Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
33 דקות לפני, אקיטה said:

עלו אחרי 2-2 עם שוויץ, אבריבאייה כבש את אחד מהשערים.

הנוער אתמול בתיקו מצ'עמם ומאופס נגד אשדוד בי"א.

נראה שחקן מוכשר אבריבאייה. הבנתי נכון ובמכבי הוא משחק מגן?

פורסם ב
9 דקות לפני, judymaccabi said:

נראה שחקן מוכשר אבריבאייה. הבנתי נכון ובמכבי הוא משחק מגן?

כן. משחק מגן במכבי. 

לדעתי היה הטוב ביותר בנבחרת בטורניר הזה וגם מסיים עם מספרים טובים של 3 שערים ובישול 

פורסם ב
29 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

כן. משחק מגן במכבי. 

לדעתי היה הטוב ביותר בנבחרת בטורניר הזה וגם מסיים עם מספרים טובים של 3 שערים ובישול 

שני שערים מדהימים, יש לו שמאלית אדירה.

פורסם ב
On 29.10.2024 at 17:51, judymaccabi said:

שני שערים מדהימים, יש לו שמאלית אדירה.

שווה לאומית?

פורסם ב
לפני1 שעה , Raumdeuter said:

שווה לאומית?

אין לי באמת מושג, לא ראיתי אותו משחק בכלל, רק קצת בנבחרת

פורסם ב

הנוער היום הפסידו 3-1 ללוזונים, חבל, היו הרבה יותר טובים מהם, יש שם מחלה של החמצות, וגולים מצחיקים כאלה של חוסר מזל כמו השלישי שספגו ממצב נייח.

למכבי כבש בלאי, אחרי כניסה מאגף שמאל לאמצע, מחוץ לרחבה קיבל מסירה בין 3 שחקני הגנה הסתובב ב2 נגיעות בימין ובשמאל הוא כבר סובב מדויק לפינה הרחוקה, תגובה קצת פח של השוער היריב, אבל אין לנו היום שחקן אגף בסגל של הבוגרים שיש לו בכלל את הטכניקה לעשות משהו כזה.

פורסם ב
לפני3 שעות , אקיטה said:

הנוער היום הפסידו 3-1 ללוזונים, חבל, היו הרבה יותר טובים מהם, יש שם מחלה של החמצות, וגולים מצחיקים כאלה של חוסר מזל כמו השלישי שספגו ממצב נייח.

למכבי כבש בלאי, אחרי כניסה מאגף שמאל לאמצע, מחוץ לרחבה קיבל מסירה בין 3 שחקני הגנה הסתובב ב2 נגיעות בימין ובשמאל הוא כבר סובב מדויק לפינה הרחוקה, תגובה קצת פח של השוער היריב, אבל אין לנו היום שחקן אגף בסגל של הבוגרים שיש לו בכלל את הטכניקה לעשות משהו כזה.

התוצאות בליגה הזו לא מעניינות בעליל. בלאי הגיע לסף בכל הקשור ליכולת שלו להשתפר כשחקן בליגה הזו, הגיע הזמן לשלב הבא, להתאמן עם הבוגרים, וכן, גם לקבל דקות משחק במדי הקבוצה הבוגרת, אומנם יהיו גם קשיי התאקלמות כפי שטבעי שקורה לשחקנים שקופצים מהנוער לבוגרים, אבל רק כך משבחים ומייצרים שחקנים, לא בלתת להם לשחק עוד שנה ועוד שנה מול נערים בני שש עשרה ואפילו לא בלהשאיל לליגה לאומית..

פורסם ב
לפני12 שעות , כהן said:

התוצאות בליגה הזו לא מעניינות בעליל. בלאי הגיע לסף בכל הקשור ליכולת שלו להשתפר כשחקן בליגה הזו, הגיע הזמן לשלב הבא, להתאמן עם הבוגרים, וכן, גם לקבל דקות משחק במדי הקבוצה הבוגרת, אומנם יהיו גם קשיי התאקלמות כפי שטבעי שקורה לשחקנים שקופצים מהנוער לבוגרים, אבל רק כך משבחים ומייצרים שחקנים, לא בלתת להם לשחק עוד שנה ועוד שנה מול נערים בני שש עשרה ואפילו לא בלהשאיל לליגה לאומית..

מספיק לראות את הצורה בה הוא משתלט על כדורים ומכין את הפעולה הבאה, כדי להבין שזה שחקן שייתרום לנו הרבה יותר מאדו ולאיוס בשטף המשחק. ואנחש שזה גם יבוא לידי ביטוי במספרים עדיפים.

צריך לשלב אותו מעכשיו בבוגרים, ולהחזיר את עזו בינואר.

יש צורך קיים בסגל הבוגר לשחקנים עם תכונות כמו שלו ושל עזו, ואין סיבה שזה לא ייעשה, בשביל זה מיטש שופך מליונים שם.

פורסם ב

מדהים שקבוצות ענקיות עם תקציבים פי מיליון מאיתנו מעלות שחקנים לבוגרים מהנוער בלי בעיה ורק במכבי ת"א זה לא קורה....

פורסם ב
13 דקות לפני, Kenji.09 said:

מדהים שקבוצות ענקיות עם תקציבים פי מיליון מאיתנו מעלות שחקנים לבוגרים מהנוער בלי בעיה ורק במכבי ת"א זה לא קורה....

רוי רביבו, דור תורג'מן. לא צריך להתלונן בכח.

פורסם ב
לפני2 שעות , itanar said:

אוסקר, דניאל פרץ. זה כבר 4 בשנתיים שלוש שהיו שווים 12 מיליון יורו. לא מצליח להבין איך ניתן לכתוב את מה שכתב זה שהגבת לו. אמנזיה? ניתוק על חלל? 

פורסם ב
לפני3 שעות , itanar said:

לא מספיק.

פורסם ב

אני חושב שהוא התכוון ישירות מהנוער. זה באמת כמעט ולא קורה למעט אוסקר.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

אוסקר, דניאל פרץ. זה כבר 4 בשנתיים שלוש שהיו שווים 12 מיליון יורו. לא מצליח להבין איך ניתן לכתוב את מה שכתב זה שהגבת לו. אמנזיה? ניתוק על חלל? 

מה ניתוק על חלל.
שניהם כבר לא פה.
אני מדבר על העונה הנוכחית.
למה לא לתת צ'אנס?
אתם מדברים איתי על שחקנים שעלו לנוער ממזמן כבר.
מדבר על עכשיו, עונה נוכחית.

פורסם ב
4 דקות לפני, Kenji.09 said:

מה ניתוק על חלל.
שניהם כבר לא פה.
למה לא לתת צ'אנס?

למה לא נתנו ? נתנו, הנה הבאת שחקן מהנוער של סנטוס ב-1.7 מיליון יורו שאין לו מקום בהרכב של הפועל פ"ת.

פורסם ב
1 דקה לפני, Kenji.09 said:

מה ניתוק על חלל.
שניהם כבר לא פה.
למה לא לתת צ'אנס?

עם זה אני מסכים. לא רואה סיבה למה נידם ועזו לא קיבלו הזדמנות בסגל. אבו פרחי אני מבין כי יש שלושה חלוצים בכירים, אבל גם הוא צריך לקבל הזדמנות בסגל בעונה הבאה. 

פורסם ב
24 דקות לפני, המכבייה said:

עם זה אני מסכים. לא רואה סיבה למה נידם ועזו לא קיבלו הזדמנות בסגל. אבו פרחי אני מבין כי יש שלושה חלוצים בכירים, אבל גם הוא צריך לקבל הזדמנות בסגל בעונה הבאה. 

איך הגענו למצב שעידו שחר מחלטר שוב כמגן ימני ? 

לפני הפציעה הוא שיחק בקישור והיה טוב, מה קרה ?

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

איך הגענו למצב שעידו שחר מחלטר שוב כמגן ימני ? 

לפני הפציעה הוא שיחק בקישור והיה טוב, מה קרה ?

הרבה שאלות ומעט תשובות. מלכודת הדבש של גבי ופרץ צריכה להיפסק. 

פורסם ב
1 hour ago, yello said:

למה לא נתנו ? נתנו, הנה הבאת שחקן מהנוער של סנטוס ב-1.7 מיליון יורו שאין לו מקום בהרכב של הפועל פ"ת.

הייתי מוריד אותו לנוער שיעשה שם שפשף אם כבר.

פורסם ב
1 hour ago, המכבייה said:

עונה הבאה הם מסוגלים להשאיל אותו לעוד עונה גם אם תורג'מן וזהבי לא יהיו פה.
למה קבוצות גדולות באירופה יכולות להרשות לעצמן לעלות שחקנים מהנוער ולקחת סיכון ורק אצלנו זה אוי ואבוי.
על מה ההשקעה של תקציב של קבוצה בליגת העל אם אין שימוש בכלל?

פורסם ב
10 דקות לפני, Kenji.09 said:

עונה הבאה הם מסוגלים להשאיל אותו לעוד עונה גם אם תורג'מן וזהבי לא יהיו פה.
למה קבוצות גדולות באירופה יכולות להרשות לעצמן לעלות שחקנים מהנוער ולקחת סיכון ורק אצלנו זה אוי ואבוי.
על מה ההשקעה של תקציב של קבוצה בליגת העל אם אין שימוש בכלל?

קצת שמרנות אבל זה במגמת שיפור. שמע, ילד בן 20 שלנו הוא ה9 של הקבוצה. זה לא קרה עשורים.

פורסם ב
15 דקות לפני, המכבייה said:

קצת שמרנות אבל זה במגמת שיפור. שמע, ילד בן 20 שלנו הוא ה9 של הקבוצה. זה לא קרה עשורים.

זה ברור.
אבל כולנו יודעים שזה מוגבל בזמן.
נקווה לטוב בהמשך.

פורסם ב
לפני7 שעות , אקיטה said:

מספיק לראות את הצורה בה הוא משתלט על כדורים ומכין את הפעולה הבאה, כדי להבין שזה שחקן שייתרום לנו הרבה יותר מאדו ולאיוס בשטף המשחק. ואנחש שזה גם יבוא לידי ביטוי במספרים עדיפים.

צריך לשלב אותו מעכשיו בבוגרים, ולהחזיר את עזו בינואר.

יש צורך קיים בסגל הבוגר לשחקנים עם תכונות כמו שלו ושל עזו, ואין סיבה שזה לא ייעשה, בשביל זה מיטש שופך מליונים שם.

אני הראשון שתומך. אם קבוצות פאר ביבשת נותנות דקות לילדים בני שבע ושמונה עשרה (ואפילו שש עשרה), אז גם אנחנו בליגה פח הזו יכולים, ואפילו מחוייבים..

פורסם ב
26 דקות לפני, כהן said:

אני הראשון שתומך. אם קבוצות פאר ביבשת נותנות דקות לילדים בני שבע ושמונה עשרה (ואפילו שש עשרה), אז גם אנחנו בליגה פח הזו יכולים, ואפילו מחוייבים..

בול.

• 2 weeks later...
פורסם ב

מוקדמות היורו נוער, ישראל מנצחת 6-0 את אלבניה.

מי שמשלנו פתח בהרכב אלו נועם שוורץ ועולי, כשבהמשך נכנסו טישלר, בלאי ומגור.

נועם שוורץ עם בישול, מגור עם השער היפה במשחק, עולי גם הוא עם "גול" ובלאי עם סוג של "בישול" (בלאי פספס בעיטה ובטעות נגע ככה שהכדור הלך אחורה אל עולי שבעט בנגיעה מחוץ לרחבה, למשקוף, לגב של השוער ובחזרה לשער).

היו עוד כמה וכמה מצבים ומהלכים טובים של שחקנים שלנו, מגור היה קרוב לשביעי אחרי עוד פצצה מרחוק, בלאי גם הוא היה קרוב כמה פעמים להוסיף, אחרי רצף מהלכים אישיים מרשימים, את הכל השוער האלבני עצר.

שבת נגד צפון אירלנד ב1400, שלישי 1700 נגד דנמרק.