Jump to content

פוניבאז' - מכבי | אירופה! הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

בשורה התחתונה, זה לא היה משחק טוב שלנו גם אם אני לוקח בחשבון את זה שהתוצאה לא רעה בכלל, היו כמה דברים נחמדים, הייתה דרך סיוט לשם והיו הרבה פרצופים חדשים.

לאזטיץ' עוד לא מכיר מספיק שחקנים וזה מורגש מאוד, אם באוקטובר אני אראה את יחזקאל משחק בכנף שמאל שברור שאין לו מה למכור שם אני אכעס, כרגע אני עדיין מחשיב את זה שכר לימוד.

עכשיו הוא מקבל על מגש מחנה אימונים 2.0 עם סגל מלא, חייבים שבוע הבא להיראות יותר טוב.

פורסם ב
41 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מכבי ת"א לא תחזור לישראל מליטא. היא תמשיך מחר להונגריה ותשהה שם עד משחק הגומלין מול פונבז'יס, שיתקיים באצטדיון האלאדש שנמצא בעיר שומבאטלי

החלטה אדירה. זה גם מגיע ללאזטיץ - מחנה אימון עם סגל רציני. 

פורסם ב
9 דקות לפני, Double said:

עכשיו הוא מקבל על מגש מחנה אימונים 2.0 עם סגל מלא, חייבים שבוע הבא להיראות יותר טוב.

לגמריי, זה גם החלטה מצוינת של מכבי.

פורסם ב
19 דקות לפני, Brandon Roy said:

החלטה אדירה. זה גם מגיע ללאזטיץ - מחנה אימון עם סגל רציני. 

בתכלס זאת החלטה מאולצת, בגלל האיראנים והבעיה עם הטיסות, אבל כן, זה לטובה במקרה הזה חח

פורסם ב

הופתעתי לטובה מהמחצית הראשונה.

מקווה מאוד שהולכים לתת ליואב כץ על בן הרוש.

פורסם ב
לפני2 שעות , itanar said:

איזה חלשים סיטאווה בוקרשט, סיימו רק בתיקו 1-1 בפראג.

הלם

פורסם ב

אסנטה אשכרה צהוב למשחק. כאילו מקבל בונוס על כל צהוב

פורסם ב
לפני2 שעות , הצבר said:

כמו שחקנים גם מאמנים אנחנו לא יכולים לקחת מקבוצות מתגוננוות

אנחנו צריכים כאלה שהוכיחו את עצמם מול קבוצות מתגוננות, שיודעים איך לפצח הגנות צפופות

ולהימנע ממתפרצות וכדורים ארוכים

לא מכיר את לאזטיץ׳ אבל ממה שכתבו עליו כשהגיע, הוא בא מקבוצה שהיא בדיוק ההפך ממתגוננת.

פורסם ב
23 דקות לפני, turgi said:

הופתעתי לטובה מהמחצית הראשונה.

מקווה מאוד שהולכים לתת ליואב כץ על בן הרוש.

גם אני. בהתחשב בפרופיל זרים שמכבי מביאה, הוא פרוספקט יותר מעניין. ועוד ישראלי. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

גם אני. בהתחשב בפרופיל זרים שמכבי מביאה, הוא פרוספקט יותר מעניין. ועוד ישראלי. 

מעניין מתי ייפול פה האסימון על זרים.

אני מכיר ישראלים שגרים בחו"ל שביטלו טיסות לביקור בארץ, אז להביא לפה זרים?

זה הקיץ לשפוך כסף בתוך הליגה על ישראלים. הייתי מביא עוד כמה אבל אני לא רואה מישהו ברמה באמת בעמדה שאנחנו צריכים.

פורסם ב

אז מה היה לנו השבוע?

חזרה לארץ ביום חמישי.

חזרה של חמישה שחקני נבחרת צעירה, לאיוס וסיסוקו.

מסע של 15 שעות לליטא והגעה למלון באחת בלילה ביום המשחק.

מחצית ראשונה טובה, 3/4-0 היה משקף פה.

עוד עשר דקות סבירות במחצית השנייה ואז משחק די מחפיר.

סופגים מטעות מאוד מביכה של דוידזאדה שגם איבד את הכדור, גם לא רדף מספיק וגם יכול היה לעשות עבירה איזה שלוש פעמים.

פורסם ב
1 hour ago, turgi said:

אם המצב כזה נואש אז היו צריכים לשדרג למילסון את החוזה ולהשאיר אותו פה, אם לא עשו זאת אז ראוי שיביאו מחליף זר איכותי לכנפיים.

פורסם ב

השופט כמעט הרג אותנו שם בתוספת עם דקה שלמה שהוא הוסיף בנוסף לארבע, על כלום. לא הייתה עצירה אחת בתוספת הזמן.

הוא משום מה מתעקש על בילד אפ בכל כדור שוער שזה סופר בעייתי כשאין לך שני בלמים ושוער עם משחק רגל טוב מאוד.

הפריסה שלנו בהגנה בבילד אפ רחבה מידי ואנחנו מניעים כדור בעיקר לאגפים  ומהמגנים ישירות לשחקני הכנף. שחקני הקישור שלנו בקושי משתתפים בהנעה קדימה והמרחקים בין השחקנים גדולים מידי.

שוב החילופים מאוחרים ,חילוף ראשון דקה 64 ואז חילוף משולש רק בדקה 77 וזה במשחק שלא נראנו בו טוב החל מהדקה ה 35 בערך וכולם היו ברי חילוף.

היה צריך להוציא את יחזקאל שלא שיחק כדורגל ולא התאמן עם קבוצה כבר שבעה חודשים,במקום הוציא את לאיוס שהיה טוב ועשה הכנה מסודרת לעונה. לא בושה גם להוציא את גבי או דור מהשלישייה באמצע ולו בשביל לתת להם לנוח קצת, מקווה מאוד שלא נשחוק אותם שוב בכל משחק 90 דקות כמו בעונה שעברה.

למה לשחק עם נחמיאס מגן ואסנטה בלם כשנחמיאס איטי ברמות ולא יודע לעשות כלום עם כדור בחלק הקדמי?

מלדה במשחק הראשון מול סטיאווה לא בסגל(בקטע שלא טס עם הקבוצה), במשחק השני עולה דקה 77 במקום ערן, לא בנוסף כשאתה חייב גול, במקום.

כדורי חוץ וחופשיים, המשך ישיר של העונה שעברה, מתקשים להוציא אאוט ומחזירים ליריב את הכדור(הגול על דוידזאדה הגיע מכזה)ובקרנות/חופשיות, סתם אקראיות. מישהו מרים וכמה שחקנים עושים כל שביכולתם להגיע לכדור.

בגלל שאין לו באמת שחקני כף איכותיים וגם לא מגן ימני, הוא מנסה לשחק משהו שהוא בין 235 ל 334 וזה נראה בדיוק כמו שזה נשמע, מבולגן.

שלושה משחקים רעים מאוד, שבקושי הגענו בהם להזדמנויות ונראנו מאוד חדירים בהגנה. 

מקווה מאוד שיביאו לו שחקנים ברמה כדי שיוכל ליישם את עקרונות המשחק שלו טוב יותר.

פורסם ב

הטענות נגד המאמן מוגזמות

חלקן אפילו מעידות על הבנה נמוכה מאוד בספורט קבוצתי ( בלי קשר לכדורגל ) 

מצד אחד יש לנו מאמן שכבר הוכיח שהוא יודע כדורגל

ומצד שני קבוצה שכבר הוכיחה שבלי מילסון היא לא יודעת לשחק כדורגל 

ועל כל זה נוסף הר של בעיות שחלקן בסיסי וזועק לשמיים 

המאמן חדש, הקבוצה חדשה כשכל הזרים והקפטן שהוא עוגן עזבו. גם מה שנשאר מהשלד פורק לגורמים בקיץ ולא היה במחנה האימונים של הקבוצה.  יותר מזה 8 מהשחקנים הגיעו רק השבוע וחברו לקבוצה !!
לקבוצה אין כושר משחק עדיין ומשחקים מול קבוצות שהן כבר כמה מחזורים בתוך הליגה המקומית. ( וגם עברו 12 שעות נסעה מפרכות היום ) 

לקבוצה יש שחקן חיזוק זר אחד שעוד לא מצא את מקומו וגם המאמן מתלבט ורכש ישראלי חשוב שלא בכושר משחק ולא שיחק 7 חודשים לפחות. 

על כל הבעיות האובייקטיות האלה צריך להוסיף ששלושה מתוך 5 עוגני המשחק שלנו סובלים מנפילה קשה מאוד

ערן לא תרם כלום אפשר להגיד אפילו הזיק - כנ' המשך ישיר ותוצאה של ההתנהגות הלא ראויה שלו בקיץ. 

גבי קניקובסקי שהוא למעשה המנוע שלנו והאיש שעושה תיקונים חשובים אחרי שחקנים אחרים עדיין לא שם

גם דויזאדה שהוא לא כוכב אבל תמיד אפשר היה לסמוך עליו שהוא יהיה שם שצריך, אז כמו שראינו הוא לא שם. 

בתנאים האלה אנשים פה מתלוננים אם יש או אין שיטת משחק ולמה לא הצליחו להנחיל אותה לשחקנים שחלקם מעולם לא שיחק אחד עם השני לפני היום. 
ואל תשכחו במחצית הראשונה מול הרומנים היינו עדיפים למרות ששיחקנו עם מתן חוזזים והמחצית הראשונה היום הייתה צריכה להיגמר עם רבעייה ( 2 גולים + פנדל + החמצות + כשל בפעולות אחרונות ) 

בקיצור אני אופטימי, יש עוד הרבה מאוד מקום לשיפר

פורסם ב
לפני2 שעות , turgi said:

אז מה היה לנו השבוע?

חזרה לארץ ביום חמישי.

סופגים מטעות מאוד מביכה של דוידזאדה שגם איבד את הכדור, גם לא רדף מספיק וגם יכול היה לעשות עבירה איזה שלוש פעמים.

מזל שאתה קיים. התחלתי לאבד תקווה לגבי הפורום.

פורסם ב

הפאוזה הזאת של 9 ימים עם סגל חזק זו ההזדמנות של לאזיטיץ להנחיל את מה שהוא רוצה שיהיה. מקווה שנראה מכבי הרבה יותר מאורגנת וחזקה במשחק הבא

פורסם ב
לפני5 שעות , turgi said:

זה הקיץ לשפוך כסף בתוך הליגה על ישראלים. הייתי מביא עוד כמה אבל אני לא רואה מישהו ברמה באמת בעמדה שאנחנו צריכים.

זה מאוד מאוד קשה להביא זרים כרגע והרבה תלוי בהתפתחויות הביטחוניות אבל  מגיעים ולדעתי גם יגיעו זרים לישראל ולמכבי עד סוף החלון 

פורסם ב

נמני בלתי נסבל פשוט, התרגלו בישראל שמכבי כל שנה עושה בתים שהם מרשים לעצמם לקטול את מכבי שעושה תוצאה טובה בחוץ אחרי מסע מפרך.

פורסם ב
לפני5 שעות , turgi said:

אז מה היה לנו השבוע?

חזרה לארץ ביום חמישי.

אני מרגיש שאנחנו במיעוט פה.

פורסם ב
19 דקות לפני, snufkin said:

זה מאוד מאוד קשה להביא זרים כרגע והרבה תלוי בהתפתחויות הביטחוניות אבל  מגיעים ולדעתי גם יגיעו זרים לישראל ולמכבי עד סוף החלון 

לצערי הכל בשנים האחרונות נהיה בינארי.

אני לא אמרתי שאפס זרים מגיעים או יגיעו. 

10 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אני מרגיש שאנחנו במיעוט פה.

זה לא מפתיע אותי בכלל.

פורסם ב
4 דקות לפני, turgi said:

זה לא מפתיע אותי בכלל.

אז אותי מאוד,לגמור בלם שכל פעם מתופקד במקום אחר,לשלוח מאמן הביתה

להיות על סף התאבדות,אנשים פה כל יום מאבדים את זה.

פורסם ב

הביקורת על לזאטיץ׳ לא נורמלית

פחות משבוע עם סגל נורמלי

תנשמו קצת

פורסם ב

העקרונות של לאזטיץ' שונים ללא הכדור, עם הכדור ובלחץ על הכדור. מה ציפיתם לראות אחרי חודש?

לצערי חוליית הקישור הכל כך מוצלחת כביכול הוכיחה את עצמה כבעייתית גם בהנעת כדור מקו הבלמים וגם בצד ההגנתי. יוריס שנמצא בפתיחת עונה לא מרשימה ממש לא עוזר למצב.

הדבר היחידי שמדאיג הוא חוסר הביטחון שלאזטיץ' מראה בבחירת ההרכבים, לא בגלל סדרות חינוך או עקשנות בלתי מוסברת-אלא מתוך הבנה שבחלק מהעמדות אין לו כלום ושום דבר. אם לאיוס מוקפץ להרכב אחרי שני אימונים, שגיא מתופקד כווינגר ומרכז ההגנה עדיין משתנה במהלך משחקים זה מראה שאין לו ביטחון כרגע באף עמדה במגרש. אני יכול להוסיף שהשינויים צריכים להגיע גם במצבת הקישור, לצער כולנו.

פורסם ב
לפני8 שעות , הצבר said:

הטענות נגד המאמן מוגזמות

חלקן אפילו מעידות על הבנה נמוכה מאוד בספורט קבוצתי ( בלי קשר לכדורגל ) 

לא מבין איך אפשר לשפוט מאמן שאין לו מינימום כלים בשביל להצליח אחרי 3 משחקים. לי היה ברור עוד מרגע ההגרלה שקיבלנו את סטיוואה שלא נעבור אותם בגלל שמכבי לא יבואו מאורגנים, אולימפיאדה, מצב בארץ וכו'. שבימים אחרים זה אכן תירוצים אבל שהכל מתנקז ביחד אין סיכוי שזה יעבוד. חייב לדעת עם מי כל הגאונים שמבקרים אותו היו עולים בכנפיים ואיזה מגן וכנף ימין הם מרכיבים שלא לדבר על שמאל. זה נטו על מנספורד איך שמכבי נראית ב3 משחקים באירופה שהיה צפוי שנהיה ככה.

פורסם ב

קצת ריחמתי על אסנטה ששיחק קרוב לנחמיאס.

בגול אחרי האיבוד של דוידזאדה אתה רואה אותו מול השחקן שלהם ולצידו עוד שחקן של הליטאים שהוא מנסה לסגור קו מסירה אליו, השניה הזאת שהוא הלך לקו מסירה בצדק עלתה בגול כי החוץ שלהם זיהה את זה, הוא לא יכול לשחק לבד ולא הייתי שופט אותו עדיין, דווקא יש לו הבלחות של שחקן הגנה מרשים