Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שנים שאני יושב בשער 10 עם כל המשפחה

אף אחד לא יכול לבוא ולהרצות לי על עידוד 90 דק וכו כי מגיל 6 אני חוזר צרוד אחרי כל משחק

אז החליטו להניף דגל ענק מהדקה הראשונה ועד המחצית באמצע השער ולהסתיר לחצי יציע את המשחק

אולי ממקום של ״מי שבא לראות משחק ולא לעודד אז שיעוף מפה״ וזה מה שקרה לאחר ויכוחים ובקשות לזוז עם הדגל

האם המטרה הושגה? קיבלתם דגל ופיניתם 100 איש לקצוות של 10 + 500 ממורמרים על הגישה וחוסר ההקשבה- בית קברות.

האירוניה היא שלאחר כמה פניות בטוב ניגשו כמה אנשים באווירה ״נעימה״ של ״למי יש בעיות עם הדגל?״ + ההסבר האלמותי של ״אתה רוצה לראות משחק לך ל8״

העניין הוא שאותם אנשים, שהרגע הרצו על עידוד 90 דק, לא פותחים את הפה כל המחצית + מעלים 4 סטוריז על פיקים בשירים + יצאו מהמשחק בדקה 80

ואני שואל- איך זה הופך את 11 ליציע עידוד טוב יותר?

אני לא תמים- יודע ש10 מלא בדגים שחוץ מביקורת הם לא פותחים את הפה לכלום- אבל זאת הדרך? ואם זאת הדרך- לפחות תשמשו דוגמה.

פורסם ב

לא הבנתי מה אתה רוצה

כמוך יש הרבה מאוד אנשים שיושבים בשער 10-11 שנים,מדובר ביציע אולטראס

ביציע אולטראס מי שיושב צריך לקחת בחשבון שיכול להיות לו דגל מול הפנים בכל משחק כל המשחק,מי שלא מתאים לו יש הרבה מאוד מנויים מיציעים אחרים שישמחו להחליף איתו מנוי

מקווה שהארגון ימשיך בקו הזה כדי שהמנטליות ביציע תשתנה ושהיציע יהפוך ליציע אולטראס אמיתי,יש מספיק יציעים אחרים בבלומפילד שאפשר לשבת בהם מי שזה מפריע לו לא חייב להתעקש

ולשבת דווקא ב11 

פורסם ב
4 דקות לפני, BMTA said:

לא הבנתי מה אתה רוצה

ביציע אולטראס מי שיושב צריך לקחת בחשבון שיכול להיות לו דגל מול הפנים בכל משחק כל המשחק,מי שלא מתאים לו יש הרבה מאוד מנויים מיציעים אחרים שישמחו להחליף איתו מנוי

מקווה שהארגון ימשיך בקו הזה כדי שהמנטליות ביציע תשתנה ושהיציע יהפוך ליציע אולטראס אמיתי,יש מספיק יציעים אחרים בבלומפילד שאפשר לשבת בהם מי שזה מפריע לו לא חייב להתעקש

ולשבת דווקא ב11 

חחח פשוט התעלמת מכל מה שכתבתי, מדהים.

אתה רוצה להפוך אותו ליציע עידוד טוב יותר? זאת הדרך? ללכת לשער 10 עם הדגל הכי גדול ודווקא באמצע וגם אחכ בעצמכם לא לעודד?

ואגב מעניין מה שאתה אומר כי אני לא זוכר משחק אחד מ2003 שהיה לי דגל מול הפרצוף 90 דק, הייתי צריך לקחת בחשבון כשחידשתי מנוי, אתה צודק.

פורסם ב

יציעי 10-11 הם יציעי עידוד, בניגוד למשחקי חוץ שבהם "אין ברירה" פה צריך להיות ברור יותר מה מגבלות הדגלים (ל90 דק, לא מדבר על כמה דק בפתיחה שגם אם לא נראה כלום כי יש דגל פרישה על כל היציע זה מה יש ותשבו בשקט זה חלק מהתפאורה).

שער 11 ענקי. הגוש המעודד מתפרש על 1-2 גושים בלבד, ואלו הגושים שבהם לשיטתי אמור להיות הדגלים והאוהדים שמעודדים 90 דק בפנים עם דגלים.

אני יושב כבר כמה שנים גוש וחצי לכיוון 13 מכמה סיבות (אני כבר לא המעודד מספר 1 בשער 11, לצערי גם לא קרוב לזה. זאת הסיבה הראשית, זה שאני רוצה לראות משחק ושדגלים לא יפריעו זאת אחת הסיבות כמובן) - אתמול במשחק הדגלים מלבד זה שהם היו נראים מעולה (אחד אחד, אחלה דגלים, אחלה פנאטיקס) נתנו אווירה ופשוט צבעו את היציע. גרם לנו להראות כמו יציע עידוד ומהמקום שאני הסתכלתי זה היה נראה שהם נמצאים בדיוק במקום שבו הם צריכים להיות. אולי אני טועה, אולי זה הלך יותר מדי לכיוון שער 10 ו"פגע" באוהדים שנמצאים במיקום שלי אבל לכיוון שער 10, באמת לא יודע. צריך למצוא את נקודת האמצע, את המקסימום שאפשר לפרוש את הדגלים שבאמת מכסה את האזור של הגוש וסביבתו. אם זה אומר שmelody יצטרך לעבור כמה כסאות לכיוון שער 8 באופן קבוע, זה המחיר. הדגלים הגיעו ממש עד תחילת שדה הראייה שלנו וכמעט הגיעו למצב שזה מבאס למשחק, אם זה מה שהיה קורה משחק הבא הייתי עובר עוד חצי גוש לכיוון 13 ומתמקם שם עד סוף העונה. הכי חשוב זה שהארגון יחליט מה הגבולות גזרה (ושיהיו הגיוניים) ולא יחצה אותם. זה שטח עידוד, זה המקום שלו, זאת הממלכה שלו ובה הוא שולט בהכל, גם בכמות הדגלים באוויר 90 דקות. אם הם יהיו חכמים ויגדירו את זה בצורה שברורה לכולם - כולנו נרוויח

פורסם ב
לפני2 שעות , BMTA said:

לא הבנתי מה אתה רוצה

ולשבת דווקא ב11 

ברמת העיקרון זו תשובה מאוד חצופה. הוא אומר לך שהוא מנוי מגיל שש, אז מה גורם לך לחשוב שאתה יכול להגיד לבן אדם כזה שיעבור יציע? הוא רוצה לשבת ב11 ולעודד אבל גם לראות משחק. איפה הוא חוטא? 

אגב במשחקים שאני יושב ב11(דרבי חוץ למשל) או במשחקי חוץ אם פעם הייתי יושב בתוך הארגון כי שם העידוד הכי חזק, אז עכשיו אני בכוונה יושב בצד(אני גם עם ילד בן עשר שמעודד יותר חזק מחצי ממי שיושב בארגון), כי בא לי לראות את המשחק, ושוב אני אחסוך לך, אני מעודד יותר מתשעים אחוז מהיציע. 

דגל בעיני תורם כלום, בטח לפזר אותם על כל היציע שזה מפריע יותר ממועיל. יש איזור של הארגון עם מלא דגלים, מעולה! שיישארו שם. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Sawyer said:

יציעי 10-11 הם יציעי עידוד, בניגוד למשחקי חוץ שבהם "אין ברירה" פה צריך להיות ברור יותר מה מגבלות הדגלים (ל90 דק, לא מדבר על כמה דק בפתיחה שגם אם לא נראה כלום כי יש דגל פרישה על כל היציע זה מה יש ותשבו בשקט זה חלק מהתפאורה).

שער 11 ענקי. הגוש המעודד מתפרש על 1-2 גושים בלבד, ואלו הגושים שבהם לשיטתי אמור להיות הדגלים והאוהדים שמעודדים 90 דק בפנים עם דגלים.

אני יושב כבר כמה שנים גוש וחצי לכיוון 13 מכמה סיבות (אני כבר לא המעודד מספר 1 בשער 11, לצערי גם לא קרוב לזה. זאת הסיבה הראשית, זה שאני רוצה לראות משחק ושדגלים לא יפריעו זאת אחת הסיבות כמובן) - אתמול במשחק הדגלים מלבד זה שהם היו נראים מעולה (אחד אחד, אחלה דגלים, אחלה פנאטיקס) נתנו אווירה ופשוט צבעו את היציע. גרם לנו להראות כמו יציע עידוד ומהמקום שאני הסתכלתי זה היה נראה שהם נמצאים בדיוק במקום שבו הם צריכים להיות. אולי אני טועה, אולי זה הלך יותר מדי לכיוון שער 10 ו"פגע" באוהדים שנמצאים במיקום שלי אבל לכיוון שער 10, באמת לא יודע. צריך למצוא את נקודת האמצע, את המקסימום שאפשר לפרוש את הדגלים שבאמת מכסה את האזור של הגוש וסביבתו. אם זה אומר שmelody יצטרך לעבור כמה כסאות לכיוון שער 8 באופן קבוע, זה המחיר. הדגלים הגיעו ממש עד תחילת שדה הראייה שלנו וכמעט הגיעו למצב שזה מבאס למשחק, אם זה מה שהיה קורה משחק הבא הייתי עובר עוד חצי גוש לכיוון 13 ומתמקם שם עד סוף העונה. הכי חשוב זה שהארגון יחליט מה הגבולות גזרה (ושיהיו הגיוניים) ולא יחצה אותם. זה שטח עידוד, זה המקום שלו, זאת הממלכה שלו ובה הוא שולט בהכל, גם בכמות הדגלים באוויר 90 דקות. אם הם יהיו חכמים ויגדירו את זה בצורה שברורה לכולם - כולנו נרוויח

יפה אמרת סוייר היקר. 

פורסם ב
לפני2 שעות , BMTA said:

לא הבנתי מה אתה רוצה

ולשבת דווקא ב11 

BMTA - יש למעלה מ4000 מקומות בשער 11 ואין שם תחלופה בכלל. אם אתה חושב שיש דרך לגרום לכך שכל ה4000 יהיו ילדים בגילאי 15-30 שמעודדים 90 דקות אז אתה תלוש מהמציאות ברמה שחבל להמשיך לכתוב כאן, אבל אם אתה מי שאני חושב שאתה אז אתה נמצא לפחות איפשהו בעולם המציאות. אז בוא נתקדם. מעולה שיש גוש עידוד גדול, והלוואי ונצליח להגדיל אותו. מה שלא תעשה הוא לא יכסה את כל שער 11. טוב מאוד שיש גם "מעטפת לגוש" גם במשחקי בית וגם במשחקי חוץ. אוהדים שמעודדים, שנותנים את הגרון, שתומכים. אבל קצת יותר מרחוק, בקצת פחות טירוף, באינטנסיביות פחות גדולה. אני מעודד היום 20% ממה שעודדתי בגיל 18 אבל 400% יותר מהאוהד הממוצע בשער 7, צריך לתת גם לזה משקל.

כולנו צריכים לחיות ביחד בשער 11, בהנהגת הפאנטיקס שעושה צעדים גדולים לכיוון הקהל ולמען מכבי - זה עוד צעד, די קל. שלא מצריך מהם הרבה שאפשר לעשות. לטובת כולנו.

פורסם ב

חייב להגיד שהדגלים אתמול היו נראים מדהים. היו כמה דגלים חדשים שנראים מדהים והחזירו גם כמה ישנים כולל אחד שנעדר מהיציע כבר המון שנים ולדעתי הכי יפה שלנו. 

מקווה שנראה כמה שיותר דגלים ביציע כי זה היה חסר מאוד בעונה שעברה וראו את זה נגד המשחקים של הגדולות (בצד של היריבה ראינו הרבה יותר דגלים). 

כמובן שצריך למצוא את הדרך הנכונה לעשות את זה עם כמה שיותר התחשבות. 

פורסם ב

זה משהו שלא יקרה לעולם אבל...

הדגלנים צריכים להיות הראשונים שנכנסים ליציע (כל יציע! גם במשחקי חוץ), ולתפוס מקום.

מידי פעם להרים את הדגל ולנופף.

ככה מי שמגיע ליציע, רואה איפה יש דגל ויבחר לפי זה אם מתאים לו לשבת שם או לא.

מה שקורה בפועל זה שאוהדים מגיעים שעתיים לפני לתפוס מקום, שנראה להם סבבה ושהם רואים טוב את המגרש.
וחצי שעה לפני המשחק בא מישהו ומתמקם עם דגל עצום מול הפנים שלהם. ואז כבר אין להם לאן לעבור כי הכל תפוס.

זה שווה ערך למצב שאני תופס מקום ביציע ואז יבוא איזה שמן וישב על הברכיים שלי ויסתיר לי את המגרש. 
ואם אני מבקש ממנו לזוז אז הוא יגיד לי: "אם זה לא נוח לך אז אתה מוזמן לעבור מקום"

פורסם ב

דגלים הם חלק בלתי נפרד מיציע עידוד,

אם באת לראות משחק עם המשפחה זה אחלה, אפשר משער 8 או 13

אבל לדעתי מי שנמצא בשער 11 בא לעבוד, לא להתפנן עם גרעינים ולראות גברים רצים על דשא

פורסם ב
23 דקות לפני, פושטק said:

אבל לדעתי מי שנמצא בשער 11 בא לעבוד, לא להתפנן עם גרעינים ולראות גברים רצים על דשא

השאלה היא האם אתה רוצה להיות חכם או צודק, כי הדגלים אמנם מוסיפים צבע אבל גם מחלישים את העידוד.

אישית אני לא מבין למה לא להעלות פשוט את הדגלים לשורות האחרונות ואז עדיין יהיה צבע, וכולם יוכלו לראות. 

פורסם ב

נקודה חשובה שצריך להגיד רק - הילדים האלה שרצו לריב מכות כי יש דגל הם כלל לא חלק מהארגון .

אני אישית חושב שהארגון היה צריך להביא לפני המשחק יותר דגלים , אנשים מהארגון שיבואו לעודד וליצור מההתחלה אווירה של כאן מעודדים 

אבל במקום זה שמו שני ילדים באיזור גילאי 16 והם מסכנים נגד כולם ..

לשמחתי אתם לא אנשים אלימים אז זה לא התפתח לאלימות אבל בשניה זה יכל להיגרר לשם ואני בטוח שזאת לא המטרה של אף אחד .

הרעיון - מעולה

הדרך - קצת פחות 

פורסם ב
40 דקות לפני, פושטק said:

לא מבין את הקשר בין יציע עידוד לדגלים, הדגלים עושים רעש? מעודדים? נכון מוסיפים צבע. 

היציעים שהבאת כדוגמה ככה שנים, זה ידוע שמי שיושב שם לא רואה. להבדיל אני בא למשחק, בא לעודד תשעים דקות, להשתגע לצעוק, אבל אני גם רוצה לראות את המשחק. 

פורסם ב
4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא מבין את הקשר בין יציע עידוד לדגלים, הדגלים עושים רעש? מעודדים? נכון מוסיפים צבע. 

היציעים שהבאת כדוגמה ככה שנים, זה ידוע שמי שיושב שם לא רואה. להבדיל אני בא למשחק, בא לעודד תשעים דקות, להשתגע לצעוק, אבל אני גם רוצה לראות את המשחק. 

כמישהו שיושב ב8 לראות את שער 11 עם צבע זה ממש מכניס לאווירה ולראות אותו בימים שהמשטרה לא מאשרת כלום זאת אווירה שונה לגמריי, חייב כמה שיותר צבע ב 11. 

פורסם ב
27 דקות לפני, ravid said:

השאלה היא האם אתה רוצה להיות חכם או צודק, כי הדגלים אמנם מוסיפים צבע אבל גם מחלישים את העידוד.

אישית אני לא מבין למה לא להעלות פשוט את הדגלים לשורות האחרונות ואז עדיין יהיה צבע, וכולם יוכלו לראות. 

13 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אפשר לשאול את אותן שאלות לגבי פירו

עובדתית הקהל *מאד* פעיל כשיש אבוקות, למשל

אז כנ"ל לגבי אביזרי עידוד אחרים לדעתי

באופן אישי בשנים שבהן הייתי ב-11 הייתי נכנס ליותר טירוף כשהיו דגלים

אז אם לדעתכם הם מחלישים את העידוד, תנסו לשאול את עצמכם מה הסיבה

כתבת שהסרטונים שצרפתי זה קהלים שככה כבר שנים, אבל גם 11 היה ככה שנים, בעבר היציע היה עמוס בדגלים 

אם למרות הכל קשה לכם להשלים עם הרעיון של יציע עידוד על כל המשתמע מכך, תנסו למצוא אזורים שבהם רואים טוב יותר

פורסם ב
1 hour ago, פושטק said:

אפשר לשאול את אותן שאלות לגבי פירו

עובדתית הקהל *מאד* פעיל כשיש אבוקות, למשל

אז כנ"ל לגבי אביזרי עידוד אחרים לדעתי

באופן אישי בשנים שבהן הייתי ב-11 הייתי נכנס ליותר טירוף כשהיו דגלים

אז אם לדעתכם הם מחלישים את העידוד, תנסו לשאול את עצמכם מה הסיבה

כתבת שהסרטונים שצרפתי זה קהלים שככה כבר שנים, אבל גם 11 היה ככה שנים, בעבר היציע היה עמוס בדגלים 

אם למרות הכל קשה לכם להשלים עם הרעיון של יציע עידוד על כל המשתמע מכך, תנסו למצוא אזורים שבהם רואים טוב יותר

אני ואתה שמענו דברים אחרים. 

ברור שכשבפתיחת המשחק יש דגלים/פירו הקהל בטירוף, כי זה בפתיחת המשחק. 

אבל אני יכול להגיד שאני ואנשים מסביבי (לאו דווקא כאלה שקשורים אלי) שמעודדים כמעט 90 דקות כל משחק, מפסיקים לעודד כשיש דגל שמסתיר, כי פשוט באנו לראות משחק. 

האם דגל עדיף על כמה מאות קולות? אני בספק. 

אבל שלא תטעו, אין סיכוי שהיציע יכיל 5000 קולות שגם לא מעניין אותם לראות את המשחק. 

כמו שנאמר פה, שיהיה איזור שהוא לכאלה שבאים נטו לעודד (וזה לא דבר רע, אפילו מבורך. אבל זה לא כולם). ומי שלא רוצה שיזוז הצידה. 

אבל גם אם נתעלם מהעובדה שזה אבסורד לדרוש מאנשים שמעל 20 שנה ב11 לזוז לשער אחר,

זה פשוט לא משרת אף אינטרס. 

אז כן יבוא דם חדש שיתלהב מהדגלים ואבוקות, אבל הוא יתעסק יותר בלעשות סלפי או לקלל (לא מחייב, אבל גם כאלה יהיו). 

פורסם ב

יוזמה מבורכת של הארגון, התרגשתי לראות שהכספים שאני תורם הולכים דווקא לדגלים, לצבע ביציע. יפה היה לראות שעה לפני משחק שחברי ארגון יושבים עם הדגל ומחכים לשריקת הפתיחה.

שער 11 זה שער עידוד = לפעמים לא רואים את המשחק, אין מה לעשות.

אני חושב שצריך להוסיף עוד ועוד דגלים.

כל מי שלא רוצה דגלים, מפריע לו, באמת בלי להעליב או משהו, לא מכוונה רעה. יש שערים אחרים ששם לא צריך לעמוד ולא צריך להזיז את הראש בשביל שהדגל לא יפריע.

פורסם ב
לפני3 שעות , Arthur Read said:

זה משהו שלא יקרה לעולם אבל...

הדגלנים צריכים להיות הראשונים שנכנסים ליציע (כל יציע! גם במשחקי חוץ), ולתפוס מקום.

מידי פעם להרים את הדגל ולנופף.

ככה מי שמגיע ליציע, רואה איפה יש דגל ויבחר לפי זה אם מתאים לו לשבת שם או לא.

מה שקורה בפועל זה שאוהדים מגיעים שעתיים לפני לתפוס מקום, שנראה להם סבבה ושהם רואים טוב את המגרש.
וחצי שעה לפני המשחק בא מישהו ומתמקם עם דגל עצום מול הפנים שלהם. ואז כבר אין להם לאן לעבור כי הכל תפוס.

זה שווה ערך למצב שאני תופס מקום ביציע ואז יבוא איזה שמן וישב על הברכיים שלי ויסתיר לי את המגרש. 
ואם אני מבקש ממנו לזוז אז הוא יגיד לי: "אם זה לא נוח לך אז אתה מוזמן לעבור מקום"

אתמול, חברי הארגון התמקמו מעל שעה לפני המשחק.

פורסם ב

לדעתי, וזה מן הסתם סובייקטיבי, אין דבר יותר יפה מיציע עידוד מפוצץ דגלים. אז כן, זה מוסיף הרבה לצבע של היציע והאווירה של המשחק.

לגבי העובדה שלא נעים לראות ככה משחק, גם כאן, זה עניין סובייקטיבי. ברור שעדיף לראות משחק בלי דגלים, אבל זה חלק מיציע של האוהדים ה"שרופים", לדעתי מי שמפריע לו שיעבור מקום או אפילו יציע. וכן, זה שאתה שם מגיל 6 או 20 זה לא רלוונטי עם כל הכבוד, כנראה מה שהתאים לך פעם כבר לא מתאים היום. אני ישבתי המון שנים בגוש ב-11, באיזשהו שלב התעייפתי מזה אז לקחתי כמה מטרים הצידה, עדיין בתוך 10-11, באיזשהו שלב התעייפתי גם מזה אז עברתי ל-13. יכול להיות שיום אחד יבוא לי לשבת בכלל במוזמנים ולהיות באמצע ומתחת לגג. זו לדעתי האבולוציה/היררכיה ההגיונית של קהל ביציע. מן הסתם מי שהכי בטירוף וקופץ ונותן את הגרון 90 דקות יושב בגוש, ומשם ככל שמתרחקים פחות עידוד ופחות טירוף, עד שמגיעים ליציעים שאנשים באים כמו לחצי הצגה. 

פורסם ב

בתקופה האחרונה אחרי הרבה זמן שבו הרגשתי שאין הרבה עם מי לדבר אצל הפאטניקס התרחש שינוי בארגון. רואים שאכפת להם, רואים שהם רוצים בטובת המועדון, רואים שהם עושים צעדים למען הקהל.

הבעיה? "הקהל הרחב" השונאים שלהם, כל מי שיודע רק לבקר ואף פעם לא להודות.

עונה שעברה חיפשו אותנו בכל הכוח כדי להוריד לנו נקודות ולערער לנו את הסיכוי לאליפות, זה יכל בקלות רבה להגיע לכדור שלג שהיה מביא אליפות רביעית למכבי חיפה. כנגד כל הסיכויים הארגון הצליח בשליטה מוחלטת על כל מה שקורה תחתיו לוודא שיהיה מצד אחד עידוד וצבע ומצד שני לא נקבל אף הורדת נקודות - האם ראינו כאן אנשים יוצאים מגדרם להודות לפנאטיקס? ממש לא.

שנה שעברה היו במשחקי חוץ מסויימים דגלים על כל היציע, משחק חוץ זה לא מתאים ולא הוגן בטח כשיש יציע אחד. דיברתי עם חברי ארגון והם אשכרה סידרו את זה, הזיזו דגלים הגדירו מה הגוש שמו רק שם (או קצת בקצוות) ויצרו מקומות שבהם אנשים יכולים לעודד ללא דגל. האם מישהו פה פרגן? האם ראיתם ברשתות אנשים מדברים על זה? לעולם לא.

אתמול הגענו לעונה חדשה, כל היציע דגלים באמת אין דרך אחרת לתאר כמה כיף היה להכנס ולראות את זה. כל דגל חדש דנדש עם הצבע בוהק, ביצוע מושלם, דגלים יפים איזה כיף איזה אושר. הגיעו מוקדם, עודדו מהתחלה עד הסוף, הכניסו את השירים הכי כייפים בהיסטוריה (נכון, זה הפועל שנתנה את החומר אבל בחיים לא היו מילים כמו "גם בעוד מליון שנה יספרו על התקופה.. יא בני זונות" הכי אהוב עליי בפער) - מישהו פה מפרגן? מישהו פה מדבר לטובתם? כלום.

בואו גם אנחנו נתחיל קצת לפרגן לארגון, בואו ננסה לפנות אליהם בבקשה, נסביר את עצמנו, ננסה להגיע לפתרון שטוב לכולם - מבטיח לכם שיש הרבה יותר סיכוי להגיע ככה לפתרון וממה שאני רואה סיכוי גבוה מאוד שזה גם יקרה בצורה שכולם יהיו מרוצים. אבל כל פעם שאני קורא פה הודעה אני רואה את השנאה/זלזול של אנשים לארגון ואני באמת לא מבין מה יהיה האינטרס שלהם מהצד השני לבוא לקראת אנשים שלא מעריכים אותם ורק אומרים להם מה לעשות.

פורסם ב

היה מאוד כייף לראות דגלים חדשים וכמה שיותר שיביאו גם 20 בכלל יהיה טירוף ושפורסים את זה נכון יש כאלה שרוצים גם לראות משחק אפשר כמו שאמרו לפניי לייצר גבולות שבהם הדגלים יהיו קבוע ולהשאיר את הפינות למי שרוצה שלא יסתיר.  יש אנשים שלא מבינים שזה יציע עידוד ואין מה לעשות דגלים ותפאורה תמיד יהיו 

פורסם ב

שאפו לארגון דגלים חדשים יפים ובפריסה יפה ברוב היציע.

שער 11 יציע עידוד עם כל החבילה- דגלים, קללות, עשן וכו׳. 

מי שפחות מתאים לו זה לגמרי בסדר, יש המון מקום ביצעים מסביב.

פורסם ב

כמו שאמרו פה כן צריך לתת שאפו לארגון שנותן את הנשמה שלו. והוא נאלץ לעבוד עם שער 11 די בעייתי. קשה להרים בו תפאורות, אין כמעט תחלופה של אנשים אז הרבה פעמים קשה להרים את היציע והרבה ילדים מגיעים לשער 11 בשביל לעשות בו סטורי ולא לפתוח את הפה.

זאת הסיבה שאנחנו קהל חוץ הרבה יותר חזק מקהל בית. אבל בהתחשב בנסיבות, הארגון עושה את המקסימום ומצליח לייצר רגעי טירוף גם במשחק מת כמן אתמול (וחם בצורה קיצונית).

פורסם ב

קראתי הכל ואני לא תלוש מהמציאות

כשהבחור הטוב הגיע ואמר ״פה זה יציע עידוד תעברו יציע אם לא מתאים לכם״ פשוט זזתי

אבל מה שחרפן אותי זה שמחצית שלמה הוא לא פתח את הפה + אשכרה העלה סטורים לאינסטגרם + יצא מהמשחק בדקה 80

כאילו באמת?

מילא היו מעודדים בטירוף ב10- הייתי מפרגן, אני מנסה להרים את היציע הזה לבדי כל משחק- לרוב נכשל.

אז גם לא השיגו את המטרה + גם לא משמשים דוגמה + גישה חרא = בית קברות.

פורסם ב
לפני16 שעות , melody said:

שנים שאני יושב בשער 10 עם כל המשפחה

אף אחד לא יכול לבוא ולהרצות לי על עידוד 90 דק וכו כי מגיל 6 אני חוזר צרוד אחרי כל משחק

אז החליטו להניף דגל ענק מהדקה הראשונה ועד המחצית באמצע השער ולהסתיר לחצי יציע את המשחק

אולי ממקום של ״מי שבא לראות משחק ולא לעודד אז שיעוף מפה״ וזה מה שקרה לאחר ויכוחים ובקשות לזוז עם הדגל

האם המטרה הושגה? קיבלתם דגל ופיניתם 100 איש לקצוות של 10 + 500 ממורמרים על הגישה וחוסר ההקשבה- בית קברות.

האירוניה היא שלאחר כמה פניות בטוב ניגשו כמה אנשים באווירה ״נעימה״ של ״למי יש בעיות עם הדגל?״ + ההסבר האלמותי של ״אתה רוצה לראות משחק לך ל8״

העניין הוא שאותם אנשים, שהרגע הרצו על עידוד 90 דק, לא פותחים את הפה כל המחצית + מעלים 4 סטוריז על פיקים בשירים + יצאו מהמשחק בדקה 80

ואני שואל- איך זה הופך את 11 ליציע עידוד טוב יותר?

אני לא תמים- יודע ש10 מלא בדגים שחוץ מביקורת הם לא פותחים את הפה לכלום- אבל זאת הדרך? ואם זאת הדרך- לפחות תשמשו דוגמה.

מציע באופן הכי ידידותי שיש, קח את המשפחה שלך ותעבור לשער 7 עליון, תאמין לי אתה תחיה את החלום:

° זוית טובה יותר

° אף אחד לא מסתיר

° אין קללות

° אין דוחק בכניסה

° מחיר נח

° נוף לכל היציעים, בכלל שער 11 משם זה הצגה לא פחות מהמשחק לפעמים

° שיש וויבים טובים העידוד מגיע גם לשם ואנשים מעודדים ואז אתה יודע שאיצטדיון שלם בטירוף

שער 7 אנדרייטד, אחלה יציע.

*הכותב בעל משפחה מנוי לשער 7 וחי את החלום.

יאללה מכבי!