Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שערורייה אמרו כמות מצומצמת

לא הגיוני שמצומצמת זה 0

פורסם ב

פייר לא מבין את הצורך בבחירת מקום במשחק לא מסומן.

בשביל מה זה? לעצבן אוהדים? לחצתי על 50 כרטיסים שכולם היו לא זמינים, בסוף זה כתב לי שזיהה כניסות מרובות מאותו IP וזרק אותי

פורסם ב
Just now, zeudemort said:

פייר לא מבין את הצורך בבחירת מקום במשחק לא מסומן.

בשביל מה זה? לעצבן אוהדים? לחצתי על 50 כרטיסים שכולם היו לא זמינים, בסוף זה כתב לי שזיהה כניסות מרובות מאותו IP וזרק אותי

גם אצלי אותו דבר.

מביך כבר כל כך הרבה זמן עם לאן הבינונים האלה.

נמאס

פורסם ב
1 דקה לפני, ברווז צהוב said:

עכשיו פתאום כתוב שאזלו הכרטיסים

לא הגיוני אני עדיין בפנים ויש כרטיסים פשוט לא נותן להזמין

פורסם ב

ככה אצלי והצהובים עדיין באים והולכים

image.thumb.png.47a022eea4be9f88329c2135179353e0.png

פורסם ב

שימו בצד את התלונות על לאן - מקבל. צודקים. חבלי לידה שלא היו צריכים להיות מלכתחילה ונמשכים (הרבה) יותר מדי זמן.

התלונות על כמות הכרטיסים לפוראבר בעיניי זה שיא השיאים. מכבי מתנהלת בשיטת ניקוד, כל בעלי הניקוד הסביר כבר מסודרים. בקלות בנוחות. (ואף אחד לא יכול לטעון ש130 זה איזה מספר שלא ניתן להגיע אליו ולראיה רוב מוחלט של האוהדים קיבלו..)

מכבי באה נותנת בונוס לחברי פוראבר עוד כמה כרטיסים (וזה לא משנה אם זה 100 או 300, אני גם לא יודע) בשיטת כל הקודם זוכה(/מזל/אנערף), אני מכיר באופן אישי 3 אנשים שהצליחו לקנות. איך אפשר להתלונן שזה "בדיחה" ואין מספיק. לקחו את הכרטיסים שבעלי הניקוד לא רכשו מסיבותיהם ונתנו את השאריות לפוראבר ובמקום לשמוע תודה יש תלונות. זה חולני. באמת.

התרבות הזאת של להתלונן על הכל. לא מסוגל להבין את זה. לא מתחבר לזה, נגעל מזה. 

פורסם ב
30 דקות לפני, Sawyer said:

שימו בצד את התלונות על לאן - מקבל. צודקים. חבלי לידה שלא היו צריכים להיות מלכתחילה ונמשכים (הרבה) יותר מדי זמן.

התלונות על כמות הכרטיסים לפוראבר בעיניי זה שיא השיאים. מכבי מתנהלת בשיטת ניקוד, כל בעלי הניקוד הסביר כבר מסודרים. בקלות בנוחות. (ואף אחד לא יכול לטעון ש130 זה איזה מספר שלא ניתן להגיע אליו ולראיה רוב מוחלט של האוהדים קיבלו..)

מכבי באה נותנת בונוס לחברי פוראבר עוד כמה כרטיסים (וזה לא משנה אם זה 100 או 300, אני גם לא יודע) בשיטת כל הקודם זוכה(/מזל/אנערף), אני מכיר באופן אישי 3 אנשים שהצליחו לקנות. איך אפשר להתלונן שזה "בדיחה" ואין מספיק. לקחו את הכרטיסים שבעלי הניקוד לא רכשו מסיבותיהם ונתנו את השאריות לפוראבר ובמקום לשמוע תודה יש תלונות. זה חולני. באמת.

התרבות הזאת של להתלונן על הכל. לא מסוגל להבין את זה. לא מתחבר לזה, נגעל מזה. 

מקבל מעריך ותומך בשיטת הניקוד

אני אישית לא מאוד רחוק מ-130 נק' ואני בטוח כבר שעונה הבאה תהיה לי קדימות.

אבל גם אם משחררים לפוראבר יש דרך,

האתר של לאן נוראי יש תלונות אליהם לא אל מכבי (אולי על מכבי שעובדת איתם)

היו באגים,אתה מנסה לתפוס מקום ולא מצליח להשלים רכישה,

אנשים מקדישים שעות באמצע יום עבודה כדי לנסות לתפוס מקום ללא הצלחה.

פורסם ב
23 דקות לפני, ברווז צהוב said:

מקבל מעריך ותומך בשיטת הניקוד

אני אישית לא מאוד רחוק מ-130 נק' ואני בטוח כבר שעונה הבאה תהיה לי קדימות.

אבל גם אם משחררים לפוראבר יש דרך,

האתר של לאן נוראי יש תלונות אליהם לא אל מכבי (אולי על מכבי שעובדת איתם)

היו באגים,אתה מנסה לתפוס מקום ולא מצליח להשלים רכישה,

אנשים מקדישים שעות באמצע יום עבודה כדי לנסות לתפוס מקום ללא הצלחה.

מבואס מאוד עבורך ברמה האישית שאתה קרוב ולא שם, בטוח שתכף תגיע ותקצור את הפירות של ההשקעה שלך לשנים רבות קדימה.

ולגבי הפוראבר...תנאי המגרש היו שווים לכולם. היה יחסית מעט כרטיסים על ביקוש גדול, האתר בעייתי עבור כולם. למי שהיה מזל/התכונן טוב ובדק שהוא מחובר לחוזר ויודע מה לעשות ואיך לרכוש הצליח ומי שלא.. לא. כמו שהיה אמור להיות. 

אנשים בוחרים להקדיש שעות לסיכויי נמוך להשיג כרטיס כי הם לא נכללים ברשימה של האוהדים שמגיעים לרוב המשחקים ולכן זוכים להיות במשחק, זה בסדר גמור.

פורסם ב

מישהו עם פוראבר יכול לעשות לי טובה?

רוצה לקחת 2 אחיינים איתי למשחק מול ביתר וכבר קניתי לי ולחברים כרטיסים זה לא מאפשר לי עוד יש מצב ל 2 כרטיסים לשער 4 ואעביר למישהו 140 בביט?

הכל רק לאוהדי מכבי, אני פה בפורום כבר מיליון שנה

פורסם ב
צטט

מצטערים
לצערנו אתם לא עומדים בתנאי הסף, ואינכם יכולים לרכוש כרטיסים לאירוע זה

מה הלוז?

פורסם ב
לפני9 שעות , פנחס שוף said:

מה הלוז?

בדיוק זה גם מה שיש לי...