Jump to content

מכבי - סטאווה בוקרשט | נוקאאוט אלופות! הכי חשוב שיש!

Sawyer

Recommended Posts

אנחנו קבוצה הומלסית ואנחנו משלמים על זה את החשבון. שנה שעברה היתה אנומליה שלא תחזור. ניסים ונפלאות זו לא תוכנית עבודה לטווח ארוך והשנה מסתמן שהביצועים של כל הישראליות הולכים לרדת והנה אנחנו וחיפה כבר שילמנו מחיר על העדר המגרש.

הרומנים היו גרועים ואנחנו עוד יותר. התקפה אימפוטנטית סטייל תקופת קראנקה. כדורגל קשה לצפיה. התעפצתי און ואוף מדקה 70 והתעוררתי בתוספת זמן לגלות ש1-0 להם. לא זוכר מתי פעם אחרונה שנרדמתי במשחק של מכבי.

כרגע בתחושה שהניהול גרוע ונעשות המון טעויות ושעוד נבין שמילסון היה שווה לנו הרבה יותר מ6 מיליון גם אם היינו מנצלים אותם לרכש לשם שינוי. 

נקווה שהשחקנים שחוזרים יגרמו לזה להראות קצת יותר טוב.

הגול דקה 90- באמת לא ראיתי דבר כזה בליגות הנמוכות בארץ במצב של שיוויון, אם מישהו יוכל להראות את רגע המסירה של גבי- אף שחקן לא נשאר על ה16, כולם נכנסיםצפנימה- באיזה עולם עושים דבר כזה בכדורגל במצב נייח? נשבע שזה דברים שבליגה ב וג מתרגלים איתך באימונים ואתה מגלגל עיניים על המאמן בקטע של ״מהילדים יודעים את זה״

כאילו זה משהו שאני נשרט על המאמן והצוות בקטע מטריד, גול מביך מביך מביך

כישלון עצום לדעתי, מילא עשית את המקסימום והודחת, אבל לבוא בסגל כל כך חסר, כשאתה יודע ששחקני אולימפית אין לך זה זועק לשמיים.

ובנוסף לכל זה לחטוף גול כשיש לך כדור חופשי ליד הרחבה שלהם  ואין אף אחד שיגבה מאחור זה אומר הרבה, היינו חושך מצרים.

צריך לתקן עכשיו!

מעבר לחוסרים הידועים (כנף שמאל, בלם, שוער?) אני מתחנן כבר שנתיים שיביאו 10 אמיתי.

פרץ הוא לא 10, בטח שקניקובסקי משחק מאחוריו. 

זה עבד חלקית עונה קודמת אבל לדעתי זה לא יחזיק העונה.

10 ששייך למקצוע יעיף את הקבוצה קדימה (לאו דווקא במקום פרץ בהרכב).

לפני5 שעות , Yoav_israel said:

נראינו בדיוק כמו שנראינו עונה שעברה בכל משחק שמילסון לא שיחק. אין בט לגול בכלל.

זאת בדיוק הנקודה, התחושה המחשבתית של הקבוצה שמילסון עוד שם ומנסים לבודד את אדו כמוהו באגף. צריך לשנות חשיבה ואסטרטגיה כולל גם ליצור בילד אפ עם שחקני הגנה לחוצים שלא מסוגלים לתת פס איכותי.

וואלה, כמה ימים אחרי ואני עד עכשיו בהלם מההחלטה לתת לקניקובסקי להרים (אולי תבקש אתה לא להרים?!) ובפעם המיליון להשאיר כלום שחקנים מאחורה. מהראש אני יכול לחשוב על 4-5 גולים שקיבלנו בדיוק באותו הסגנון. גם באירופה וגם בליגה.

אני מאוד מקווה שמישהו פה יסיק מסקנות אחרי שלוש שנים. 

2 דקות לפני, Wade said:

וואלה, כמה ימים אחרי ואני עד עכשיו בהלם מההחלטה לתת לקניקובסקי להרים (אולי תבקש אתה לא להרים?!) ובפעם המיליון להשאיר כלום שחקנים מאחורה. מהראש אני יכול לחשוב על 4-5 גולים שקיבלנו בדיוק באותו הסגנון. גם באירופה וגם בליגה.

חוץ מביטון אין לנו מישהו בקבוצה שיודע להרים, לקניקובסקי אסור לקחת נייחים אף פעם לא עובר את השחקן הראשון.

5 דקות לפני, Double said:

חוץ מביטון אין לנו מישהו בקבוצה שיודע להרים, לקניקובסקי אסור לקחת נייחים אף פעם לא עובר את השחקן הראשון.

דוידזאדה.

31 דקות לפני, Wade said:

מדהים. בגלל זה אני שונא שאומרים - "עבדנו קשה השבוע". לא צריך לעבוד קשה. אתם לא פועלי בניין. צריך לעבוד חכם.

כל מועדון שמכבד את עצמו ברמת התקציב הזו, מחזיק בכמה תוכנות סטט' שיראו לכם, גם אם אתם צוות חדש, את כל מה שאוהד מכבי שני יודע. 

מילא שלא יעבור שחקן ראשון, כל פעם שהוא לוקח את הכדור אני רק מקווה שזה לא ייגמר בגול נגדנו. בדיחה. 

לפני צמד המשחקים מול סטיאווה חזרה אליי קצת ההתרגשות אחרי הרבה מאוד זמן, הנחיתה הייתה ועדיין כואבת

אולי דל"פ אבל קישור של יוריס-נידם-שחר יכול להיראות טוב יותר מקישור של יוריס-פרץ-גבי בכושר הנוכחי של פרץ וגבי