Soul Boy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט -----------------משפתי------------------ רביבו--נחמיאס--אסאנטה--שגיב ---‐---------------יוריס------------------- ----------פרץ--------------גבי------------ לאיוס/תורג'מן-----------------דוידה -----------------ערן/מדמון------------- אם סיסוקו בכושר ושחר מסוגל לתת דקות, לא רואה סיבה לא לשלב אותם במחצית או דקה 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
אליהו_הנביא פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 11 דקות לפני, Soul Boy said: -----------------משפתי------------------ רביבו--נחמיאס--אסאנטה--שגיב ---‐---------------יוריס------------------- ----------פרץ--------------גבי------------ לאיוס/תורג'מן-----------------דוידה -----------------ערן/מדמון------------- אם סיסוקו בכושר ושחר מסוגל לתת דקות, לא רואה סיבה לא לשלב אותם במחצית או דקה 60. העובדה שבחרת לעלות עם נחמיאס במקום רז שלמה היא לא פחות מהזיה. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron1006 פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט אני לפני הכל אשמח שהקבוצה תראה נורמלית ותעלה את הרמה שלה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
לא מוצא היגיון פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט לא יודע איך לאכול את אסאנטה עדיין. מרגיש לי שבתור בלם הוא עלול לגרום לפנדלים...משתחרר לו משהו בארגסיביות כשהוא במאבקים. ועדיין שם אותו בלם במקום נחמיאס בכל יום. שלמה צריך לפתוח. בלטקסה...אולי הייתי משאיר בסגל רק כי הוא מגוון אבל התקפי לב בכל עמדה. כנף שמאל ובלם אכזר זרים מאסט להרכב. כל השאר זה אילתורים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט זאת העונה של תורג'מן משפתי רביבו/זאדה, שלמה,אסנטה, יחזקאל גד"י מדמון/לאיוס, תורג'י, דוידה 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
לא מוצא היגיון פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 14 דקות לפני, snufkin said: זאת העונה של תורג'מן משפתי רביבו/זאדה, שלמה,אסנטה, יחזקאל גד"י מדמון/לאיוס, תורג'י, דוידה נראה סבבה. מעדיף את זאדה. ופותח עם זהבי בחוד ותורג׳י בשמאל. במחצית מכניס את מדמון על זהבי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 1 hour ago, snufkin said: זאת העונה של תורג'מן משפתי רביבו/זאדה, שלמה,אסנטה, יחזקאל גד"י מדמון/לאיוס, תורג'י, דוידה כל עוד אין מגן ימין, הייתי פותח שם עם רביבו. יחזקאל מגן ימין זו המצאה של ברדה. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט לפני3 שעות , Brandon Roy said: כל עוד אין מגן ימין, הייתי פותח שם עם רביבו. יחזקאל מגן ימין זו המצאה של ברדה. עבד מעולה.. קשה להתווכח Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 14 דקות לפני, צ'אקי said: עבד מעולה.. קשה להתווכח יחזקאל ? בתור מגן ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 16 דקות לפני, צ'אקי said: עבד מעולה.. קשה להתווכח זהו שזה לא כל כך. מסוג הדברים שאמרו עליהם שעבדו מעולה אבל מי שראה את כל המשחקים של באר שבע, ראה שהחורים מאוד הורגשו. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 21 דקות לפני, car.garsia said: זהו שזה לא כל כך. מסוג הדברים שאמרו עליהם שעבדו מעולה אבל מי שראה את כל המשחקים של באר שבע, ראה שהחורים מאוד הורגשו. צריך לדעת לסגור שם חכם עם קשר ובלם ימין כמו אסנטה אפשר וצריך לשחק ככה התקפי לפחות מול רוב הליגה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 27 דקות לפני, Elirandani said: יחזקאל ? בתור מגן ? כן Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 45 דקות לפני, צ'אקי said: עבד מעולה.. קשה להתווכח עבד מעולה ו...מה? זה הביא תארים? זה הביא אותם מעבר לאיפה שהם היו? גם עונה קודמת הם עשו רצף 10 ניצחונות, אז מה זה אומר? זו המצאה. הוא לא מגן. תשאל אותו הוא גם יגיד לך שהוא לא מגן. זה החייה לו את הקריירה כי אין כלום בעמדת המגן הימני בישראל ובנבחרת, אבל ראו איך הוא פורח בתור קיצוני בקבוצה הטורקית. שגם היא מאוד שונה מאיתנו, היו לו שם המון מעברים. פה לא יהיו כאלה. אני מקווה שאני לא טועה, אבל תולים בו יותר מדי תקוות. מביאים שחקנים שהסגנון שלהם פחות מתאים לקבוצה דומיננטית - ומצפים שיעשו ניסים. מביאים בלם כמו נחמיאס שטוב עם הגנה מאוד נמוכה ובולט במשחק הראש, נותן לו לשחק בקבוצה שהדיפולט שלה זה הגנה 40 מטר מהשער ומתפלאים שזה נראה רע. עדיף למכבי ללכת לליגות שניות ולחפש שחקנים מקבוצות יחסית דומיננטיות שם - שתהיה להם איזושהי היכרות עם לחץ, עם משחק מול קבוצה שמצופפת. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 5 דקות לפני, Brandon Roy said: עבד מעולה ו...מה? זה הביא תארים? זה הביא אותם מעבר לאיפה שהם היו? גם עונה קודמת הם עשו רצף 10 ניצחונות, אז מה זה אומר? זו המצאה. הוא לא מגן. תשאל אותו הוא גם יגיד לך שהוא לא מגן. זה החייה לו את הקריירה כי אין כלום בעמדת המגן הימני בישראל ובנבחרת, אבל ראו איך הוא פורח בתור קיצוני בקבוצה הטורקית. שגם היא מאוד שונה מאיתנו, היו לו שם המון מעברים. פה לא יהיו כאלה. אני מקווה שאני לא טועה, אבל תולים בו יותר מדי תקוות. מביאים שחקנים שהסגנון שלהם פחות מתאים לקבוצה דומיננטית - ומצפים שיעשו ניסים. מביאים בלם כמו נחמיאס שטוב עם הגנה מאוד נמוכה ובולט במשחק הראש, נותן לו לשחק בקבוצה שהדיפולט שלה זה הגנה 40 מטר מהשער ומתפלאים שזה נראה רע. עדיף למכבי ללכת לליגות שניות ולחפש שחקנים מקבוצות יחסית דומיננטיות שם - שתהיה להם איזושהי היכרות עם לחץ, עם משחק מול קבוצה שמצופפת. הכל ביחס למכבי. אין לנו מגן ימין, שים אותו שם. זה עבד טוב בב"ש, עבד טוב בנבחרת ואין סיבה שלא יעבוד טוב במכבי. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 24 דקות לפני, צ'אקי said: הכל ביחס למכבי. אין לנו מגן ימין, שים אותו שם. זה עבד טוב בב"ש, עבד טוב בנבחרת ואין סיבה שלא יעבוד טוב במכבי. הוא לא מגן. זה היה גימיק נחמד בב"ש. זהו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט יחזקאל היה נראה סחוט במחצית ששיחק והאמת שבצדק, לא שיחק הרבה זמן. לא הייתי בונה עליו, בטח לא בתפקיד של מגן, שפיזית הוא התפקיד הכי קשה לעשות על המגרש. הוא לא יסחוב, בלי קשר לויכוח על היכולת שלו שם (בהמשך, במיוחד מול קבוצות בליגה, הוא שווה הרכב בעיניי שם) הייתי שוקל רביבו בימין ודוידזאדה בשמאל, אסנטה ושלמה חייבים לפתוח ברזל באמצע, שום סיכוי שהייתי מעלה את נחמיאס שהיה מזעזע לכל אורך פתיחת העונה הזאת, ובלטקסה שמזעזע כללי. קדימה הייתי לגמרי עולה עם תורג׳מן/מדמון ולא עם זהבי, מכניס את ערן דקה 60. היה נראה רע במשחקים האחרונים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט 30 דקות לפני, Wade said: יחזקאל היה נראה סחוט במחצית ששיחק והאמת שבצדק, לא שיחק הרבה זמן. לא הייתי בונה עליו, בטח לא בתפקיד של מגן, שפיזית הוא התפקיד הכי קשה לעשות על המגרש. הוא לא יסחוב, בלי קשר לויכוח על היכולת שלו שם (בהמשך, במיוחד מול קבוצות בליגה, הוא שווה הרכב בעיניי שם) הייתי שוקל רביבו בימין ודוידזאדה בשמאל, אסנטה ושלמה חייבים לפתוח ברזל באמצע, שום סיכוי שהייתי מעלה את נחמיאס שהיה מזעזע לכל אורך פתיחת העונה הזאת, ובלטקסה שמזעזע כללי. מבין מלחמה וזה, אבל לא חשבתי שנישאר איתם לעוד עונה ולא רק זה, נקבל הארכת חוזה לאבישי כהן... אם מנספורד מפחד מפציעות, עדיף לשחק עם קורדובה שם. מה שנחמיאס עשה במשחקים האלה, קורדובה יצטרך מאוד להתאמץ בשביל זה ואם כבר קרה, אז לפחות משחקן בית צעיר. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Boy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט לפני16 שעות , אליהו_הנביא said: העובדה שבחרת לעלות עם נחמיאס במקום רז שלמה היא לא פחות מהזיה. זאת הבעיה של הרבה מהקהל. הרבה מההדחה שלנו היא בגלל רז שלמה (עשה את העבירה המיותרת שהובילה לבעיטה החופשית במשחק הראשון, לא שמר על הנוגח באותו מהלך וכמובן שלא לחץ כמו שצריך בהתקפה המתפרצת של הרומנים בסוף המשחק השני). נחמיאס יותר ותיק ומנוסה, עושה פחות טעויות ובכלל, נראה בלם שלם יותר. לפחות בעיניי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 5 באוגוסט שתף פורסם ב 5 באוגוסט גם המשפחה של נחמיאס לא תגיד עליו שהוא בלם שלם. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט איפה משודר המשחק? Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 6 באוגוסט Author שתף פורסם ב 6 באוגוסט 6 דקות לפני, צ'אקי said: איפה משודר המשחק? On 4.8.2024 at 09:18, דקסטר said: יום שלישי 19:30, ליטא (ספורט3). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
עידן מוסקונה פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט המשחק היום אמור להיות בתשלום או בחינם? במשחקי חוץ באירופית זה אמור להיות בחינם לא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט 56 דקות לפני, עידן מוסקונה said: המשחק היום אמור להיות בתשלום או בחינם? במשחקי חוץ באירופית זה אמור להיות בחינם לא? ליגה אירופית במשחק חוץ אמור להיות בחינם. כן. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidna פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט לפני1 שעה , עידן מוסקונה said: המשחק היום אמור להיות בתשלום או בחינם? במשחקי חוץ באירופית זה אמור להיות בחינם לא? אני חושב שזה כבר לא תקף שנתיים בערך.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 6 באוגוסט שתף פורסם ב 6 באוגוסט הימור: משפתי רביבו שלמה אסאנטה כהן יוריס גבי פרץ לאיוס מדמון דוידה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts