Sawyer פורסם ב 17 ביולי Author שתף פורסם ב 17 ביולי 6 דקות לפני, אקיטה said: אני חושב שזה היה תגובה שהוא כאילו הסכים עם התגובה של המכבייה מעליו בנוגע למעמד והזהות של המועדון סעמק, איזה באסה. גם זה לא התיישב עם שאר ההודעות שלו אז לא הבנתי מה נסגר תכלס פשוט בגלל בית הדרקון חזרתי לראות קצת משחקי הכס ורציתי להשתמש במשפט של סרסיי. אמחק אם אכן לא הבנתי את הבחור הרנדומלי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 17 ביולי שתף פורסם ב 17 ביולי 23 דקות לפני, Sawyer said: סעמק, איזה באסה. גם זה לא התיישב עם שאר ההודעות שלו אז לא הבנתי מה נסגר תכלס פשוט בגלל בית הדרקון חזרתי לראות קצת משחקי הכס ורציתי להשתמש במשפט של סרסיי. אמחק אם אכן לא הבנתי את הבחור הרנדומלי. מתי אתה חוזר כבר למלפפונים? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prison Mike פורסם ב 17 ביולי שתף פורסם ב 17 ביולי גל יא חתיכת טמבל אם אתה תדע מי אני אתה תמצוץ לי את הזין וכן זה היה בתגובה למכבייה להסכמה יא חתיכת דפקט 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawyer פורסם ב 17 ביולי Author שתף פורסם ב 17 ביולי לפני1 שעה , snufkin said: מתי אתה חוזר כבר למלפפונים? אין לי מה לתת יבש מידע ועייף מהטרלות 1 hour ago, Prison Mike said: גל יא חתיכת טמבל אם אתה תדע מי אני אתה תמצוץ לי את הזין וכן זה היה בתגובה למכבייה להסכמה יא חתיכת דפקט אין אהוב עליי בעולם מלקרוא לי גל למען הדגשה גם קראתי ובתכלס אני יותר קרוב אלייך בחשיבה לגבי מכבי ולאומיות מאשר ליואב (אבל הוא המכבייה ולא יואב? לך תבין) אבל ברגע שפרשתי לא נכון את ההודעה כ"אני/אנחנו נקלל את סייד אבו פרחי בבלומפילד" אז אין לי ברירה אלא לעשות מה שהבטחתי, גם אם אני מחבב אותך ואתה חתיך ויש לך בולבול ככ יפה שאני אחליף צד. שמח לראות שלא זה המקרה וכל חברי הפורום תמימי דעים שהוא לא יקבל שריקת בוז או קללה בבלומפילד. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prison Mike פורסם ב 17 ביולי שתף פורסם ב 17 ביולי בקיצר יצאת אהבל הטרלות לא יהפכו אותך למלך דרקונים כן 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 19 ביולי שתף פורסם ב 19 ביולי אחלה שחקן, אם תלוי בי לא משאיל אותו Link to comment Share on other sites More sharing options...
סטלן בטלן השמן פורסם ב 19 ביולי שתף פורסם ב 19 ביולי On 17.7.2024 at 18:37, Prison Mike said: גל יא חתיכת טמבל אם אתה תדע מי אני אתה תמצוץ לי את הזין וכן זה היה בתגובה למכבייה להסכמה יא חתיכת דפקט הוא ימצוץ גם בלי לדעת מי אתה ועל כך יעיד הגלורי הול האגדי מלפני השיפוץ בבלומפילד 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
הצבר פורסם ב 19 ביולי שתף פורסם ב 19 ביולי 14 דקות לפני, צ'אקי said: אחלה שחקן, אם תלוי בי לא משאיל אותו הפוך, בגלל שהוא אחלה חייבים להשאיל אותו במכבי של השנה אין לו מקום אפילו על הספסל זהבי, תורג'מן ומדמון לפניו ב 9 ולא ישאירו לו אפילו פירור בעמדות תחליפיות כמו כנפיים למשל. ילד בגילו חייב לשחק כמה שיותר בייחוד שהוא הפסיד את רוב השנה שעברה בגלל פציעה 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 19 ביולי שתף פורסם ב 19 ביולי 19 דקות לפני, הצבר said: הפוך, בגלל שהוא אחלה חייבים להשאיל אותו במכבי של השנה אין לו מקום אפילו על הספסל זהבי, תורג'מן ומדמון לפניו ב 9 ולא ישאירו לו אפילו פירור בעמדות תחליפיות כמו כנפיים למשל. ילד בגילו חייב לשחק כמה שיותר בייחוד שהוא הפסיד את רוב השנה שעברה בגלל פציעה ואם תורג'מן ימכר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfeee פורסם ב 20 ביולי שתף פורסם ב 20 ביולי בוז לאבו פרחי = ״לא רוצים אותו איתנו זאת לא המדינה שלו״. מקצועית בכמה דקות ששיחק היה נראה כמו אחלה של חלוץ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omer פורסם ב 20 ביולי שתף פורסם ב 20 ביולי לפני22 שעות , דקסטר said: ואם תורג'מן ימכר? אז יש לך את ערן ואת מדמון, אני עדיין לא יודע כמה דקות אבו פרחי יראה. אולי באמת גם במצב הזה עדיף להשאיל אותו לקבוצת ליגת על שבה יקבל דקות משמעותיות, בהתחשב בהתחשב בגיל שלו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 20 ביולי שתף פורסם ב 20 ביולי הכל שאלה של מה מדמון ישחק. מדמון יכול לשחק גם בכנף. הוא שיחק בכנף בחדרה בעונה שעברה וגם בנבחרת האולימפית הוא משחק שם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 20 ביולי שתף פורסם ב 20 ביולי 1 hour ago, car.garsia said: הכל שאלה של מה מדמון ישחק. מדמון יכול לשחק גם בכנף. הוא שיחק בכנף בחדרה בעונה שעברה וגם בנבחרת האולימפית הוא משחק שם. לא ראיתי אותו משחק בכנף בשום שלב. גם כשדוניו הגיע, אחרי ניסיון של מחזור אחד, שמו את דוניו בכנף ואת מדמון באמצע. בהנחה וממשיכים לשחק כמו ששיחקנו שנה שעברה ובאלוף האלופים נגד מכבי פ"ת, מדמון יכול להתפוצץ בעמדה של פרץ. אם הדרישה מהשחקן בתפקיד הזה, זה לתפקיד כמעט מכו חלוץ שני או מספר 10', אז מדמון הרבה יותר מתאים מאשר דור פרץ שיש לו יתרונות, אבל אחוז ניצול מצבים של 1 מ-7 אולי. ופרץ יירד מדרגה אחת למטה. למדמון יש כושר טוב ויופי של תנועה וכמובן ניצול מצבים טוב משל פרץ. לתת לו לשחק את החופשי שם ליד הרחבה, באזור של החלוץ, זה יהיה מעולה לכולם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד בן 30 פורסם ב 22 ביולי שתף פורסם ב 22 ביולי On 20.7.2024 at 03:40, Brandon Roy said: לא ראיתי אותו משחק בכנף בשום שלב. גם כשדוניו הגיע, אחרי ניסיון של מחזור אחד, שמו את דוניו בכנף ואת מדמון באמצע. בהנחה וממשיכים לשחק כמו ששיחקנו שנה שעברה ובאלוף האלופים נגד מכבי פ"ת, מדמון יכול להתפוצץ בעמדה של פרץ. אם הדרישה מהשחקן בתפקיד הזה, זה לתפקיד כמעט מכו חלוץ שני או מספר 10', אז מדמון הרבה יותר מתאים מאשר דור פרץ שיש לו יתרונות, אבל אחוז ניצול מצבים של 1 מ-7 אולי. ופרץ יירד מדרגה אחת למטה. למדמון יש כושר טוב ויופי של תנועה וכמובן ניצול מצבים טוב משל פרץ. לתת לו לשחק את החופשי שם ליד הרחבה, באזור של החלוץ, זה יהיה מעולה לכולם. צריך לקרות משהו מיוחד כדי שארצה להחליף מישהו מבין יוריס, גבי ופרץ. מדמון יצטרך להרוויח דקות מערן לדעתי בתור התחלה. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts