אקיטה פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט שוב שמים זין על אוהדי מכבי והחוקים במדינה הזו והשידור שם לא פתוח? אז בעבר התירוץ היה שזה קונפרנס ולא היה רשום להם במפורשות שזה כלול מה התירוץ עכשיו? Link to comment Share on other sites More sharing options...
סי הצהובה פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט לא ברור, מישהו יודע בוודאות אם פתוח לכולם או לא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 7 דקות לפני, אקיטה said: שוב שמים זין על אוהדי מכבי והחוקים במדינה הזו והשידור שם לא פתוח? אז בעבר התירוץ היה שזה קונפרנס ולא היה רשום להם במפורשות שזה כלול מה התירוץ עכשיו? אני כתבתי לפרטנר וענו שיפתח לכולם לפני המשחק. זה שהערוץ סגור עכשיו זה לא אומר כלום.. תנסה לכתוב להם בפייסבוק או משהו Link to comment Share on other sites More sharing options...
עידן מוסקונה פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט ביררתי עכשיו דרך השירות לקוחות של יס והמענה הקולי אמר שהערוץ יפתח סמוך לתחילת המשחק. לא יודע לגביי שאר החברות. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barak פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 25 דקות לפני, דקסטר said: אני כתבתי לפרטנר וענו שיפתח לכולם לפני המשחק. זה שהערוץ סגור עכשיו זה לא אומר כלום.. תנסה לכתוב להם בפייסבוק או משהו ודאי? בפרטנר היה לי סגור במשחק חות נגד סטיאווה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 7 דקות לפני, barak said: ודאי? בפרטנר היה לי סגור במשחק חות נגד סטיאווה. לי היה פתוח במשחק ההוא.. וזו התשובה: Link to comment Share on other sites More sharing options...
אקיטה פורסם ב 6 באוגוסט Author שתף פורסם ב 6 באוגוסט אכן נפתח גם אצלי עכשיו Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeepSpace פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 63 בסלקום Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט מה בפרטנר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio_margheriti2 פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 41 דקות לפני, avi atias said: מה בפרטנר? ערוץ 504 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts