרים (רוב מה שאנחנו עושים) בגלל חוסר בטכניקה וקבלת החלטות. יש לו יעילות מסויימת במתפרצות וכשיש שטחים כי הוא די הכי מהיר על המגרש ורץ באמוק, הבעיה היא שגם אז רוב הפעולות הקריטיות שלו מטופשות כי הוא קלמזי וחסר מושג. יכול להיות טוב בלבזבז זמן, לשחרר לחץ כשתוקפים אותנו ולפצוע שחקנים. מתאים בול לקבוצה כמו סכנין.

חסר לנו שובר שיוויון אמיתי בהתקפה ואנחנו נסבול מקשיים לפרוץ בונקרים אם לא נביא אחד. 

פורסם ב
לפני3 שעות , elbanana said:

אדו מזכיר לי קצת את פרוחננקובס במובן שגם הוא היה מהיר חזק ואגרסיבי אבל חסר מושג וטכניקה.

הוא לא מתאים כרגע בשום צורה לפריצת בונקרים (רוב מה שאנחנו עושים) בגלל חוסר בטכניקה וקבלת החלטות. יש לו יעילות מסויימת במתפרצות וכשיש שטחים כי הוא די הכי מהיר על המגרש ורץ באמוק, הבעיה היא שגם אז רוב הפעולות הקריטיות שלו מטופשות כי הוא קלמזי וחסר מושג. יכול להיות טוב בלבזבז זמן, לשחרר לחץ כשתוקפים אותנו ולפצוע שחקנים. מתאים בול לקבוצה כמו סכנין.

חסר לנו שובר שיוויון אמיתי בהתקפה ואנחנו נסבול מקשיים לפרוץ בונקרים אם לא נביא אחד. 

מסכים בהחלט, בהתקפה רובם סבבה אבל לא סקוררים שיודעים לתת את הגול, יהיו משחקים לא מעטים שנתקשה לתת את הגול, זהבי הנפלא הרבה אחרי השיא.

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

שפשפתי את העיניים שראיתי את זה הייתי בטוח משום מה הוא הוא נותן לאסנטה להוציא

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

בטח רצה לפגוע באוהדי סכנין

פורסם ב
13 דקות לפני, duduha said:

בטח רצה לפגוע באוהדי סכנין

רצה להביא להם חבילה של בקלוואות 

פורסם ב
לפני2 שעות , אקיטה said:

שפשפתי את העיניים שראיתי את זה הייתי בטוח משום מה הוא הוא נותן לאסנטה להוציא

אנחנו קבוצת הוצאות החוץ הגרועה בארץ בפער. כבר שנים שכל חוץ עובר ישר ליריבה, אז עכשיו שכללנו את זה לגמרי

פורסם ב

לאחר צפיה חוזרת של חלקים מהמשחק:

לאיוס - אני מבין את מי שמתלהב ממנו, יש לו דריבל חריג אבל בעיני כל עוד הוא לא משפר קבלת החלטות, טכניקת מסירה ובעיטה הוא לא יכל להיות ווינגר מוביל אצלנו. גם כשקיבל כדור מול שוער וכבר עבר אותו, התעקש לבעוט טיל למשקוף במקום פס שטוח. לאזטיץ צריך לעבוד איתו המון. 

דוידה - מרגיש של שלאזטיץ יכל להפוך אותו משחקן טוב למפלץ. מעז הרבה יותר, חד ותכליתי. בינתיים בעיניי הוא השחקן הכי טוב שלנו בפתיחת העונה.

מדמון - קלאס. כישרון על ואופי של קילר, לדעתי שווה לנסות באגף שמאל ואני חושב שהוא יהיה שם טוב יותר מהאופציות האחרות בסגל

סיסוקו - מוקדם לדעת אבל יש בו המון כדורגל והוא שחקן שהיה חסר לנו.

אסנטה - יהלום ויש מה ללטש אבל אני בזהירות אומר שיתכן ומדובר בבינגו. נראה כמה רמות מעל. אני דווקא רגוע איתו ועם רז שלמה

אדו - לוקה בדברים הכי בסיסיים של המשחק. לדעתי יכל להצליח אולי כחלוץ 9 בקבוצה מתגוננת (וגם זה לא בטוח כי הסיומת שלו רעה)

פורסם ב

קצת מכתבת הפרופוגנדה של רז אמיר, מדהים כמה הוא לפעמים דומה למה שקורה ברדיו חיפה:

"השער שסכנין כבשה הציק לצהובים והיה כשל בשמירה מצידו של אסאנטה שפשוט נתן לכובש השער להתרומם בקלילות לנגיחה בלי כל מאבק. "

מודה שלא ראיתי את השידור החוזר, אבל לא יכול להיות שאבי אבות הפאקים בשער הזה, המגן השמאלי המהולל, רוי רביבו, שפשוט ברוב טמטומו מסר את הכדור לשחקן סכנין על סף הרחבה, לא מוזכר אפילו ברמיזה בכתבה. 

ממשיכים :

"בקבוצה שמחו מהמשחק שהפגין ערן זהבי, מכך שגם מצא את הרשת בסיום ויהיה מעניין לראות האם זה שינה משהו במחשבה של לאזטיץ' לקראת המשחק הקרוב מול באצ'קה טופולה בפלייאוף הליגה האירופית"

אח שלי היקר, לא יודע איזה משחק ראית, זה בדיוק המשחק שמראה למה זהבי לא בהרכב. לא עושה כלום משמעותי בהתקפה, מאבד מלא כדורים בנסיון נואש לשחק בנגיעה וכובש רק בפנדלים , ממש המשך ישיר לסוף השנה שעברה. חייב לציין שחלק מזה לא באשמתו, שיטת המשחק של מכבי וכרגע גם לאור שחקני הכנף שאיתו, לא מכניסה לרחבה כדור לבעיטה לגול בנגיעה.

פורסם ב
6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אח שלי היקר, לא יודע איזה משחק ראית, זה בדיוק המשחק שמראה למה זהבי לא בהרכב. לא עושה כלום משמעותי בהתקפה, מאבד מלא כדורים בנסיון נואש לשחק בנגיעה וכובש רק בפנדלים , ממש המשך ישיר לסוף השנה שעברה. חייב לציין שחלק מזה לא באשמתו, שיטת המשחק של מכבי וכרגע גם לאור שחקני הכנף שאיתו, לא מכניסה לרחבה כדור לבעיטה לגול בנגיעה.

זה מאוד נכון. אדו חמוד, אבל מצליח להכניס כדור לרחבה מהאגף פעם ב-70 דקות. 

פורסם ב

יש לא מעט חסרונות בכך שבונים על שחקנים צעירים במועדון לחוץ כמו מכבי, אבל יש גם יתרון בולט וזה גרף שיפור שאי אפשר להשיג בגילאים אחרים - 

פתאום כל פעולה של אושר דוידה נראית עם הרבה יותר תאכלס. פתאום דור תורג'מן תוך שבוע וחצי חילק פסים ברמה שלא חילק עונה שלמה. 

פורסם ב

אין יותר כיף מלקבל פנדל שנוי במחלוקת (היה פנדל) נגד סכנין, הכי בכיינים בעולם!!

פורסם ב
לפני14 שעות , snufkin said:

לאחר צפיה חוזרת של חלקים מהמשחק:

לאיוס - אני מבין את מי שמתלהב ממנו, יש לו דריבל חריג אבל בעיני כל עוד הוא לא משפר קבלת החלטות, טכניקת מסירה ובעיטה הוא לא יכל להיות ווינגר מוביל אצלנו. גם כשקיבל כדור מול שוער וכבר עבר אותו, התעקש לבעוט טיל למשקוף במקום פס שטוח. לאזטיץ צריך לעבוד איתו המון. 

דוידה - מרגיש של שלאזטיץ יכל להפוך אותו משחקן טוב למפלץ. מעז הרבה יותר, חד ותכליתי. בינתיים בעיניי הוא השחקן הכי טוב שלנו בפתיחת העונה.

מדמון - קלאס. כישרון על ואופי של קילר, לדעתי שווה לנסות באגף שמאל ואני חושב שהוא יהיה שם טוב יותר מהאופציות האחרות בסגל

סיסוקו - מוקדם לדעת אבל יש בו המון כדורגל והוא שחקן שהיה חסר לנו.

אסנטה - יהלום ויש מה ללטש אבל אני בזהירות אומר שיתכן ומדובר בבינגו. נראה כמה רמות מעל. אני דווקא רגוע איתו ועם רז שלמה

אדו - לוקה בדברים הכי בסיסיים של המשחק. לדעתי יכל להצליח אולי כחלוץ 9 בקבוצה מתגוננת (וגם זה לא בטוח כי הסיומת שלו רעה)

יודע מה מצחיק? מי שלא מספיק טוב מקבל ממך ביקורות וצריך לעוף מהדשא, מי שטוב עדיין מוקדם לדעת.

למה אתה לא אומר על לאיוס ואדו שמוקדם לדעת?

פורסם ב
13 דקות לפני, duduha said:

יודע מה מצחיק? מי שלא מספיק טוב מקבל ממך ביקורות וצריך לעוף מהדשא, מי שטוב עדיין מוקדם לדעת.

למה אתה לא אומר על לאיוס ואדו שמוקדם לדעת?

"צריך לעוף מהדשא" זו המצאה שלך, לא התבטאתי ככה ולא קרוב לזה. תקרא שוב

פורסם ב

מדמון כקשר התקפי יכול להיות הברקה. ילד מיוחד.

פורסם ב
לפני6 שעות , snufkin said:

"צריך לעוף מהדשא" זו המצאה שלך, לא התבטאתי ככה ולא קרוב לזה. תקרא שוב

ברור שהקצנתי אבל לקחת את הטפל ולא את העיקר, אין לך מה לכעוס, סה״כ שאלתי כדי להבין את הפואנטה.

פורסם ב
לפני1 שעה , duduha said:

ברור שהקצנתי אבל לקחת את הטפל ולא את העיקר, אין לך מה לכעוס, סה״כ שאלתי כדי להבין את הפואנטה.

לגבי לאיוס כתבתי שלאזיטיץ צריך לעבוד איתו המון. זה ממש לא להעיף מהדשא, אולי הפוך. זה דווקא שיש שם משהו שצריך ללטש.

לגבי אדו אני באמת מנסה לחשוב לאן יתאים, מניח שגם אץה רואה שלמכבי הוא לא מתאים, אולי בעתיד. לכן כתבתי שאולי יכל להצליח כחלוץ 9 בקבוצה מתגוננת שיוצאת למעברים

לא אנטי ולא להעיף

פורסם ב

אני לא מבין למה קניקובסקי וביטון לוקחים כדורים חופשיים.

זהבי מכניס כדורים פי 100 יותר חדים וטובים. 

אז מה אם הוא חלוץ? הייתי נותן לו להרים את כל הקרנות ולקחת את כל הכדורים החופשיים.

פורסם ב
18 דקות לפני, avi atias said:

אז מה אם הוא חלוץ? הייתי נותן לו להרים את כל הקרנות ולקחת את כל הכדורים החופשיים.

קניקובסקי זו בכלל הזייה. אתה רואה עליו שהוא בעצמו לא מאמין שיקרה משהו.

במקום הפוך, שינצל את זה שעדיין נותנים לו, יעבוד על זה בלי הפסקה וישתפר. 

יש קבוצות שבהן מקבלים רבע מהמצבים הנייחים (כולל קרנות) ושחקנים הולכים מכות בחדר ההלבשה מי לוקח. 

פורסם ב
1 hour ago, avi atias said:

אתה לא יכול לקחת לדן ביטון את הדבר היחיד שהוא באמת טוב בו

פורסם ב
לפני3 שעות , avi atias said:

שירים את הכדור וירוץ לנגוח