Double פורסם ב 22 ביולי שתף פורסם ב 22 ביולי לפני4 שעות , צ'אקי said: 100% חידשו מנוי? לא תהיה מכירה? לפי הדיווחים בקבוצות ככל הנראה לא תהיה מכירה Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 22 ביולי שתף פורסם ב 22 ביולי 4 דקות לפני, Double said: לפי הדיווחים בקבוצות ככל הנראה לא תהיה מכירה מטורף 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 22 ביולי Author שתף פורסם ב 22 ביולי לפני13 שעות , צ'אקי said: 100% חידשו מנוי? לא תהיה מכירה? מכיר מישהו שלא חידש, יש מצב שאני יכול לקשר ביניכם עם העברת בעלות. הוא יושב באזור 421, שלח לי הודעה בוואטסאפ בהקדם אם אתה מעוניין. 0523665279 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekel פורסם ב 22 ביולי שתף פורסם ב 22 ביולי מחפש כרטיס פנוי להקרנה מחר בזאפה. אם מישהו מוכר אשמח לקנות ממנו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawyer פורסם ב 23 ביולי שתף פורסם ב 23 ביולי לפני18 שעות , duduha said: מכיר מישהו שלא חידש, יש מצב שאני יכול לקשר ביניכם עם העברת בעלות. הוא יושב באזור 421, שלח לי הודעה בוואטסאפ בהקדם אם אתה מעוניין. 0523665279 מה זה משנה כבר? לא שלהבנתי מכבי עושה העברות בעלויות אבל גם אם כן.. נגמרה תקופה החידושים הוא איבד את הזכאות שלו כבר.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 23 ביולי Author שתף פורסם ב 23 ביולי 36 דקות לפני, Sawyer said: מה זה משנה כבר? לא שלהבנתי מכבי עושה העברות בעלויות אבל גם אם כן.. נגמרה תקופה החידושים הוא איבד את הזכאות שלו כבר.. לגבי הראשון אתה צודק, מכבי מאפשרים רק לבן משפחה מדרגה ראשונה. לגבי השני אנחנו באותה קבוצה בלאן ואני עדיין רואה את האופציה לחדש. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 25 ביולי שתף פורסם ב 25 ביולי על כמה מנויים אנחנו עומדים? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 25 ביולי שתף פורסם ב 25 ביולי 4 דקות לפני, המכבייה said: על כמה מנויים אנחנו עומדים? 22 אלף לפי הדיווחים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 25 ביולי שתף פורסם ב 25 ביולי לפני2 שעות , Double said: 22 אלף לפי הדיווחים. יפה מאד. תודה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 29 ביולי שתף פורסם ב 29 ביולי צפויה להפתח מכירת מנויים לחברי פוראבר Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 29 ביולי שתף פורסם ב 29 ביולי 16 דקות לפני, צ'אקי said: צפויה להפתח מכירת מנויים לחברי פוראבר המכירה תחל ביום ראשון, מכבי עוד לא פרסמו את השעה נותרו ליציעים שערים 7-8, מזרחי עליון (מסומן – שורות גבוהות) שער 8, עליון (לא מסומן) שער 2, אזור 309 (מסומן) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prici פורסם ב 31 ביולי שתף פורסם ב 31 ביולי אם אני רוצה למכור את המנוי שלי לעונה שלמה ללא העברת בעלות עקב שליחות לחול, איך אני מעביר לקונה את המנוי האלקטרוני? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 31 ביולי Author שתף פורסם ב 31 ביולי לפני1 שעה , Prici said: אם אני רוצה למכור את המנוי שלי לעונה שלמה ללא העברת בעלות עקב שליחות לחול, איך אני מעביר לקונה את המנוי האלקטרוני? תכנס עם הטלפון שלו לאפליקציה תקליד משתמש וסיסמה ותלחץ שלא ישמור. אופציה שניה, תן לו את המשתמש והסיסמה ותחליף מיד אח״כ לדעתי עדיין לא יצאו המנויים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebibo פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט יש כבר שעה לפתיחת המכירה לחברי FOREVER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
יונהמכביסט פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט למישהו יצא בעבר לבצע החלפת בעלות עם מנוי מיציע אחר? מצאתי מישהו שרוצה להחליף איתי מקום ורצינו לעשות העברת בעלות מסודרת אבל אני לא יודע איך ומכבי לא עונים בפייסבוק. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 9 דקות לפני, יונהמכביסט said: למישהו יצא בעבר לבצע החלפת בעלות עם מנוי מיציע אחר? מצאתי מישהו שרוצה להחליף איתי מקום ורצינו לעשות העברת בעלות מסודרת אבל אני לא יודע איך ומכבי לא עונים בפייסבוק. אתה צריך להעביר למכבי ת.ז של בעלי המנויים שרוצים להחליף, מספר מנוי ואז לאן מטפלים בזה Link to comment Share on other sites More sharing options...
תגידי רק שעה ויום פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט המכירה תתחיל ב 16:00. תשלחו קישורים 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 10 דקות לפני, תגידי רק שעה ויום said: המכירה תתחיל ב 16:00. תשלחו קישורים https://www.leaan.co.il/MTLVFC/he-IL/subscriptions/מכבי תל אביב 2024-25?hallmap Link to comment Share on other sites More sharing options...
The yellow Toms פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 21 דקות לפני, Double said: https://www.leaan.co.il/MTLVFC/he-IL/subscriptions/מכבי תל אביב 2024-25?hallmap לפי הלינק, אין מנויים למכירה ב-8 עליון הלא מסומן Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 19 דקות לפני, The yellow Toms said: לפי הלינק, אין מנויים למכירה ב-8 עליון הלא מסומן איך ראית? Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 14 דקות לפני, צ'אקי said: איך ראית? ראיתי תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art Vandelay פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט 30 דקות לפני, צ'אקי said: איך ראית? גם אני לא רואה. וגם לא ראיתי פירסום של מכבי על המכירה Link to comment Share on other sites More sharing options...
צ'אקי פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט לחץ פסיכי בלאן Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebibo פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט מישהו הצליח להיכנס ולראות מה נשאר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirnir20 פורסם ב 4 באוגוסט שתף פורסם ב 4 באוגוסט נשאר ל8 עליון באמצע ולשער 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts