Jump to content

סייד אבו פרחי

Sawyer

Recommended Posts

4 דקות לפני, Sawyer said:

אתמול פתחתי עונה 20 שלי בשער 11 - בכל 20 העונות האלו אני לא זוכר יחס כ"כ חיובי לשחקן ערבי במכבי. ועדיין זה נושא זעם.

לצד העובדה שיחס התומכים-מקללים בשער 11 אתמול לאבו פרחי היה באמת 90% תומכים ו10% גזענים מפגרים עם תא אייקיו בודד אני עדיין זועם על אותם 10% שהעזו לשרוק לו בוז וניסו להפוך את זה למשהו.

אבו פרחי, ילד זהב, מייצג את נבחרת ישראל מגיל צעיר היה הערבי הראשון בכדורגל להתבטא בנושא החטופים, לגנות את חמאס ולהראות לנו אחרי ה7.10 שהוא איתנו. שהוא חלק מהמדינה הזאת, שהוא מעריך את מה שהיא נתנה לו ושהוא תומך בה כמדינת ישראל. דבר שהוא לצערי לא מובן מאליו ולא הדעה של כל הערבים כאן.

חשבתי לתומי שגם הגזענים המפגרים יבינו אחרי ה7.10 את הסיטואציה במדינה, יראו את הערבים המוסלמים שנרצחו ע"י מחבלי הנוחבה, יראו שהתגובות של ערביי ישראל מתפלגות לשני צדדים - בוגדים שצריך להוקיע (או להרוג, גם תופס) ואחים שלנו למצב (ראו את יוסף חדאד או נאס דיילי כדוגמאות שאתם מכירים או אלף דוגמאות אחרות) - אבל מסתבר שהקומץ של הקומץ אצלנו טיפשים וגזענים בצורה שאי אפשר להתגבר עליה.

תמיד הייתי אדם מכיל באופן יחסי את הטמטום בשער 11 וגם בתקופות שהייתי מאוד פעיל במאבק נגד הגזענות הבנתי שיהיו פלגים בקהל שלא יתמכו ולא יעודדו - אבל שריקות הבוז נגמרות כאן. לא ייתכן ולא ניתן לקבל את זה יותר, לא נגד אבו פרחי, לא בסיטואציה שנוצרה.

שני דברים חייבים לקרות מעכשיו

1. אנחנו כקהל חייבים להוקיע בכל דרך את האוהדים האלו, בדיוק כמו שראיתי בשער 11 אנשים מחפשים עם העיניים את שורקי הבוז ומתעמתים איתם צריך להמשיך בזה. ובצורה יותר חריפה ויותר ברורה)

2. ארגון מכבי ת"א, אגיד לכם את זה באופן אישי בכל צורה שאפשר אבל כותב את זה גם כאן בפומבי - להרחיק באופן מיידי ולאלתר כל אוהד ששורק בוז לאבו פרחי. פשוט לבטל את המנוי ללא אפשרות לעשות מנוי בחיים, ללא סליחות, ללא הזדמנות שניה, לא לתקופה מוגבלת. הרחקה לכל החיים ממכבי ת"א. וזהו. יש לכם גב מלא של הקהל. תתחילו היום.

מחזק את המסר באופן נחרץ, חייבים להעיף את המטומטמים האלה מהיציעים שלנו

נמחא לו כפיים אבל אחרי 5 דקות נשיר "תנו לצהל לנצח לזיין את הערבים".

אותם 10 אחוז שדיברתם עליהם מקבלים רוח גבית מהשורות האלו.

חייב להוקיע אותם אבל אי אפשר לעשות את זה בלי להתסכל על דברים אחרים שלא רק אותם 10 אחוז שרים 

1.קודם כל התפקיד של מכבי ת"א לתפוס במצלמות את אותם אוהדים ולהרחיק

2.אין לי כבר ציפיות, אנחנו קהל בעייתי,  מעדיף אבו פארחים ויוסף חדאדים על הרבה מהישראלים.

7 דקות לפני, just saying said:

חייב להוקיע אותם אבל אי אפשר לעשות את זה בלי להתסכל על דברים אחרים שלא רק אותם 10 אחוז שרים 

תמצית הבעיה שלנו.

כל צד רוצה להכריע.

אין שום סיבה לעשות בוז לפרחי

אבל גם אין שום סיבה להפסיק לשיר תנו לצהל לנצח לזיין תערבים

20 דקות לפני, just saying said:

אתה מערבב פה שני נושאים, גזענות במכבי ת"א וגזענות כלפי שחקן מכבי ת"א. מבחינתי אלו לא דברים שווים ולא דברים זהים.

אנחנו חיים במדינת ישראל, אנחנו לא שולטים ב100% על הרגשות של הקהל ובטח אחרי מה שעברנו בשנה האחרונה זה הרבה יותר קשה.

קודם כל ולפני הכל אנחנו צריכים להעיף מתוכנו באופן מיידי את כל מי ששורק בוז לילד שלנו מהנוער, שהיה הראשון להתבטא נגד חמאס ובעד חטופים, משחק נבחרת ומקבל פסקה מאופיר חיים על כמה הוא מרגש ואוהב את המדינה וכאב את ה7.10 והוא חלק מאיתנו. זה לפני הכל. זאת רמה אחרת וזה דבר שחייב להתבצע כאן ועכשיו.

12 דקות לפני, Prison Mike said:

תמצית הבעיה שלנו.

כל צד רוצה להכריע.

אין שום סיבה לעשות בוז לפרחי

אבל גם אין שום סיבה להפסיק לשיר תנו לצהל לנצח לזיין תערבים

יש את כל הסיבות להפסיק לשיר "תנו לצה"ל לנצח - לזיין תערבים" את כל הסיבות.

כמו שכתבתי בהודעה הפותחת, את יוסף חדאד אתה רוצה לזיין? רוצה להרוג אותו? ואת כל אלף הדוגמאות האחרות של ערבים שנלחמו ב7.10 עבורנו ואחרי, שהתגייסו ועמדו בשבילנו, של בעלות מסעדות שמבשלות חינם לחיילים מה7.10? אני לא מבין. אתם עיוורים למה שקורה כאן?

גם אם אני יכול להבין כאילו את שירים ישנים לא רוצים לגעת בהם וכ"ו פה? אין פה איזה קשר למכבי או משהו נוסטלגי בשיר והפתרון כל כך קל. כל כך קל. "תנו לצה"ל לנצח - לזיין תמחבלים" ואז במקום שאעמוד בבאסה בצד אוכל להצטרף בטירוף עם רעל בעיניים ולצרוח בשער 11 תנו לצה"ל לנצח. כל הסיבות + הפתרון הקל בהיסטוריה.

אבל שוב, כל זה משני בעיניי כרגע.

קודם אבו פרחי, אח"כ נחזור למלחמה בגזענות.

49 דקות לפני, Sawyer said:

אתמול פתחתי עונה 20 שלי בשער 11 - בכל 20 העונות האלו אני לא זוכר יחס כ"כ חיובי לשחקן ערבי במכבי. ועדיין זה נושא זעם.

לצד העובדה שיחס התומכים-מקללים בשער 11 אתמול לאבו פרחי היה באמת 90% תומכים ו10% גזענים מפגרים עם תא אייקיו בודד אני עדיין זועם על אותם 10% שהעזו לשרוק לו בוז וניסו להפוך את זה למשהו.

קודם כל עונה 20 רצוף ב-11, כבוד. עדיין לא מבין איך לא קיבלת טקס במחצית עם גביע או לפחות שלט ביציע.

חייב להגיד שאני מבין את הרעיון מאחורי פתיחת הנושא אבל עצם מהותו מנכיחה את "הבעיה" שלא באמת קיימת, לפחות בעניין סייד, לא גזענות באופן כללי. אני לא חושב שזה אפילו 90-10, באמת שמדובר בבודדים.

ילד אידיוט גג בן 15 עמד לא רחוק ממני וצעק לחבר שלו "שורקים לאבו פרחי כשהוא עולה" מישהו שאל אותו למה? הוא ענה "כי הוא ערבי". באמת מדובר על ילדים ממש טיפשים בלי מושג. 

אני בטוח שאם סייד ישאר לפחות בפתיחת העונה חלק ממכבי (ואולי גם בהמשך - אני מאמין שתורג'מן ימכר ומלדה יושאל) גם הקולות הממש בודדים האלו יעלמו.

7 דקות לפני, דקסטר said:

קודם כל עונה 20 רצוף ב-11, כבוד. עדיין לא מבין איך לא קיבלת טקס במחצית עם גביע או לפחות שלט ביציע.

חייב להגיד שאני מבין את הרעיון מאחורי פתיחת הנושא אבל עצם מהותו מנכיחה את "הבעיה" שלא באמת קיימת, לפחות בעניין סייד, לא גזענות באופן כללי. אני לא חושב שזה אפילו 90-10, באמת שמדובר בבודדים.

ילד אידיוט גג בן 15 עמד לא רחוק ממני וצעק לחבר שלו "שורקים לאבו פרחי כשהוא עולה" מישהו שאל אותו למה? הוא ענה "כי הוא ערבי". באמת מדובר על ילדים ממש טיפשים בלי מושג. 

אני בטוח שאם סייד ישאר לפחות בפתיחת העונה חלק ממכבי (ואולי גם בהמשך - אני מאמין שתורג'מן ימכר ומלדה יושאל) גם הקולות הממש בודדים האלו יעלמו.

יכול להיות. 95-5 או 98-2. עדיין הקריאה שלי היא פה בעיקר למכבי, יש לכם את כל האמצעים הטכנולוגים לקחת את הבאמת בודדים האלו ולהרחיק אותם לכל החיים ממכבי. לא תיהיה הזדמנות טובה מזאת. זאת צריכה להיות דרישה שלנו הקהל.

מסכים שסיכוי גבוה שהוא לא ישחק בכלל במכבי העונה ושאם כן זה יכול להפתר מעצמו, אבל זה לא מוריד את הזעם שלי מהבודדים האלו - חייבים להעניש אותם ובאופן מיידי.

גם לי לא ברור איך לא עשו לפחות שלט הסבר "20 שנה של אהבה חסרת פשרות" או משהו כזה. אולי מחכים למחזור הראשון בליגה ;)

13 דקות לפני, החתול הצהוב said:

לזיין ת'מחבלים, אפשר גם לזיין ת'חמאס לחילופין

אני בעד להחליף לזה כבר ממזמן

תנו לצהל לנצח לזיין תמחבלים

אולי אם היינו מפסיקים את השיר המטופש על טועמה שהיה צריך מזמן לקבל פה גביע, אז זה לא היה קורה גם עם אבו פרחי וכן, כמו שאמרו עם השיר לזיין את הערבים שהם חלק מהם

גם אם יפסיקו לשיר את כל השירים עם הניחוח הגזעני זה לא יגרום למפגרים להיות מפגרים. רואים את זה גם בחיפה עם סבע. יש את החרא הזה בכל מקום כולל בשער חמש המרגש. 

עם זאת אסור לקבל את זה. זה ממש הרתיח אותי אתמול, דווקא בגלל שסייד לא פחד להתבטא בצורה נחרצת בזמן שיש כל כך הרבה אפסים מהמגזר ששותקים או יותר גרוע.

הוא באמת ילד מיוחד וזה לא מגיע לו. הוא הצעיר היחיד ששיחק אתמול והגיע לו את כל הכבוד. 

מאמין שהוא יודע שכל הקהל תומך בו ובכל זאת הייתי רוצה שכל הקהל השפוי (99% מהקהל) ידע לתמוך בו ביציע וברשתות ויזכיר לו שהרוב המוחלט לגמרי בעדו.

לדעתי מדובר על לא יותר מ30 אנשים במקסימום ששורקים בוז מתוך קהל של 15,000+

לא צריך לתת לזה במה,לא לדבר על זה בפורום לא בטויטר ולא בשום מקום כי הבוז שלהם שווה ככוסות רוח למת ועצם הדיון על הנושא הזה

מעצים את זה כאילו ש2000 איש אתמול שרקו לו בוז 

37 דקות לפני, BMTA said:

לא צריך לתת לזה במה,לא לדבר על זה בפורום לא בטויטר ולא בשום מקום כי הבוז שלהם שווה ככוסות רוח למת ועצם הדיון על הנושא הזה

ישבת ב11 אתמול? זה יותר מ30 אנשים לצערי

3 דקות לפני, ג'ורדי said:

ישבת ב11 אתמול? זה יותר מ30 אנשים לצערי

סביר להניח שזה יותר מ 30 אבל הרוב הם נגררים, תעיף את ה30 הבעייתיים השאר יחשבו פעמיים

1 hour ago, מכביסט לעד said:

הוא באמת ילד מיוחד וזה לא מגיע לו. הוא הצעיר היחיד ששיחק אתמול והגיע לו את כל הכבוד. 

רוב הקהל מחא לו כפיים כשנכנס, נראה לי שזה אומר הרבה

פוסט חשוב מאוד. שאפו סוייר, כיף לקרוא דבר כזה. פחות כיף לקרוא כמה הקהל שלנו באמת מיני לה פמיליה כאן לעיתים.

לפני3 שעות , duduha said:

אולי אם היינו מפסיקים את השיר המטופש על טועמה שהיה צריך מזמן לקבל פה גביע, אז זה לא היה קורה גם עם אבו פרחי וכן, כמו שאמרו עם השיר לזיין את הערבים שהם חלק מהם

בילדות אהבתי את השיר על טועמה

בשנים האחרונות זה פוגע בנו עם עונשים מבית הדין אז הפסקתי

אחרי 7.10 אין סיכוי בעולם שאני שר לי שיר כזה

הוא לא הפסיק לבקר פצועים ולעשות כל מיני דברים ויצא נגד זה.

אין שום סיבה בעולם לקלל אותו

ולפני שיקפצו עלי פה

ב 7.10 איבדתי את בן דודה שלי ובדצמבר את בן דודה של אשתי תאמינו לי שאני שונא מחבלים יותר מ 99% ממכם

אבל טועמה יצא גבר רצח

לגבי הנושא עצמו 

בחיים לא אקלל שחקן מכבי ביציע

אני כן אצא עליו בפורום 

אבל ביציע בחיים לא

יש לנו קומץ שעושה נזק בכל מיני תחומים.

מקווה שהמועדון יידע להתעמת עם אותם אנשים ולא יפחד.

לפני2 שעות , BMTA said:

אני לא יודע אם זה היה 30 או 50 או 100. אבל זה באמת היה מעטי מעט מתוך שער 11, ממש היה אפשר לספור אותם וראו איך אנשים חיפשו אותם בעיניים ורבו איתם - וזה שיפור מדהים 

ואני מסכים איתך שאנחנו יורים לעצמנו בראש, לא ברגל. כשאנחנו מהדהדים את זה נותנים לכל השונאים שלנו לבוא עלינו

אבל במקרה הזה אני רוצה לתת את הגב של הקהל למכבי אני רוצה להכריח את מכבי להרחיק לאלתר את האוהדים האלו אני רוצה לוודא שהמועדון לא יבחל באף אמצעי כדי להעיף את מי שמקלל אותו ספציפית. לאלתר. ללא אפשרות חנינה.

24 דקות לפני, tomer958 said:

בילדות אהבתי את השיר על טועמה

בשנים האחרונות זה פוגע בנו עם עונשים מבית הדין אז הפסקתי

אחרי 7.10 אין סיכוי בעולם שאני שר לי שיר כזה

הוא לא הפסיק לבקר פצועים ולעשות כל מיני דברים ויצא נגד זה.

אין שום סיבה בעולם לקלל אותו

ולפני שיקפצו עלי פה

ב 7.10 איבדתי את בן דודה שלי ובדצמבר את בן דודה של אשתי תאמינו לי שאני שונא מחבלים יותר מ 99% ממכם

אבל טועמה יצא גבר רצח

לגבי הנושא עצמו 

בחיים לא אקלל שחקן מכבי ביציע

אני כן אצא עליו בפורום 

אבל ביציע בחיים לא

מלך. כל מילה. 

מצטער על האובדן אח.