Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, אני חלש אתם חזק said:

6DA03B72-3BA7-4030-A0E0-FE5016B6CAD3.png

רואים שהוא מכביסט אורגינל

פורסם ב

איזה ילד טוב הוא, גם הפוסטים מהנבחרת באמת ילד טוב.

שוב, אני לא שמעתי שריקות אז אני מאמין שמדובר בקומץ (אפילו קומץ זו מילה גדולה על כמות האנשים לדעתי) 

לא צריך לנפח את זה מעבר לדעתי כי זה רק יתן עוד דלק לקומץ ששרק כי ידוע שהם אוהבים לעשות דווקא.

פורסם ב

הודעה חשובה סוייר.

הלוואי ויעלמו כל סממני הלאומניות/גזענות מהקהל שלנו. אנחנו מועדון עיניני, מכוון הצלחה, נטול פוליטיקה עד כמה שאפשר. אפשר להיות ציוני ועדיין לחבק כל אדם, מכל לאום, דת, גזע. 

נ.ב

אפשר להיות גם אנטי ציונים ואוהדי מכבי. יהודים וערבים. יש לא מעט כאלה. 

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

הודעה חשובה סוייר.

הלוואי ויעלמו כל סממני הלאומניות/גזענות מהקהל שלנו. אנחנו מועדון עיניני, מכוון הצלחה, נטול פוליטיקה עד כמה שאפשר. אפשר להיות ציוני ועדיין לחבק כל אדם, מכל לאום, דת, גזע. 

נ.ב

אפשר גם להוריד את המגן דוד מהסמל. לא ממש רוצים.

יהדות השרירים וזה.

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

הודעה חשובה סוייר.

נ.ב

אי אפשר להיות אנטי ציונים ואוהדי מכבי,

בלי קשר לקריאות בוז לפרחי שאני מתנגד אליהם גם

סממני לאומניות תמיד יהיו חלק ממכבי,

לאומניות זו לא גזענות

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

אפשר גם להוריד את המגן דוד מהסמל. לא ממש רוצים.

יהדות השרירים וזה.

חלילה, יש מקום לכולם. שום דבר לא סותר. 

כשזועבי חתם במכבי ב92, לא היה שום עניין. התבאסנו כשחלוץ מוכשר שבנינו עליו, שבר את הרגל במחזור השני מול מכבי יבנה. לא היה אישיו, לא אמור להיות אישיו. יהדות השרירים לא שונאת ערבים ביסוד שלה. 

פורסם ב
15 דקות לפני, BMTA said:

אי אפשר להיות אנטי ציונים ואוהדי מכבי,

בלי קשר לקריאות בוז לפרחי שאני מתנגד אליהם גם

סממני לאומניות תמיד יהיו חלק ממכבי,

לאומניות זו לא גזענות

יש לך אוהדים מהמגזר הערבי. יש לך גם מצביעי חדש או ורסיות אחרות של זה. יש אוהדי מכבי אולטרה שמאלנים. ילדים בני 7 שבוחרים לאהוד מכבי לא מודעים לכל העניין הזה בגיל כל כך צעיר. 

אני נגד גזענות ולא רואה הבדלים בין אדם לאדם. ואני בא לראות את מכבי(45 שנה בערך) כי התאהבתי בה ולזה נחשפתי מגיל מאד צעיר. זה לא אומר כלום על העדפתי הפוליטית. 

פורסם ב

אחלה סייד. נתן גב גדול למדינה אחרי ה7/10 ועכשיו ייקבל מאיתנו גב. יד לוחצת יד. אנחנו איתו.

פורסם ב
לפני6 שעות , המכבייה said:

הודעה חשובה סוייר.

נ.ב

מסכים עם כל מילה.

פורסם ב

גם בן אדם אחד שישרוק לו בוז או יקלל אותו בגלל המוצא שלו זה יותר מדי, מקווה שמכבי באמת תגלה אפס סובלנות.

פורסם ב

אחד הנושאים החשובים בפורום. כל מילה סוייר. 

חייבים להילחם בזה. חייבים. זה ילד שלנו. זה אח שלנו. זה יותר מכביסט ויותר ישראלי מרוב הטיפשים ששרקו לו בוז.

פורסם ב

בבקשה

זה מתחיל בחאלאס להיות גזעניים וממשיך ביואב מבקש לבטל סממנים לאומיים.

זה בדיוק הסיבה שה10 אחוז שעשו בוז ימשיכו להתקיים

מי שלא מבין את זה גם לא יבין למה אנחנו תקועים פוליטית

פורסם ב
לפני1 שעה , Prison Mike said:

בבקשה

אתה יודע מה ההבדל בין לאומיות ללאומנות?

פורסם ב
30 דקות לפני, Arthur Read said:

מהי לאומיות?

לאומיות היא רעיון מדיני, השקפת עולם הטוענת שלכל לאום (עם) יש זהותמ שותפת, ויש לו זכות למדינה משלו שבמסגרתה הוא מקיים, משמר ומקדם את אותה זהות. הלאומיות מתבססת על ההכרה של בני אותה קבוצה שיש להם דברים משותפים שמהווים עבורם מקור הזדהות, שהופכים אותם לקבוצה אחת, על רצונם לחיות ביחד ועל השאיפה למדינה ריבונית של בני הלאום. יש קבוצות לאומיות שהזהות המשותפת שלהן מבוססת על שותפות אתנית- תרבותית ויש קבוצות לאומיות שהזהות המשותפת שלהן מבוססת על שותפות מדינתית כאזרחי אותה מדינה

מהי לאומנות?

לאומנות היא לאומיות קיצונית המקדמת את האינטרס של מדינה או עם אחד מעל לכל האחרים, או פשוט "התמסרות קיצונית לאומה של עצמך". בצורותיה הקיצוניות או המפותחות ביותר, הלאומנוצ דומה לפשיזם, המאופיין בזלזול בזרים של מדינות אחרות, תמיכה בהסדרים פוליטיים סמכותיים המושתתים על טוטליטריות, ודגש על 'האחדות האורגנית' ומנהיגות כריזמטית,

פורסם ב

איך הגענו גם בנושא הזה לדיון פילוסופי? אם אפשר לא לשרוק בוז ולקלל שחקנים עם החולצה של מכבי על רקע מוצאם ועל רקע שום דבר בעצם, זה ישמח את כולם.

גזענות לא הופכת את מכבי לקבוצה יותר לאומית/ציונית ממה שהיא (ומכבי זה סמל לציונות בעיניי, גם אם יש בקהל מצביעי חד"ש (בודדים מאוד מאוד אבל לא אכנס לזה)).

פורסם ב
1 hour ago, Arthur Read said:

לאומניות היא לאומיות קיצונית, וקיצוניות היא נקודת מבט. בפועל יישום של לאומיות ברמה פרקטית מוביל ללאומניות.

הסמל שלנו מגן דויד, איך ערבי אמור להתחבר לזה? הצבע הצהוב שלנו הגאווה שלנו בהמנון ה״מפלה״ כל אלו נתונים לשיפוט על פי נקודת מבט. לאומיות לאומניות סמנטיקה שגורמת לאנשים להרגיש טוב עם עצמם.

אי אפשר לנתק את מכבי מפוליטיקה, אבל כן אפשר לנתק אותה מגזענות.

הבוז לאבו פרחי הוא פסול

תנו לצהל לנצח לזיין תערבים הוא לא פסול 

מי שרוצה להסתכל על זה ליטרלית זה בעיה שלו אבל הקונטקסט פה הוא ברור. אתם אומרים לזיין את המחבלים אבל מי הוא מחבל? מבחינתי כל מי שחגג בשביעי לאוקטובר הוא מחבל, תתפלאו כמה אחים ליציע שלכם יגידו לכם שלא

אז זה נתון לפרשנות אז זה נתון לבעייתיות, אז אל פאקינג תגזימו

בוז לאבו פרחי - לא סבבה

תנו לצהל לנצח לזיין תערבים - סבבה

פורסם ב
לפני17 שעות , אני חלש אתם חזק said:

6DA03B72-3BA7-4030-A0E0-FE5016B6CAD3.png

מי שמקלל אדם כזה על רקע דת/גזע

נפולת גנטית, המיותר באדם

פורסם ב

שורה תחתונה, אתם יכולים לכתוב פה מה שבא לכם. הנושא הזה סגור.

כל מי שיעז לשרוק בוז/לקלל את סייד אבו פרחי ביציע בלומפילד לא יהיה שם יותר. אם זה מול העיניים שלי/חבריי אז לאחר עימות ואם לא אז לאחר שהמצלמות שיוצבו יתפסו אותו.

נגמר הסיפור גזענים עלובים. הקו נמתח וסליחה לא תיהיה כאן.

פורסם ב
38 דקות לפני, Sawyer said:

שורה תחתונה, אתם יכולים לכתוב פה מה שבא לכם. הנושא הזה סגור.

כל מי שיעז לשרוק בוז/לקלל את סייד אבו פרחי ביציע בלומפילד לא יהיה שם יותר. אם זה מול העיניים שלי/חבריי אז לאחר עימות ואם לא אז לאחר שהמצלמות שיוצבו יתפסו אותו.

נגמר הסיפור גזענים עלובים. הקו נמתח וסליחה לא תיהיה כאן.

הלוואי ותצליח במטרה להרחיק אותם, כולנו איתך.

פורסם ב

אחלה ילד.
שולח אותו להשאלה בקבוצה בליגת העל העונה שתיתן לו דקות ומחזיר אותו עונה הבאה.
יש בו משהו מיוחד.

פורסם ב
לפני6 שעות , Prison Mike said:

בבקשה

כוונתי היתה יותר לעניין הגזענות. לפעמים זה מבלבל ומדביק אחד את השני. אין בושה בלהתגאות במה שאתה, ההפך. אני רק אומר שזה לא צריך לבוא יד ביד עם דברים אחרים. אתן דוגמא, נכון תמיד אוהדי הפועל אומרים- הפועל אימפריה? מי שהוא באמת כזה, לא מנופף בזה כל הזמן כדי לשכנע את עצמו. אנחנו בטוחים במעמד ובזהות שלנו. וכשיש לנו שחקן ערבי, זה לא מוריד ולא גורע. 

פורסם ב
לפני4 שעות , Prison Mike said:

Any man who must say “I am the king” is no true king

Tywin Lannister

למה אתה רומז כאן?

אתה חושב שאתה יכול לקלל את אבו פרחי ביציעי שער 11? אתה חושב שאתה יכול לשרוק לו בוז?

אתה יכול להעלות את עצמך לרשת מקלל את אבו פרחי ביציעי מכבי ולהשאר מנוי? אה... לא? אתה לא יכול?

ככה חשבתי.. 

תקשיב מה נעשה, אתה תמשיך לזיין את השכל בפורום, בצללים, מתחבא כמו אפס. אנחנו נמשיך להעיף את הגזענים ממכבי.

"Power is power" - הבת של הדמות הבדיונית שציטטת.

פורסם ב
25 דקות לפני, Sawyer said:

למה אתה רומז כאן?

אתה חושב שאתה יכול לקלל את אבו פרחי ביציעי שער 11? אתה חושב שאתה יכול לשרוק לו בוז?

אתה יכול להעלות את עצמך לרשת מקלל את אבו פרחי ביציעי מכבי ולהשאר מנוי? אה... לא? אתה לא יכול?

ככה חשבתי.. 

תקשיב מה נעשה, אתה תמשיך לזיין את השכל בפורום, בצללים, מתחבא כמו אפס. אנחנו נמשיך להעיף את הגזענים ממכבי.

"Power is power" - הבת של הדמות הבדיונית שציטטת.

אני חושב שזה היה תגובה שהוא כאילו הסכים עם התגובה של המכבייה מעליו בנוגע למעמד והזהות של המועדון