Jump to content

פריז 2024

פנחס שוף

Recommended Posts

20 דקות לפני, פנחס שוף said:

@sportjoin_11_bot

מצאתי דרך בוא בטלגרם 

נכנסתי לעמוד הזה כבר אתמול, אבל אני בלופים ולא מוצא שם לינקים לשידורים עצמם.

מה אני מפספס?

2 דקות לפני, maccabi forever said:

נכנסתי לעמוד הזה כבר אתמול, אבל אני בלופים ולא מוצא שם לינקים לשידורים עצמם.

מה אני מפספס?

מצאתי!!!

למעלה בצד ימין LIVE STREAM

תודה רבה:toast:

אכזבה גדולה, גורבנקו מחוץ לגמר 400 מטר מעורב. 9 שניות פחות משיא העולם שלה. עצוב מאוד, היא שחתה ליד מקינטוש ופתחה חזק אבל לאט לאט הדרדרה, קיבלה את הגלים שלה ותם הטקס.

בג'ודו, תמנע נלסון לוי מעפילה לשמינית הגמר אבל גם לה וגם לטוהר בוטבול שהפעיל אוטומטית מחכים יריבים מאוד קשים בשמינית.

46 דקות לפני, car.garsia said:

אכזבה גדולה, גורבנקו מחוץ לגמר 400 מטר מעורב. 9 שניות פחות משיא העולם שלה. עצוב מאוד, היא שחתה ליד מקינטוש ופתחה חזק אבל לאט לאט הדרדרה, קיבלה את הגלים שלה ותם הטקס.

בג'ודו, תמנע נלסון לוי מעפילה לשמינית הגמר אבל גם לה וגם לטוהר בוטבול שהפעיל אוטומטית מחכים יריבים מאוד קשים בשמינית.

התמודדו יפה, הפסידו שניהם אחרי שלושה עונשים בניקוד זהב. אכזרי בעיקר בגלל הדרך. 

היום לא יהיה ישראלים בערב.

אכזבה עצומה אצל גורבנקו, באמת האמנתי שתעשה גמר ותגיע לדירוג שיא עבור המדינה בבריכת השחייה, אולי אפילו ארד היסטורי. חבל מאוד.

39 דקות לפני, פנחס שוף said:

לא ראיתי כזאת החלטה אנטישמית מאז דרבי פואד

העונש השלישי אתמול לטוהר בוטבול היה אפילו יותר גרוע. שיפוט ברמה של יפת בגביע נגד אשדוד בעונה של סוזה.

שגיא עולה לשמינית הגמר אבל בשמינית מצפה לו יריב הרבה יותר קשוח. הוא יצטרך התעלות רצינית כדי להיות שם ברבע.

היום יום די דליל בספורטאים ובכל זאת הייתי ממליץ לראות את מיכאלה משה בשלב 1/32 של הקשתות. באזור השעה 15:00. בלי קשר, חץ וקשת זה ספורט אדיר, מצטלם אש והתחרויות הקבוצתיות היו חוויה. אומרים שהולכים לנסות לקדם את הענף הזה לקראת האולימפיאדה הבאה. הביאו מאמן מחול והציפייה היא שתהיה לנו נבחרת באולימפיאדת לוס אנג'לס.

בנוסף, בשייט המתמודדים שלנו אחלה ופוטנציאל מדליות אבל הספורט לא אפשרי לצפייה בעליל. מקסימום לעקוב אחרי הgps באתר האולימפי פה ושם.

מחר יהיה יום חזק מאוד לישראלים. גם פלצ'יק וגם ענבר לניר הפייבוריטית במוקד, בתקווה ששניהם יפציצו ויצליחו להגיע לאירוע הגמרים בג'ודו. אבל גם גורבנקו ב200 גב ועוד שחיינים ישראלים. וליהיא רז שקיבלה צ'ופר ותשתתף בגמר הקרב רב נשים אחרי שמתעמלת רומנייה פרשה.

1 hour ago, car.garsia said:

היום יום די דליל בספורטאים ובכל זאת הייתי ממליץ לראות את מיכאלה משה בשלב 1/32 של הקשתות. באזור השעה 15:00. בלי קשר, חץ וקשת זה ספורט אדיר, מצטלם אש והתחרויות הקבוצתיות היו חוויה. אומרים שהולכים לנסות לקדם את הענף הזה לקראת האולימפיאדה הבאה. הביאו מאמן מחול והציפייה היא שתהיה לנו נבחרת באולימפיאדת לוס אנג'לס.

בנוסף, בשייט המתמודדים שלנו אחלה ופוטנציאל מדליות אבל הספורט לא אפשרי לצפייה בעליל. מקסימום לעקוב אחרי הgps באתר האולימפי פה ושם.

מחר יהיה יום חזק מאוד לישראלים. גם פלצ'יק וגם ענבר לניר הפייבוריטית במוקד, בתקווה ששניהם יפציצו ויצליחו להגיע לאירוע הגמרים בג'ודו. אבל גם גורבנקו ב200 גב ועוד שחיינים ישראלים. וליהיא רז שקיבלה צ'ופר ותשתתף בגמר הקרב רב נשים אחרי שמתעמלת רומנייה פרשה.

לא תשתתף, הועד האולימפי זה ליצנים לחלוטין.

3 דקות לפני, פנחס שוף said:

מחר מדליה ראשונה לפחות?

מקווה מאוד

בכל מקרה חמישי-שבת מאמין שנראה כמה מדליות.. יהיה סופש מעניין.

45 דקות לפני, car.garsia said:

הולכים לסופ"ש הכי מכריע מבחינת המשלחת הישראלית באולימפיאדה.

כמו שכל מי שמבין משהו אמר, היה לנו סיכוי אפסי למדליה עד היום. חמישי שישי שבת, זה הסיכויים למדליות. היום לניר, הלוואי הלוואי תביא. יהיה לא קל.

אם לא, מחר מדליה ראשונה, אני מהמר אפילו על 2

19 דקות לפני, פנחס שוף said:

טדי רינר עוד מתחרה? איזה איש מעיק

#לך

מה? על מה אתה מדבר? אגדה. גדול הגודוקאים הלא יפנים בכל הזמנים. איש מדהים ונעים, ספורטאי כביר. אין מילים לתאר אותו ואיך דרך לא להיות בעדו. אחלה טדי. מקווה שיביא את זה.

4 דקות לפני, Sawyer said:

מה? על מה אתה מדבר? אגדה. גדול הגודוקאים הלא יפנים בכל הזמנים. איש מדהים ונעים, ספורטאי כביר. אין מילים לתאר אותו ואיך דרך לא להיות בעדו. אחלה טדי. מקווה שיביא את זה.

הבחור הדיח את משה פונטי, אורן סמדג'ה, אריק זאבי ואורי ששון

אפשר לגוון קצת

31 דקות לפני, פנחס שוף said:

הבחור הדיח את משה פונטי, אורן סמדג'ה, אריק זאבי ואורי ששון

אפשר לגוון קצת

יודע שאתה ציני, אבל כמובן שאריק לא פגש אותו בחיים בקרב (לא שאני יודע.. אולי בתחילת שנות ה2000 במשקל פתוח אבל ספק) אורי ששון גם ככה מיקסם מעל ומעבר, אז הפסיד לו כמה פעמים מי ישמע

מחר יום תחרויות אחרון של אחת מהאגדות הכי גדולות שראה הענף, ספורטאי על בכל קנה מידה. תהנה ממה שנשאר במקום לשלשל מהפה..

43 דקות לפני, Sawyer said:

כמו שכל מי שמבין משהו אמר, היה לנו סיכוי אפסי למדליה עד היום. חמישי שישי שבת, זה הסיכויים למדליות. היום לניר, הלוואי הלוואי תביא. יהיה לא קל.

אם לא, מחר מדליה ראשונה, אני מהמר אפילו על 2

לגמרי, וראיתי את הלוז הבנתי שהולך להיות פה היסטריה מטורפת של חסרי מושג בכל יום שלא נשיג בו מדליה. זה נובע מזה שמבחינת אנשים כל ישראלי (בטח בג'ודו) הוא פוטנציאל מדליה. אתמול בערוץ 12 השליחים המיוחדים שלהם לפריז דיווחו שמאיה גושן אכזבה בענק. חוסר הבנה משוגע.

לגביי המדליות, אני הימרתי על 4 מדליות לישראל ודווקא על לניר הימרתי כזאת שתבוא עם הציפיות ותיפול. הג'ודו שלה ישיר מאוד וזה מסוכן מאוד בעיניי כפייבוריטית. מקווה שאתבדה והיא תלך עד הסוף. זה או אסון או ששון אצלה לדעתי.

יש לי תחושת בטן טובה לגביי פיטר פלצ'יק מגרד מדליה בבית הניחומים אחרי הפסד ברבע הגמר אבל באמת שאני גרוע בהימורים. הלוואי ויהיה יום היסטורי ושניהם יעלו על הפודיום.

לפני1 שעה , החתול הצהוב said:

מישהו אמר לי שרינר עושה לחיצת חזה של איזו 200 ק"ג.

הגיוני?

יש אנשים שעושים משקלים כאלה

ענבר בקרב סופר קריטי עכשיו נגד ההולנדית, אם מנצחת הדרך למדליה סלולה. אם לא.. יהיה קשה עד בלתי אפשרי. 

פיטר יפסיד תכף לקוצייב שהוא רמה אחרת.. מקווה שיתעלה הניחומים בדרך לארד.