snufkin פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט הרגשה מאוד טובה לגביו Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט יכולים לתת השוואה לשחקן שכבר משחק בליגה מבחינת איכויות וסגנון משחק? Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 באוגוסט Author שתף פורסם ב 4 באוגוסט 2 דקות לפני, עמית ר said: יכולים לתת השוואה לשחקן שכבר משחק בליגה מבחינת איכויות וסגנון משחק? איסמעילה סורו אגרסיבי, סוגר שטחים, מסירה ודריבל סביר Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט לפני1 שעה , קובי השועל said: עזבו שטויות, מגיע באמת לבן כל הכבוד על החתמה של שחקן זר בתקופה כזאת פסיכית. לא יודע איך נביא קיצוניים ככה.. לא נראה לי שמכבי בונים על יחזקאל כרגע על הכנף לאור הכושר משחק(לא הגופני) כרגע Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 באוגוסט Author שתף פורסם ב 4 באוגוסט Just now, erantheking21 said: לא נראה לי שמכבי בונים על יחזקאל כרגע על הכנף לאור הכושר משחק(לא הגופני) כרגע אני מהמר שנראה אותו כמגן ימין מהר מאוד. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 7 דקות לפני, קמחי said: אני מהמר שנראה אותו כמגן ימין מהר מאוד. גם אני באגף פחות אולי אני טועה, בהתאם לזה שרצו קיצוני ימני זר(שכרגע לא נראה שיש מישהו בתמונה חוץ מהברזילאי הרחוק)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט נותר לקוות שהוא יותר קרוב למילסון מאשר לאדו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 25 דקות לפני, קמחי said: איסמעילה סורו אגרסיבי, סוגר שטחים, מסירה ודריבל סביר זה בגדול גם די מוחמד לא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 באוגוסט Author שתף פורסם ב 4 באוגוסט 3 דקות לפני, עמית ר said: זה בגדול גם די מוחמד לא? לדעתי למוחמד יש דריבל נהדר. יותר מסיסוקו, לפחות לפי המעט שראיתי אותו, ובטח מסורו. אם למוחמד הייתה מסירה יותר טובה לעומק או יכולת להבקיע יותר משער בשנתיים אז הוא לא היה כאן. סורו גרסה פחות טובה ממוחמד. נראה לי שסיסוקו כרגע גם. נקווה שיתפתח למפלצת. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClinteastwoodFan פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 25 דקות לפני, קמחי said: אני מהמר שנראה אותו כמגן ימין מהר מאוד. אבל הוא לא טוב הגנתית Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said: אבל הוא לא טוב הגנתית אז במה הוא טוב? התקפית הוא גם לא משהו לפי מה שראינו מול סטיאווה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oshri1992 פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט איך אין סרטון? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט Just now, Double said: אז במה הוא טוב? התקפית הוא גם לא משהו לפי מה שראינו מול סטיאווה. מה רצית לראות ממנו מול הרומנים ? זרקו אותו למים אחרי חצי שנה בלי לשחק ובלי אימונים קבוצתיים. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 3 דקות לפני, Elirandani said: מה רצית לראות ממנו מול הרומנים ? זרקו אותו למים אחרי חצי שנה בלי לשחק ובלי אימונים קבוצתיים. הוא ניסה כמה דריבלים שלא הצליחו, נקווה שישתפר במשחקים הקרובים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClinteastwoodFan פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 9 דקות לפני, Double said: אז במה הוא טוב? התקפית הוא גם לא משהו לפי מה שראינו מול סטיאווה. ראית אותו בחצי משחק אחרי שלא שיחק תקופה ארוכה. לדעתי יחזקאל האמיתי זה השחקן ששיחק בטורקיה, התקפית מצויין, הגנתית פחות. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 7 דקות לפני, ClinteastwoodFan said: ראית אותו בחצי משחק אחרי שלא שיחק תקופה ארוכה. לדעתי יחזקאל האמיתי זה השחקן ששיחק בטורקיה, התקפית מצויין, הגנתית פחות. כל העניין הזה שהוא כאילו מגן, זו סתם המצאה של ב"ש כשלא היה להם מגן. זה לא הביא תארים, זה לא עשה משהו מיוחד. היה כיף קצת יותר לראות אותם כי היו משחקים אול-אין. אימצו את זה גם בנבחרת הכלום שהיינו אבל הוא לא מגן. בטורקיה שיחק מאוד קדימה והיה נראה שם טוב. צריך להביא את בן הרוש, יחזקאל יתן גיבוי גם לכנף (דוידה) וגם לעמדת המגן וסגרנו את קו ימין. זה הכי טוב שאפשר להוציא בקיץ של מלחמה. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 באוגוסט Author שתף פורסם ב 4 באוגוסט 10 דקות לפני, Brandon Roy said: כל העניין הזה שהוא כאילו מגן, זו סתם המצאה של ב"ש כשלא היה להם מגן. זה לא הביא תארים, זה לא עשה משהו מיוחד. היה כיף קצת יותר לראות אותם כי היו משחקים אול-אין. אימצו את זה גם בנבחרת הכלום שהיינו אבל הוא לא מגן. בטורקיה שיחק מאוד קדימה והיה נראה שם טוב. צריך להביא את בן הרוש, יחזקאל יתן גיבוי גם לכנף (דוידה) וגם לעמדת המגן וסגרנו את קו ימין. זה הכי טוב שאפשר להוציא בקיץ של מלחמה. מהפה שלך לפרייס ומנספורד. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט אני אפילו לא מבין מה ההתלבטות. אם כבר לשים מיליון דולר/יורו על ישראלי מהליגה (על יונה רוצים יותר) זה בן הרוש. צעיר מלאיוס ב-5 שנים, עשה עונה מעולה עם הקבוצה שלו כשהוא פותח בכל המשחקים וגם בעמדה עם ההיצע מאוד נמוך. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 59 דקות לפני, קמחי said: לדעתי למוחמד יש דריבל נהדר. יותר מסיסוקו, לפחות לפי המעט שראיתי אותו, ובטח מסורו. אם למוחמד הייתה מסירה יותר טובה לעומק או יכולת להבקיע יותר משער בשנתיים אז הוא לא היה כאן. סורו גרסה פחות טובה ממוחמד. נראה לי שסיסוקו כרגע גם. נקווה שיתפתח למפלצת. לא היה עדיף להביא את סורו? Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 54 דקות לפני, Double said: אז במה הוא טוב? התקפית הוא גם לא משהו לפי מה שראינו מול סטיאווה. שגיב טוב עם הכדור. הוא מאד חלוד וחסר אוריינטציה וזה מובן לגמרי. הוא צריך דקות. אין פה כפתור מאוף לאון. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט מזל שחתם לפני כל הבלגן Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 באוגוסט Author שתף פורסם ב 4 באוגוסט 11 דקות לפני, itanar said: לא היה עדיף להביא את סורו? מאברמוב שרוצה ארבעה מיליון יורו על עדי יונה? קיבלנו פרוספקט מצרפת 2. חושב שזה באותו שורה כמו סורו שחזר מסלטיק אחרי שלוש שנים בלי כמעט כדורגל. Link to comment Share on other sites More sharing options...
איתי-מכביסט פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 26 דקות לפני, Brandon Roy said: אני אפילו לא מבין מה ההתלבטות. אם כבר לשים מיליון דולר/יורו על ישראלי מהליגה (על יונה רוצים יותר) זה בן הרוש. צעיר מלאיוס ב-5 שנים, עשה עונה מעולה עם הקבוצה שלו כשהוא פותח בכל המשחקים וגם בעמדה עם ההיצע מאוד נמוך. מסכים, אני מחזיק מאוד מבן הרוש כבר ביכולתו הנוכחית והוא עדיין צעיר מאוד ועם אופסייד גבוה מאוד לדעתי . בהתחשב בזה שמצבת המגנים שלנו היא שגיב/אבישי הייתי הולך עליו בכל הכח, בטח שיש לנו לא מעט שחקנים בסגל שצריכים לשחרר ויכולים לעניין את הפועל חיפה Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 10 דקות לפני, איתי-מכביסט said: מסכים, אני מחזיק מאוד מבן הרוש כבר ביכולתו הנוכחית והוא עדיין צעיר מאוד ועם אופסייד גבוה מאוד לדעתי . בהתחשב בזה שמצבת המגנים שלנו היא שגיב/אבישי הייתי הולך עליו בכל הכח, בטח שיש לנו לא מעט שחקנים בסגל שצריכים לשחרר ויכולים לעניין את הפועל חיפה יש לנו כל כך הרבה שחקנים שאין לנו צורך בהם שאפשר ששם ישמחו לקבל ולעשות עליהם טרייד על בן הרוש מה יש לנו להפסיד במקרה כזה? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hen34 פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט לפני2 שעות , Brandon Roy said: כנראה שנצטרך לתת קצת יותר ממה שאתה מתאר ופה וגם להוסיף כסף, אבל בהתחשב בקושי להביא זרים ובפרופיל של הזרים שכבר יש, בן הרוש זו האופציה הכי טובה. תסדר לנו את המאחורה כשאסנטה ילך להיות בלם וירחיק את נחמיאס ובלטקסה עוד מושב אחד מהמגרש וזה כשלעצמו שווה המון. כמה יותר 100-200 אלף? לא חסר לנו כסף,רק אתמול הקופה התמלאה בעוד 200 אלף יורו ע"ח העברת ראיקוביץ. בן הרוש מגן מעולה שסוגר לך פינה לכמה שנים טובות,בדיוק כמו רביבו. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts