Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, Sawyer said:

או זה (קונספירציה ברמת העולם שטוח)

או שפשוט מאז כל מי שהיה לו 150 צבר עוד אנערף 20-30 נקודות כי אנשים עם 150 לא נוטים לפספס משחקים אז... פשוט יהיה 150+ כמה שנצברו מאז...

חחחחחח גמרת אותי עכשיו. יפה שלא בחרת קונספירציה שזהבי מאמין בה 

פורסם ב
45 דקות לפני, Sawyer said:

או זה (קונספירציה ברמת העולם שטוח)

או שפשוט מאז כל מי שהיה לו 150 צבר עוד אנערף 20-30 נקודות כי אנשים עם 150 לא נוטים לפספס משחקים אז... פשוט יהיה 150+ כמה שנצברו מאז...

לא הבנת את מה שרשמתי.

כמובן שהרף של הניקוד עלה מאז הפעם האחרונה, אם בפעם הקודמת היה דרוש ניקוד של 150 נקודות אז כעת לאחר שנערכו מספר משחקי חוץ רף הניקוד עלה.

בנוסף לזאת אני מציין שבעקבות כך שמדובר במשחק עם ביקוש גבוה מאוד סביר להניח שרף הניקוד יעלה עוד יותר ממה שהיה אמור לעלות מכיוון שבמשחק כזה כמות הבקשות שמכבי מקבלים מכל מיני גורמים

גבוהה יותר ממשחקים אחרים ולכן יהיו פחות כרטיסים שמוקצים לקהל המנויים בעלי הניקוד חוץ ובהתאם לכך רף הניקוד יעלה עוד יותר ממה שהיה אמור לעלות.

אתה יכול לקרוא לזה קונספירציה אבל בשורה התחתונה ככה זה עובד ואני אומר את זה מניסיון אישי כי אני בעצמי במשחקי חוץ מסויימים משיג כרטיסים לחברים ואפילו לא מקשר ישיר

עם עובד של מכבי אלא באמצעות עובד בכיר באחד המועדונים השונים בארץ אז אני מניח שאם אני הקטן מבקש ומקבל יש עוד המון כמוני מכל מיני סוגים שונים ודרכים שונות.

פורסם ב
31 דקות לפני, BMTA said:

לא הבנת את מה שרשמתי.

כמובן שהרף של הניקוד עלה מאז הפעם האחרונה, אם בפעם הקודמת היה דרוש ניקוד של 150 נקודות אז כעת לאחר שנערכו מספר משחקי חוץ רף הניקוד עלה.

בנוסף לזאת אני מציין שבעקבות כך שמדובר במשחק עם ביקוש גבוה מאוד סביר להניח שרף הניקוד יעלה עוד יותר ממה שהיה אמור לעלות מכיוון שבמשחק כזה כמות הבקשות שמכבי מקבלים מכל מיני גורמים

גבוהה יותר ממשחקים אחרים ולכן יהיו פחות כרטיסים שמוקצים לקהל המנויים בעלי הניקוד חוץ ובהתאם לכך רף הניקוד יעלה עוד יותר ממה שהיה אמור לעלות.

אתה יכול לקרוא לזה קונספירציה אבל בשורה התחתונה ככה זה עובד ואני אומר את זה מניסיון אישי כי אני בעצמי במשחקי חוץ מסויימים משיג כרטיסים לחברים ואפילו לא מקשר ישיר

עם עובד של מכבי אלא באמצעות עובד בכיר באחד המועדונים השונים בארץ אז אני מניח שאם אני הקטן מבקש ומקבל יש עוד המון כמוני מכל מיני סוגים שונים ודרכים שונות.

זה גם זה (יד רוחצת יד), אני מניח שגם לספונסרים יש דרישה גבוה יותר, בנוסף השחקנים כנראה רוצים.

אנימלא חושב שזה רע, זו דרך העולם וזה בסדר

פורסם ב
40 דקות לפני, BMTA said:

אם זאת הסיבה אז זאת שחיתות שגובלת בתביעה כנגד מכבי שמפרסמים מוצר (ניקוד חוץ) ולא מתכוונים לספק אותו.

כל נושא הניקוד הוא פרוץ ומלא קומבינות, יש הרבה אנשים שנהנים מזה ובגלל זה הם תומכים בשיטה.

נניח שיש 14 משחקים בהם צוברים ניקוד בעונה, אני על הצד המפרגן שכל משחק כזה זה 5 נקודות, כפול 3 שנים לאחריהן הניקוד אמור להימחק = 210 נקודות.

אנשים מחזיקים גם 240-250.

יום אחד מישהו במכבי ולאן יהיה מספיק אמיץ לעשות סדר אמיתי בנקודות, ואז הבכי שיהיה פה בנושא ישבור שיאים.

פורסם ב
1 hour ago, osfeee said:

אם זאת הסיבה אז זאת שחיתות שגובלת בתביעה כנגד מכבי שמפרסמים מוצר (ניקוד חוץ) ולא מתכוונים לספק אותו.

כל נושא הניקוד הוא פרוץ ומלא קומבינות, יש הרבה אנשים שנהנים מזה ובגלל זה הם תומכים בשיטה.

נניח שיש 14 משחקים בהם צוברים ניקוד בעונה, אני על הצד המפרגן שכל משחק כזה זה 5 נקודות, כפול 3 שנים לאחריהן הניקוד אמור להימחק = 210 נקודות.

יום אחד מישהו במכבי ולאן יהיה מספיק אמיץ לעשות סדר אמיתי בנקודות, ואז הבכי שיהיה פה בנושא ישבור שיאים.

יש למכבי מחויבויות שונות, ספונסרים למשל שהם מחוייבים להם, באותה מידה כרטיסים לאמסטרדם שקיבלה חברת נסיעות.

הגיוני ולגיטימי 

פורסם ב
לפני4 שעות , osfeee said:

שמע איזה שטויות אתה מדבר, וואו. 

אנשים תומכים בשיטה כי הכי הוגנת שיש למי שבא למשחקים. יש לשיטה חורים אבל היא הכי טובה שיש ועובדה שהיא מחזיקה הכי הרבה שנים עד עכשיו. 

פורסם ב

הניקוד הוא שיטה מעולה ואני אומר את זה בתור אחד שגבולי מאוד לטרנר מבחינת הניקוד ויש סיכוי שאראה את המשחק בבית (על 160 ניקוד).

לא מבין איך חיינו בלעדיה. נכון, יש אנשים שקונים ומוכרים ונכון, גם לשיטה הזאת יש חסרונות אבל היא עדיין עדיפה על הגרלות/קדימות לפוראבר וכל מיני שיטות מזליקיות.

מה שאני לא מצליח להבין זה: 

1. למה לא עשו חיתוך ניקוד השנה? השנה פשוט לא חתכו ניקוד לאף אחד וחבל. זה אמור להיות גג 3 שנים אחרונות, לא יותר מזה.

2. למה עדיין אי אפשר לראות את הניקוד בלאן? כמה מסובך זה כבר לאתר הדלוח הזה לשים את הניקוד שם? 

פורסם ב
17 דקות לפני, car.garsia said:

מה שאני לא מצליח להבין זה: 

1. למה לא עשו חיתוך ניקוד השנה? השנה פשוט לא חתכו ניקוד לאף אחד וחבל. זה אמור להיות גג 3 שנים אחרונות, לא יותר מזה.

2. למה עדיין אי אפשר לראות את הניקוד בלאן? כמה מסובך זה כבר לאתר הדלוח הזה לשים את הניקוד שם? 

צריך לאמץ את מה שעשו נגד אייאקס שהיה ביקוש גדול, פשוט לעשות עוד מדרגה של ניקוד ולא שכל מי שיש לו פוראבר צריך להילחם על פחות ממאה כרטיסים ואז האתר קורס.   

פורסם ב
19 דקות לפני, car.garsia said:

אני לא סגור על זה, לדעתי עשו לי חיתוך ניקוד.

פורסם ב
לפני19 שעות , אליהו_הנביא said:

חחחחחח גמרת אותי עכשיו. יפה שלא בחרת קונספירציה שזהבי מאמין בה 

יש מצב שנוצר פה ביטוי גדול( "עוד לא נולדה הקונספירציה שזהבי לא יאמין לה")

פורסם ב
לפני19 שעות , osfeee said:

אני לא חושב שנושא הניקוד פרוץ, לדעתי מכבי מנהלת אותו בהגינות בשיתוף פעולה עם לאן כמובן.

העניין הוא שבסופו של דבר יש החלטה של מכבי כמה כרטיסים הם מקצים לבעלי הניקוד וכמה כרטיסים הם מקצים למכירה למקורבים שלא כמו שאמרו פה לא מדובר רק בספונסרים אלא גם בקולגות ואנשים מעולם הספורט

אין ספק ששיטת הניקוד זו השיטה הכי טובה אבל זה העולם שאנחנו חיים בו ובסופו של דבר לדעתי בהערכה גסה רק 50% מהכרטיסים שמוקצים לנו במשחקי חוץ שכאלה מוקצים לבעלי הניקוד(משמע המנויים)

פורסם ב

למישהו יש הסבר למה הורידו את ההיסטוריית ניקוד מלאן? קצת מוזר שאין דרך לעקוב 

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

יהיה אפשר להוציא כרטיס בודד המנוי ל-2 משחקי בית הקרובים?

אני מניח שנגד נתניה כן ונגד חיפה לא

פורסם ב
On 17.3.2025 at 17:27, אליהו_הנביא said:

שמע איזה שטויות אתה מדבר, וואו. 

אנשים תומכים בשיטה כי הכי הוגנת שיש למי שבא למשחקים. יש לשיטה חורים אבל היא הכי טובה שיש ועובדה שהיא מחזיקה הכי הרבה שנים עד עכשיו. 

לא אמרתי שהשיטה לא הוגנת - אמרתי שהשימוש בה לא הוגן.

אם לא משתמשים בה על כל הכרטיסים שהמועדון מקבל,

ואם לא מוחקים דירוג אחרי שעברו 3 שנים (לא משנה אם מבחירה או מסיבה טכנית שלא כתוב במערכת "בתוקף עד"),

אז אני חושב שהיא פוגעת במי שלא מקורב ובמי שהולך 3 שנים לכל משחק אבל לפני 4 שנים לא הלך.

פורסם ב
לפני4 שעות , osfeee said:

לא אמרתי שהשיטה לא הוגנת - אמרתי שהשימוש בה לא הוגן.

אם לא משתמשים בה על כל הכרטיסים שהמועדון מקבל,

ואם לא מוחקים דירוג אחרי שעברו 3 שנים (לא משנה אם מבחירה או מסיבה טכנית שלא כתוב במערכת "בתוקף עד"),

אז אני חושב שהיא פוגעת במי שלא מקורב ובמי שהולך 3 שנים לכל משחק אבל לפני 4 שנים לא הלך.

אני חושב שזה בסדר שזה לא על כל הכרטיסים כל עוד זה בגדר הסביר ולא לדוגמה חצי מהכרטיסים, יש שחקנים, יש נותני חסות שלא מגיעים עם ניקוד. 

לגבי מחיקת הניקוד, לא יודע למה לא מחקו, את האמת שאני נגד מחיקה, כי זה פוגע בי,  אבל מניח שימחק מתישהו. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

אני חושב שזה בסדר שזה לא על כל הכרטיסים כל עוד זה בגדר הסביר ולא לדוגמה חצי מהכרטיסים, יש שחקנים, יש נותני חסות שלא מגיעים עם ניקוד. 

לגבי מחיקת הניקוד, לא יודע למה לא מחקו, את האמת שאני נגד מחיקה, כי זה פוגע בי,  אבל מניח שימחק מתישהו. 

מכבי לא מחקו ניקוד השנה. הסיבה כנראה טכנית בשל מעבר של לאן בין האתר הישן לחדש. וכן לוקח להם להוסיף פיצר חדש ) פיתוח באתר. אפשר להמשיך לשלוח אליהם וואטסאפ ולקבל את הניקוד. 

לגבי מחיקת ניקוד, זה הוגן כי אחרת יהיו אוהדים שתיאורטית לעולם לא יהיו ראשונים בדירוג, אם הותיקים יקנו כרטיס כל משחק. 

לדעתי תוך שנתיים שלוש אנו עלולים להגיע למצב שיהיו המון אוהדים עם ניקוד מקסימלי ואז יפעילו הגרלות או רוטציות בין הזוכים, בכדי להכריע מי הזוכים בכרטיס הנחשק.

פורסם ב
לפני3 שעות , תגידי רק שעה ויום said:

מכבי לא מחקו ניקוד השנה. הסיבה כנראה טכנית בשל מעבר של לאן בין האתר הישן לחדש. וכן לוקח להם להוסיף פיצר חדש ) פיתוח באתר. אפשר להמשיך לשלוח אליהם וואטסאפ ולקבל את הניקוד. 

לגבי מחיקת ניקוד, זה הוגן כי אחרת יהיו אוהדים שתיאורטית לעולם לא יהיו ראשונים בדירוג, אם הותיקים יקנו כרטיס כל משחק. 

לדעתי תוך שנתיים שלוש אנו עלולים להגיע למצב שיהיו המון אוהדים עם ניקוד מקסימלי ואז יפעילו הגרלות או רוטציות בין הזוכים, בכדי להכריע מי הזוכים בכרטיס הנחשק.

לא יהיו המון אוהדים עם ניקוד מקסימלי כי הוא ימשיך לעלות באותו קצב, מניח שבקרוב יתגברו על כל הקשיים

פורסם ב

הדבר היחיד שלא אוהב בשיטת ניקוד הנפלאה זה שיש אנשים שקונים כרטיס בשביל ניקוד ומוכרים לאחרים.

הפתרון זה להעמיד כמה נציגים מחוץ לשערים במשחקי חוץ ולאמת שם כרטיס ות"ז בכניסה.

לא אומר בכל משחק חוץ, במשחקי חוץ כמו ק"ש, סכנין או לעשות את זה פעם בכמה משחקים מבלי להודיע מראש שתהיה בדיקה.

להיות ברשתות/וואטצאפ שם מוכרים כרטיסים באופן גלוי ולתפוס על חם ולהעניש את כל מי שמוכר בשביל ניקוד(יש המון אנשים שדקה אחרי המכירה כבר מתחילים למכור בלי בושה).

פורסם ב
לפני17 שעות , זיפו said:

הדבר היחיד שלא אוהב בשיטת ניקוד הנפלאה זה שיש אנשים שקונים כרטיס בשביל ניקוד ומוכרים לאחרים.

הפתרון זה להעמיד כמה נציגים מחוץ לשערים במשחקי חוץ ולאמת שם כרטיס ות"ז בכניסה.

לא אומר בכל משחק חוץ, במשחקי חוץ כמו ק"ש, סכנין או לעשות את זה פעם בכמה משחקים מבלי להודיע מראש שתהיה בדיקה.

להיות ברשתות/וואטצאפ שם מוכרים כרטיסים באופן גלוי ולתפוס על חם ולהעניש את כל מי שמוכר בשביל ניקוד(יש המון אנשים שדקה אחרי המכירה כבר מתחילים למכור בלי בושה).

נכון שזה מעצבן, לא בטוח שישים.

מצד שני לא לתת ניקוד למי שלא נכנס למשחק, אני בטוח שלא כולם מצליחים למכור לכל משחק, לפחות שיפסידו את זה.

בנוסף מנהלי הקבוצות בפייסבוק יכולים לחסום מוכרים כרוניים ו/או להעביר שמות למכבי.

פורסם ב

להורים שבינכם!

במשחקים של מכבי נגד נתניה ונגד חיפה יש לילדים חופש באותו יום וגם יום למחרת. להביא.

פורסם ב

מקווה שיתחילו לתת ניקוד בית גם.

זה הדבר הכי מעצבן, בכל משחק כמה אלפי בעלי מינויים לא מגיעים, ופתאום כשיש משחק מרכזי, כולם כבר לא לוחמים,חולים, או כל מני תירוצים מהסוג הזה. 

פורסם ב
31 דקות לפני, ilans said:

מקווה שיתחילו לתת ניקוד בית גם.

זה הדבר הכי מעצבן, בכל משחק כמה אלפי בעלי מינויים לא מגיעים, ופתאום כשיש משחק מרכזי, כולם כבר לא לוחמים,חולים, או כל מני שטויות מהסוג הזה. 

צודק, צריך לעשות משהו גם בקשר למשחקי בית

פורסם ב
לפני2 שעות , זיפו said:

מה עם כרטיסים לטרנר?

ממתי מוציאים שבוע קודם?