Jump to content

המלחמה בספורט 5 מגיעה לנקודת רתיחה - הזמן של הקהל להתגייס

Recommended Posts

פורסם ב

אני יודע שהפורום בגסיסה כבר למעלה מעשור ואני יודע שנגיע כאן לעשרות בודדות של אוהדים שבאמת יעשו משהו עם זה, אבל גם זה משהו סופר חשוב וכל אוהד יכול להשפיע.

אני לא צריך להרחיב על הארועים בימים האחרונים, אני בטוח שכולכם חשופים למה שקרה מרגע ה"מערכון" הביזיוני של ערוץ הספורט וה"התנצלויות" המביכות שמגיעות אחריו.

למזלנו, לראשונה בהיסטוריה - דברים קורים. מכבי ת"א סופסוף פועלת כמו שתמיד חלמנו ומבצעת פעולות משמעותיות כדי להלחם בספורט 5 ובכל האגפים. מעל כולם כמובן, אחים לסמל שמובילים את המאבק ומבצעים עבודת קודש מדהימה עם השגים בלתי נתפסים - מוריד את הכובע בפניכם.

אבל לצערי כמובן, כל זה לא שווה אם לא נצליח להפעיל קצת לחץ, אם לא ניתן גב לעמותה ולמועדון שלנו במלחמה הזאת. הדבר היחיד שעובד במדינה הדפוקה הזאת זה המונים שזועקים את אותה זעקה, וכל אוהד מכבי מחויב לעשות את זה ולדאוג שכל אחד מחבריו הקרובים יעשה זאת גם. אם לא נעשה את זה אנחנו, הגרעין הקשה, האנשים שקוראים בפורום (וכן, אם אתה קורא בפורום אתה כבר מה5% אוהדים הכי מעורבים של המועדון) אנחנו נפסיד גם כאן.

מה צריך לעשות?

1. כרגיל וכמובן, למחוק את האפליקציה, לא להכנס לערוץ הספורט ולא לקנות את ערוצי הפרימיום - בנוהל כבר שנים

2. לפנות במיילים, טלפונים, וואטסאפים או כל דבר אפשרי לשני השרים הרלוונטים - מיקי זוהר ושלמה קרעי. אני בטוח שתוכלו להשיג את הפרטים ואם לא תפנו למי שצריך ותשיגו, זאת לא בעיה - תבקשו מהם לעזור לנו להפסיק את ההסתה הנוראית של ערוץ הספורט נגד המועדון ונגד קהל האוהדים.

3. להפיץ את זה כמה שיותר ברשתות החברתיות, טוויטר, אינסטגרם, פייסבוק, טיקטוק - הכל. קחו את זה על עצמכם, תשתפו, תכתבו. תדברו על חמי אוזן העורך הזבל (שכרגע מושעה מעבודתו על המערכון המביש), על כל הפעולות שנעשות נגדנו, על כל אוהדי חיפה (והפועל) שהם העורכים והכתבים והיוצרים של כל התעמולה וההסתה בספורט 5 - תציפו את זה ברשתות.

אני יודע שהכי קל זה לקרוא ומקסימום לכתוב כאן בטח וכ"ו, אבל זה לוקח ממכם 2-3 דקות של השקעה בשביל לעזור למועדון שלכם באמת. זאת המטרה שלנו כאוהדים וזה הדבר הכי חשוב וגדול שאתם יכולים לעשות כרגע למען הקבוצה - אז יאללה! למלחמה!

פורסם ב

אין לי אפליקציה של ספורט 5 מעל לעשור.

טרם נחשפתי למערכון הזה אפילו.

גם בפייסבוק ופלטפורמות אחרות אני לא נחשף לספורט 5.

גוגל אפילו לא מציע לי אותם כשאני מחפש תקצירים.

והאמת, גם ליגת אלופות לא רואה אצלם, הכל באינטרנט.