Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
32 דקות לפני, Brandon Roy said:

חחחח בקלילות עלק

שילכו לגול שלנו יראו איך השחקן הגנה שלהם תופס את הראש, הוא ידע סיכוי גדול יש פה שיוויון. 

השוער שם אחרי הגול שלנו נלחם על חייו איזה דקה עד שהצליחו לשחרר ממנו את הכדור, מהמוגזמים שראיתי, ואז בזבוזי זמן שלא מביישים משחק בליגה בבוגרים של מכבי נגד קבוצת תחתית.

רואה את התקציר של ספורט 5, פספסו רק 3 מצבים מול השער ברחבה ועוד איזה 2-3 מצבים מסוכנים של בעיטות מחוץ לרחבה.

פורסם ב

מחצית בגרונדמן, מכבי ב5-1 על רמת השרון.

זפרני, אסרס, בלאי, אביב וטישלר אחרי ריבאונד בפנדל שהחמיץ.

בנוסף 2 בישולים לברהום.

פורסם ב
8 דקות לפני, אקיטה said:

מחצית בגרונדמן, מכבי ב5-1 על רמת השרון.

זפרני, אסרס, בלאי, אביב וטישלר אחרי ריבאונד בפנדל שהחמיץ.

בנוסף 2 בישולים לברהום.

ופנדל הזוי לרהמש

פורסם ב
14 דקות לפני, judymaccabi said:

ופנדל הזוי לרהמש

מהאצטדיון אכן נראה הזוי, טישלר פשוט הגיע לפניו והרחיק ולא נגע בו.

בדרך לבלומפילד עכשיו, תעשו טובה מי שרואה בטלוויזיה תמשיכו לעדכן.

פורסם ב

אז הנוער בסוף נתנו שמינייה, זפרני, ברדוגו וחוניו הוסיפו.

חיפה שניצחו אותנו בקלילות, לא ניצחו את נתניה (שקיבלה מאיתנו 7) בקלילות והפער חזר להיות 3 מהפסגה.

פורסם ב

גול אדיר של בלאי, הקפצה מצד שמאל לחיבור הימני, טאץ' של שחקן גדול.

גם אסרס מצויין ולא מפסיק לתת גולים, חזק פיזית משמעותית מהשחקנים לידו ומסוכן מאוד בתוך הרחבה ומחוצה לה.

פורסם ב
1 hour ago, maynard_prica said:

גול אדיר של בלאי, הקפצה מצד שמאל לחיבור הימני, טאץ' של שחקן גדול.

פורסם ב

נראה שעקצנו יפה את הלוזונים עם יונתן אביב

פורסם ב

מחר ב1410 קבוצת הנוער תארח את הפועל חיפה, שידור משולב בספורט 5 למעוניינים בעוד קצת מכבי לפני משחק הערב.

פורסם ב
On 22.12.2024 at 06:06, איתי-מכביסט said:

אחלה שחקן

פוטנציאל מעולה, חייב להפסיק עם ההחמצות לקלטת כל משחק אבל, כאילו הוא עושה תחרות עם דור פרץ, אי אפשר כל משחק שאני אקבל התקף לב מהחמצה מתיבת החמש.

פורסם ב

גם ככה יש להם שידור משלושה מגרשים ויש להם מאתיים ערוצי ספורט שבהם רק מדברים על ספורט, במקום השידור המשולב המנחוס הזה, פתחו כל שידור בערוץ, בלי שדרנים ופרשנים, לא צריך וזהו. אני לא רואה משחקים של קבוצות בוגרות, אז אני אשב עכשיו רבע שעה מול קבוצות הנוער שלהם עד שיעבירו למכבי...?

פורסם ב

תוצאת מחצית כרגע בפיגור 1-0, כמות נאה של מצבים והחמצות ושליטה מוחלטת.

פורסם ב

פיגור 1:0 במחצית מול הפועל חיפה. 

מכבי משחקים טוב, מגיעים להמון מצבים ודיי כרגיל, מחמיצים הרבה.

משחקים יופי של כדורגל, עם חשיבה נכונה, עם כדור שמגיע לקווים יחסית מהר. 

בלאי צריך לעבור בינואר ללאומית, אם אפשר במקום עזו. 

פורסם ב

איך הוא לא נתן על זה פנדל?

גם בנוער התחילו לשדוד אותנו אני רואה 

פורסם ב

יענקל'ה פעיל גם בשופטי הנוער כאילו?

כמה משחקים רצוף עם שיפוט בזיוני.

פורסם ב
10 דקות לפני, Brandon Roy said:

איך הוא לא נתן על זה פנדל?

גם בנוער התחילו לשדוד אותנו אני רואה 

מרוב שחיפה לחוצים על אליפות בנוער הם מורידים את האיאד חלאילי למיניהם בחזרה מהבוגרים, לא אתפלא שגם יענקל'ה נותן שם עבודה.

פורסם ב

כנראה שהפועל חיפה ייצאו מפה עם נקודות והכל טוב ויפה ומזל טוב,

אבל הייתי שמח לשאול את מאמן הפועל חיפה מה לדעתו השחקנים שלו למדו מהמשחק הזה לקראת קריירת בוגרים שאולי תהיה לחלקם. 

יש לו שחקנים שלא נגעו בכדור 70 דקות ורק רצו אחרי אחרי הכדור, רוב הזמן בתוך הרחבה שלהם עצמם. 

מבחינת מכבי, טוב שהחבר'ה שלנו מגלים מה זה לשחק מול בונקר 70 דקות אחרי שחטפת גול מוקדם מול קבוצה נחותה ממך. 

פורסם ב

נגמר בהפסד 1-0, חבל אמאל'ה כמה החמצות הזויות, בכלל נראה שצריכים קצת בנוער לעבוד על נושא הסיומות. הפועל חיפה עם 10 שחקנים אחרי הרחקה של השוער באמצע המחצית השנייה.

מכבי קבוצה נהדרת עם כשרונות מעולים שמבינים כדורגל, שיתרגלו לתסכול ולבונקרים האלה לקראת הבוגרים, כל משחק כזה יחשל אותם לקראת זה.

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

נגמר בהפסד 1-0, חבל אמאל'ה כמה החמצות הזויות, בכלל נראה שצריכים קצת בנוער לעבוד על נושא הסיומות. הפועל חיפה עם 10 שחקנים אחרי הרחקה של השוער באמצע המחצית השנייה.

מכבי קבוצה נהדרת עם כשרונות מעולים שמבינים כדורגל, שיתרגלו לתסכול ולבונקרים האלה לקראת הבוגרים, כל משחק כזה יחשל אותם לקראת זה.

היה שם פנדל של 100% על בלאי שלא נשרק באמצע המחצית השנייה שלהערכתי היה מוביל למהפך שלנו. אבל כן, זה לא באמת משנה.

במכבי חייבים לעבוד על סיומות. לא יכול להיות ששחקני נוער מגיעים שוב ושוב לבעיטות מתוך הרחבה, שאפילו לא מגיעות לשער.

חוץ מזה, מכבי אחלה. שיפור אדיר מהשנים האחרונות. 

פורסם ב

כמות החמצות שמספיקה ל3 משחקים. כמו שאמרו לפניי, צריכים לעבוד על סיומת ועל בעיטות מרחוק, חוץ מבלאי כולם בועטים דרדלה.

פורסם ב
33 דקות לפני, judymaccabi said:

כמות החמצות שמספיקה ל3 משחקים. כמו שאמרו לפניי, צריכים לעבוד על סיומת ועל בעיטות מרחוק, חוץ מבלאי כולם בועטים דרדלה.

מה שיפה שאפשר לשפר את זה מהר, ע"ע אורי עזו שבגלל זה המספרים שלו בגילאי נוער היו בינוניים למרות שראו שהוא משהו מיוחד, לדעתי יש לו בחצי עונה בלאומית אותה כמות גולים שהוא נתן ב2 עונות וחצי בנוער.

מקווה בינואר לעוד 2-3 השאלות לרמה"ש, הראשון בלאי במקום עזו, הייתי גם שולח לשם את עולי, ואולי איזה מגן או 2 כמו שוורץ וטישלר.

פורסם ב
לפני6 שעות , אקיטה said:

מה שיפה שאפשר לשפר את זה מהר, ע"ע אורי עזו שבגלל זה המספרים שלו בגילאי נוער היו בינוניים למרות שראו שהוא משהו מיוחד, לדעתי יש לו בחצי עונה בלאומית אותה כמות גולים שהוא נתן ב2 עונות וחצי בנוער.

מקווה בינואר לעוד 2-3 השאלות לרמה"ש, הראשון בלאי במקום עזו, הייתי גם שולח לשם את עולי, ואולי איזה מגן או 2 כמו שוורץ וטישלר.

נכון. זה הנתון הכי בולט אצל עזו.

תגיד, מה אתה אומר על שפיגל? נדהמתי לגלות שהוא רק בן וכבר מקודם להיות בלם פותח בנוער. זה כנראה אומר שמאמינים בו מאוד.

פורסם ב
34 דקות לפני, judymaccabi said:

נכון. זה הנתון הכי בולט אצל עזו.

תגיד, מה אתה אומר על שפיגל? נדהמתי לגלות שהוא רק בן וכבר מקודם להיות בלם פותח בנוער. זה כנראה אומר שמאמינים בו מאוד.

נראה מעולה שפיגל וממש בוגר לגילו במשחק ובשפת גוף, גם מניע כדור טוב וחושב עומק.

בכלל אנחנו מרוכזים קצת בשחקני ההתקפה והקישור, לדעתי ייצאו לא פחות שחקני הגנה איכותיים מהקבוצה הזו בעתיד.