Jump to content

פריז 2024

פנחס שוף

Recommended Posts

50 דקות לפני, ravid said:

יש לנו עוד פרוספקטים שעדיין לא התחרו חוץ מסמברג?

סמברג אין באמת סיכוי.

ריתמיקה אמורות להביא כסף/ארד

אטמנוב לא חזרה מהפציעה אבל אם תפתיע.. לא יודע. קיים סיכוי. 

מרתוניסטים - 3 מופלאים בגברים, אחת יוצאת דופן בנשים. לא רואה את זה קורה אבל אם כן זאת המדליה הגדולה בהיסטוריה של ישראל, בפער. 

יש דיבור יעקבלב יכול להפתיע, לא רואה את זה קורה באמת.. אבל מה אני מבין באופניים..

איך עוד לא מצאו בארץ אתיופים שטובים בריצה אנחנו יכולים להיות אימפריה אולימפית ביחס לגודל המדינה

לפני1 שעה , yello said:

פוסטר של האולימפיאדה.

התיאוריה שלי היא שהם נזכרו שבוע לפני שהם צריכים לתת משהו וזה מה שהם הצליחו לאלתר.

יעקבלב שובר שיא אולימפי (מאמין אגב שהוא הישראלי הראשון ששובר שיא אולימפי) אבל תכלס זה ספורט ששוברים בו שיאים די בקלות במקצה הדירוג, אחריו שברו פעמיים את שיא העולם.

בכל אופן הוא סיים 3 את המקודמות ויאבק מול ספורטאי ממלזיה ב15:30 ראש בראש. מעניין אם המלזי בכלל יעלה לדו קרב.

לפני4 שעות , car.garsia said:

יעקבלב שובר שיא אולימפי (מאמין אגב שהוא הישראלי הראשון ששובר שיא אולימפי) אבל תכלס זה ספורט ששוברים בו שיאים די בקלות במקצה הדירוג, אחריו שברו פעמיים את שיא העולם.

בכל אופן הוא סיים 3 את המקודמות ויאבק מול ספורטאי ממלזיה ב15:30 ראש בראש. מעניין אם המלזי בכלל יעלה לדו קרב.

צטט

שמינית הגמר (20:38). מחר ייערכו רק שני שלבים בתחרות הספרינט: רבע הגמר (החל מ-19:00) ובהמשך תחרות המיקום 5-8. ביום שישי (החל מ-15:40) יתקיימו חצאי הגמר והגמר

48 דקות לפני, פנחס שוף said:

מה שכתבת לגביי רבע הגמר (כמובן רלוונטי רק אם הוא ינצח בערב) זה מחר? 

כי השמינית היום באזור 20:40 

מה הספורט הכי מיותר שנתקלתם בו? אני לא מבין מה קשור ברייקדאנס באולימפיאדה זה הכי חוג שיש 

טירוף בטיפוס גם גברים גם נשים, בנשים לפחות מי שרציתי לקחו 1-2.

עכשיו התחלנו את המסע למדליה ההגיונית האחרונה שלנו, בהצלחה לריתמקיות שלנו

8 דקות לפני, פנחס שוף said:

כל אחת מקבלת 700 אלף אני מקווה, שהם לא מחלקים את זה בטעות בין כולן

קראתי באתר כלשהו שהן כן מתחלקות לפחות היו מגדילים להן את הסכום אבל הבנתי שגם את זה לא.
בוואן כותבים שהן מקבלות 300 זה נשמע כבר יותר מתאים

3 דקות לפני, סי הצהובה said:

קראתי באתר כלשהו שהן כן מתחלקות לפחות היו מגדילים להן את הסכום אבל הבנתי שגם את זה לא.
בוואן כותבים שהן מקבלות 300 זה נשמע כבר יותר מתאים

מקווה שזה כמו ש-One אומרים למרות שלא אתפלא אם מחלקים ביניהן 700 אלף שזה לא מספיק היום לרכב יד ראשונה 

וואו. הקטע בסיום שהמתינו בלחץ ואז פרצו בחגיגות - לפנתיאון. מזל שהיינו אחרונים רק בשביל זה. כמו כן - היו צריכות תרגיל מושלם בשיא הלחץ ועשו את זה. פסיכי.

לפני3 שעות , הנדון said:

מה הספורט הכי מיותר שנתקלתם בו? אני לא מבין מה קשור ברייקדאנס באולימפיאדה זה הכי חוג שיש 

הברייקדאנס זה הזיה לחלוטין, הכניסו אותו כדי לפנות לצעירים (כן, אפשר לחשוב כמה מעניין את הצעירים ברייקדאנס). יעוף באולימפיאדה הבאה. גם סקייטבורד מיותר בעיניי לחלוטין.

אני גם לא מצליח להתחבר לכל התחרויות של הסוסים בכלל.

אגב, יש להיערך לאולימפיאדה ב2028 לחזרתו של הבייסבול, לצירוף של קריקט, לקרוס, סקווש ועוד גרסא מוזרה של פוטבול.