Jump to content

מכבי - מפ"ת | מזיז המזיזים

Sawyer

Recommended Posts

אני יודע שזה תואר 

אבל זה בו זמנית גם.. מזיז המזיזים. 

קשה מאוד להתייחס ברצינות מלאה לצד הרצון לקחת כל תואר, המשחק האמביוולנטי ביותר בשנה כל שנה מבחינתי. 

הרכב.. +- מה שיש לנו בלי מילסון וההולנדי שעוד לא שם. יאללה מכבי!

הרכב:
                 משפתי
זאדה בלטקסה שלמה נחמיאס
                  יוריס
            גבי          פרץ
    אדו         ערן          ביטון

ספסל: מליקה א.כהן רוזן אסאנטה נידם נאוי לין חוזז אבו-פרחי

אין הפתעות בהרכב לאילוץ האילוצים.

מעניין לשים עין על אדו ומקווה שנראה דקות מאסטנה ובר לין או עזו

דביטון שוב באגף. בכל עונה מחדש עם כל מאמן. מה נאמר ומה נגיד. כן, אני מודע לכך שדוידה, תורג'מן ומדמון באולימפיאדה ושמילסון במצב לא ברור.

הזדמנות חייו של אדו. מקווה שהדיווחים ממחנה האימונים שהוא לא מחובר ולא ברמה יתגלו כלא נכונים. 

Just now, מנג'ר יונייטד said:

דביטון שוב באגף. בכל עונה מחדש עם כל מאמן. מה נאמר ומה נגיד. כן, אני מודע לכך שדוידה, תורג'מן ומדמון באולימפיאדה ושמילסון במצב לא ברור.

הזדמנות חייו של אדו. מקווה שהדיווחים ממחנה האימונים שהוא לא מחובר ולא ברמה יתגלו כלא נכונים. 

אם מנספורד לא עזר לצוות להבין שזה בזבוז זמן שוב לקחת את חוזז למחנה אימונים, אז אתה מצפה בדברים קצת יותר מורכבים?

באמת אני שואל. לא בציניות. תסתכלו על מה אנשים עושים בפועל, לא מה הם אומרים או לא מה הם אומרים שהם עושים. 

1 דקה לפני, Matanbiton said:

מטריד שפותחים עונה נוספת ועדיין פלסטר בעמדת המגן הימני. בטוח גם בכושרו הנוכחי אסאנטה טוב מנחמיאס

הימור ענק של מנספורד לחכות שם ליחזקאל. ענק. 

6 דקות לפני, Brandon Roy said:

אם מנספורד לא עזר לצוות להבין שזה בזבוז זמן שוב לקחת את חוזז למחנה אימונים, אז אתה מצפה בדברים קצת יותר מורכבים?

באמת אני שואל. לא בציניות. תסתכלו על מה אנשים עושים בפועל, לא מה הם אומרים או לא מה הם אומרים שהם עושים. 

מצד אחד, אני מכבד את הנכונות של ההנהלה לאפשר לכל מאמן לגבש עמדה לגבי השחקנים בסגל והעמדות הראויות להם, ובהחלט מבין שיש מצוקה בעמדה הזאת לאור האולימפיאדה והמצב עם מילסון.

מצד שני, זה צוות האימון הרביעי (אם ספרתי נכון) שפותח עונה עם דביטון באגף. אין שום עקומת למידה ושיפור. בהיבט הזה אני מסכים איתך וזאת בעיה רחבה וגדולה יותר במכבי. שנים אנחנו מדברים כאן על הצורך להכין רכש לעונה הרבה לפני יולי. חשבתי שהעונה נעשו צעדים בכיוון הנכון עם השחרורים והארכות החוזה בשלב מוקדם יחסית של הפגרה, ועם ההחתמה של מדמון והסיכום המסתמן עם יחזקאל, אבל בשורה התחתונה אנחנו מגיעים למשחקים חשובים באירופה עם יותר חורים וסימני שאלה בסגל ממה שציפיתי. 

8 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

מצד אחד, אני מכבד את הנכונות של ההנהלה לאפשר לכל מאמן לגבש עמדה לגבי השחקנים בסגל והעמדות הראויות להם, ובהחלט מבין שיש מצוקה בעמדה הזאת לאור האולימפיאדה והמצב עם מילסון.

מצד שני, זה צוות האימון הרביעי (אם ספרתי נכון) שפותח עונה עם דביטון באגף. אין שום עקומת למידה ושיפור. בהיבט הזה אני מסכים איתך וזאת בעיה רחבה וגדולה יותר במכבי. שנים אנחנו מדברים כאן על הצורך להכין רכש לעונה הרבה לפני יולי. חשבתי שהעונה נעשו צעדים בכיוון הנכון עם השחרורים והארכות החוזה בשלב מוקדם יחסית של הפגרה, ועם ההחתמה של מדמון והסיכום המסתמן עם יחזקאל, אבל בשורה התחתונה אנחנו מגיעים למשחקים חשובים באירופה עם יותר חורים וסימני שאלה בסגל ממה שציפיתי. 

קצת מוזר לקרוא על הכנה לטרום עונה וציפיתי באותה שורה אנחנו לא שם אף פעם לא עשינו את זה בצורה הזאת.
למרות שהתחלפו גם בעלי תפקידים גם אנשי מפתח אחרים במועדון, עדיין אותו מוטיב חוזר של התנהלות של שחצנות ושהכל יהיה בסדר
ובעבר שילמנו על זה לא מעט פעמים לא משנה באיזה קונסטלציה זה מחדל רציני ביותר שבמשחק הראשון לעונה אין לך מגן ימין
ושאתה יודע שאתה זקוק לו ברמה שניסית את כל האפשרות חוץ מלבחור אוהד רנדומלי מהיציע ועדיין
ולא הבאת מחליף גם בינואר.