Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, צ'אקי said:

יש מצב שער 4 נגמר ב 10 דקות? משוגעים

וואלה נראה שכן

איזה מזל שהייתי על הטלפון והספקתי.

ד״א כמה שחררו לנו?

פורסם ב
1 דקה לפני, netanel7 said:

וואלה נראה שכן

איזה מזל שהייתי על הטלפון והספקתי.

ד״א כמה שחררו לנו?

3300

פורסם ב

מה הרעיון שגם צריך ניקוד חוץ כדי לקנות כרטיס למשחק וגם מי שקונה מקבל?

זה מגדיל את הפער בשביל מי שרוצה לעמוד בדירוג סף.

*מ שנהנה מהסיפור ואין לו משהו חכם להגיד שלא יגיב.

פורסם ב
1 דקה לפני, osfeee said:

אם לא תעשה את זה עם הזמן וקיזוזי הניקוד יהיה לך יותר מידי אנשים עם אותו ניקוד

פורסם ב

מישהו יודע אם מכבי יוציאו הסעה ? 

פורסם ב
לפני4 שעות , Dekel said:

מישהו יודע אם מכבי יוציאו הסעה ? 

לא שמעתי שיש, יש לעיתים משהו מצומצם לחברי פוראבר

הלוואי והיה באופן קבוע, גם למי שלא חבר.

היה מאוד מקל עליי והיה גורם לי לא להחמיץ משחקים.

פורסם ב
לפני8 שעות , osfeee said:

אני חושב שמכבי צופים שלא כל בעלי הניקוד יקנו.

פורסם ב
לפני17 שעות , osfeee said:

יש עוד הרבה (מאוד) כרטיסים עבור חברי הפוראבר שיצאו למכירה בשעה הקרובה. כל חבר פוראבר שרוצה כרטיס, יודע את שעת המכירה ויכנס בזמן להזמין - יוכל לרכוש כרטיס, לקבל ניקוד ולהתקרב אל סף הניקוד המינימלי להיות זכאי לכרטיס המשחקים הבאים.

הכל בסדר. 

לא מדובר פה במקרה שבו רק לבעלי ניקוד יש אפשרות לצבור ניקוד וסוג של לופ שאי אפשר להכנס לתוכן. מבין את החשש אבל זה לא המקרה.

פורסם ב

עריכה: הצלחתי לקנות, עד מתי לאן.

הספקתי לתפוס כרטיס, ובמעבר לקופה האתר קרס וכותב ככה

image.thumb.png.f2770a2e388fbb89ddfc589b89148f53.png

לעוד מישהו זה קרה?

פורסם ב

לפני18 שעות , gilad-b said:

אם לא תעשה את זה עם הזמן וקיזוזי הניקוד יהיה לך יותר מידי אנשים עם אותו ניקוד

1 hour ago, Sawyer said:

יש עוד הרבה (מאוד) כרטיסים עבור חברי הפוראבר שיצאו למכירה בשעה הקרובה. כל חבר פוראבר שרוצה כרטיס, יודע את שעת המכירה ויכנס בזמן להזמין - יוכל לרכוש כרטיס, לקבל ניקוד ולהתקרב אל סף הניקוד המינימלי להיות זכאי לכרטיס המשחקים הבאים.

הכל בסדר. 

לא מדובר פה במקרה שבו רק לבעלי ניקוד יש אפשרות לצבור ניקוד וסוג של לופ שאי אפשר להכנס לתוכן. מבין את החשש אבל זה לא המקרה.

מעריך את התגובה של שניכם - ועדיין יש משהו במנגנון הזה שיוצר פערים ו"גורם לעשירים להתעשר".

כבר היו משחקים שנתנו ניקוד שנגמרו להם הכרטיסים עוד לפני שנפתח לפורבר.

אני בטוח שמכבי יכולים לחשוב על מודל חכם/יעיל/מדויק יותר מבחינת ניקוד שלא יצור פערים.

*אגב, יש תופעה אצל הרבה מנויים שלא נמחק דירוג לאחר 3 שנים כי לא מוזן "תאריך פקיעת תוקף" במערכת של לאן, אבל זה כבר שיחה אחרת לגמרי ואני מחכה לתשובה ממכבי מה הם עושים בנידון.

פורסם ב

הגיוני הטירוף הזה, אנשים כל כך חרמנים על מכבי או שזה בגלל הניקוד? 

פורסם ב
6 דקות לפני, osfeee said:

*אגב, יש תופעה אצל הרבה מנויים שלא נמחק דירוג לאחר 3 שנים כי לא מוזן "תאריך פקיעת תוקף" במערכת של לאן, אבל זה כבר שיחה אחרת לגמרי ואני מחכה לתשובה ממכבי מה הם עושים בנידון.

לא מחקו בגלל קורונה ומלחמה אבל כן ירד ניקוד לפני איזה שנתיים

פורסם ב
4 דקות לפני, דקסטר said:

מכרו בכלל לשער 2?

image.thumb.png.9ddba707a0e1d32492c54f519aa64360.png

טרם נפתח

פורסם ב
Just now, צ'אקי said:

טרם נפתח

לא ברור הקטע המפגר שם שפותחים את 1 לפני 2 כשמי שקונה יעדיף כבר את היציע שליד הארגון. 

פורסם ב
לפני2 שעות , osfeee said:

מעריך את התגובה של שניכם - ועדיין יש משהו במנגנון הזה שיוצר פערים ו"גורם לעשירים להתעשר".

כבר היו משחקים שנתנו ניקוד שנגמרו להם הכרטיסים עוד לפני שנפתח לפורבר.

אני בטוח שמכבי יכולים לחשוב על מודל חכם/יעיל/מדויק יותר מבחינת ניקוד שלא יצור פערים.

אני לא אומר שהמנגנון מושלם ואם יש לך רעיון אחר, בבקשה. תציע אותו. אם הוא עדיף באמת על הקיים היום אעשה מה שניתן כדי להעביר אותו לאנשים המתאימים בתוך המועדון כדי לשפר את המצב

אבל בתכלס? אנחנו באמא של תור הזהב של כרטיסים עבור אוהדים אמיתיים, אין דרך להתכחש לזה. אחרי שנים רבות של מכות (פיזית, מכות) בקופות בקריית שלום שאחריהן הגיעו שנים של ריבוי לפטופים ונקעים באצבע מרפרושי האתר של לאן הגענו למחלה, שיטת הניקוד. והיא לא פחות ממדהימה (גם אם לא מושלמת)

אפילו הטענה שלך (אם הבנתי נכון) שקשה מאוד ללא מנוקד להכנס לניקוד לא נכונה כי בן דוד שלי התחיל לפני 3 ומשהו שנים כשהשתחרר מהצבא ללכת למשחקי חוץ ועכשיו (למרות המילואים!!) הוא כבר עם ניקוד תלת ספרתי, נכון לא יספיק לו לאיזה משחק קיצון של 300 אוהדים כי מלחמה/מגפה אבל כבר שם אותו בטווח ל90% ממשחקי החוץ שיש. וכל זה רק ע"י הליכה למשחקי חוץ כל פעם שאפשר. אז תכלס זה בר ביצוע.

קיצר, אשמח מאוד לשמוע כל רעיון לשיפור - בפועל. אחלה מכבי. אחלה ניקוד. 

פורסם ב
27 דקות לפני, Sawyer said:

אני לא אומר שהמנגנון מושלם ואם יש לך רעיון אחר, בבקשה. תציע אותו. אם הוא עדיף באמת על הקיים היום אעשה מה שניתן כדי להעביר אותו לאנשים המתאימים בתוך המועדון כדי לשפר את המצב

אבל בתכלס? אנחנו באמא של תור הזהב של כרטיסים עבור אוהדים אמיתיים, אין דרך להתכחש לזה. אחרי שנים רבות של מכות (פיזית, מכות) בקופות בקריית שלום שאחריהן הגיעו שנים של ריבוי לפטופים ונקעים באצבע מרפרושי האתר של לאן הגענו למחלה, שיטת הניקוד. והיא לא פחות ממדהימה (גם אם לא מושלמת)

אפילו הטענה שלך (אם הבנתי נכון) שקשה מאוד ללא מנוקד להכנס לניקוד לא נכונה כי בן דוד שלי התחיל לפני 3 ומשהו שנים כשהשתחרר מהצבא ללכת למשחקי חוץ ועכשיו (למרות המילואים!!) הוא כבר עם ניקוד תלת ספרתי, נכון לא יספיק לו לאיזה משחק קיצון של 300 אוהדים כי מלחמה/מגפה אבל כבר שם אותו בטווח ל90% ממשחקי החוץ שיש. וכל זה רק ע"י הליכה למשחקי חוץ כל פעם שאפשר. אז תכלס זה בר ביצוע.

קיצר, אשמח מאוד לשמוע כל רעיון לשיפור - בפועל. אחלה מכבי. אחלה ניקוד. 

מנוי קהל חוץ. מי שיעשה מנוי ישלם מראש על משחקים נגד ריינה, סכנין, הפועל חיפה, הפועל י-ם וכאלה.. ונגיד שלום לבעיית "קונה בשביל ניקוד ואז מוכר"

פורסם ב
20 דקות לפני, צ'אקי said:

מנוי קהל חוץ. מי שיעשה מנוי ישלם מראש על משחקים נגד ריינה, סכנין, הפועל חיפה, הפועל י-ם וכאלה.. ונגיד שלום לבעיית "קונה בשביל ניקוד ואז מוכר"

ומה ימנע מאנשים לקנות את זה ולמכור את כל הכרטיסים חוץ מאשר דרבי וחיפה?

ואם יש לך 8000 איש שרוצים מנוי חוץ? איך אתה מחליט מי ה 3000 ביניהם שיגיעו לחיפה לדוגמה?

במצב הקיים של ניקוד החוץ אני מאמין (או רוצה להאמין כי אין לי באמת נתונים) שבסביבות ה 90% ממי שרוכש כרטיסים למשחקים האלה גם באמת מגיע
אז נכון שה 10% שקונים ומוכרים רק בשביל לצבור ניקוד זאת בעיה שצריך למצוא את הדרך להתמודד איתה, אבל השיטה הזאת באמת מוכיחה את עצמה לאורך זמן, וכמו ש @Sawyer אמר, שמי שמגיע לו - מקבל (רוכש) כרטיס

פורסם ב
48 דקות לפני, Arthur Read said:

ומה ימנע מאנשים לקנות את זה ולמכור את כל הכרטיסים חוץ מאשר דרבי וחיפה?

ואם יש לך 8000 איש שרוצים מנוי חוץ? איך אתה מחליט מי ה 3000 ביניהם שיגיעו לחיפה לדוגמה?

במצב הקיים של ניקוד החוץ אני מאמין (או רוצה להאמין כי אין לי באמת נתונים) שבסביבות ה 90% ממי שרוכש כרטיסים למשחקים האלה גם באמת מגיע
אז נכון שה 10% שקונים ומוכרים רק בשביל לצבור ניקוד זאת בעיה שצריך למצוא את הדרך להתמודד איתה, אבל השיטה הזאת באמת מוכיחה את עצמה לאורך זמן, וכמו ש @Sawyer אמר, שמי שמגיע לו - מקבל (רוכש) כרטיס

מבין מה אומר זה אכן בעייתי. 

מה שמרגיז בשיטה הזאת זה שהמשחקים נגד חיפה חוץ, ב"ש חוץ וכאלה הפכו להיות מקודשים במקום שהשיטה תביא קהל לריינה, טדי, ק"ש וכאלה. 

בקטע הזה שלמשוך את הקהל למשחקים האלה (יריבות לא אטרקטיביות עם איצטדיונים רחוקים) יש בעיה. אין לי נוסחא. אבל בטוח שיש חכמים ממני שיכולים לחשוב על משהו. אגב איך זה באירופה? אנגליה למשל? מעניין.