Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אאל"ט בשבת מתחילה הליגה, כשמכבי תפגוש במחזור הפתיחה את כפר סבא.

קבוצת הנוער העונה מסומנת כאחת המוכשרות בשנים האחרונות עם סוללה מרשימה במיוחד בהתקפה ובקישור (גם בהגנה, יש פוטנציאלים מעולים), מיקס של נערים א' הקודמים שפותחים עונה שנייה בנוער ונערים א' שעולים השנה לנוער.

בהצלחה לכולם ומי ייתן שכל הכשרונות יתקדמו לעבר מימוש הפוטנציאל, בעיניי, חייב לצאת מהקבוצה הזו כמה שחקנים שיהיו בשנים הקרובות שחקנים לגיטימיים לבוגרים.

פורסם ב

כמות כישרון פסיכית בקבוצה הזאת, לא ברור איך כולם הולכים לקבל מקום

שנה שעברה הקבוצה הייתה חלשה, אבל זנדברג הראה כבר בהפועל שהוא יכול להעמיד קבוצה טובה

העונה הוא יבחן עם הסגל הכי טוב בליגה ונראה כמה הוא יצליח לקדם לקבוצת בוגרים

פורסם ב
7 דקות לפני, Adir12 said:

כמות כישרון פסיכית בקבוצה הזאת, לא ברור איך כולם הולכים לקבל מקום

שנה שעברה הקבוצה הייתה חלשה, אבל זנדברג הראה כבר בהפועל שהוא יכול להעמיד קבוצה טובה

העונה הוא יבחן עם הסגל הכי טוב בליגה ונראה כמה הוא יצליח לקדם לקבוצת בוגרים

העומס לדעתי בעיקר בקישור, חושב שמכבי תטעה אם לא תשאיל את עולי, יש שם יותר מדי תחרות.

פורסם ב

הנושא הכי מעניין בפורום בפער. במשך עשור לקחתי את זה על עצמי אבל כבר אין לי כמעט מושג בכלל מה קורה שם

יש כאן מישהו שיכול לעשות סדר, לכתוב כל כל השחקנים הכי מעניינים כמה מילים, קצת הייפ, קצת עדכונים חיים?

או שאני צריך לעשות חקר שלי ולשפוך פה את התשובות כמו רובוט?

פורסם ב
52 דקות לפני, Sawyer said:

הנושא הכי מעניין בפורום בפער. במשך עשור לקחתי את זה על עצמי אבל כבר אין לי כמעט מושג בכלל מה קורה שם

יש כאן מישהו שיכול לעשות סדר, לכתוב כל כל השחקנים הכי מעניינים כמה מילים, קצת הייפ, קצת עדכונים חיים?

או שאני צריך לעשות חקר שלי ולשפוך פה את התשובות כמו רובוט?

בעיניי השחקנים הכי מעניינים (מהגנה להתקפה):

איתי ברהום (מגן ימני)- לדעתי כבר התאמן עם הבוגרים, התקפית עם יכולות של וינגר, הגנתית גם נראה טוב והוא שחקן לוחם בכללי. פיקנטריה הוא ממש דומה לטב"ח מוח רק עם שיער ואפילו עם אותה הליכה עצבנית.

רן ריבל - ה"יוריס" של נערים א שנה שעברה, מכסה שטחים היטב, טכני עם רגל שמאל ומנווט את המשחק מעולה בפרט אחרי חטיפות, גם טוב בנייחים ככה שיש לו את כל התכונות להתפתח לקשר אחורי מעולה.

לוטם אסרס- אמשיך עם ההקבלות לשחקני הבוגרים, ה"דור פרץ" בקישור, פיזית הוא נראה כמו המפלצות מספייס ג'אם ביחס לגילו ככה שהוא כמובן קשר אגריסיבי, עם יכולת להצטרף מעולה לרחבה וכובש לא מעט שערים.

יכול להתפתח לדור פרץ עם בסיס טכני משובח.

רועי מגור- 50/50 שמנווט ומוסר היטב עם ראיית משחק יוצאת דופן לדעתי, מבשל איזה מליון גולים בעונה.

יואב חוניו- הקפטן של נערים א עונה שעברה, קשר 10 עם יכולות כנף, דריבל טוב, 2 רגליים, חוש לשערים, די פיזי וגבוה גם, מכונה של שערים ובישולים, בקיצור יכול להתפתח לשחקן התקפה משובח בהחלט. מזכיר קצת את דור מיכה עם הכדור והמסירות רק פיזי ומהיר יותר ויודע לבעוט לא כמו ילדה.

יהודה בלאי- וינגר צד שמאל עם צעד ראשון מצוין, ראיית משחק ויכולת מסירה מעולה, בעיטה טובה, דריבל טוב בסך הכל שצריך ללטש בו את הטיימינג בשינויי הקצב (הוא לא כל כך מהיר)

רום סביץ'- וינגר צד ימין, סילוני כמו דוידה רק בלי רגל קרושה, טכני מאוד, דריבל וצעד ראשון, תחבולן לא קטן על הקו.

איתי זפרני- חלוץ 9 קלאסי מוכשר מאוד. אבו פרחי כזה. פיקנטריה: הוצאות חוץ ארוכות, אפילו נתן כמה בישולים ככה עונה שעברה.

כמובן שיש עוד כמה כמו טישלר (בלם שמאל), רייך המגן השמאלי וצמד הבלמים שפיגל וויינברג, גם השוער טראו פוטנציאל לא רע בכלל.

יש גם את עולי המוכשר אבל באמת שקשה לי לראות אותו לא נבלע בקישור הנ"ל.

נוסף בעריכה: גם החתמנו לקבוצת הנוער קשר 10 בשם יונתן אביב מהלוזונים, אומרים שמוכשר מאוד אבל לא ראיתי אותו.

פורסם ב

עוד שמות מעניינים:

יונתן אביב שבא ממכבי פ"ת, יהל אברג'ל, עידו עולי ועמית קרדי

פורסם ב

כל שנה ששחקנים כמו בלאי נשאר בנוער, זה בזבוז. 

תן לו אפילו ליגה שנייה, שיתאמן עם שחקנים בוגרים, יקבל מהם קצת דחיפות ומרפקים, גם אם יעלה מחליף, יעשה לו הרבה יותר טוב מעוד עונה בנוער. 

פורסם ב
8 דקות לפני, Brandon Roy said:

כל שנה ששחקנים כמו בלאי נשאר בנוער, זה בזבוז. 

תן לו אפילו ליגה שנייה, שיתאמן עם שחקנים בוגרים, יקבל מהם קצת דחיפות ומרפקים, גם אם יעלה מחליף, יעשה לו הרבה יותר טוב מעוד עונה בנוער. 

מקווה שיהיה איתו כמו אבו פרחי עונה שעברה, און אוף כזה בבוגרים/נוער, רק שבמקרה שלו התחרות כרגע זה לאיוס, לך תדע אם יבוא לשם זר אם בכלל, הלוואי וזו המחשבה מאחורי ההחלטה לא להשאיל אותו לרמת השרון (כבר היה בדרך על פי הפרסומים).

במוקדמות של נבחרת נוער אגב היה נראה הכי ברמה בהתקפה לדעתי.

פורסם ב

הייתה מחשבה לשלוח אותו לרמת השרון, כנראה חששו מאינפלציה אחרי שהשאילו להם כבר את אוראל באייה ועזו

פורסם ב

מעניין מאוד. אחלה אקיטה ושות'

תמשיכו לעדכן.

פורסם ב

עדכון ממש טוב. זה מחזור איכותי ועמוק, כולל בעמדות חשובות כמו כנפיים, מגנים וקישור מרכזי. 

אסרס, חוניו, בלאי, עולי ואביב שנרכש ממכבי פתח תקווה שהם שמות ששמענו עליהם כבר כמה עונות. 

פורסם ב

הנוער ונערים א פותחים עונה ברגל ימין עם ניצחונות 2-1 ו2-0 בהתאמה.

פורסם ב
7 דקות לפני, אקיטה said:

הנוער פותחים עונה ברגל ימין עם ניצחון 2-1.

צטט

קבוצת הנוער פתחה את העונה ברגל ימין עם ניצחון חוץ 2:1 על הפועל כפ״ס באצטדיון לויטה. חוניו כבש מקרוב לפני הירידה למחצית (45), יהודה בלאי הכפיל (48). 

הרכב הקבוצה: שליו סעדיה, נועם שוורץ (איתי ברהום – 83), איתי מלמה, דניאל טישלר, עמית קרדי (גיא רייך – 73), ליאור משנסקי (רועי מגור – 60), עידו עולי, יואב חוניו (יויו אביב – 60), רום סביץ׳ (יהלי דנור – 71), יהודה בלאי ואגם חנון.

פורסם ב

מחר 17.30 בספורט 5 בשידור משולב, קבוצת הנוער תארח את ק"ש.

יש לי קראש חדש וזה שלישיית ההתקפה סביץ'-חוניו-בלאי.

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

אין יותר גרוע מהשידור המשולב הזה. 

אני לא יושב לראות את הבוגרים של רעננה, אז אני אצפה עכשיו 20 דקות בנוער שלהם עד שתעבירו למכבי...?

לא מסוגלים לעשות את זה כמו שצריך? אז תבחרו משחק אחד ותשדרו רק אותו. ככה מי שמתעניין ידע אם לפנות זמן או לא. 

פורסם ב
15 דקות לפני, Brandon Roy said:

אין יותר גרוע מהשידור המשולב הזה. 

אני לא יושב לראות את הבוגרים של רעננה, אז אני אצפה עכשיו 20 דקות בנוער שלהם עד שתעבירו למכבי...?

לא מסוגלים לעשות את זה כמו שצריך? אז תבחרו משחק אחד ותשדרו רק אותו. ככה מי שמתעניין ידע אם לפנות זמן או לא. 

יותר חשוב להם שידורים חוזרים ופורמולה נשים בשאר הערוצים המזיזים שלהם.

לפחות המשחקים המלאים עולים ליוטיוב של ההתאחדות.

פורסם ב
לפני17 שעות , אקיטה said:

אני כנראה פספסתי את זה אבל מארחים העונה ברמת השרון, ככל הנראה כחלק משיתופי הפעולה של הקבוצה הבוגרת

פורסם ב

נערים א מפרקים 6-1 את ק"ש, עילאי בן סימון, שנתן איזה 40 גולים עונה שעברה, עם שלושער. זה ילד בגיל נערים ב', אגב.

הנוער בעוד שעה, כשבהרכב כצפוי שלישיית ההתקפה המוכשרת סביץ'-חוניו-בלאי.

מי שהיום גם נכנס לסגל הוא לוטם אסרס, שלדעתי עניין של זמן שיהיה באנקר בקישור.

פורסם ב

רבע שעה מהפתיחה, עדיין תיקו ללא שערים.

זה ההרכב שלנו:  שליו סעדיה, איתי מלמה, דניאל טישלר, עמית קרדי, ליאור משנסקי, עידו עולי, יואב חוניו, רום סביץ׳, יהודה בלאי ואגם חנון.

פורסם ב

בלאי עם עבירה שאולי מסבירה למה הוא ממשיך עוד עונה בנוער ולא הלך לשחק בלאומית - משהו שם לא מחובר. 

פורסם ב
7 דקות לפני, אקיטה said:

1-1 חוניו, כדור עצום של סביץ'.

לדעתי מה שהיה הכי מרשים במהלך הזה, זו התנועה ללא כדור של עולי. 

התנועה הזו בתזמון נכון פשוט פירקה את ההגנה. 

פורסם ב
10 דקות לפני, Brandon Roy said:

לדעתי מה שהיה הכי מרשים במהלך הזה, זו התנועה ללא כדור של עולי. 

התנועה הזו בתזמון נכון פשוט פירקה את ההגנה. 

תכונה חזקה שלו, הוא מגיע להמון מצבים ונותן מספרים בזכות זה.