Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שגיב יחזקאל הצטרף למכבי תל אביב לאחר ששחקן הכנף בן ה-29 חתם על חוזה ל-3 שנים עם אופציית הארכה בעונה נוספת.

יחזקאל ששיחק בעונה שעברה במדי אנטליספור הטורקית, חוזר לקדנציה שניה במכבי לאחר ששיחק במדים הצהובים כחולים בין 2016-2017.

לאחר שחתם על החוזה, יחזקאל, שילבש במכבי את החולצה מספר 29 אמר לאתר הרשמי: "אני שמח לחתום במכבי תל אביב מה שיהיה סגירת מעגל עבורי. מהרגע ששמי נקשר במעבר למכבי ובמשך כל התקופה, קיבלתי המון הודעות תמיכה מאוהדים עובדה שעוררה אצלי מוטיבציה רבה. אני כבר לא יכול לחכות לחזור למגרש ובמיוחד לשחק בבלומפילד מלא. אני חוזר רעב מתמיד."

יחזקאל ששיחק בעבר במדי הפועל באר שבע בה כבש 16 שערים ב-82 הופעות, מ.ס אשדוד בה כבש 15 שערים ב-51 משחקים, קריית שמונה, בני יהודה והפועל ת"א, ערך 8 הופעות במדים הלאומיים של ישראל ובנוסף שיחק 25 פעמים בנבחרות הנוער והנערים.

פורסם ב

וולקאם? וולקאם בק!

פורסם ב

קיבלנו 2 ציפורים באבן אחת

ברוך הבא, שיממש את מה שפינטזנו שהגיע בפעם הראשונה 

פורסם ב
3 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

מגן ימני דחוף ושוער זר ויש סגל נהדר

:cc_confused:

פורסם ב
3 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

חשוב ומתבקש , שיהיה בהצלחה ! 

אגב, מעניין שהוא מוצג כ ״שחקן הכנף בן ה29״ …

יותר מדאיג אותי שהוא לובש את הספרה 29

פורסם ב
1 דקה לפני, פנחס שוף said:

יותר מדאיג אותי שהוא לובש את הספרה 29

הוא היה 17 פעם קודמת, לא? כבר באתי לכתוב כבדיחה שהוא בטח מחכה שמילסון יעזוב כדי לקחת חזרה את המספר.

פורסם ב
1 דקה לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

שגיב שחקן כנף לשחק איתו כמגן זה בזבוז

תלוי באיזה מערך ושיטה.

מה שכן, הוא אחד הישראלים החמים ביותר היום ובגיל פצצה לתת פה 3-4 שנים יפות.

פורסם ב
17 דקות לפני, duduha said:

שגיב יחזקאל הצטרף למכבי תל אביב לאחר ששחקן הכנף בן ה-29 חתם על חוזה ל-3 שנים עם אופציית הארכה בעונה נוספת.

יחזקאל ששיחק בעונה שעברה במדי אנטליספור הטורקית, חוזר לקדנציה שניה במכבי לאחר ששיחק במדים הצהובים כחולים בין 2016-2017.

לאחר שחתם על החוזה, יחזקאל, שילבש במכבי את החולצה מספר 29 אמר לאתר הרשמי: "אני שמח לחתום במכבי תל אביב מה שיהיה סגירת מעגל עבורי. מהרגע ששמי נקשר במעבר למכבי ובמשך כל התקופה, קיבלתי המון הודעות תמיכה מאוהדים עובדה שעוררה אצלי מוטיבציה רבה. אני כבר לא יכול לחכות לחזור למגרש ובמיוחד לשחק בבלומפילד מלא. אני חוזר רעב מתמיד."

יחזקאל ששיחק בעבר במדי הפועל באר שבע בה כבש 16 שערים ב-82 הופעות, מ.ס אשדוד בה כבש 15 שערים ב-51 משחקים, קריית שמונה, בני יהודה והפועל ת"א, ערך 8 הופעות במדים הלאומיים של ישראל ובנוסף שיחק 25 פעמים בנבחרות הנוער והנערים.

לא כתבו מה עשה בטורקיה

מעולה שימותו הטורקים והסדרות המפגרות שלהם

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

תלוי באיזה מערך ושיטה.

מה שכן, הוא אחד הישראלים החמים ביותר היום ובגיל פצצה לתת פה 3-4 שנים יפות.

בקו של 343 אז כן הוא מגן כנף, 433 קלאסי,זה בדיוק השחקן שרצינו לצד ימין שנה שעברה.

פורסם ב

ווקלאם מתבקש אבל וולקאם לנשמה.

שורה תחתונה אני מאמין שהוא יהיה שחקן סגל טוב מהסוג שאתה רוצה אצלך ולא אצל היריבה שלך אבל אני לא חושב שהוא איזה רכש שובר שיוויון.

החסרונות המוכרים עדיין קיימים אצלו. הם לא הלכו לשום מקום. מקווה שנשאף להביא מגן זר ושיתחרה עם דוידה על כנף ימין. זו השאיפה שלי לפחות.

בצד החיובי, שמח לראות אותו אחרי החרא שהוא אכל בטורקיה פה בצהוב.

פורסם ב

לא סומך עליו כמגן, לא בטוח לגבי היכולות שלו ככנף.

נקווה לטוב.

פורסם ב

3-4-3 יכול להיות מערך מדהים אבל אנחנו מאבדים פה את אחד הקשרים מהמשולש גדי האגדי. אלא אם יצרו פה תבניות פסיכיות שהם IQ גבוה מאוד בכדורגל.

פורסם ב
5 דקות לפני, Wade said:

לא סומך עליו כמגן, לא בטוח לגבי היכולות שלו ככנף.

נקווה לטוב.

אם לא המלחמה לדעתי הוא בקיץ היה עובר כבר לאחת הגדולות בטורקיה.