Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, צ'אקי said:

מנוי קהל חוץ. מי שיעשה מנוי ישלם מראש על משחקים נגד ריינה, סכנין, הפועל חיפה, הפועל י-ם וכאלה.. ונגיד שלום לבעיית "קונה בשביל ניקוד ואז מוכר"

כמו שנאמר לפני, שיטה לא רלוונטית

1. לא מונע ממך למכור למשחקים שהם לא נגד הגדולות 

2. יהיה הרבה יותר מנויי חוץ מאשר כמות לחיפה/בש

4 דקות לפני, צ'אקי said:

מבין מה אומר זה אכן בעייתי. 

מה שמרגיז בשיטה הזאת זה שהמשחקים נגד חיפה חוץ, ב"ש חוץ וכאלה הפכו להיות מקודשים במקום שהשיטה תביא קהל לריינה, טדי, ק"ש וכאלה. 

בקטע הזה שלמשוך את הקהל למשחקים האלה (יריבות לא אטרקטיביות עם איצטדיונים רחוקים) יש בעיה. אין לי נוסחא. אבל בטוח שיש חכמים ממני שיכולים לחשוב על משהו. אגב איך זה באירופה? אנגליה למשל? מעניין.

דווקא לא נכון, השיטה הזאת גורמת לאנשים להגיע למשחקי חוץ כדי לצבור נקודות כדי שיוכלו להשיג מספיק נקודות לחיפה/בש/דרבי/אייאקס/אנערף. זה בדיוק מה שזה עושה. זה תוצר לוואי חיובי אבל זה תהליך שקורה בוודאות ואני אומר את זה לא מניחוש/הערכה שלי.. הבעיה היא אחרת, אנשים שקונים כדי למכור ורק להרוויח ניקוד, אני נלחם בתופעה הזאת נקודתית אבל זה לא מספיק.

פורסם ב
2 דקות לפני, Sawyer said:

אני נלחם בתופעה הזאת נקודתית אבל זה לא מספיק

איך זה קורה בעצם?
כי בפועל בכל קבוצת אוהדים שקיימת, יוצאים כרטיסים למכירה שתי שניות אחרי שהתחילה המכירה.
זה אומר שבוודאות אנשים קנו את הכרטיס בידיעה שהם לא הולכים
אני לא חושב שיש מה לעשות נגד זה, כי אתה לא יכול להתנות כניסה לאיצטדיון בהשוואה של תעודה מזהה לכרטיס

פורסם ב
44 דקות לפני, Arthur Read said:

איך זה קורה בעצם?
כי בפועל בכל קבוצת אוהדים שקיימת, יוצאים כרטיסים למכירה שתי שניות אחרי שהתחילה המכירה.
זה אומר שבוודאות אנשים קנו את הכרטיס בידיעה שהם לא הולכים
אני לא חושב שיש מה לעשות נגד זה, כי אתה לא יכול להתנות כניסה לאיצטדיון בהשוואה של תעודה מזהה לכרטיס

אני נכנס לכמה שיותר קבוצות אוהדים, רואה את זה, שולח למכבי ומבקש מהם לבטל להם את הניקוד.

הבעיה היא שאין לי רשתות חברתיות (פייסבוקים וכו') אם אתה או כל אחד אחר רוצה לעזור לי, מבורך.

פורסם ב

עשיתי את התהליך של מכבי והמנוי שמור לי בארנק בנייד,דרך האפליקציה אי אפשר יותר לראות את הברקוד של המנוי?

אין אפשרות יותר להוציא כרטיס חד פעמי למשחק כמו שהיה בעבר?

פורסם ב

עקב מילואים מוכר שני כרטיסים צמודים למשחק נגד חדרה בחמישי. בשער 8 תחתון, שורה 13. מקומות מסומנים.

50₪ לכרטיס.

אביחי 0503933049

פורסם ב
On 1.12.2024 at 16:43, Sawyer said:

דווקא לא נכון, השיטה הזאת גורמת לאנשים להגיע למשחקי חוץ כדי לצבור נקודות כדי שיוכלו להשיג מספיק נקודות לחיפה/בש/דרבי/אייאקס/אנערף. זה בדיוק מה שזה עושה. זה תוצר לוואי חיובי אבל זה תהליך שקורה בוודאות ואני אומר את זה לא מניחוש/הערכה שלי.. הבעיה היא אחרת, אנשים שקונים כדי למכור ורק להרוויח ניקוד, אני נלחם בתופעה הזאת נקודתית אבל זה לא מספיק.

יש תופעה יותר מפגרת שאני ממש לא מבין, אנשים בשביל 20 שקל פחות יקנו ממישהו שמוכר בשביל ניקוד, לאותו אחד בסוף יהיה כרטיס נגד חיפה ואז הדבילים שמנרמלים את זה אלו אותם יצורים שיקנו כרטיס בחמש מאות שקל, במקום שאשכרה יקנו בצורה רגילה ויהיה להם ניקוד עם מחיר רגיל. 

פורסם ב
27 דקות לפני, הנדון said:

יש תופעה יותר מפגרת שאני ממש לא מבין, אנשים בשביל 20 שקל פחות יקנו ממישהו שמוכר בשביל ניקוד, לאותו אחד בסוף יהיה כרטיס נגד חיפה ואז הדבילים שמנרמלים את זה אלו אותם יצורים שיקנו כרטיס בחמש מאות שקל, במקום שאשכרה יקנו בצורה רגילה ויהיה להם ניקוד עם מחיר רגיל. 

וואלה מפגר מקסימום, אין מה להגיד. אנשים בלי מוח. באמת. 

בנושא הזה לפחות.. אין לי ממש מה לעשות חח.

פורסם ב

מה עובר על אתר לאן תגידו לי? למה צריכים להירשם מחדש כל פעם יש שם המצאה אחרת, שלא ידפוק לנו את האזור האישי הטמטום הזה. 

פורסם ב

איך מוציאים כרטיס בודד מעכשיו? 

״המנוי שלי״ באפליקציה של מכבי לא עובד. 

פורסם ב
31 דקות לפני, daniel1 said:

איך מוציאים כרטיס בודד מעכשיו? 

״המנוי שלי״ באפליקציה של מכבי לא עובד. 

בתיאוריה הולך באזור האישי לכרטיסים, מסמן את הכרטיס למשחק, עושה הדפסה חוזרת ושולח למייל.

בפועל לאן שלחו לי היום כל פעם מיילים ריקים בלי הכרטיס בסוף נציג שלהם שלח לי כרטיס בעצמו

פורסם ב
לפני8 שעות , הנדון said:

לפעמים אנשים רוצים להגיע למשחק כזה או אחר ומפחדים לא לתפוס כרטיסים כשהמכירה נפתחת ולכן קונים ממישהו מניאק שתופס טרמפ על זה.

עכשיו זה חוזר כל מחזור כי תמיד יהיו את אותם אוהדים שגרים יחסית קרוב לאותו מגרש שמארח אותנו ויקנו.

אין דרך באמת להלחם בזה, שיטת הניקוד היא נכונה והוגנת. יכולת אכיפה אפסית אבל בסוף רוצה להאמין שלפחות 85% מהאנשים שקונים באמת רוכשים כדי להגיע.

שום שיטה לא תהיה מושלמת.

הייתי משקיע מאמצים באותם אוהדים בעלי מנוי שלא מגיעים כמעט למשחקי בית ומהם הייתי שולל.

פורסם ב
לפני13 שעות , הנדון said:

מה עובר על אתר לאן תגידו לי? למה צריכים להירשם מחדש כל פעם יש שם המצאה אחרת, שלא ידפוק לנו את האזור האישי הטמטום הזה. 

אני לא חושב שזה קשור ללאן, מאמין שזה קשור יותר למכבי

פורסם ב

לעוד מישהו האפליקציה של מכבי לא נפתחת? קורסת בפתיחה.

פורסם ב

לגבי הוצאת כרטיס בודד עבור משחק בית כחלק מהמנוי-

לאחר בירור מול לאן בהמשך תעלה האופציה לבצע זאת באיזור האישי באתר,עד אז צריך לפנות אליהם בוואטסאפ עם בקשה לכך ואז הם שולחים בהודעה חוזרת קישור(שאולי יהיה רלוונטי לכל משחק בית נוסף) שבו יש את האופציה לשים כתובת אימייל(אי אפשר את של בעל המנוי) שאליה רוצים לשלוח את הכרטיס הבודד של אותו משחק.

צריך לשים לב כי יש שם אפשרות לבחור לשלוח את הברקוד של המנוי עצמו,צריך לסמן את האופציה לשליחת כרטיס בודד וברגע שמבצעים את זה זה מבטל את הברקוד של המנוי לאותו משחק

ספציפי.

פורסם ב

מה הקטע עם ההודעה של מכבי? מה צריך לעשות שם? לא יהיה אפשרי להכנס מחר עם המנוי הרגיל?

פורסם ב
לפני1 שעה , melody said:

מה הקטע עם ההודעה של מכבי? מה צריך לעשות שם? לא יהיה אפשרי להכנס מחר עם המנוי הרגיל?

לא. תעשה מה שביקשו.

שלחו לך 100,000 הודעות והתקשרו והתחננו. פשוט תעשה

פורסם ב
37 דקות לפני, Sawyer said:

לא. תעשה מה שביקשו.

שלחו לך 100,000 הודעות והתקשרו והתחננו. פשוט תעשה

עשיתי

עכשיו בלאן בגרסת בטא שלהם לא מופיע ״המנוי שלי״ ובאפליקציה של מכבי לא עובד גם

מה עכשיו?

פורסם ב
1 hour ago, melody said:

עשיתי